|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
16.4.2009 11:59:17   
malapikica
Evo samo na kratko. Zaednouk še nika novoga. So mi gnes samo CTG napravili, pa te so me za soboto naročili nazaj. Je pravo ka do vidli kak de te, pa se te odločijo naprej.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
16.4.2009 13:00:53   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

sporočilo od detelje

Danes ob 13:22 nama je štorkljica prinesla čudovito hčerkico Majo, veliko 54 cm in težko 3920 g.

iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

bravo!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
16.4.2009 13:04:19   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

Nončika: ti se pa nika ne sekejraj. Takši lejpi dnejvi so, pa ge san tak optimistična za vse, ka znan ka je s tvjin dojenčkon vse vrejde.
Moja kolegica je tude noseča pa zaj že druge den neka krvavi, pa man tude glede nje fejst dober občutek. Mo obema držala pesti!!!

vem, da bo vse v redu, moj ma tudi vedno neke občutke, ki se ponavadi uresničijo.

hvala za pesti!! šla san na DHT in bomo vidli kaki bodo rezultati, jaz vem, da bodo full v redu.!!!

v službi zaj znajo, šef se je malo čudno obnašal, ali mi je vseeno čestital. vsi drugi se skupaj z mano veselijo in že si gučijo o torenju.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
16.4.2009 13:27:37   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Evo samo na kratko. Zaednouk še nika novoga. So mi gnes samo CTG napravili, pa te so me za soboto naročili nazaj. Je pravo ka do vidli kak de te, pa se te odločijo naprej.

Uj ti pa še samo 2 dnevauser posted image user posted image user posted image   No ge mislin ka boš 19 ali 20 rodila....mo vidliuser posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
16.4.2009 13:34:52   
darjussa
ČESTITKE detelja! Upam ka je hitro pa dobro minolo. :)

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
17.4.2009 10:02:09   
štorkljica
Zdravo prekmurke!

No ka nas malo premeknen vo iz te grabe na drujgi strani.
Kak ste kaj?
Ge san še vedno 2V1, nikaj ne kaže ka bi se kaj premikalo...malapikica ti si še vedno tak kak ge ali se že kaj kaže?
Pokica kak kaj tvoja nosečnost? Si vredi...pa bebika tuj?

Ge že tak nestrpno čakan te moj porod, ka mo končno cartali, pa ka se toga ruzaka pred sebof rejšin. Zdaj san že tak okorna, nonstop se kaj dregnen ge v trebuh, pa nemren se več nikak premikatiuser posted image

darjussa ti že tudi počasi, ampak resno počasi se bližaš konci. Kda maš PDP?

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
17.4.2009 14:02:08   
malapikica
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Zdravo prekmurke!

Kak ste kaj?
Ge san še vedno 2V1, nikaj ne kaže ka bi se kaj premikalo...malapikica ti si še vedno tak kak ge ali se že kaj kaže?

Ge že tak nestrpno čakan te moj porod, ka mo končno cartali, pa ka se toga ruzaka pred sebof rejšin. Zdaj san že tak okorna, nonstop se kaj dregnen ge v trebuh, pa nemren se več nikak premikatiuser posted image

Ge li še čakan. Sploj nika ne kaže, ka bi se kaj dogajalo. Mo vidla ka do mi vutro pravli.
Me je pa zaj nekši prehlad zaodo user posted image , tak ka cejli den samo šmrkan pa kašlan. Ne ven kak de mi zaj kaj dihanje šlo...
Bom se probala telko potrujditi, ka me ne prehitiš.

Neposredna povezava do sporočila: 1907
17.4.2009 19:18:31   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Zdravo prekmurke!

Kak ste kaj?

