|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTUJČANKE...:)
22.9.2008 21:35:14   
mala pikica
Še ena mami iz okolice Ptuja user posted image Doma imamo 9 mesecev starega Gašperja.

Sem pa že prav pogrešala klepet ptujčank. Res fajn, se bomo lahko kdaj dobile še na kakšni kavici user posted image

Mimogrede... Bo katera hodila na plavanje za dojenčke?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.9.2008 8:48:20   
mižek
dobrodošla mala pikicauser posted image , no vedno več nas jeuser posted image user posted image user posted image . Ja kavica pa nebi bila slabauser posted image user posted image

Dobro jutroooo,vsem skupaj, vidim da še vse prav lepo pančkateuser posted image user posted image , midva pa nič več, čeprav mami še bi user posted image pa Gal noče več.

Greva zajtrkovat je trebušček prazenuser posted image .
Se oglasiva še kajuser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.9.2008 9:02:46   
barby_nik
d.jutro...mala pikica dobrodošla...user posted image

no fajn, da se nas bo kar nekaj nabralo...mi2 se zaj zrihtama pa grema k z.
nič lepo se imejte, se pol kaj javima...
lepo prebujanje...

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.9.2008 9:56:37   
bsasab
No dobro jutro vsem...

Tudi midve sva danes ze rano vstale, se nasa ni dala....

Drugace pa bi bilo fajn se pol kdaj na kaki kavici dobit...

Pa da se pokazem slikce moje princeske...

user posted image
user posted image
user posted image

No punce lepo se imejte pa se ziher kaj tipkamo...

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

Neposredna povezava do sporočila: 29
23.9.2008 10:16:11   
tatly
ojla dobro jutro ....ce ze limate slike evo se mojo princeskico
user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.9.2008 10:16:45   
tatly
pa se nekaj vem da ni to tema za tukaj ampak me zanima ce ve katera za kako delo ki se dela doma?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.9.2008 11:10:56   
mižek
No tako pa se oglašam še jaz, sem dala našega user posted image  spat, upam da bo kako uro in pol mir, me nekaj nahod daje pa sem malce utrujenauser posted image .
tatly nebi vedela, bi tudi jaz kaj takega opravljala, ampak to kaj ponujajo ponavadi ni nič kaj pametnega, ponavadi kaki piramidni sistemi,...
No če pa ima kdo kakšen pameten predlog pa s tudi mi2 pridruživa, everčke imava radauser posted image user posted image user posted image , tako da,...

Tudi midva imava jutri sistematskega, kooomaj čakam da vidimo kaj bo rekla Z in da vidim kako je zrasteluser posted image user posted image , ker jaz ga ne morem doma sama izmerit, mi kar zbeži je hiter ko strelauser posted image

No punce se slišimo še kaj,...

moj mali sonček, je najbolj zlati sonček,...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.9.2008 11:37:31   
slovenka
ptujčanke, zdravo. A sprejmete tudi mene?

Zadnjih 5 mesecev živimo v Borovcih (to je malo naprej od Vila Monde). Pupa pa je stara 2 meseca in pol. Slikico imam kar pod nickom. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.9.2008 12:30:37   
mižek
Tudi tebe slovenka, več nas bo lepše nam bouser posted image user posted image .
Tako naš sonček še vedno aja, pa naj še kar naprej, mi kar paše.
Spet nas čaka en doooolg dan brez atijauser posted image , se bo šiht zavlekel. user posted image user posted image
Pol pa mami na koncu dneva samo še pade v posteljouser posted image .Naj že pride zima, bo mami malo zadihalauser posted image user posted image .
No vidim da ste mi vse odšle po opravkih, tako da se še slišimo kaj, popoldan,...

papa

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.9.2008 13:44:25   
lara larissa
Evo spet mene gor. Jaz bi vam tud pokazala mojo princesko pa ne vem slikce kor dat Kopirat ali pa izrezat pa prilepit se ne da, tukaj  ko pa se pošilja ta pošta pa tud ne vidim nič za priponke. user posted image

Mah, saj vem da sem štor, sam še nisem nikoli nobene fotke pošiljala sem gor

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.9.2008 15:38:36   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik

mižek..na shrani.si se regidtriraj...pol pa lhko dodaš slike in jih kopiraš ter prilepiš sem...user posted image ,sem fajn razložla??'user posted image

hvala za pohvalo, zaj pa je tečn, ko driska...user posted image mojega pa še zaj ni...user posted image user posted image

Lara larissa ne sekiraj se tudi jazsem med temi štoriuser posted image user posted image user posted image , evo ti razlago kako shraniš in daš sliko na netuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 36
23.9.2008 17:21:47   
mižek
Tako zdaj pa imam končno malce časauser posted image .
Sva bila danes pridna, ne vem kaj nama je dalo energijo, mogoče popoldanski sonček, ki je posijal. Je bilo prav fajn sva. No, da se pohvaliva, sva pospravila stanovanje in vsem trem preoblekla posteljnino ter jo dala prat. Seveda je user posted image , mamici pri vseh opravilih pomagal, da ko bo velik bo to počel namesto njeuser posted image user posted image user posted image , ali pa bo rekel mami: dream on user posted image .
No sedaj pa se je mali škrat utrudil in je šel amlo zadremat, mami pa še kar dela, mora kuhat ker še pride ene otrok domov, s praznim trebuhomuser posted image . Te pa še naj kdo reče, da doma nič ne delamouser posted image ,...

