|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
25.2.2009 9:16:25   
malapikica
Gnes se je pa rejsan lejpi den napravo. Mogoče pa vseeno pomali pride pomlad.
Uživajte v sončki.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
25.2.2009 9:16:38   
detelja
hojla...ge san pa gnes kar ok...sicer malo smo zaspani..sicer san dobro spala kljub čudnin senjan..ampak smo bili včerja malo voni ka je od dragoga kolega rd praznuvo in te san nej pa nej mogla zaspati te pa je bilo hitro jutro te pa sna nekak nej mogla več spati, ker me je sakih 5 min na wc tiščalo pa še bebi je pleso tak za hasek...

glede gibsanja...vupan, ka nan grata...dragi je bil včeraj malo v "obsajdi"user posted image  pa seveda zdaj je truden pa baugi pa ne ven ka vse nej...

gnes moren še v službo nesti bolniški list...se že "veselin"user posted image , ka do me gnjavili pa se lepi delali pred meno za mojin hrbton me pa šinfaliuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
25.2.2009 9:21:44   
detelja
a ka van poročan še kak je moja kolegica doživejla porod na ptuju...me je včeraj končno pozvala...je pravla ka se malo še lovijo, ampak ka ji mali fajn spi sake 3 h stane....

baje ka je na ptuji glih takšna katastrofa kak v ms...tan te baje sploj ne obrijejo, ne sklistejrajo, prvo noč ti deteta ne zemejo vkraj, ampak ga moreš meti pri sebi, baje ka sploj nemajo dodatnega mleka, ka bi ti ga dali, če ti dojenje nejde, osebje pa je baje kak v rakičani...eni prijazni večina pa takšnih "nateknjenih"...tan sploj nemajo EA ali ultive...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
25.2.2009 9:27:43   
Nalini
iden jes malo na sonček .... ka mi ger kama ne pobegne .... user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja .... moški kak moški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
25.2.2009 10:53:57   
detelja
joooj, kak je fajn voni...smo bili že v zd smo odli po bolniški list...v službo pa mo ga nesla popoldan kda do samo dežurni tan ka me nedo gnjaviliuser posted image ...pa v btcji smo bili...v ton btcji pa je gužva, če je vgojno 8 ali večer 8 vora...zdaj pa iden malo počivat pa verjetno mo malo zaspala san tak nekšna hin...

Nalini uživaj voniuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
25.2.2009 10:57:27   
detelja
Nalini v špari san srečala eno ka smo meli skup MŠ...rok pa ma 21.3.. pa je pravla ka more jutri v bolnico, ker se ji baje posteljica stara - kao je posteljica več stara kak je ona dejansko noseča...pa jo je gin. dal v bolnico naj še oni napravijo vse teste in če je ta ugotovitev pravilna do ji sprožili porod...se mi diklina tak smili je mejla že tudi splav pa samo sranje zdaj pa še to...moj kda je čujo je pravo fala baugi ka si zdaj pa to čujla ka boš pa teden dni do pregleda cejla zmešana...

tebe gnes pa doj tišči? ge moren potrkati se gnes dobro ovak počutin nič me ne boli...naj tak ostane...vupan, ka de moja napoved o prehitron porodi se spremenila ka de se rodilo dejte na rok ali pa kakšni den kasneje...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
25.2.2009 11:28:23   
Nalini
detelja jes san gnjes ok .... od 8. ure mi je še nej trdo gratalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... ponoči pa kakšnih 5X .... včeraj je pa bilou grozno .... san se prav sekejrala kak bon jes zdržala še dva tedna ....

pa tudi počutim se dosti boljše kak prejšnje dni .... zgleda, da vpliva tudi vreme ...

dol me pa tišči gnjes tudi nej tak fejst .... nosim pas, pa je boljše .... itak san pa večinoma v ležečem položaju ... bejbi je pa še vedno zelo živahen .... ponoči je mel napad brcanja  (tou se je že dugo nej zgodilo ...user posted image ) tak ka san se eno uro mestila z boka na bok ....

me pa dva dni nenormalno srbi koža na trebuhu .... zgleda ka se spet raztegujeuser posted image ... enkrat okrog 20. tedna me je isto matralo ....
upam ka zdaj ne fašen strij ... user posted image user posted image user posted image user posted image

saj bo vse ok .... user posted image user posted image user posted image user posted image  sem danes bolj optimistična ....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
25.2.2009 12:23:02   
Lalica1
Lepou pozdravlene!!!

