|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
5.3.2009 11:49:44   
Nončika
pokica, prosim pazi nase in na tvojoga pikeca pod srčkon. ne se preobremenjevati.

tak ti gučin kak sova vrani ka ma velko glavou. je san tudi gnes tak tak. pa še šiht man. ge se vse bogin kak de celo nosečnost, ge toga pritiska in stresa v službi nemo prenesla. pogodbo mam pa samo do 25.8.2009. san si že pravla, ka me več nika ne briga, samo ka de moja pikica pod srčkon rasla pa ka de vse vredi. či mi avgusta ne podaljšajo pač smola-za njih nej za mene-user posted image user posted image user posted image  si bon pač iskala po porodniški drugo službo.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
5.3.2009 11:59:10   
Nalini
pokica drži se ... počivaj, počivaj, počivaj in ne sekiraj se za nič drugega ... bodo vse porihtali drugi ...
tudi jaz nekej od 25. tedna kar dosti počivam ....od 29. sem pa na kavču skoraj cel dan .... vse za našega pikeca .... čeprav imam to ležanje že vrh glave user posted image .... ampak se tolažim, da bo kmalu konec ..

se bomo pa dobile takrat, ko bodo naši dojenčki že v vozićkih .... user posted image

detelja pazi ka te dragi cejlo ne zagipsa user posted image  .... oz. ka tij njemi kaj ne zagipsašuser posted image .....

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
5.3.2009 13:59:39   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Jes san pa celi vikend od petka pa vse do torka preživela v bolnici, san mela popadke, na koncu že tudi na 7 min, me je moj v petek opoldne odpelal v P, so me dali na CTG in takoj gor na oddelek v sobo na strogo ležanje. So me 4 dni filali z Spasmex injekcijami, ka so ustavili popadke in predčasen porod. Drugače bi pa naju transportirali v MB in bi tam rodila. K sreči sma se z pikecom zmazala in preživela, brez poroda. user posted image   

Joj pokica, tou je pa nej hec...ti samo rajši doma leži pa se več nikan ne geni. Rajši zamujdi kakšno kavico pa trač, pa sicer je zdaj nitiena stvar na svejti nej bole pomembna kak zdravje tebe, najbole pa tvoje pikice.

Drži se, pa pošilan ti malo za srečouser posted image user posted image user posted image , naj te pazijo!

< Sporočilo je popravil štorkljica -- 5.3.2009 14:00:06 >

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
5.3.2009 14:11:27   
detelja
evo naš rezultat gibsanjauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
5.3.2009 14:24:05   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ka si pa tij njemi gipsala? user posted image

što de pa pucal?user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
5.3.2009 15:27:43   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ka si pa tij njemi gipsala? user posted image

što de pa pucal?user posted image

puco je dragi...ge bon mu pa sledi gibsalauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
5.3.2009 15:52:22   
Nončika
detelja, uau. zaj pa lepo pogipsaj še svojoga.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
5.3.2009 18:04:41   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

detelja, uau. zaj pa lepo pogipsaj še svojoga.

pogibsan ga, če de me še dugo na sujon pusto...te pa dan gibs gor pa mo ga skoz mejlauser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
5.3.2009 18:08:08   
detelja
Nončika kak si pa ti kaj? kak je kaj slabostjo itd? vupan ka se dobro počutiš pa vupan ka je tvoj že prišo k sebiuser posted image user posted image user posted image , ka bi baugoga tak fejst mučilauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
6.3.2009 8:45:56   
detelja
ojla...kak ste kaj? gnes je pa en beden den...to vreme me v grob spravi:)) bi bil že čas ka bi sunce sijalo pa toplo bilo...mogoče pa se marec pa april zamenjatauser posted image

gnes smo pa dopunili 35. t...vupan ka še 2 zdržimo...te pa lejko letimo za rimuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
6.3.2009 8:49:30   
Nončika

Nončika kak si pa ti kaj? kak je kaj slabostjo itd? vupan ka se dobro počutiš pa vupan ka je tvoj že prišo k sebiuser posted image user posted image user posted image , ka bi baugoga tak fejst mučilauser posted image

je san kelko telko ok. zadnje dni opažan, ka mi je malo slabo, malo se mi želodec zdigavle. pa vse vohan kak pes. vse mi smrdi. ovači pa je vse ok. zaj čakan na 1.pregled.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
6.3.2009 8:52:09   
detelja

je san kelko telko ok. zadnje dni opažan, ka mi je malo slabo, malo se mi želodec zdigavle. pa vse vohan kak pes. vse mi smrdi. ovači pa je vse ok. zaj čakan na 1.pregled.

kda ga maš?...čuj kupi si ingverov čaj, tablete ali pa palčke...pomagajo...sicer pa če de ti ful slabo povej gin. pa ti da ene svečke za v ritko...to vse potrpiš samo ka de vse ok nej?...kelko si zdaj noseča?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
6.3.2009 8:52:48   
Nončika
sicer pa san zadnje dni tak ali tak samo na podstrešji in pospravlan, pospravlan. telko stvari mo zaj vkrej metali, ka ... nema veze, glavno, ka mo pomalen na svojon.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
6.3.2009 8:54:36   
Nončika
tak mi pa pa nej fejst slabo. je za zdržati, samo naj tak tudi ostane.

