|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
4.4.2009 13:39:17   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

detelja, je navijan za deklico. pa še naša mala je totalno obsedena z sekico. non stop samo to guči, ka de ona mela sekico in de ji ime Tamara.user posted image user posted image user posted image

Bom tudi jaz držala pesti, ka se van želja spuni.
Prinas je bilo skoraj slično. Naš je bil cejli čas obsedeni, ka de on meu sestrico. Tou ga je zaj držalo že lejpi čas. Pa te nan je nekak gratalo ka je končno gratala pikica. Pa smo bili vsi prepričani ka de deklica. Mož je že ime določo. Te pa mi je najprle na morfologiji povedala, ka je dečko, pa še izvidi iz amnio so pokazali ka je nej xx ampak ****. Tak ka mo zaj pač meli brateca. Smo zaj že prešaltali, tak ka ga komaj čakamo. Samo izbira imena je bila malo težka, pa smo zaj tudi tou rejšili.

Lep dan!

mi pa sploj ne vemo kaj mo meli pa je zdaj že redno napeto...zdaj me že tak mantra...san že razmišljala, ka če de mi v pon. delala uz ka bi pitala, ampak si mislilin če san zdaj skoraj 9 mesecov zdržala te zdaj še par dni tudi...nej tak?...te mo telko bole pritiskala ka mo prej vidli ka mo meli...sicer pa mi je vseeno samo ka de vse ok pa ka mo zdravi.....

či si zdržala 9m, zaj pa rejsan ne pitaj in pusti ka te bejbi preseneti. vrlen ka ti je vseeno, ali navijaš pa za???

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
4.4.2009 14:31:25   
detelja

detelja, je navijan za deklico. pa še naša mala je totalno obsedena z sekico. non stop samo to guči, ka de ona mela sekico in de ji ime Tamara.user posted image user posted image user posted image

Bom tudi jaz držala pesti, ka se van želja spuni.
Prinas je bilo skoraj slično. Naš je bil cejli čas obsedeni, ka de on meu sestrico. Tou ga je zaj držalo že lejpi čas. Pa te nan je nekak gratalo ka je končno gratala pikica. Pa smo bili vsi prepričani ka de deklica. Mož je že ime določo. Te pa mi je najprle na morfologiji povedala, ka je dečko, pa še izvidi iz amnio so pokazali ka je nej xx ampak ****. Tak ka mo zaj pač meli brateca. Smo zaj že prešaltali, tak ka ga komaj čakamo. Samo izbira imena je bila malo težka, pa smo zaj tudi tou rejšili.

Lep dan!

mi pa sploj ne vemo kaj mo meli pa je zdaj že redno napeto...zdaj me že tak mantra...san že razmišljala, ka če de mi v pon. delala uz ka bi pitala, ampak si mislilin če san zdaj skoraj 9 mesecov zdržala te zdaj še par dni tudi...nej tak?...te mo telko bole pritiskala ka mo prej vidli ka mo meli...sicer pa mi je vseeno samo ka de vse ok pa ka mo zdravi.....

či si zdržala 9m, zaj pa rejsan ne pitaj in pusti ka te bejbi preseneti. vrlen ka ti je vseeno, ali navijaš pa za???

ej čist odkirto 50%, 50%...no, edino iz praktične strani, če de deklica man, ka san dobila pa dobim več stvari...če de pa dečko pa mo šli pa nabavimo nega frke...samo ka de vse ok...eh pa znaš ka zdaj več nemo šla pitat...pa itak ge nekak v teh uz neman zaupanja...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
4.4.2009 14:44:41   
Nončika
detelja, je san bila ziher, ka mo zdaj pitala. predvsem zaradi male, ker je mahnjena na sekico. ka jo te lejko nekak pripravimo, či bi bil dečko.
te me je pa en večer šinolo, ka pa či nedo dobro povedali in do še večji problemi pri mali kak pa či jo pripravlamo na oboje.

včera večer sva ji probala dopovedat stvari, te je pa pravla ka de njoj sekico prinešla štorklja in jes neman nika v bušiji. ka si miva to misliva, ka laževa. na te pa mo nadaljevali drugič.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
4.4.2009 14:45:55   
Nončika
či gledan praktično stran, je ziher najboljša varianta deklica. doma mamo vse za deklico, za pojba pa ama ništa. nema veze, nema frke, ka de de. samo ka de zdravo.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
4.4.2009 15:48:14   
detelja

detelja, je san bila ziher, ka mo zdaj pitala. predvsem zaradi male, ker je mahnjena na sekico. ka jo te lejko nekak pripravimo, či bi bil dečko.
te me je pa en večer šinolo, ka pa či nedo dobro povedali in do še večji problemi pri mali kak pa či jo pripravlamo na oboje.