San skoraj stanola od mrtvih...
Pa komaj san vas preštela. Tak kak ste vi vesele glede petkovoga srečanja san ge žalostna, ka san nej mogla. Itak san bijla pri doktori. Tista vročina se je te itak stopnjevala. San mejla virozo, zaj pa man vnetje desne strani. Od menej je dobijla še Lara, ka je zaj celo na Amoksiklave. Ge san pa tak zmantrana ka bi samo ležala. Sploj nemren priti k sebi. San pa na bolniškoj, ka mi je itak nej za živeti. Še naš dojenček je čuto ka je neka nej vrejde. Ne ven če je vmes spal kakšne pol vore, te pa je tak grozno brco. nej normalno kak ponavadi, tak divje pa močno, pa pogosto. Zaj je že boukše. Samo vupan, ka je vse vrejde z njin.
Detelja: to mi je eto enkrat kliknolo, kda si napisala ka si z Goričkoga pa ma ves dve besedi, druga na P. Ka so to nej slučajno GP? Ka te te moren poznati, ka san ge odila ta v OŠ.
Pokica: neka san vmes preštela pa sklepan ka si iz Puconec? Moj mož tude ;)
Sončni žarek: oprosti za pustni kostim.  Ali iz postelje san se vlekla samo na WC pa bi ti ga nej mogla pripelati. Za drudo leto pa itak vela. Še zašijen ti, če de Eva mejla kakšno željo.
Nončika: ka naj drugo poven... Kapo dol user posted image

Ka pa kakšne slike ste na srečanji nej napravila za nas nesrečnice???

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
25.2.2009 13:38:11   
detelja
Nalini mene je tudi začala koža na buščiji ful srbeti...koli popka-posebej braztoina od op. pa ob strani...mažen 2x na den te pa mo vidli kak bo, vupan ka nede strij...naš bebi se tudi gnes samo neka gnezdi...tak kak si ti bila včeraj san ge bila v soboto, že mi je vse slabo bilo, ka če mo šla rodit zmejs san mejla prav tisto kak pred menstruacijo-ka še ščipa, šrajfa, na križ me je vo začalo boleti...pa moren potrkati je zdaj boljše...

Lalica nej smo se fotkale pa niti smo nej tak dugo bile na pijači...smo te pa pogrešale...ti samo fajn počivaj ka se li da, ka nede kaj narobe...ker tej viroze so glih nej za nas nosečnice dobre...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
26.2.2009 12:46:57   
detelja
hojla...ge ste že pa vse ka se nič ne javite:))))))...ge san bila zdaj na zzzs ka san šla položnice plačat...voni je tak fajn...zdaj pa ka sonček sije pa je odlično...naš bebi se pa tak raztegavauser posted image ...kak hitro idejo tedni zdaj...vutro mo napunili 34 tuser posted image ...komaj čakan torek ka iden na pregled seveda vupan ka de pravla gin. ka je vse super...more biti!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
26.2.2009 13:27:31   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

tan te baje sploj ne obrijejo, ne sklistejrajo, prvo noč ti deteta ne zemejo vkraj, ampak ga moreš meti pri sebi, baje ka sploj nemajo dodatnega mleka, ka bi ti ga dali, če ti dojenje nejde, osebje pa je baje kak v rakičani...

No tou moren povedati, ka je nej glih rejsan, v MS te obrijejo(če si nej obriti) in tudi sklistirajo(če nucaš), lejko pa se ti po lastni želji odločiš, ka ti tou oni nedo delali...osebna odločitev. Dojenček je prvo noč nej pri mami, lejko pa ti zahtevaš ka je, mlejko majo, samo malo pretirano spodbujajo dojenje...osebje, hm, ja tou je pa že drujga štorija, babice so zelo vredi, ostale sestre mogoče malo menje.
Mi je pa žau za tvojo znanko ka njoj je porod nej bil pozitivna izkušnja, za ka so pa v velki meri pomembni tudi vsi ostali ka pri ton sodelujejo.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
26.2.2009 13:28:40   
Nončika
pridružujem se tvojemu opisu štorkljica. tako nekako je v MS.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
26.2.2009 14:31:11   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

tan te baje sploj ne obrijejo, ne sklistejrajo, prvo noč ti deteta ne zemejo vkraj, ampak ga moreš meti pri sebi, baje ka sploj nemajo dodatnega mleka, ka bi ti ga dali, če ti dojenje nejde, osebje pa je baje kak v rakičani...

