alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Brisač ne menjam vsak dan. Tamalih celo ne kopava vsak dan, ker so tako bistveno bolj zdravi in nimajo več problemov s kožo, odkar se bolj redko kopajo. Midva se pa seveda vsak dan tuširava, po potrebi pa večkrat;). Pri 40°C je meni prav prijetno toplo in uživam v tem, da lahko nosim kake odprte čevlje (japonke mi niso najljubše, ker mam prste na nogah dolge ko opica in so mi neudobni:D - rokice mam pa male ko eno dete, pa bi mi prav prišli daljši prsti za kitaro in klavir). V rolerjih mi je takrat vroče in tam se mi res not noga poti, če dirkam okoli, za Martenske ne vem, ker jih nimam, predvidevam, da bi mi bilo verjetno kar toplo, ja. Je pa res, da je zelo velika razlika v materialih obuval - v enih se ti noge bolj potijo kot v drugih. Nimam pojma, kakšne so martenske, verjetno usnjene in ok. Metulj, ne želi si te genetike: mene pa večinoma zebe, zato se tudi res bolj minimalno potim, tako da to ni glih problem, ampak veš, da bi se rajši mal več potila, pa da mi ni skoz mraz... Ah, dajte no, kot da je alda edina ki nosi bulerje pri 40-ih..Meni je v oci padlo samo to ko je napisala da v njih ni vroce pri plus 40. To da jih nosi je cist ok, ce ji tako pase... Podpis. Naj vsak nosi, kar mu paše met (kar se mene tiče niti ni nujno, da mu "paše" na postavo/leta/... - meni se ful fino zdi, če vidim eno okroglo punco v živordeči miniki ali upokojenko v turkizni trenirki:) - hvalabogu, da se obleče tako, kot si sama želi, ne tako kot družba pričakuje od nje!) NImam stila; nosim, kar dobim, zato se mi "stil" nekoliko širi in spreminja glede na donatorje:D. Vsake toliko za kako stvar vprašam, a j to še ok za eno 35 letnico, recimo, ko sem dobila ene skiny kavbojke, ki so bile presenetljivo udobne (si nisem mislila, da so lahko) in mi ni bilo jasno, a je to zdaj še primerno al ne. Za minike sem glih zadnjič spraševala lubija, ker sem dobila ene reeees kratke... če to jaz sploh še lahko nosim... Pa me prav čukasto pogleda in pravi, da zakaj ne in da je zaželjeno, da nosim:D. In glede na to, da če že oblečem minico, je to večinoma zanj... (ali pa kadar je svinjsko vroče:). Drugi pa lahko stran od mojih nog gledajo, če jih moti . Drede sva si enkrat hotela oba skup omislit, samo nama potem ni bilo všeč, da tega ne smeš/moreš normalno prat, pa tista varianta s cukrom nama pa tudi ni sedla in potem sva bila samo čupavca brez dredov. zdaj se to dela čist drugače in tudi imiva se jih baje lahko normalno, le sušenje je kriza