pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Zdravo prekmurke! No ka nas malo premeknen vo iz te grabe na drujgi strani. Kak ste kaj? Ge san še vedno 2V1, nikaj ne kaže ka bi se kaj premikalo...malapikica ti si še vedno tak kak ge ali se že kaj kaže? Pokica kak kaj tvoja nosečnost? Si vredi...pa bebika tuj? Ge že tak nestrpno čakan te moj porod, ka mo končno cartali, pa ka se toga ruzaka pred sebof rejšin. Zdaj san že tak okorna, nonstop se kaj dregnen ge v trebuh, pa nemren se več nikak premikati darjussa ti že tudi počasi, ampak resno počasi se bližaš konci. Kda maš PDP? Ja halo štorkljica! Dugo smo že nika nej čvekale, škoda ka zadnjič nesmo šle na pijačko. Moja je zdaj HB vredi,...v sredo smo meli lažni preplah, sem mela mokre hlače, pa san zvala eno babico v P, ko jo poznan pa pravla ka naj rajši priden, ka napravijo pregled, uz pa ctg. In sma z mojim zvečer res šla, pa ni bla plodovnica, je bil prozoren beli tok,...plodovnice je še zadosta, mali pa že čaka v glavični legi. San si tak oddahnila....Tam mi je med. brat že dal na stran večerjo, je rekel, da bom tam ostala ziher, ko ga že poznan ko san ži 2x bila pri njih v tej nos., pa mi je dr. pravla ka je vse ok, pa ka lejko iden kar domov. San jemi pa pravla ka nen jela večerje, ka iden domov; je pa rekel, bo vsaj za njega več ostalo! Mora da še vsaj počaka do praznikov, te pa tudi če pride vn 3 tedne pred PDPjem nebo več nevole. Zdaj mi pa niti EA nebi dali, či bi mi plodovnica odtekla, samo umetne pa eno inj. kak se pa tij držiš? še zmeraj 2v1, kaj? 29. maš rok nej? Držin pesti, ka de vse ok, pa ka ti čimpej mine. malapikica, tebi tudi isto želin!