No tou moren povedati, ka je nej glih rejsan, v MS te obrijejo(če si nej obriti) in tudi sklistirajo(če nucaš), lejko pa se ti po lastni želji odločiš, ka ti tou oni nedo delali...osebna odločitev. Dojenček je prvo noč nej pri mami, lejko pa ti zahtevaš ka je, mlejko majo, samo malo pretirano spodbujajo dojenje...osebje, hm, ja tou je pa že drujga štorija, babice so zelo vredi, ostale sestre mogoče malo menje.
Mi je pa žau za tvojo znanko ka njoj je porod nej bil pozitivna izkušnja, za ka so pa v velki meri pomembni tudi vsi ostali ka pri ton sodelujejo.

mislin, ka si ti nej prav preštejla ge san napisala, ka je to na ptuji in nej v MS...za ms znamo, ka te obrijejo itd...

Neposredna povezava do sporočila: 1238
26.2.2009 15:25:27   
Nalini
ojla

mi smo fejst nagajivi ... premetavamo in bršemo v rebra .... preveč pijemo in seveda potem kolcamo v nedogled user posted image

jes pa komaj čakam ka me obrijejo user posted image user posted image user posted image  (jes bon še babici pravila ka se naj fajn potrudi, ka ščen biti lejpa user posted image ) .... pa klistirja se tudi ne bon branila (večina jih pravi ka ful paše user posted image ) .....

dan je pa spet za user posted image  ....

lep pozdrav

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
26.2.2009 15:39:10   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla

mi smo fejst nagajivi ... premetavamo in bršemo v rebra .... preveč pijemo in seveda potem kolcamo v nedogled user posted image

jes pa komaj čakam ka me obrijejo user posted image user posted image user posted image  (jes bon še babici pravila ka se naj fajn potrudi, ka ščen biti lejpa user posted image ) .... pa klistirja se tudi ne bon branila (večina jih pravi ka ful paše user posted image ) .....

dan je pa spet za user posted image  ....

lep pozdrav

čuj ge pa mislin, ka de več haska, če povejš dragomi naj te lepo spodaj v red zeme...že zdaj mu povej ka če bi vuva malo vadila...user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
26.2.2009 18:59:32   
štorkljica

baje ka je na ptuji glih takšna katastrofa kak v ms...tan te baje sploj ne obrijejo, ne sklistejrajo, prvo noč ti deteta ne zemejo vkraj, ampak ga moreš meti pri sebi, baje ka sploj nemajo dodatnega mleka, ka bi ti ga dali, če ti dojenje nejde, osebje pa je baje kak v rakičani...eni prijazni večina pa takšnih "nateknjenih"...tan sploj nemajo EA ali ultive...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
26.2.2009 19:02:47   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

jes pa komaj čakam ka me obrijejo user posted image user posted image user posted image  (jes bon še babici pravila ka se naj fajn potrudi, ka ščen biti lejpa user posted image )
Frizura verjetno nede gli nevenkaj, samo bar neboš dejte pikalauser posted image

.... pa klistirja se tudi ne bon branila (večina jih pravi ka ful paše user posted image ) .....
No tou me pa resno zanimauser posted image
dan je pa spet za user posted image  .... Zakoj?

lep pozdrav   Tebi tudiuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
26.2.2009 19:10:37   
detelja
kelko san ge čujla pravijo ka jin je klistiranje pasalo zato, ka je bil večji pristik dol pa so hitreje rodile...

kak si ti štorkljica kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1243
26.2.2009 19:12:59   
Nončika
mate redno debato!!!! san se ji mogla rejsan smijati!!!

klistir paše? ja, te da te puca, tiste pol vore bi poslal nekoga v 3 prekrasne.user posted image user posted image user posted image sledi je pa vrejdi ka ti prebava in kaj drugoga ne nagaja.user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
26.2.2009 19:16:53   
štorkljica
kak si ti štorkljica kaj?

Čuj ide, fala.
Gnes san edino že cejli den v tempoje, sploj zdaj popoldnevi z malo, pa me je zmejs že redno dol tiščalo pa bolelo. Tak ka zdaj san na izi, mala je malo doli pri babici pa njo razturavle.