Ja halo štorkljica! Dugo smo že nika nej čvekale, škoda ka zadnjič nesmo šle na pijačko.
Moja user posted image je zdaj HB vredi,...v sredo smo meli lažni preplah, sem mela mokre hlače, pa san zvala eno babico v P, ko jo poznan pa pravla ka naj rajši priden, ka napravijo pregled, uz pa ctg. In sma z mojim zvečer res šla, pa ni bla plodovnica, je bil prozoren beli tok,...plodovnice je še zadosta, mali pa že čaka v glavični legi. user posted image  San si tak oddahnila....Tam mi je med. brat že dal na stran večerjo, je rekel, da bom tam ostala ziher, ko ga že poznan ko san ži 2x bila pri njih v tej nos., pa mi je dr. pravla ka je vse ok, pa ka lejko iden kar domov. San jemi pa pravla ka nen jela večerje, ka iden domov; je pa rekel, bo vsaj za njega več ostalo! user posted image user posted image user posted image  

Mora da še vsaj počaka do praznikov, te pa tudi če pride vn 3 tedne pred PDPjem nebo več nevole. Zdaj mi pa niti EA nebi dali, či bi mi plodovnica odtekla, samo umetne pa eno inj.

kak se pa tij držiš? še zmeraj 2v1, kaj? 29. maš rok nej? Držin pesti, ka de vse ok, pa ka ti čimpej mine. user posted image

malapikica, tebi tudi isto želin! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

Neposredna povezava do sporočila: 1908
20.4.2009 9:56:11   
darjussa
Heii dekline!

Ja moj PDP je pa 26.7. tak ka se resan hitro bliža...ampak je še zadosta časa. Glij zdaj se odpravlan ka iden k ginekologe ka nucan potrdilo za osebnoga zdravnika...ka me v križe pa v kolke tak bolij. No saj ne celi čas...občasno...in neven kak bom lejko s ten delala v vrtce. Tak ka vupan ka mi kaj napiše moj g. Bernik. :)

No fajn mi bojte...vsen tisten ka pa mate kmalu PDP ka se najležej rešite vsega...ka te se te lejko fejstt catlali.

čau čau

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
20.4.2009 10:18:52   
detelja
sporočam vam, da je včeraj zjutraj malapikica rodila dečka jerneja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
20.4.2009 10:24:53   
detelja
evo našo čebelico majo...tak izgleda, kda se na mamo pa atija kaj krega - to pa je ful redko, fala baugiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
20.4.2009 12:39:55   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

evo našo čebelico majo...tak izgleda, kda se na mamo pa atija kaj krega - to pa je ful redko, fala baugiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

kak je sladkauser posted image user posted image ! Pa čeprav se kregauser posted image .

Kako je pa tvoje počutje detelja? Je šlo hitro skos, je bilo za zdržat? user posted image   Mene že malo panika daje...počasi smo majčice na vrstiuser posted image .
San zadnjič te bila v P, ampak je bil lažni preplah (san doma naenkrat mela mokro trenirko, pa misla ka je plodovnica, je bil pa le vodeni in močno povečan beli tok),...san čula ka si v 8. bila,...samo so van glih večerjo raztalali, pa san te nej šla motit med večerjo. user posted image  Meni je ži med. brat Bojan pravo, ka mi je dal večerjo na stran, je štel ka not ostanen,...pa san po ctg-ji, pregledi, pa uz-ji pravla ka nen jela večerje, ka iden domov. user posted image

Za malopikico pa ži znamo, smo ži čestitali! user posted image

Kera ide naslednja? Štorkljica tij se ži nekan dugo rendaš...bo? user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
20.4.2009 17:29:32   
gajgaja
Detelja iskrene čestitke iz srcauser posted image user posted image , za user posted image pupo.

Malapikica tudi tebi iskrene čestitkeuser posted image user posted image ,za user posted image dečka.

Pa atijom vse dobro.

Mi smo v 31 tednu, kam je to odišlo tak hitrouser posted image .Že komaj čakamo.

PA LEP POZDRAVČEK

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
20.4.2009 19:48:23   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

user posted image

kak je sladkauser posted image user posted image ! Pa čeprav se kregauser posted image .