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 37
23.9.2008 18:12:45   
lara larissa
no se bom potrudla da spravim slikco slikco gor :)

< Sporočilo je popravil lara larissa -- 23.9.2008 18:13:27 >

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 38
23.9.2008 19:10:36   
barby_nik
ojla mamice in malčki..

vse nove DOBRODOŠLEuser posted image user posted image user posted image
Več nas bo, bolj fajni bo naš čvek..zaj pravijo da bo lepo vreme pa bi se lahko na kakem kafetku dobleuser posted image
da se spoznamouser posted image

mižek sem opazla, da je moja razlaga za shranit slike dobra..da dalje potuje...user posted image

nič se še kaj pol tipkamo..

mižek kak pa se ti pišeš?mogoče se poznamo...user posted image

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
23.9.2008 19:28:00   
mižek
Ja upajmo, da bo lepo vreme, ker je bilo danes prav fajnuser posted image user posted image . Ja punce povejte kdaj in kje jaz sem za-kavo mislimuser posted image
Pišem se Kovačec, ja mogoče pa se res poznamo, kje pa je babica doma, mogoče proti kopališču?

Neposredna povezava do sporočila: 40
23.9.2008 20:41:05   
Mat3ja22
pozdravljene še iz moje strani.
z lano38, barby_nik in bsasab se srečujemo med decembrkami, z malo pikico se poznava iz P.....z ostalimi pa upam da se kmalu spoznamo.

sem mamica 9 in pol mesečnega sinka Nicka.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 41
23.9.2008 20:58:17   
mala pikica
Mogoče ste spregledale...
Sem spraševala, če bo katera hodila na plavanje za dojenčke user posted image

mat3ja hej, hej! Kako je kaj?

Jaz nimam ravno veliko časa za klepetanje, delam diplomo vsak dan na ZZV-ju, tako da popoldanske urice izkoristimo, da smo z Gašperjem. Zvečer pa še kakšne druge stvari po hiši napravim. Ampak bo že user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 42
23.9.2008 20:58:26   
barby_nik
jap, pred toplicami je doma...
na bregu...pod njo na desni strani pa so habrunovi...borči ti je znan...

mateja22 dobrodošla...user posted image

in vam malčki že ajčajo pajčajo?
naš nik je že zadrnjoho...

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 43
23.9.2008 21:48:37   
mižek
ja moj je tudi najprej odtulil svojo vižo, potem pa je zaspančkaluser posted image .
Veš, da mi ni znano, bom vprašala jutri mojo mamo ona to bolj pozna, kot jazuser posted image
No če pa si tako blizu pa se lahko kaj prideta kopat z tvojim nikom v naše toplice, ko so jih porihtaliuser posted image user posted image user posted image
No lep pozdrav vsem mamicam, ki ste se nam na novo pridružileuser posted image , Mat3ja22 mislim, da sva se midve tudi že srečale pri decembrčkihuser posted image .

No vidim da sem, spet ostala sama, vse gledate Hausa, neuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 44
23.9.2008 22:09:05   
Mat3ja22
haj  še enkrat.

na plavalni tečaj ne grem.

mamo pa v soboto krst in imam 100 in 1 opravek...... povabljenih 80 ljudi dela še pa šeuser posted image .

mala pikica a ti pa diplomo pišeš. jaz sem junija diplomirala. službe pa ni. tko da....

Nick spančka jaz pa bom šla zdej gledat Frende 9 sezono. sem si dol potegnla vseh 10 sezon, zdej me pa zvečer ne dobiš stran od TV-jauser posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 45
24.9.2008 8:55:54   
barby_nik
dobro jutro...vsem skupaj..user posted image

mi že bedimo smo že zajtrkovali...in se sedaj igramo...user posted image
sma sama, user posted image  je šel ribe drgoč lovit...user posted image

zdaj počakama, da se malo več sončeka pokaže in grema ven..user posted image

nič pridne bodite pa se tipkamo kaj...
lp

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 46
24.9.2008 13:56:50   
bsasab
Hej dekline...

No midve sva pa se danes potepale, no mami je sla na razgovor, Lili pa je bila pri atiju v sluzbi. Zunaj je lep soncek in ga kr kmalu spet sibama ven.

Ponoci smo dobro spali, je tisti nagajivcek (zobek) ze pokukal ven in sedaj spet lepo spimo.

Uf, diploma, jaz bi jo tudi morala pa se nikako ne spravim zraven, sicer pa pri mojem poklicu ni toliko pomemben papir kot je znanje..., tak da tudi podjetja ne pritiskajo prevec....

Mi pa smo se odlocili da nase ne krstimo, smo vsi bolj ateisti, tak da ce bo sama zelela enkrat ko bo dovolj stara da bo razumela za kaj se gre, pol okej, ne bomo pa vnaprej dolocali njene vere oz verovanja. (samo najino mislenje)

Nic pikepoke pridne bote pa se tipkamo

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

Neposredna povezava do sporočila: 47
24.9.2008 14:24:52   
barby_nik
hej, ptujčanke, ki se nahajate???user posted image

se zunaj sončite, je na srečo sonček posijal...samo se zdaj že nekaj oblači...user posted image

mi2 sma bla od 10ih pa do zaj, zunaj...user posted image sma se parla na sončeku kot 2 kuščara...user posted image
zaj pa je nikec zaspal, jaz pa nama grem kuhat...user posted image

povejte, kaj vse že papcajo, vaši malčki...?

lepo se mejte, pa odprite kako debatouser posted image

pridni bodite...se tipkamo..user posted image user posted image

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 48
24.9.2008 15:39:28   
tatly
barby_nik--glede hran ti ne morem odgovorit ker moja se samo ziza mlekcauser posted image in kje se skrivate

Neposredna povezava do sporočila: 49
24.9.2008 16:13:52   
barby_nik
user posted image vi2 se le čimbolj dolgo zizajta...user posted image

jaz tudi razmišljam, kje se ostale skrivajo???user posted image

saj se vidi, da je danes sonček...user posted image

mejte se lepo...user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.