|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
7.1.2009 16:30:11   
detelja
gajgaja ja itak, da smo sedaj še bolj navezane, no nekaterim pa grejo v nosečnosti partnerji ful na živce...jaz tudi opažam, da mi je ful fajn, ko je doma pa me mal masira pa razvaja...takrat, ko sem začela z bolniško pa mi je bilo ful slabo itd..takrat sem si komaj umila zobe ne, da bi se še mazala in urejala itd...takrat je glavno delo bilo ležanje, ležanje, ležanje...še za mizo sem komaj sedela...potem pa so se začeli časi spreminjat...meni gre ful na živce, ker imam kodraste lase in če jih dam v čop potem pa jih želim imeti spet razpuščene ful čudno stojijo in potem sem vsa besna...

ful se mi lušta ena fajna brezkofeinska kava, ampak potem bom spet samo lulat letalauser posted image ...šla bi malo ven pa se mi ne dauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 801
7.1.2009 16:37:20   
strelka123
Pozdravljene!!
Malo prej sem prišla iz službe pa sem klicala k G, ker me še naprej ščipa okrog jajčnikov , pa se javila sestra pa rekla da je to čisto normalno, ker sem še komaj na začetku user posted image - 5T.

detelja prihajam iz goričkega

Vidim, da ste res fajn deklineuser posted image user posted image user posted image user posted image tu gor, je sploh katera , ki je še komaj na začetku kot jaz ?

Lep pozdrav

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 802
7.1.2009 16:52:24   
detelja
strelka123 mene so na začetku jajčniki tako boleli, da sem včasih komaj prišla do wcja...pa ful so me boleli, ko sem šla lulat, včasih sploh nisem upala spustit...meni je gin. rekla, da so te bolečine lahko prisotne tudi celo nosečnost...sicer meni so čez čas izginile...sedaj pa spet tu pa tam boli, ampak sedaj verjetno malo bebi nagaja...
drugače pa tudi jaz prihajam iz goričkega, sicer že več kot 3 leta živim v ms....
in drugače kako se počutiš?..

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu strelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 803
7.1.2009 18:27:58   
Nalini
večer user posted image

popoldan je bila res gužva -  prišli so skoraj vsi s seznama, le partnerjev ni bilo toliko...
bilo je kar zanimivo

jaz sem danes tak utrujena, da grem kar spat .... bo jutri bolje user posted image
pa vse mi gre na živceuser posted image

uživajte

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 804
7.1.2009 18:39:56   
detelja
Nalini a boš v petek prišla dopoldan???...ja, je rekla ona predavateljica, da bo popoldan ful gužva...meni je kar pasalo, da nas je bilo bolj malo...eni je bilo slabo, ker je bilo tako vroče...

hehe, hormončki delajo...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 805
8.1.2009 8:44:42   
Lalica1
Dober juter!

Hvala za nasvete. Očitno samo dojenček ovira in ne bom delala panike. Imam čez en teden itak morfologijo, vendar bom do takrat že sigurno cvetela.

Sva s hčerko včeraj šli malo po razprodajah. Tako v slabih dveh urah sem zafurala skoraj pol plače user posted image . Je pa res, da sem morala nakupiti nevemkoliko oblačil za naše malčke: eni majo rojstne dneve, enim sem še dolžna od praznikov, spet druge pa moramo iti pogledat (tisto gledanje po rojstvu) in vsi že imajo starejše bratce ali sestrice in sem tudi vsakemu mogla vzeti kaj. V glavnem kriza!!! Sem pa srečna, da sem v zelo kratkem času vse opravila. Naša Lara pa je tačas gledala risanke v trgovini user posted image . Se mi je včasih to zdelo res neumno, ampak če greš tako sam z otrokom po daljšem nakupu pride kar prav.

Sedaj pa šibam nekaj delat, ker so mi včeraj znova naložili precej dela. Se sploh sprašujem, če bo možno iti na dopust in porodniško kot načrtujem, ker res ne vem, če bom vse zmogla v tem času narediti.

Pa lep dan in oglasite se kaj!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 806
8.1.2009 12:51:54   
detelja
Lalica1 mene danes spet boli ful d. jajčnk, včasih pa malo levi...se mi pa zdi, da zadnje čase ful pogosto hodim lulat in se mi zdi, da ful premalo pijem, danes čutim bolečine v ledvicah-isto kot ko si dehidriran...ampak mi gre tako na živce, da komaj stopim iz stanovanja in že moram spet na wcuser posted image

danes smo bili na 3d uz...joj, kako nam je naš user posted image  nagajal...cel čas si je dajal rokice pred obrazek, potem smo končno malo videli obraz potem je neki z jezičkom telovadil, potem pa je pil plodovnico...se mi zdi, da bo imel noseka in ustnice po atijuuser posted image  

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 807
8.1.2009 14:14:14   
Lalica1
Si kar mislim, kako lepo je bilo videti dojenčka...

