Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 17.5.2014 19:10:34
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama "nosimkarhočemnobenminebogovorilkajjevreduinkajnevsezrihtanepuncesodeklinebrezkarakterja" Ma to prebrat, ubogi moj jezik jaz ravno zato ne maram nemškega jezika in njihovega zlaganja besed v neberljive kolobocije ...
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 17.5.2014 19:50:46
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama "nosimkarhočemnobenminebogovorilkajjevreduinkajnevsezrihtanepuncesodeklinebrezkarakterja" Ma to prebrat, ubogi moj jezik jaz ravno zato ne maram nemškega jezika in njihovega zlaganja besed v neberljive kolobocije ... aha, ne dela ta tekts sam meni tezave. Petea ga je celo z nemscino zamenjala
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 17.5.2014 19:56:48
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama "nosimkarhočemnobenminebogovorilkajjevreduinkajnevsezrihtanepuncesodeklinebrezkarakterja" Ma to prebrat, ubogi moj jezik jaz ravno zato ne maram nemškega jezika in njihovega zlaganja besed v neberljive kolobocije ... aha, ne dela ta tekts sam meni tezave. Petea ga je celo z nemscino zamenjala ampak tebi branje takšnih takšnih neskončnih besed ne bi smelo delati prevelikih težav, ali se motim?
< Sporočilo je popravil petea -- 17.5.2014 20:01:05 >
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 17.5.2014 20:10:04
|
|
|
|
malaMravljica
|
vse se da, ce je treba.
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 17.5.2014 20:32:58
|
|
|
|
petea
|
-
< Sporočilo je popravil petea -- 17.5.2014 20:34:00 >
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 17.5.2014 20:34:19
|
|
|
|
petea
|
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz Donaudampfschifahrtelektrizitätenhauptbetreibswerkbau- unterbentengeselschaft mah, še prebrat jih ne znam, kaj šele, da bi razumela, kaj bi naj pomenili ...
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 17.5.2014 21:06:52
|
|
|
|
malaMravljica
|
hi hi.. sam to se bolj na netu najde, kot pa v reali uporablja. S to govedino bi pa lahko prav rr zablokirala Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungs geset__zesvorlagendiskussionspausenverpflegungs beauftragtenstatistikassistent to sodi skupaj, sam mi skor ne gre v eno vrstico. Ampak to pa res ne morem skoz brat, to je pravi strup za moje oci.
< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 17.5.2014 21:08:52 >
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 17.5.2014 21:35:06
|
|
|
|
petea
|
Schwangerschaftverhütungsmittel ta pa se verjetno tudi kdaj uporabi ... ali pa so posledice ...
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 17.5.2014 21:55:36
|
|
|
|
malaMravljica
|
no te zavozlane besede. Da imas doma moza, ki mu take besede niso neka huda kriza in se hitro govori zraven. In potem je pod stresom in je na poti in te poklice po telefonu in ti tako hitro govori v telefon, da komaj kaksno besedo slisis. Eno osebo poznam, ki to dozivlja in se mi prav smili. Tista rabarbara je potem pravi blazev zegenj za usesa.
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 17.5.2014 22:15:08
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* meni pa je recimo veliko bolj grozno, kot če se ena babica obuje v bulerje in obleče jeans zdi, ko se ena 35 ali 40 letnica rihta kot moja babica...no, sori, moja babica je bila vedno bolj "napredna"...oz. še češnjica na smetano: ko se tudi obnaša kot 90 letnica... Ali obratno, da se v srednjih letih rihtaš kot najstnice..prekratke kikle, preozke hlače in bluze, en kup enih naveskov, kot slaba laj.dra včasih zgledajo nekatere. Stili so različni, meni je med drugim všeč tudi to, da se znaš nositi kot ženska, da znaš nositi tudi krila in obleke, in šminko na ustnicah. Danes se je ta meja zelo izgubila, tudi po službah in se je začel nositi jeans in trapaste majice in slabi čevlji in to. Posebej poleti nekateri ne znajo ločiti med plažo in poslovno stavbo..včasih koga povprašam, če imamo po novem plažo v njegovem štuku..ampak itak ne dojame.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 17.5.2014 22:44:23
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Če ni ravno unirforma predpisana imaš tudi v službi za poslovno obleko osebni stil. Moderen, lahkoten, posloven, igriv....samo moraš verjeti , da je med karirasto srajico in martenskami in kostimom za staro mamo vmes mavrica. To JE za mene stil, da se znaš obleči okolju in priložnosti primerno, ampak še vedno ostaneš svoj. Furanje "strganih kavbojk in bulerjev" vsepovsod ni stil. So samo strgane kavbojke in bulerji. Sicer pa je bila že enkrat ena taka podobna debata in se je na koncu ugotovilo, da stil "nosimkarhočemnobenminebogovorilkajjevreduinkajnevsezrihtanepunce sodeklinebrezkarakterja" imajo dekleta (žene) , ki so ali brezposlene, ali gospodinje ali imajo pri štirideset_ih letih enajst mesecev delovne dobe... Ali pa samo nimajo stila in se skrivajo za to kvazimodno demokracijo.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 17.5.2014 23:01:15