včera večer sva ji probala dopovedat stvari, te je pa pravla ka de njoj sekico prinešla štorklja in jes neman nika v bušiji. ka si miva to misliva, ka laževa. na te pa mo nadaljevali drugič.

user posted image user posted image user posted image  ej so mali posrečeni...še dobro, ka mala nej prinesla iz vrtca pa vama razložila kak se babe delajo...user posted image user posted image user posted image  eni že to kar fajn znajo kak se baba napravi itd...pa kak se kaj drugo dela...pa ok...te pa naj bo zaenkrat ka štorkljica pride...te čez čas de si pa že vendar dala dopovedati ka je v buščiji neka....

ja, glede spola pa je to resno naj mimo sečejo...ti dejte na eno pripravljaš te pa drugo vo pride...ka pa če idete na 3d uz na madžarsko???...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
4.4.2009 15:49:53   
detelja

či gledan praktično stran, je ziher najboljša varianta deklica. doma mamo vse za deklico, za pojba pa ama ništa. nema veze, nema frke, ka de de. samo ka de zdravo.

ja, ge san tudi večino stvari dobila za deklico...tak ka bi što mel dečka nikoga ne poznan...sicer pa sosida malo oblači več ali menje tak ka lejko deklica pa dečko mata oblečeno...no mo vidli...vej smo že pred vratiuser posted image

tak san se napokala zmiksanih jagod pa probiotičnoga jogurta ka me razmeče...user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
6.4.2009 8:40:38   
malapikica
Ge kaj odite?
Nika se več ne dogaja. Mo se mogle pali za kakšo pijačo zgučati.
Meni se sicer zdaj dnevi odštevajo, tak ka če nej prle, te pač z vozičkami.

Fajn se mejte.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
6.4.2009 8:41:40   
štorkljica
Dobro jutro!

Ka se van malo javin po dugon čase, san prejšnii teden konkretno RR zanemarjala, saki den je bilo nekaj pa so mi dnevi skoraj prekratki bili. NO te teden mo bole pridna.

Kak ste kaj prekmurke? Detelja ma lekar gnes pregled...čakamo novice...

Ge san dopolnila gnes 37 teden.user posted image user posted image

Malapikica kak kaj tebi ide? Se že kaj dogaja ali je še se merno? Ti maš lekar zdaj pomali rok nej?

Ge pa zdaj "napadnen" stanovanje s sesalcon najprle te pa še z mokro krpo, tak ka nema šans ka nebi blo končno malo čistouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
6.4.2009 8:52:12   
štorkljica
Sončni žarek kak si kaj ti? Pa tvojiva sončeka? Verjetno fejst uživate tunaj na sončeki tak kak mi.
Ta teden se upan kaj vidimo, ka se malo poigramo z tamalimi zunaj. Javi kak si kaj fraj.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
6.4.2009 10:03:29   
cebelica82
evo, še je malo, ka nede dugi čas.....user posted image  mi smo dopolnili 34. teden, počivamo doma, da zdržimo čimdlje, ker mamo mirovanje....komaj pa čakan, ki iden malo domov iz te lj, ka je prav dugi čas.... fala bougi, ka ideva domov že v sredo, pa mo doma do torka.....

vidin, ka se vse pomali bližamo koncu, ...je že komaj čakan.....( moja pikica pa lekar tudi, ka me brca zaj glij...user posted image )

nikaj, iden še malo pospravlat pa pripravlat, ka mi čas hitreje mijne.....

fajn se mejte

Neposredna povezava do sporočila: 1785
6.4.2009 10:30:01   
Nalini
oj oj

mi smo dobro user posted image  ... sicer se še privajamo na malčkov ritem user posted image  ....
bili že na sončku user posted image user posted image user posted image  ....

detelja zgleda boš pa res baravla jajčka v P

čebelica lepo počivaj,.. se splačauser posted image   .... tudi jaz sem mogla in zdaj že cartam malega mujceka user posted image

malapikica kda boš pa ti šla v rim user posted image user posted image user posted image ?

grem, ker mujcek prosi mlekeca user posted image user posted image user posted image user posted image  .... je lačen user posted image

upam, da čimprej gremo vozičkat user posted image

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
6.4.2009 10:59:28   
štorkljica
Nalini user posted image user posted image user posted image  za uživanje in cartanje z malčkom. Saj na ritem te še en cajt privajali, pa na spremembe tudi. Uživajte če te gnes šli na sončekauser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
6.4.2009 11:16:11   
detelja
evo mene iz pregleda...še se nič ne dogaja...tehtamo 3600g, sem skoraj padla iz mize, ko mi je to rekla...no saj vem, da uz ni 100%..vaginalnega pregleda mi torkat ni delala...drugače pa je vse ok...če do petka ne rodim, grem v petek v P na prelged (ctg...)...plodovnice imam malo manj..prej sem imela 16 zdaj je 14...mene pa tako boli grlo...me prav zanima kdaj bomo šli rodit... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1788
6.4.2009 11:16:52   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

