|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
14.1.2009 13:27:28   
Nalini
ojal

danes je pa tako vreme,.... zjutraj ledeni dež,... na cesti je bil čisti leduser posted image  ... zdaj pa snegec pegec ...

še dobro, da sem že doma .... in danes ne grem nikamor več z avtom ...

grem nekaj pojest pa napišem kaj več

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 851
14.1.2009 13:48:46   
darjussa
Heiii pomurke....
Zdaj se van pa tude ge pridrujžen, čeglij vas je dosta že kar fajn nosečih. Ge san v 13 tedni. Včera san bila na NS, pa san bila tak dugo notreuser posted image ...no saj mogoče je kera opazila, če je bila tan. Nej je mogla fajn vidite toga babija....pa sve čakale...te mi je pa še poglednola vaginalno in končno. Vače mi je pa bilo tak lepo....nemo pozabila tistih malih rokic ka so tan migale... :).
Ja tudi ge bi se gda pa gda pridrujžila na kakšoj kavi...če glij ka san še nej na bolniškoj ali porodniškoj. V vrtce je še kar fajn za zdržate, pa vupan ka mo lejko pač kak de se dalo najduže.

Vse lepo pozdravlene...pa pazite na sebe!

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 852
14.1.2009 13:59:18   
darjussa
...ja še to me zanima? Gda van je začal tak fajn že trebušček rasti? 

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 853
14.1.2009 14:55:08   
detelja
darjussa dobrodošla med nami...hmmm glede trebuščka...mislim, da se mi je kar hitro opazil, ker prej nisem imela glih velikega trebuha, ampak to je itak bolj napihnjenost in te nosečniške spremembe...pravijo, da se pravi trebuh vidi tam nekje okrog 20 tedna...ja, vem kako je to lepo greš na ns in vidiš svoje detece, midva sva bila prejšnji čet. na 3d uz pa sva tudi tako uživala, ko je otrok že večji, pije, z jezikom nekaj maha itd...

nalini v ms trenutno bolj dežuje kot sneži-ledeni dež...glih je šel dragi v službo pa mislm, da je 20 min čistil avto...ful je čudno...naj bi zapadel sneg bi se vse lepo spucalo in potem je naj mraz, sonček in sneguser posted image ...drugače kako se kaj počutiš?...včeraj je pa kar dolgo trajala mš a ne??...si se kaj sprostila?...dopoldan nas je vedno tako malo 4,5 pa še 2,3, moški mogoče in to je to, ampak meni je to super, ker nimam rada ko je v takem malem prostoru gužva...

kdaj gremo zdaj na pijačko?...zdaj pa grem malo počivat sem nekam utrujena...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 854
14.1.2009 17:02:16   
Nalini
detelja ... smo še kar user posted image  ... ponoči skoraj nič spali (prvič v tem letu),... žulijouser posted image  me rebra,... pa nekdouser posted image mi divja po trebuhu ...

popoldne je v MŠ kar gužva, vendar za zdržat - trajalo je pa res kar dolgo, vendar je meni kar hitro minilo, ker se mi je zdelo kar ok predavanje (življenjsko in ne neko filanje s teorijo ...)
user posted image vidimo se v torek (bom šla dopoldne  na predavanje ... pa potem se dogovorimo za kakšno pijačo user posted image  (bo več časa v prihodnjih dneh, ko bom domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - zdaj pa res komaj čakam, čeprav bom kar pogrešala delo)

kdaj je v porodnišnici dan odprtih vrat? - jaz bi si šla ogledat, ker me zanima kako zgledajo porodne .... (seveda, če bo kera fraj, ker imajo ful gužvo)

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 855
14.1.2009 17:14:45   
detelja
nalini glh si zamudila datum...vedno drugo soboto v mescecu od 10-12...ja, v torek gre še moj lubi poleg v mat. šolo...jutri pa spet ne more, ker ga nočejo zamenjatuser posted image ...eh saj se ne sekiram....ja, včeraj je še moj rekel, da mu je bilo zanimivo...pa itak sta ponavadi samo 2 moška-moj pa še en, ampak tist se mi zdi tak ful mlad pa nedolžen, tak prestrašen, moj pa se samo reži, ko mu kaj sestra rečeuser posted image

ja itak, da morava zdaj iti enkrat na kavico...pa mogoče bove še kateri naredili lušteuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 856
15.1.2009 21:09:42   
štorkljica
No danes se ni še nobena oglasila, zato se bom jaz.
Je treba vzdrževat ritemuser posted image user posted image

V glavnem, sem bla danes v Benetonu in začuda sem našla hlače zase!! Sama sebi in njim lahko zaploskamuser posted image   Sicer res nimajo nevem kaj, ampak nimajo tko slabo. Pa še zato, ker sem zdaj eno št. večja kot normalno in si res težko najdem nosečniške hlače ki me nebi tiščale ali pa bile 10cm predolge. Pa še 40% znižane so ble, so zdaj stale glih toliko kot v H&M normalno.