Škoda, da mi ne bomo šli...

Kaj pa spol vama je povedal ali nočeta?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 808
8.1.2009 14:22:01   
Nalini
detelja jaz bom hodila v MŠ popoldne, ... le zadnjo bom šla dopoldne ...
ta vaš user posted image  je pa isti falot kot naš ... tudi nam je nagajal in non stop imel rokice pred obrazom, pa pred ustmi ....user posted image  ... smo komaj dobili nekaj lepih slik, ko je dal rokice vstran user posted image  ... ampak je bilo smešno gledat kako je migal z rokami pred obrazom, pa pil, pa odpiral usta,...

a spol vesta? ali bo ostalo presenečenje?

uživajte na sončen a mrzel dan user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 809
8.1.2009 14:22:13   
pokica_
Oooo detelja, to je pa moralo biti lepo doživetje! Jaz že tudi komaj čakam, da malo v detajle vidim našo bebo! user posted image  Koliko si plačala?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 810
8.1.2009 14:24:42   
Lalica1
Oooo pokica. Lepo pozdravljena! Sem te že mislila med majčicami nagnat pogledat še malo sem user posted image
Pa si me prehitela...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 811
8.1.2009 14:49:12   
detelja
Lalica1 in Nalini glede spola nisva spraševala in ko je gin. vpr. če veva kaj bova imela sva rekla, da se pustiva presenetit...potem pa ni nič govoril, mogoče,da ga je pogledal, ampak meni ni nič padlo v oči...

ja res je lepo videt malo štručko...je že v ta pravem položaju, upajmo, da bo tako tudi ostal ta naš nagajivi user posted image

jaz grem jutri sama v mat.šolo dopoldan, moj dela pa se ne more zamenjat...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 812
8.1.2009 15:04:02   
strelka123
Pozdravljene!

Detelja danes mi je že malo boljše ker me več ne ščipa toliko, sem pa opazila da se mi je danes želodec nekaj nori delo- zjutraj nisan nič jedla, ker nisem navajena pa sem okrog 11. začela jesti mandarino pa se mi je kontra postavila, za pol ure ko grem iz kleti gor pa sem mislila, da ne pridem gor po stopnicah ka se mi je nekaj zdigalo, sedaj pa je spet vse ok.. čudnouser posted image

Punce sedaj pa ven na ta lep sonček, da nas malo ogreje!!!

Lp

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 813
8.1.2009 18:09:43   
gajgaja
HELO HELO

Detelja kje si bila na 3d ultrazvoku.Mene to tudi zanima.Pa se moraš naročit pa kje je to pa tak če malo napišeš.Aha pa kdaj se to dela, mislim v kerem mesecu?
Hvala

POZDRAVČEK VSEMuser posted image

(odgovor članu strelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 814
8.1.2009 19:26:15   
Nončika
Detelja, sta vidla vajinega bejbija?user posted image user posted image user posted image občutki????

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 815
8.1.2009 19:43:02   
detelja
gajgaja bili smo na ptuju pri dr. lukmanu...meni je ful v redu gin...vse lepo razloži, pokaže, posname, naredi slikice...kdaj se to dela?...se mi zdi, da ima vsak gin. svojo teorijo...on ima nekje med 24-26...sicer pa pokličeš pa rečeš kolk si noseča in ti itak sestra pove kdaj prideš...jaz sem danes v 26t 6d...

*csaje* odličen občutek...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 816
8.1.2009 19:48:15   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

Oooo pokica. Lepo pozdravljena! Sem te že mislila med majčicami nagnat pogledat še malo sem user posted image
Pa si me prehitela...

user posted image sj vas redno berem, sam se mi zmeraj ne da pisati. user posted image  Lalica, kaj ti si se že naročila na materinsko šolo, ali že hodiš? Nikjer nisem zasledila. Jaz sem danes klicala in se hotla naročit pa so meli kar celo uro zaseden teluser posted image . Sj imam v poned. itak morfologijo in bom tam rekla naj me napišejouser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 817
9.1.2009 7:30:21   
detelja
jutro..kako ste kaj? ste dobro spale?...zunaj je pa ful mrzlo...danes grem spet v mat. šolo, žal dragi danes ne more...sva gledala razpored predavanj glih skoz ko dela imamo šolo..problem pa je da je sodelavec še vedno na bolniški...

zjutraj me je začel nekaj praskat po grlu pa ful kiham...upam, da ne bom kaj fasala...to ne bi bilo fajn....