detelja zgleda boš pa res baravla jajčka v P

če de dejte tak velko pa mo na svetke rodila te mo mojemi tan vse barvala cejlo telo...prste pa de tak mel vse v gibsiuser posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
6.4.2009 12:19:18   
malapikica
nalini - uživajte na sončki. Zaj mate pa rejsan fajno vreme za voziček. Sicer maš pa ti takšoga lejpoga sončeka zaj itak sakši den ob sebi. (tak malo san ti faušt user posted image )
Našomi se kak zgleda ešče nikan ne midi. Sicer man rok 18. ali ge bi rada prle. Zaj vupan, ka de luna kaj na njega vplivala.

detelja - mene že tudi dva dni grlo boli. Ne ven ka je tou. Vupan ka mi je nej sonček iz šole kaj prineso. Te pa praviš ka vela 10. ??? user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
6.4.2009 12:25:51   
detelja

nalini - uživajte na sončki. Zaj mate pa rejsan fajno vreme za voziček. Sicer maš pa ti takšoga lejpoga sončeka zaj itak sakši den ob sebi. (tak malo san ti faušt user posted image )
Našomi se kak zgleda ešče nikan ne midi. Sicer man rok 18. ali ge bi rada prle. Zaj vupan, ka de luna kaj na njega vplivala.

detelja - mene že tudi dva dni grlo boli. Ne ven ka je tou. Vupan ka mi je nej sonček iz šole kaj prineso. Te pa praviš ka vela 10. ??? user posted image user posted image

joj, kak me boli grlo..samo ka mi iz nosa več nede nič teklo...mi je šau moj neka v lekarno iskat...pa toplo župco fajn za kosilo pogen te pa vupan ka de dobro...san tak vesela lejpoga vremena samo te me skoz kuja zdaj pa kda nemren nič vzeti pa telko bole vse kuja....ja, ja... 10. kreneve...ker ovak mi tej mali falot/tka mojo "rožico" razčesneta, če že zdaj ma telko kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

čuj san pitala glede P kak je kda maš tan preglede...nič meni je pravla ka man napotnico tisto ka mi jo je dala za rodit iti pa v MK mi je not napisala, ka man pač 10.4. rok pa ka mi morejo ctg napraviti itd...nej trbej se nič naročiti pa nič..ob 10 moreš ta iti pa tan pokazati...te se pa oni odločijo, če mo ostali not ali nej...ge vupan ka mo rodili do te...zdaj je itak takšno obdobje že ka ja pa nej kaj stisne...moren gnes še dragoga malo zmantrati pa te lejko bo kaj haska...user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
6.4.2009 18:33:11   
detelja
malapikica korbla z gestijon nama ne pozabi spakivati...itak do pozabili na naj ka sve čez svetke v bolnici...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ej samo kak bi bila dobra fora ka bi resno šle skup rodit...te pa ka bi naj še dali v isto sobouser posted image user posted image user posted image  mogoče pa iz heca pride resnicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
6.4.2009 19:51:34   
malapikica

malapikica korbla z gestijon nama ne pozabi spakivati...itak do pozabili na naj ka sve čez svetke v bolnici...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ej samo kak bi bila dobra fora ka bi resno šle skup rodit...te pa ka bi naj še dali v isto sobouser posted image user posted image user posted image  mogoče pa iz heca pride resnicauser posted image user posted image user posted image

Ja rejsan ne veš ka se še lejko zgodi... Ge zaj kar malo ešče na luno računan, tak ka de te moglo rejsan 10. biti. Korbel z gestijon san pa že naročila. Tak ka nega problema - nama te ta dostavijo. user posted image user posted image

Samo zaj mene tudi tou svadi, ka me grlo boli. V lekarni mi je dala nekše zelišče tablete, samo ne ven če kaj dosti pomagajo. Drži se, pa se čimprle pozdravi.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
6.4.2009 20:08:00   
štorkljica

Samo zaj mene tudi tou svadi, ka me grlo boli. V lekarni mi je dala nekše zelišče tablete, samo ne ven če kaj dosti pomagajo. Drži se, pa se čimprle pozdravi.

Kakšen lekadol zemi, pa med liži. Malo de pomagalo. Pa obvezno čaje piti.