gnes san točno napunila 6t, jutri prestopimo v 7t.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
6.3.2009 8:55:08   
Nončika
eh, san tupava. pregled man 16.3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
6.3.2009 8:57:04   
detelja
nončika, redno hitro ide čas nej?...ge pa samo molin boga ka mo se fčakala 37 t pa te pa ka se včakan 40.t...nazadnje pa de tak skoz me neka šrajfa itd...te pa mo čez rok rodila...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
6.3.2009 8:58:01   
detelja

eh, san tupava. pregled man 16.3

ge pa 17.3.user posted image  na svoj rd...upam, ka de vse ok, ka mo lejko praznuvalauser posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
6.3.2009 10:35:21   
gajgaja
Pozdravljene deklineuser posted image

Detelja, ej to pa fajn zgleda, pa to sta sama delala, mislim gipsala?Super maš za spomin...user posted image .Joj ti si že skoro na konci ha?Ideš pomalen, na luštno po user posted image .

Nončika,aha slabosti.Če se samo spomnimuser posted image Tak kak ti je detelja rekla, ona je meni tudi priporočala čaj ingverov pa palčke, pomaga.Čeprav meni je blo prve 4 mesece nonstop slabo.Boš vidla kak ti bo,upam da ti ne bo fejst.

Drgači dekline ja pazite se.Vidim da nas je že več blo po bolnici pret kak je blo treba.Jaz že tudi dobro poznam ovi oddelek na desni strani, upam da zaj še samo junija na levo v porodni oddelek.No sicer pa dobro ke so tam ke pomagajo če je kaj narobe.Samo počivanje je pa res pomembno.Jaz si tudi včasih mislim da lahko skačem pa vse naredim, te pa me vse boli.Samo te si resen moreš priti gor kaj ti je najbolj važno.

Lep pozdravček vsem nosečkam.user posted image user posted image in bebicam pod srčkom.user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
6.3.2009 11:31:00   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: gajgaja

Pozdravljene deklineuser posted image

Detelja, ej to pa fajn zgleda, pa to sta sama delala, mislim gipsala?Super maš za spomin...user posted image .Joj ti si že skoro na konci ha?Ideš pomalen, na luštno po user posted image . samiva sva delala...pa nej je težko...nabaviš tej povoje z gibson te pa nucaš še samo vodo pa enoga ka ti pomaga...telo namažeš z olijon (drugače de ful bolelo kda boš doj jemala) te pa samo trake gor dejvaš pa oblikuješ...mislin ka zdaj kda se posiši te pobarvava pa dava v dnevni na steno...ja, idemo proti konci...nalini je pa še keden pred meno tak ka je ona še bliže konciuser posted image

Nončika,aha slabosti.Če se samo spomnimuser posted image Tak kak ti je detelja rekla, ona je meni tudi priporočala čaj ingverov pa palčke, pomaga.Čeprav meni je blo prve 4 mesece nonstop slabo.Boš vidla kak ti bo,upam da ti ne bo fejst.

Drgači dekline ja pazite se.Vidim da nas je že več blo po bolnici pret kak je blo treba.Jaz že tudi dobro poznam ovi oddelek na desni strani, upam da zaj še samo junija na levo v porodni oddelek.No sicer pa dobro ke so tam ke pomagajo če je kaj narobe.Samo počivanje je pa res pomembno.Jaz si tudi včasih mislim da lahko skačem pa vse naredim, te pa me vse boli.Samo te si resen moreš priti gor kaj ti je najbolj važno.

Lep pozdravček vsem nosečkam.user posted image user posted image in bebicam pod srčkom.user posted image

Nalini ge odiš ti pa gnes?...si dobro?...

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
6.3.2009 12:04:11   
Nalini
po burni noči smo zdaj še kar  ok user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
6.3.2009 14:51:19   
Nončika
nalini, drži se in čim manj pretresov.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
6.3.2009 15:57:02   
Nalini

jes se držin ... samo naš mali škrat nevej ka bi raduser posted image user posted image user posted image user posted image

samo zgleda ka san ga prepričala ka naj še malo ostane notri na toplon .... upam user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
6.3.2009 16:02:24   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

jes se držin ... samo naš mali škrat nevej ka bi raduser posted image user posted image user posted image user posted image

samo zgleda ka san ga prepričala ka naj še malo ostane notri na toplon .... upam user posted image

naš škrat tudi miga miga pa miga...saj fajn...samo negi miga ka me ful boli vseuser posted image  pa nič mu ne paše, če sedin, ležin ali hodin...je že kak mamicauser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
6.3.2009 18:46:38   
Sončni žarek
Uživam v postelji.....
user posted image

Moja sončka
user posted image

Mala manekenka......
user posted image

[/quote]

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
6.3.2009 18:49:05   
detelja
sončni žarek tvoja dva škrata sta pa resno zlativa...en bole kak drugiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.