Kako je pa tvoje počutje detelja? Je šlo hitro skos, je bilo za zdržat? user posted image   Mene že malo panika daje...počasi smo majčice na vrstiuser posted image .
San zadnjič te bila v P, ampak je bil lažni preplah (san doma naenkrat mela mokro trenirko, pa misla ka je plodovnica, je bil pa le vodeni in močno povečan beli tok),...san čula ka si v 8. bila,...samo so van glih večerjo raztalali, pa san te nej šla motit med večerjo. user posted image  Meni je ži med. brat Bojan pravo, ka mi je dal večerjo na stran, je štel ka not ostanen,...pa san po ctg-ji, pregledi, pa uz-ji pravla ka nen jela večerje, ka iden domov. user posted image

Kera ide naslednja? Štorkljica tij se ži nekan dugo rendaš...bo? user posted image

naša čebelica se ful malo oglaša...samo kda je lačna, pokakana, polulana ali če jo šrajfa...porod je bil grozen ker san mejla čist vse umetne popadke pa še ea je ful slabo prijela...v 1 h san bila odprejta 10 cm samo te je ea malo stavila tak ka se je vlekel pritisk navzdol...to pa je bilo ubitačno boleče..rrajši ite rodit svojimi popadki...ge san ovak super...malo san nej naspana samo mi moj ful dosti pomaga skoz vse skup napraviva...tak ka mi je dosti leži...najhujše pa je to ka me ful boli ka san bila kar fajn vrezana...san nej čuda pri takšni fčelici...glih gin. pravla ka san lejko srečna ka je to tak šlo skoz ka san nej še bole bila...man puno mleka mala pa nešče nikak cecati tak ka pumpamo pa ji tak davamo, tak po steklenički pa gej kak nora...kaj več pa mo napisala, kda de več časa pa se bole navadimo en na drugoga....

lepo bodite...štorkljica pa ide naslednjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
20.4.2009 19:49:35   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: gajgaja

Detelja iskrene čestitke iz srcauser posted image user posted image , za user posted image pupo.

hvala...user posted image user posted image user posted image naša pupa je prava lepotička-vsaj za naju z atijem...saj vem vam bo pa vaša...in to je logično, da je sakomi lastno dejte najlepše itd...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malapikica tudi tebi iskrene čestitkeuser posted image user posted image ,za user posted image dečka.

Pa atijom vse dobro.

Mi smo v 31 tednu, kam je to odišlo tak hitrouser posted image .Že komaj čakamo.

boš vidla hitro de 37 t te pa čakanje na akcijo...

PA LEP POZDRAVČEK

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
20.4.2009 20:27:15   
pokica_

user posted image

naša čebelica se ful malo oglaša...samo kda je lačna, pokakana, polulana ali če jo šrajfa...porod je bil grozen ker san mejla čist vse umetne popadke pa še ea je ful slabo prijela...v 1 h san bila odprejta 10 cm samo te je ea malo stavila tak ka se je vlekel pritisk navzdol...to pa je bilo ubitačno boleče..rrajši ite rodit svojimi popadki...ge san ovak super...malo san nej naspana samo mi moj ful dosti pomaga skoz vse skup napraviva...tak ka mi je dosti leži...najhujše pa je to ka me ful boli ka san bila kar fajn vrezana...san nej čuda pri takšni fčelici...glih gin. pravla ka san lejko srečna ka je to tak šlo skoz ka san nej še bole bila...man puno mleka mala pa nešče nikak cecati tak ka pumpamo pa ji tak davamo, tak po steklenički pa gej kak nora...kaj več pa mo napisala, kda de več časa pa se bole navadimo en na drugoga....

lepo bodite...štorkljica pa ide naslednjauser posted image user posted image user posted image

Ja pridkana je vaša čebelica! user posted image  
Umetni so pa te resan vražji popadki...ojej, jaz tudi lejko samo vupan ka mo mejla svoje, či pa teh nede, te pa po tvoji poti iden, nemaš kajuser posted image  
Tvoja je bila resan prava korenjakinja s težo in cm,....dobro ka je šlo še vse tak gladko skos. Jes še zdaj neman pojma kelko je kaj naš težki, samo mislin ka tuj ma že kar težo.
Za mlekeca pa jes tudi prosin, vupan ka ga bo kaj! user posted image  Pa glavno ka papca, nej važno kak.