Pa ti?
Pa ti?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
26.2.2009 19:23:33   
detelja
fala, ge san zdaj v redi (moren potrkati) v soboto san bila ful božno san že mislila ka mo šla rodit...trebuh mi je otrdevo za vsako figo...dejte je samo mignilo in že je bil trdi,...tak ka se je te več nej ščelo genoti...pa vo na križ sna mejla tak čudne bolečine....šrajfalo me je kak da bi menzus dobila..bila san cejla v navoli...te v ned. dopoldan je bilo boljše večer pa pa otrdevanje trebuha...no zdaj pa je od pon. ok...sicer več počivan...me je pa že straj torka ka man pregled...vupan ka de vse ok...oz more biti...vutro napunin 34 t...te pa še naj 3 t zdrži...sicer ge bi bila rada ka čim duže not ostane, ker seeno je razlika če se rodi v 40 t ali pa 37 t...drugače pa smo živi in nagajivi...nemaš nosečniškoga pasa?...meni fejst pomaga kda san tak bole aktivna pa tudi dr je pravla ka brez nejga nemsin dosti migati...

Neposredna povezava do sporočila: 1246
27.2.2009 9:42:55   
gajgaja
Pozdravljene nosečkeuser posted image .

Joj ene te že počasi šle rodit,jeeeeeeeeee, super, te pa vas zasipamo z vprašanji kak in kako.Ja kakorkoli že vsem želim vse lepo, pa da nedo dečki skup kapali, tam poleguser posted image .
Mi smo včeraj meli v Lendavi prvič materinsko šolo in je blo zelo fajn, ena zabavna sestra je bila.Sicer te stvari že vse prej veš pa prebereš ampak vseeno je blo zanimivo.
Ko sem bila v torek na ultrazvoki sem vprašala za spol pa mi ni znal povedati, je reko da tak gor nogice držiuser posted image ,hahaha.Saj nama je vseeno kaj bo user posted image aluser posted image .

Neke me zanima,kak mislite da je škosljivo biti pred računalnikom.Jaz mam prenosnega in glih tak je pred mano, da je čist pri trebuščeki.Saj nisem dosti, ampak vseeno, moram pisat diplomo in bom zaj več.Je ke kaka debata o tem.Čist sem pozabla vprašat dr kak je s tem.Sicer pa gnes den vse seva.user posted image

No dekline lep dan vsem, pa mogoče se s kero srečamo junija v bolnici.Ma kera te rok?

POZDRAVČEKuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
27.2.2009 10:34:54   
štorkljica
gajgaja kje pa je v Lendavi org. materinska šola, v ZD? Kdo ga pa vodi? Ob keri uri pa poteka in kdaj jo spet imate?
Uh sem te zasipala s vprašanjiuser posted image
Drugače pa moslim, da prenosni računalnik ni nevemkaj nevaren za otroka(plod),če res nonstop ne visiš na njem. Je pa res mogoče boljše, da ga iz previdnosti nimaš čisto pri trebušku.

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
27.2.2009 12:18:58   
Lalica1
Pozdravlene...

Ja ja. Pomali de prišo čas, ka mo se pripravlale za Rim. Ge san že dobijla pošto z vsemi pripomočki z Zavoda za transfuziologijo, ka san se odločila darovati popkovnično kri. Te mo pa itak cejli pak verjetno doma pozabila. Moren se malo organizejrati user posted image .

Za klistir pravijo ka malo pospeši tude porod. Sicer je resno nej najbole rožnato ali bar znaš ka ti nede vse mogoče teklo spodaj ven user posted image

Glede sevanja pa je itak tak: Ja ka pa gnes den ne sejva? Ge san najbole alergična na vužgane mobitele ponoči user posted image . Ali telko je vsej negativnih vplivov, ka če mo na vse mislile, te nas itak kap zadene...

Ovak san pa gnes tak vesela. Dosti boukše se počutin, man več energije (san že cejlo stanovanje spucala pa pospravila, zaj pa pride na vrsto avto, ka me že skoraj sran kakši je), pa celo vupan ka de vse vrejde z menof.

Fajn se mejte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1249
27.2.2009 13:10:08   
darjussa
Živijo...

No, pri enih je pa resan že napeto...tak kak na hipe pri meni. Zdaj so se začeli prvi gibi (ta teden)..tisti ta pravi. Sicer san na začetki mislila ka je to nej to...samo zdaj se je pa to telko krat ponovilo...oppss še zdaj! Tak je zanimivo pa fajn. 
Glede poroda vijden ka ste redno debaterale...ufff mi je vse vroče gratalo. Ahh, samo naj bo, to je še daleč...pa te tude..kak bau bau!

Zanima me še samo to, sken si kaj bušija mažete pa prsi. Ge man zaenkrat samo mleko ka se saki den mažen. Ali je bokše kakše kreme? Eni pravijo ka je to zadosti. Samo verjetno je to vse odvisno od kože.

Fajn bojte vse...pa lepi vikend!

< Sporočilo je popravil darjussa -- 27.2.2009 13:12:30 >

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.