No to bi bilo to...pa še drugič kaj...
ČAU BAU

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 857
16.1.2009 7:34:21   
detelja
jutro...kako ste kaj?...

jaz sem tudi bila včerja v benettonu pa sem čist pozabila pogldat nosečniške stvari...sem si pa kupila en pulover v daltonu...v benettonu sem gledala malo stvari za dojenčke...ufff so drage...ena navadna majčka, katero bo mogoče, če bo sreča nosil user posted image  teden, dva stane tam čez 20 eur...sicer pa itak plačaš samo to, da je benetton...

danes pa je moj lubi doma in bova verjetno šla v nabavo za našega bebijauser posted image

želim vam lep dan

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 858
16.1.2009 8:11:24   
štorkljica
Dobro jutro detelja, rana ura - zlata urauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 859
16.1.2009 8:23:18   
pepeka
Lep pozdrav srečke nosečke!

Jaz sem nova med vami in tudi srečna bodoča mamica. Sem že mamica 2-letnega nadebudneža, tako da mi nosečnost nekako ni nova. Imam pa v drugi nosečnosti več problemv kot v prvi - po prvem porodu so se mi sramne kosti nalomile in so neenakomerno narasle nazaj in imam zaradi tega zelo hude bolečine. Zdaj med nosečnostjo žal ne morem nič narditi, šele po porodi. Do takrat (do junija) pa bom mogla bit na analgetikih.
Ima mogoče katera podobne izkušnje s tem?
Lep pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 860
16.1.2009 8:28:28   
detelja
pepeka dobrodošla med nami...lahko kaj več zaupaš/napišeš o sebi?user posted image ...glede sramnih kosti pa prvič slišim, ti pa verjamem, da mora to ful bolet...drugače se dobro počutiš??...

(odgovor članu pepeka)
Neposredna povezava do sporočila: 861
16.1.2009 9:18:10   
gajgaja
POZDRAVLJENE DEKLINEuser posted image IN TUDI VSE NOVE NOSEČKEuser posted image .

Kako ste kaj?

Jaz za pisalno mizo, pred skriptami,joj bi se kera namesto mene učilauser posted image user posted image ??
Hecam se malo.
Nekaj me zanima,tiste ki ste že malo dlje noseče, kdaj ste začutile prve gibe?Jaz mam v torek pregled, danes začenjam 18 teden, pa neke prav še nisem občutila.Upam da bom v kratkem, da občutim bebija malegauser posted image .

Nekaj sem zasledila da je ena pisala, da ni več one trgovine Mehurček?Jaz še niti nisem uspela tja prit.Bomo mogli v mb.Kaj pa naprimer Avstrija, hodi kera kaj.Midva že dolgo nisva bla.Sicer pa zaj je že tu tolko trgovin.Saj poleti se je lažje obleč, zaj pozimi pa bolj tak.Jaz se še najboljše v trenerki počutim.Če me malo ke kaj tišči ni dobrouser posted image .

V glavnem lep dan vsem pa pazite na svoje sončkeuser posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 862
16.1.2009 11:27:39   
Sončni žarek
ojlauser posted image

Sam da vas na hitro pozdravim, ker na kavo očitno itak nebom šla z vami-vsaj zaenkrat ne......user posted image user posted image user posted image

Jaz imam čez 1t rokuser posted image user posted image user posted image Zenkrat se ne dogaja še nič, naslednjo kontrolo imam v torek in potem verjetno bo kaj.... Če pa slučajno me prej kaj prime, pa moram nemudoma v porodnišnico-je rekla nič čakat na redne popadke....... Se vse nagiba spet k CR in če po pravici povem, je meni to vredu.....

Gajgaja- prve brce sem čutila v prvi nosečnosti okrog 20t, sedaj v drugi pa veliko prej......

Vse nove dobrodošle....... Sem prebrala da je ena iz Lotmerka?! Jaz tudi-no sicer sedaj preseljena prek mure.......

Uživajte v teh lepih trenutkih, ker prehitro minejo......no saj potem pridejo še lepši user posted image   Vas pridem še kaj pogledat......

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 863
19.1.2009 7:37:43   
detelja
jutro...kje ste čvekice?...kako ste kaj? kako ste preživele vikend??

nalini jutri greš dopoldan v mš?...potem se vidimo, ampak ne bo časa za kavico, ker greva z dragim k njegovim na kosilo, ker ima v sredo njegov oče rd...se bove pa midvi enkrat zmenili pa bove šle na kavico pa upam, da se bo še katera upogumila in šla poleguser posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 864
19.1.2009 12:07:02   
štorkljica
še katera upogumila in šla poleguser posted image

user posted image user posted image
Kdaj bo to?...da zberem pogumuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 865
19.1.2009 13:15:24   
detelja
hehe hecaš ti mene malo...kaj pa vem...moram najprej nalini vprašat...mogoče že v tem tednu...bove prej objavile dogovorjeni terminuser posted image  ti pa že kar zbiraj pogumuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 866
19.1.2009 13:42:22   
Nalini
ojla

jutri greva dopoldne v MŠ,... imam tudi pregled - tako, da bomo skombinirali vse dopoldneuser posted image

kavica - mogoče v četrtek (se zmeniva v torek, ko se vidimouser posted image )

grem počivat, ker me boli hrbetuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 867
19.1.2009 14:46:58   
detelja
Nalini četrtek jaz ne morem...ja, ti imaš sedaj 2 tedna pred mano pregled ...ker se je meni v dec. porušil ta sistem pregledov...držim pesti, da bo vse ok...tudi mene tako hrbet pa križ bolita...ti si sedaj na bolniški?

