|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
2.3.2009 14:36:52   
Serendipity
Ejla pomurkice moje drage,

ka nate mislile ka san vas pozabila - samo dosta dela man zadnje čase. Neka napravin, pa več kcoj prijde. Vupan, ka ste včera užijvale na sončeki (pa ka vas je nej vöter preveč oviral pri ton)...

štorkljica - viš, ka san zgublena - tij si nej v Prekmürje? Živeš ge indre?

Nončika - kak si? Slabosti?

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
2.3.2009 14:38:15   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

. Ne ven ka me bole zafrkavle...EMŠO ali duga zima.
Duga zimauser posted image

Je mogoče kakšna pijača kaj na vidikeuser posted image ?
Lejko se kaj zgučimo...sideti pa gučati, tou mi še ide brez problemauser posted image user posted image

te si dobra meni že več to tudi nejde gučati...ka zmejs lecan kak pesuser posted image user posted image user posted image  sedin pa kak kda...zadnje dni se več ne ven kama dati...samo se predejvan se pa tan...

te se pa vutro vidive...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 1277
2.3.2009 14:40:12   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

štorkljica - viš, ka san zgublena - tij si nej v Prekmürje? Živeš ge indre?

Naš ka sanuser posted image user posted image   samo nej si me mogouče še opazila na ton čveki.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
2.3.2009 14:41:31   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

. Ne ven ka me bole zafrkavle...EMŠO ali duga zima.
Duga zimauser posted image

Je mogoče kakšna pijača kaj na vidikeuser posted image ?
Lejko se kaj zgučimo...sideti pa gučati, tou mi še ide brez problemauser posted image user posted image

te si dobra meni že več to tudi nejde gučati...ka zmejs lecan kak pesuser posted image user posted image user posted image  sedin pa kak kda...zadnje dni se več ne ven kama dati...samo se predejvan se pa tan...

te se pa vutro vidive...

Ja če dosta gučin pozabin na se drujgo...user posted image user posted image user posted image   tak ka rit pač počaka.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
2.3.2009 19:41:29   
Nalini
mene tudi daje zijma user posted image  ... pa slaba plüjča .... jes komaj dihanuser posted image .... ne predstavlajn si kak bon dihala med porodon user posted image  ...

Neposredna povezava do sporočila: 1280
4.3.2009 8:44:45   
detelja
ojla...ge ste vse? lalica kak je bilo pri dr?

neka se sonček kaže samo dvomin ge v to...popoldan pa pa dež napovedanuser posted image

štorkljica kak je bilo na preglede?...ge san bila tak hitro gotova mi je nej trbelo v lab. pa mi je vse papere pa vse napisala pri uz tak ka san lejko takoj šla..

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
4.3.2009 8:50:19   
štorkljica
Oj!

Joj san vidla kak si hitro šla, srečnicauser posted image

Ge san končala vse skupaj ob 11.30. Najprle san mejla UZ, pa 10 diklin je melo UZ, tak ka se je najprle tan zagužvalo, te san mejla laboratorij. Ka nemo gučala kakšna gužva je tan bila user posted image user posted image user posted image  Si ka smo tan bili smo samo gučali: "ge san še takšne gužve nej vido/vidla" Ej resno tou je nej bila istina.
No pa še srečo san mejla ka so me malo naprej zeli, če nej bi še na malico naletejla, te bi bila pa pečena tan do 14h.

Kak je bil UZ, se vredi?
Moja bejba je OK, vse v mejah normale.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
4.3.2009 8:54:57   
detelja

Oj!

Joj san vidla kak si hitro šla, srečnicauser posted image

Ge san končala vse skupaj ob 11.30. Najprle san mejla UZ, pa 10 diklin je melo UZ, tak ka se je najprle tan zagužvalo, te san mejla laboratorij. Ka nemo gučala kakšna gužva je tan bila user posted image user posted image user posted image  Si ka smo tan bili smo samo gučali: "ge san še takšne gužve nej vido/vidla" Ej resno tou je nej bila istina.
No pa še srečo san mejla ka so me malo naprej zeli, če nej bi še na malico naletejla, te bi bila pa pečena tan do 14h.

Kak je bil UZ, se vredi?
Moja bejba je OK, vse v mejah normale.

ja, kda je uz napravila je sestra pravla ka ona nema lab., če me pač tan pogledne do konca pa da papere itd...pa je pravla ja res bi bilo fajn, ka nede čakala...no in te sve se zmenili ka za 2 t pregled, pa nekšne fleke man po buščiji ka naj eucerin nucan...pa moren več počivat...drugače pa je fala baugi vse ok...bebivaga  2,5 kg...san pa bila tak živčna pa nervozna ka san mislila ka mo ta spadnila...saj ge mo mejla lab. naslednjič, ker je te že zadnjič test za toxo...sicer san te naročena ob 11 tak ka duže kak do 14 vendar nemo tan...pa te v lab. vendar tudi nede več takšne gužve...ja zadnje čase je pri gin. pa v lab. takšna gužva ka adijo...pa najbolj mi ide na živce to, ka mi nosečnice moremo biti tan med betežnin narodon...