Neposredna povezava do sporočila: 1794
6.4.2009 22:23:55   
detelja

Ja rejsan ne veš ka se še lejko zgodi... Ge zaj kar malo ešče na luno računan, tak ka de te moglo rejsan 10. biti. Korbel z gestijon san pa že naročila. Tak ka nega problema - nama te ta dostavijo. user posted image user posted image

mene je prineso dragi islo tablete iz lekarne to mu je dala...pigen limonin pa pomarančin sok...grgran z bitneron (nekšni univerzalni zeliščni sirup) pa dosti pigen...vupan ka de jutri boljše...pa zejla san en lekadol...zdaj pa molin samo boga ka me za zajtrk ne preseneti prehlad...

nama de na konci tak lepo v P ka neve ščeli domov iti...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1795
6.4.2009 22:24:46   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Kakšen lekadol zemi, pa med liži. Malo de pomagalo. Pa obvezno čaje piti.

lekadol san vzela, med pa samo tak nemren gesti ka me ful želodec po njem boli...tak ka si kakšno žličko dan v mleko ali pa čaj...

Neposredna povezava do sporočila: 1796
7.4.2009 7:25:15   
detelja
jutro...kak ste kaj?...ge san to noč super spala...samo me grlo še vedno ful boli...drugače pa de pa lep dan...ge pa mislin ka si iden gnes tudi malinov čaj iskat, ker 10 je že skoraj tuj...puna luna tudi...no moj pa vupan ka de mel zadosti kvalitetnoga materialauser posted image user posted image user posted image user posted image  samo še malapikica more biti pripravljenauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
7.4.2009 9:13:24   
štorkljica
Ka se še tu na raport javin...Dobro jutro!

Kak ste kaj? Mi sm spali za en dr.., mala je mejla ponoči nekšne čujdne izpade, pa je tulila od 01.00 do 02.30, te pa smo šli v dnevno sobo si trije TV gledat, pa smo na HRTji nekšne nadaljevanke gledali in maloj se je tou blazno kul zdelo, ka je več nej ščela sploj v postelo itiuser posted image  Muva z mojin sva nej bla tak navdušeniva, ka je moj mogo stanoti že ob 04.30 ka je šou delat, ge san pa tak kronično nenaspana...ali mala je vztrajala. Tak ka sva jo komaj zvlekla v postelo, te pa je še modruvala skoraj do 4 ure...groza.

detelja bole kak malinov čaj de ti verjetno pomagalo dosti gibanja, pa dugi dugi sprehodi, mogoče tudi večkratdnevna vožnja z avton po makedami. Pa seveda user posted image  naškelkorat na denuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer pa naj se rajši bebi san odloči kda šče vo priti, notri je njin blazno dobro, se majo ka nucajouser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
7.4.2009 9:34:31   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Ka se še tu na raport javin...Dobro jutro!

Kak ste kaj? Mi sm spali za en dr.., mala je mejla ponoči nekšne čujdne izpade, pa je tulila od 01.00 do 02.30, te pa smo šli v dnevno sobo si trije TV gledat, pa smo na HRTji nekšne nadaljevanke gledali in maloj se je tou blazno kul zdelo, ka je več nej ščela sploj v postelo itiuser posted image  Muva z mojin sva nej bla tak navdušeniva, ka je moj mogo stanoti že ob 04.30 ka je šou delat, ge san pa tak kronično nenaspana...ali mala je vztrajala. Tak ka sva jo komaj zvlekla v postelo, te pa je še modruvala skoraj do 4 ure...groza.

detelja bole kak malinov čaj de ti verjetno pomagalo dosti gibanja, pa dugi dugi sprehodi, mogoče tudi večkratdnevna vožnja z avton po makedami. Pa seveda user posted image  naškelkorat na denuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer pa naj se rajši bebi san odloči kda šče vo priti, notri je njin blazno dobro, se majo ka nucajouser posted image

čuj te se moren iti vozit na parkirišče pred bolnico...znaš tisto makedamsko...tan so takšne grabe ka če tan 1x redno prejk letiš sigurno rodišuser posted image user posted image user posted image  jezuš neštetokrat na dan user posted image ...vej mi pa otečej..nemo mogla deteta ger vo spravitiuser posted image user posted image

joj, so tej mali meštri posrečeni...ka se jin vse dobro zdi pa ka bi oni vse kda znajo ka nemrejouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1799
7.4.2009 9:49:31   
štorkljica

čuj te se moren iti vozit na parkirišče pred bolnico...znaš tisto makedamsko...tan so takšne grabe ka če tan 1x redno prejk letiš sigurno rodiš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ej tou pa ziher, tan so že skoraj vulkanski krateri..ajd probaj pa te mi javi, ka mo ge tuj ta šla če delujeuser posted image
user posted image user posted image user posted image  jezuš neštetokrat na dan user posted image ...vej mi pa otečej..nemo mogla deteta ger vo spravitiuser posted image user posted image

Ali ti pa samo klizne vo, ka pa znaš, kda de vse tak zglajeno pa zdrajsano pa zmehčano, te več skoraj nema šans notrik ostatiuser posted image user posted image user posted image

joj, so tej mali meštri posrečeni...ka se jin vse dobro zdi pa ka bi oni vse kda znajo ka nemrejouser posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?