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 818
9.1.2009 8:17:27   
Lalica1
Samo toliko, da se vam na hitro javim, ker ne vem kako bo dalje.

pokica: midva ne bova šla v MŠ, ker sva pri Lari hodila in nama ni bilo nekaj oh in sploh. Ko dobiš dojenčka v roke si itak prepuščen sam sebi in ti tiste njihove pisane teorije čisto nič ne pomagajo. Vseeno pa priporočam, da vsaj enkrat vsaka gre v MŠ.

Drugače sem pa zelo slabo. Sem ponoči imela nek napad. Verjetno leva ledvica. Roke in noge so se mi od bolečine obračale ven. To je še tisto, kar sem vam pisala zadnjič, ampak očitno vseeno ni tako nedolžno. Sem mislila, da bom umrla in nisem sploh znala koga naj kličem. Mož pa v Nemčiji. Sedaj moram poklicati G. Upam, da me bo pomirila. Me je pa bilo zelo zelo strah.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 819
9.1.2009 9:15:47   
detelja
Lalica1 user posted image user posted image  upam, da si šla k zdravniku in da je vse ok...držim pesti...in upam, da bo čim manj bolelo...

glih sem malo stanovanje spucala...sedaj čakam poštarja, da mi prinese odločbo potem pa grem v mat.šolo...danes pa je ful ujš zunaj....

kdaj gremo na kavico???

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 820
9.1.2009 9:29:19   
detelja
evo, da vam pokažem kako izgleda danes moj bušči...danes smo dopolnili 27 t...

user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 821
9.1.2009 11:21:53   
gajgaja
POZDRAVLJENEuser posted image

Lalica1, kaj pa je te to blo.Taki napad, to pa ni fajn?Pa mej koga stalno pri roki, da ga lahko pokličeš, če tvojega slučajno ni.Joj jaz sem se vstrašila, že ko sem brala to.Pa kaj so ti te rekli od čega to pride?No upam da si zdaj dobro in da je beba dobrouser posted image

Detelja, joj mora bit to zanimivo, da vidiš malega?Ta Lukman dela v bolnici a ne, ker se mi zdi, da je mel mojo sestro ko je rodila.A potem sta bla tam na 3d, al ma slučajno kako svojo ordinacijo?Joj po dolgem času bi šla na Ptuj če boma šla.Ker sem hodila tja v srednjo šolouser posted image .
Veš da mene tudi grlo peče, samo dopoldan, zanimivo.Samo baje neki virus razsajauser posted image .Zato se moramo še posebaj paziti.
Leeeeeeeeeepooooooiii bušček.Jaz sem pa danes začela 17 teden, pa sem tudi že malo okrogla.Kdaj ste pa začele občutit kak se beba premika???

V glavnem pazite naseuser posted image , pa na user posted image .Pa lep dan želimuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 822
9.1.2009 11:22:54   
gajgaja
Aja detelja kolko pa to stane tam, ker sem zasledila različne cene?Hvala

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 823
9.1.2009 12:56:39   
detelja
gajgaja on ima zasebno ambulanto v centru drava...to je tam kot špar pa polno zdravnikov zasebnikov je tam..ni težko za najt...stane pa 70 eur...ja, je ful fajn videt bebijauser posted image ...prve gibe sem čutila nekje po 16 tednu...samo to je bilo še vse bolj podobno kot ko ti kaj prebava nagaja pa mogoče 2x na dan prave brce...od 14.11.2008 pa čutim redno vsak dan od jutra do večera...

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 824
9.1.2009 20:35:27   
gajgaja
Večer user posted image

Joj pojem en topel sendvič,pa en kivi, pa kot da bi slona pojedlauser posted image .Pa čist malo kaj pojem, pa me tišči.Ne vem. Kak ste ve kaj s hrano?Pa celi lubi dan me neke tišči vse okoli trebuha pa križa.Pa kak sem se ustrašila danes.Kihnila sem, pa me je na desni strani doli tak zbockalo, zabolelo, lot pa bi me kdo zaštiho, res.
Nisem neke razpoložena danes, tečna sama sebi.user posted image

Detelja, aha vem kje je to.Bomo vidli, ko bom tak daleč mogoče boma šla.

In kaj počneteuser posted image ?

Midva z mojim dragim sma se glih najedla, zdaj pa jaz malo štrckam po računalniku,grickam suhe brusnice, moj pa gleda rokometno tekmo.Tak so me že svadili, kak so fučkali našim, joj.Malo za šalo,user posted image malo za res.

POZDRAVČEKuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?