Štorkljica...kje se pa potepaš gnes?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
20.4.2009 20:36:23   
Nončika

user posted image

kak je sladka, pa kak zna pozorno gledati. san kazala slikico naši mali pa je pravla, ka de naš dojenček tudi takši. hihi!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
20.4.2009 20:37:39   
Nončika

sporočam vam, da je včeraj zjutraj malapikica rodila dečka jerneja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za korenjaka jerneja!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
20.4.2009 20:41:59   
Nončika
detelja, tvoja maja je bila prava korenjakinja, ali v kg vodi še izda moja mala. malenost je falilo in bi bila tvoja fčelica vodilna.

je se že križan kak de velko to naše detece ka zaj raste v bušiji. že zaj je vekše kak pa je za te dneve značilno. user posted image user posted image user posted image  baje je drugo dejte sigdar vekše kak prvo, posebi či de dečko. jujuj!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
22.4.2009 7:50:37   
detelja
evo našo majo...

user posted image

nončika nič ti ne zavidan user posted image user posted image user posted image user posted image , ka je tvoja mala bila težja od moje...me je moja zadosti namantrala moja "rožica" pa je zadosti skup zašita pa me boli kak san satan...gnes mi ena prinesej bivacijn sprej vupan ka mo kaj olajšali...ati pa zajebava zdaj kda zna ka nemren, če mo prej kaj seksaliuser posted image user posted image user posted image user posted image ge san ga pa eto zafrknila pa san pravla ka jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te pa je vujšouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
22.4.2009 10:40:43   
štorkljica

Štorkljica...kje se pa potepaš gnes?

Štorkljica se sako den malo potejpa tu pa palik tanuser posted image   Zdaj si še dokončno gnejzdo delan, ka mo te lejko v meri gnejzdileuser posted image user posted image user posted image   No vačik pa samo čakan ka me kaj zgrabi pa letin v P s kuframi.
Zdaj si gli iden potovalko pakejrat...pa se mi tak ne da, ka itak znan ka je še prehitro.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
22.4.2009 21:16:10   
Nončika
detelja, kak je luškana tvoja mala. si pa zaj... tvojoga, on pa je kar vujšel. ojoj!!!

je san pa sama, moj dela, mala že v posteli. malo san na neti in čekiran.

štorkljica, še malo, še malo. kufri kredi, štorkle so skoro vseposedi doma in pripravlene za akcijo.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1922
23.4.2009 16:25:28   
štorkljica
Nončika še izdak so kufri nej kredi, vej san pa tak lejna gnes, ka se z mene smrdiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Kak se ti kaj držiš? Kda maš PDP? Vidin ka negi čez 6 mejscov, tou je lekar oktober. Ge san prvo tuj oktobra rodila. Vaj vupaj ka nede preveč poleti vrouče,

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
23.4.2009 16:43:23   
Nončika
štorkljica, ravno gnes san dobila rezultate NS. niso ravno blesteči tveganje za DS je 1:728. saj ni tak slab rezultat. zaj še čakan rezultate DHT testa.

pdp pa man dva: po M man 1.11.2009, po NS pregledu pa 24.10.2009. skratka vidli mo tan nendri konec oktobra kak in kako.

Neposredna povezava do sporočila: 1924
23.4.2009 17:17:52   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

štorkljica, ravno gnes san dobila rezultate NS. niso ravno blesteči tveganje za DS je 1:728. saj ni tak slab rezultat. zaj še čakan rezultate DHT testa.

pdp pa man dva: po M man 1.11.2009, po NS pregledu pa 24.10.2009. skratka vidli mo tan nendri konec oktobra kak in kako.

No te rezultat še nikaj ne pomejni, tou je vse relativno. Boš vidla kak de....DRŽIN PESTI!user posted image

Aja, tak ka si gli na meji med okt in nov. No boukše malo prle kak kasneje, ka tisto čakanje na konci koleuser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?