|
|
|
|
LuLu
|
različno si predstavljamo nošenje bulerjev. Ene pišete kot o klošarski opremi, so pa le ene vrste čevljev, ki gredo marsikje zraven. Niti slučajno to ne pomeni, da moraš biti raztrgan poleg njih ali pa da ti ljudje nimajo (nimamo) še drugih čevljev doma. In da če ima folk bulerjev omari, se enostavno ne znajo obleči? Ne za službo, ne za druge priložnosti primerno? Samo zato, ker si kdaj bulerje dajo gor? zanimivo
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 17.5.2014 23:03:27
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Samo zato, ker si kdaj bulerje dajo gor? Beri, beri . Nekateri jih nosijo stalno, in mislijo, da imajo stil, če se v njih sprehajajo vedno in povsod.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 17.5.2014 23:06:10
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Samo zato, ker si kdaj bulerje dajo gor? Beri, beri . Nekateri jih nosijo stalno, in mislijo, da imajo stil, če se v njih sprehajajo vedno in povsod. ja, ok.. eni ziher.. kot ene, ki si dajo petke gor, pa mislijo, da so fine gospe do tega jim pa manjka še huhuhuh kulture oglasila sem se, ker sem jaz ena od dveh tu na tej temi, ki sva pisali, da še nosiva bulerje
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 17.5.2014 23:08:28
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Samo zato, ker si kdaj bulerje dajo gor? Beri, beri . Nekateri jih nosijo stalno, in mislijo, da imajo stil, če se v njih sprehajajo vedno in povsod. ja, ok.. eni ziher.. kot ene, ki si dajo petke gor, pa mislijo, da so fine gospe do tega jim pa manjka še huhuhuh kulture oglasila sem se, ker sem jaz ena od dveh tu na tej temi, ki sva pisali, da še nosiva bulerje Kaj takoj skočiš , nosi se s svojim stilom . Enako velja za pete, ki jih je treba znat nosit, ali za kaj tretjega. Za vse je treba imeti nekaj okusa.
< Sporočilo je popravil Stanislava_ -- 17.5.2014 23:09:30 >
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 17.5.2014 23:09:29
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Kaj takoj skočiš cajt mam
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 17.5.2014 23:11:13
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Enako velja za pete, ki jih je treba znat nosit, ali za kaj tretjega. Za vse je treba imeti nekaj okusa. se strinjam, ampak zelo redko vidim folk, nasploh ženske raje opazujem, ki res ve, kaj ji paše.... obleče(mo) kar je lepo, okusno in da pa ful paše pa je za moje kriterije cca vsaka 50-ta
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 17.5.2014 23:50:18
|
|
|
|
RIJA*
|
samo kakorkoli, bulerji pustijo sledi v svoji "karieri" sem pomagala oblečti vsaj 200 punc za svečane zadeve...spasali smo jih do zadnje podrobnosti ampak ko sem jih potem videla hoditi v štiklih, sem skoraj dol padla enostavno so s hojo dale v nulo ves trud, ki smo ga poprej namenili celotnemu videzu, ker so štikle nosile kot bulerje.... tak, da smo potem že ob izbiri blaga svetovali, da gredo kupit čevlje in doma vadijo, vadijo, vadijo kakorkoli, da nimam čisto nič proti bulerjem, je po moje še vedno večja umetnost v nošene petk....pa ne zdaj teh debelih kot stolova noga, ampak tistih finih...in tega smo se me, starejša generacija, naučile in leta nam očitno pri tem pomagajo, da znamo nositi tako petke kot bulerje
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 18.5.2014 10:03:21
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu različno si predstavljamo nošenje bulerjev. Ene pišete kot o klošarski opremi, so pa le ene vrste čevljev, ki gredo marsikje zraven. Niti slučajno to ne pomeni, da moraš biti raztrgan poleg njih ali pa da ti ljudje nimajo (nimamo) še drugih čevljev doma. In da če ima folk bulerjev omari, se enostavno ne znajo obleči? Ne za službo, ne za druge priložnosti primerno? Samo zato, ker si kdaj bulerje dajo gor? zanimivo podpis po Lulu! in dodajam: kljub bulerjem, ki jih NE nosim vsak dan in cel dan, kot še vedno ene trdite, NE NOSIM rastrganih kavbojk, ker to ni moj stil. Kot je že Izabelina za drede napisala, nosiš tisto kar si in jaz sem to kar sem, ne samo po opravi, ampak tudi z miselnostjo. In NI vsaka ženska DAMA , ki nosi visoke pete in je po vaših merilih urejena in NI vsak ,ki nosi bulerje slab, zanemarjen. Pa še to: - največji kriminalci so v oblekah in kravatah in ne v bulerjih in ketnah,ter s tatooji. - na nobenem pa res prav nobenem koncertu ,pa naj bo punk-rock ali metal NI nikoli prišlo do izgredov, pretepov, nacionalističnih izpadov,..... Poglejte malo že navadne vaške veselice,koncerti "naših in tujih zvezd" , koliko pretepov, izgredov,.... berite malo Govorila sem :mir z vami bratje in sestre BONG!!