Neposredna povezava do sporočila: 1283
4.3.2009 9:09:23   
štorkljica
Ja ge man pa pregled za 4 tedne pa mo te mejla TOXO, tak ka mi lab palik ne vujde, pa še ob 8h san naroučena.
Tou ges tudi mislin, ka bi nas nosečnice pa malo deco mogli takoj naprej zeti, sej mi resno ta med betežen narod ne spadamo. Pa te ti še nišče mesta ne da, pa tan stojiš po 1 uro tak ka si že se fertik.

Ej keri teden si ti?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
4.3.2009 9:33:50   
detelja

Ja ge man pa pregled za 4 tedne pa mo te mejla TOXO, tak ka mi lab palik ne vujde, pa še ob 8h san naroučena.
Tou ges tudi mislin, ka bi nas nosečnice pa malo deco mogli takoj naprej zeti, sej mi resno ta med betežen narod ne spadamo. Pa te ti še nišče mesta ne da, pa tan stojiš po 1 uro tak ka si že se fertik.

Ej keri teden si ti?

ge san gnes 34t5d...te pa mo 36t2d..se pravi v petek skoz napunin keden...

samo neven če boš mejla že zdaj za toxo...ge san tudi mislila pa san mejla prejšnjič lab. pa me je zdaj nej poslala...tak ka mogoče boš te komaj šla na še naslednjon prelgedi...v keron tedni si pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 1285
4.3.2009 9:39:13   
štorkljica

samo neven če boš mejla že zdaj za toxo...ge san tudi mislila pa san mejla prejšnjič lab. pa me je zdaj nej poslala...tak ka mogoče boš te komaj šla na še naslednjon prelgedi...v keron tedni si pa ti?

Zdaj san 32t in 2dni, te pa mo 36t in 1 dan, tak ka mo sigurno mejla toxo. Nikaj nej, vej pa v toj nosečnosti san lekar več v laboratorije kak ge drugje, roke man že čisto spikaneuser posted image user posted image
Ka ti si že zdaj mejla pregled na 2 tedna?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
4.3.2009 9:44:18   
detelja
štorkljica še tuj ti to dodan ka nucaš

TUKAJ                              TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka
Porodniski dopust
Očetovski dopust
Dopust za nego in varstvo otroka
Razno (linki na levi strani)
Štipendija (za študentke, ki boste po porodu upravičene):

Neposredna povezava do sporočila: 1287
4.3.2009 9:46:32   
detelja

Zdaj san 32t in 2dni, te pa mo 36t in 1 dan, tak ka mo sigurno mejla toxo. Nikaj nej, vej pa v toj nosečnosti san lekar več v laboratorije kak ge drugje, roke man že čisto spikaneuser posted image user posted image
Ka ti si že zdaj mejla pregled na 2 tedna?

zdaj san mejla še na 4 t...zdaj de prvič na 2 te pa na ena...saj ti boš pa mejla zdaj na 4...te pa boš mejla na 1 t te pa mo že tak pomali potovali ta za rim...muva sva bila včeraj v mulleri pa majo tak fajne fsefelej barve za barvanje bilic pa san se odločila ka bi ge še fajn barvala biliceuser posted image  moj pa mi je pravo, ka mo ge te verjetno ta proti P barvalauser posted image  ali pa mo doma meli že eno jajčkouser posted image ...sicer pa lejko bi mi svoje ponudo ka bi mu jih malo pobarvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1288
4.3.2009 9:47:30   
detelja
Naaaaaaaaaalllllllllliiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? še spijš?...user posted image user posted image user posted image  ali si si zrihtala kakšnoga pomagača pa te nega zato na netuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
4.3.2009 9:59:07   
štorkljica
Detelja lekar mo ti mogla dvej kavici častiti kak si se fajn potrudilauser posted image
Fala še enkrat!
San ti pa na aprilkaj eno vprašanje napisala, eh kak bluzin nika se ne znajdenuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
4.3.2009 10:01:16   
štorkljica
Mo šla v mulera poglednot te barve, ge tuj nekaj lejpoga letos iščen. Lani san mejla ful pisano pa raznoliko, letos pa še neven.