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 868
19.1.2009 15:09:00   
Nalini
detelja potem pa naslednji teden,...

ne nisem še, jutri ima pregled pa bomo začeli z bolniško ... user posted image
(čeprav bom še ta teden šla v službo, ker moram še nekaj porihtat pa predat posleuser posted image )

mene pa boli križ user posted image  (še bolj kot me je prej,... sem čudno ležalauser posted image )

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 869
19.1.2009 16:09:57   
detelja
nalini tebe bi blo trepa po ta zadnji malouser posted image ...zdaj počivaj, ker bo hitro prišel april...mene 2 dni ful križ boli pa hrbtenica...ponoči pa so me spet začeli bolet kolki in ko začne bolet ne neha...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 870
19.1.2009 16:13:00   
štorkljica
Detelja malo me firbec daje...zakaj se ti je sistem pregledov porušil v decembru? Ti je keri odpadel?
Aja, pa še kot sem enkrat že ugotovila da mave isto gin, me zanima kaj ti je rekla glede 3D pregleda pri Lukmanu?

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 871
19.1.2009 17:11:13   
detelja
štorkljica gin. je bila na dopustu tako, da nisem imela prejšnji prelged 4. teden ampak 5. teden od zadnjega pregleda...ko sem ji rekla ni bla glih navdušena zaradi tega, ker dr. lukman ne da nobenega izvida...in ona trdi, da za ta denar moraš dobit nek papir kjer piše, da je vse ok ali da je pač to pa to in njegov podpis, da jamči, da je nekaj res...saj po eni strani je to res...gin. je rekla, da ji ni všeč, da pridemo pacientke od dr. lukmana pa rečemo, da nam je rekel, da je vse ok, ker to nikjer ne piše to je samo ustno povedano...in ona trdi, da en spec. more stat za svojimi ugotovitvami, jezi jo, da je to sama komerciala...saj po eni strani ji dam prav...jaz pa sem dr.lukmana vpr. če dobimo kak izvid pa je rekel, da v bistvu piše vse na slikah, če pa rabim papir mi ga pa napiše, ampak je moj tako hiter bil pa je rekel, da ne da ne rabiva in pol jaz tudi nisem tam nekaj težila...kaj pa je tebi rekla?

Neposredna povezava do sporočila: 872
19.1.2009 19:26:24   
štorkljica
Ah nič posebnega, v bistvu skoraj isto kot tebi, potem mi je priporočala dr. Pelkičevo v MB, h kateri sem se potem tudi naročila, sem pa pol malo povohljala po netu, pa sem ugotovila, da je ona predstojnica gin. odd. v MB. No kako pa bo ti bom pa poročala po pregledu, upam, da fajn. Stane pa 80€.
Se pa glede povedanega strinjam z njo, saj sama delam že nekaj let v ambulanti in tudi v bolnišnici in vem kako je to pomembno za pacienta in zdravnika.
No pa saj v glavnem, da je s malčkom vse vredu!
A spol ti je povedal?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 873
19.1.2009 19:37:52   
detelja
vprašal naju je, če veva že kaj glede spola pa sva rekla, da ne in da ne želiva vedet kaj bova dobila potem pa ni nič rekel, meni pa tudi ni nič padlo v oči, tako, da ne vem mogoče je on pogledal pa pač na najno želji ni nič rekel...midva pa sva plačala 70 eur...jaz sem za to gin. v mb slišala, da je bolj taka neprijazna gin....pa ena prijateljica je rekla, da je bila ful razočarana, ker je baje dobila ful slabe slike, filmčke itd...sicer pa saj veš vsak je z drugim zadovoljen...mogoče pa boš ti ful zadovoljna in navdušena...kdaj pa greš?...

Neposredna povezava do sporočila: 874
19.1.2009 20:38:59   
štorkljica
2.2 mam in sicer ob 18.30 zvečeruser posted image   Mislim, da so me dali na zadnje mesto, bom ziher 1 uro dlje čakala in pol bom do polnoči glih doma.
Jaz tudi nočem spola vedeti, moj pa ful navija, tak da nevem kako se bomo zmenili tamuser posted image    Mu bo mogla na uho prišepnitiuser posted image

Glede neprijaznosti zdravnikov pa sem že tega itak vajena, moralo bo biti res hudo, da me še kaj preseneti!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.