< Sporočilo je popravil alda -- 18.5.2014 10:06:09 >
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 18.5.2014 10:26:57
|
|
|
|
Stanislava_
|
Alda, pa kaj se toliko razburjaš . Kaj si takoj osebno prizadeta, ko se pogovarjamo na splošno? Pač nosiš kar ti paše in to je to, ne pa neko vpitje vsake tri strani.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 18.5.2014 10:29:59
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Enako velja za pete, ki jih je treba znat nosit, ali za kaj tretjega. Za vse je treba imeti nekaj okusa. se strinjam, ampak zelo redko vidim folk, nasploh ženske raje opazujem, ki res ve, kaj ji paše.... obleče(mo) kar je lepo, okusno in da pa ful paše pa je za moje kriterije cca vsaka 50-ta To je redkost, ne glede na to, kaj nosimo - od bulerjev do 14 cm petk. Malo ljudi ima dober okus in še manj se zna z izbranim nosit, to najbolj manjka pri nas, se mi zdi. Recimo Italijanke in Italijani, ali pa Francozinje se znajo nosit.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 18.5.2014 10:42:21
|
|
|
|
skuštrana
|
Meni je najhujše ko hodim po cesti pa so na ulici sami kloni. Vsi isto oblečeni. Sploh mladina. Nobene kreative v oblačenju.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 18.5.2014 12:15:36
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Enako velja za pete, ki jih je treba znat nosit, ali za kaj tretjega. Za vse je treba imeti nekaj okusa. se strinjam, ampak zelo redko vidim folk, nasploh ženske raje opazujem, ki res ve, kaj ji paše.... obleče(mo) kar je lepo, okusno in da pa ful paše pa je za moje kriterije cca vsaka 50-ta Tu se strinjam.....ženske nemalokrat mislimo, da vse kar je modno (in brand) paše na našo rit in joške.....in potem vidiš žensko vso modno in v znanih znamkah, izgleda pa kot klovn ali celo ceneno.....včasih pa vidiš tudi katero urejeno, ki se zna nositi v tistem, kar obleče, pa tudi če ima na sebi "cunjo, ki stane 10 EUR".......in k stilu in eleganci spada tudi to, da ločiš "priložnostna oblačila"....da ne greš recimo v bulerjih in spranih kavbojkah ali pa v japankah in v oblekici za na plažo oz. v "oblačilih primernih za 16 letnice" v službo....
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 18.5.2014 12:17:28
|
|
|
|
ronja
|
Ronja je bila v posebni kategoriji. Kaj naj bi to pomenilo? Spet neka izjema, pa še štekam ne, zakaj... Schwangerschaftverhütungsmittel Čudi me, da imajo neg. prirastek - ob tej besedi bi človek rekel, da bo vsak obupal in pač probal srečo - s posledicami ali brez ... Ali obratno, da se v srednjih letih rihtaš kot najstnice..prekratke kikle, preozke hlače in bluze, en kup enih naveskov, kot slaba laj.dra včasih zgledajo nekatere. Kdaj si srednjih let? Tako da vem:D. tudi po službah in se je začel nositi jeans in trapaste majice in slabi čevlji in to. hvalabogu:). ker so štikle nosile kot bulerje... Taka bi bila verjetno jaz, da me v ene tanke štiklce postaviš. Nimam nič proti kakim platformam, samo mora bit debela in stabilna peta, da komot laufam v njih - sicer ne pride v poštev spljoh:D. Jaz sem včasih nosila strgane kavbojke (začelo se je tako, da so se pač najljubše strgale - krpaš, se strga, krpaš, se strga (pač bicikl;) - kaj naj, nosiš strgane:D) in so mi zelo všeč, v službo pa jih potem nisem več... Potem sem bila pa skoz noseča in ni melo smisla strganih šparat in sem jih predelala. Lubi ma sicer lepe spomine nanje in pravi, da bi mu bilo všeč, tako da nikoli ne reci nikoli - zdaj bi jih v bistvu lahko nosila, samo zdaj sem pa toliko kavbojk dobila, da sem za kar lep cajt dobra, preden se bojo vse strgale:D. Oblečem pa vsake toliko kaj, česar sicer nikoli - čisto za širitev obzorja, hehe. Vsake toliko mi kaj rata všeč:). Kupila si pa verjetno ne bi:D.
|
prvič rezane - pa drugič??smeja2A ste bile drugič tudi rezane, če ste bile prvič??Bila sem rezana (
41%)
Nisem bila rezana (
59%)
Število vseh glasov: 233Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!