Ja pa ge so vse te prekmurke...lekar so jako zasedene.
Sončni žarek se je nej že dugo javila, pa Pokica nika ne napiše kak je kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1291
4.3.2009 10:12:43   
detelja
čuj S1 nasejš v službo prvo ka ti izpunijo tisto glede plač pa tisti peper v glavnon oni izpunijo ovoga drugoa pa ti...pa saj osnovno spuni ovo pa te tan pitaj če kaj ne boš znala pa ti povej...tvoj pa isto S1 nasej v službo ka mu spunijo (seveda če de koristo očetovskoga) drugi paper pa san izpuni...edino njemi nej trbej tisto glede paketov spunjavati, ker itak boš verjetno ti vzela paket ali keš, ali?...

oglasi se, če boš kaj v ms...če mo fraj pa mo se dobro počutila stopive na kavicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1292
4.3.2009 10:56:50   
Nalini
deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetelja tukaj sem ...

spim ... hehe... ful rada in zelo dolgo .... danes sem sicer malo prek osme šla iz postelje .... ampak, če nebi mami nekaj razbijala spodaj bi ziher spala še kakšno uro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

sem pa že od veterinarja .... mačkauser posted image ... je boljše tak, da sem boljše volje .... user posted image

popoldne pa imam namen naštudirat agnelcareuser posted image  ... sva včeraj dobila paket ...

ajde, mejte se .... pri nas rahlo dežujeuser posted image

< Sporočilo je popravil Nalini -- 4.3.2009 10:57:47 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
4.3.2009 11:00:19   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetelja tukaj sem ...

spim ... hehe... ful rada in zelo dolgo .... danes sem sicer malo prek osme šla iz postelje .... ampak, če nebi mami nekaj razbijala spodaj bi ziher spala še kakšno uro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

sem pa že od veterinarja .... mačkauser posted image ... je boljše tak, da sem boljše volje .... user posted image

popoldne pa imam namen naštudirat agnelcareuser posted image  ... sva včeraj dobila paket ...

ajde, mejte se .... pri nas rahlo dežujeuser posted image

pride v ms tuj še ne dežujeuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
4.3.2009 17:42:42   
nana75
Pozdravljene, sem nova med vam.
Zanima me kako dolgo ste čakale na izvide NS. Jaz sem jo imela namreč prejšnji teden, pa še vedno nisem dobila izvidov.

Novega člana pričakujemo v septembru.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
4.3.2009 18:03:22   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: nana75

Pozdravljene, sem nova med vam.
Zanima me kako dolgo ste čakale na izvide NS. Jaz sem jo imela namreč prejšnji teden, pa še vedno nisem dobila izvidov.

Novega člana pričakujemo v septembru.

nana čestitkeuser posted image user posted image user posted image  dobrodošla med namiuser posted image user posted image  ej ne ven, če teden ali dva san čakala na ta izvid...kak si? kak se počutiš? kaj napiši o sebiuser posted image

(odgovor članu nana75)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
4.3.2009 18:33:25   
Sončni žarek
sem vidla, ka ste me pogrešale.....tuuuuuuuuuuuuu  semmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ženske po prebronem bi rekla, ka se naši moški v glavnem poznajo, ker moj je tudi nekda fejst nogomet špila-je pa letnik 75user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z nalini sva že ugotovile, ka se poznata user posted image user posted image user posted image

mi smo ok, sem pa pred končno mela frizerko duma-se takoj bokše počutinuser posted image user posted image user posted image luka  je ok-nocoj smo spali od 22.30 do 7 brez dojenja user posted image user posted image user posted image sploh nesem mogla vervati........ drgačik pa mon jaz ful energije in kondicije user posted image user posted image user posted image

štorklica- gda kej prideta naokrog....

lalica- dobro ka si se jovila, ker sem jaz mislila že tiralico za tobom razpisatiuser posted image user posted image user posted image pa je po ne grotalo, ka bi se Lara pa eva spoznaLI-v tretje gre rado....

nana- dobrodošla......

detelja- še malo pa bo ne.....

kave- zmente se, če bon lehko sseveda prideva....

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 4.3.2009 18:34:18 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
4.3.2009 18:35:05   
Sončni žarek
Pol stvari sem pa itak pozobila kej sen vse preštela  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
4.3.2009 18:38:09   
Sončni žarek
Itak nega nigi nobene.....

gren zej najprej zrihtat-skopat Lukeca, te pa je še Eva na vrsti......

Lep večer vam želim.....

Neposredna povezava do sporočila: 1299
4.3.2009 18:38:54   
Sončni žarek
Lalica- si ti zej na bolniški? Kda bi tebi odgovarjalo za kafe? 

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.