uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ah, dajte no, kot da je alda edina ki nosi bulerje pri 40-ih..Meni je v oci padlo samo to ko je napisala da v njih ni vroce pri plus 40. To da jih nosi je cist ok, ce ji tako pase....pri nas v selu imamo sosedo, ki je preko 60, zrihtana babica, potem ji pa pogledas v noge pa ima matrenske. In ji full pasejo...pa od nase tamale uciteljica ( preko 40) jih tudi nosi in cist ok izgleda.... Jaz bi jih tudi nosila, ker mi ok izgledajo, so mi pa postale neudobne sem jih probala pozimi ko sem iskala nove cevlje, jao, trde... točno to! Uška , Petea, ...pa še katera zgražajoča duša In kje piše , da moraš takoj ko prestopiš 30let oz se poročiš, zamenjat garderobo, frizuro, "možgane"?? Če ste nekatere to naredile oz dovolile, da vas drugi spremenijo , vaša stvar , in kdo je to napisal? Stil sem spreminjala dosti pred tridesetim, služba pa to . Aja, zdaj razumem. Bila sem sedemnajstletnica v bulerjih , z svetoboljem v duši, anarhijo na jeziku in prišel je On, moj odrešitelj na belem konju, me spremenil, opral možgane, se me podredil, me priklenil na šporghet, odvrgel martenske mi obul nejm -it in zdaj jaz uboga para , brezposelna, skrbim vdano za njegove otroke in tožim po starih dobrih časih, ko sem zmrzovala v martneskah nekatere sem napisala in zdaj kako se katera najde Mhm.