|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko brisač porabite na dan?
16.5.2014 15:25:07   
alda
IZVIRNO SPOROČILO: petea

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: liliana
Po drugi strani je pa 14 letnica v osnovni šoli vulgarna, če pride tako oblečena v šolo......60 letnica z dekoltejem in miniko in maternskah je pa frajerska......

kot prvo, babice ne hodijo več v šolo. če bi (še) delala v banki, bi se za na šiht verjetno morala drugač oblečt.
kot drugo - pa saj ta babi nima minice. mislim, ne vem če bo alda mela minico pri 70 user posted image

glede na njen zapis, da jih že sedaj ne nosi ter da se ne misli spremenit, že ne ... user posted image

Petea točno tako!

V mladosti sem nosila črne ali temno plave kavbojke, tatijeve kockaste srajce 2-3št.prevelike in 99% črne maje z logoti in slikami  bendov , lobanjami ,..ali kul napisi.
Zdaj podobno, le tatijev srajc ne nosim več, in maje oz bluze za v "biznis" so samo črne ali vijola, brez napisov , z dodatkom kake rute in ogrlicami, kjer so razni kostkoti bolj miniaturni user posted image .
glave se nikoli nisem pobrila, ampak imela več ali manj ful dolgo čupo in zdaj isto .user posted image user posted image .

...še vedno pa sanjam drede in enkrst ko bom stara in bogata ko una teta na sliki, si jih bom kljub letom dala nardit user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 376
16.5.2014 15:53:10   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: alda
Zdaj podobno, le tatijev srajc ne nosim več, in maje oz bluze za v "biznis" so samo črne ali vijola, brez napisov , z dodatkom ...

vidiš, počasi a vztrajno se tudi tvoj stil spreminja ... user posted image

drede si pa le čim prej omisli; raje kot za v penzijo za abrahama user posted image

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 377
16.5.2014 15:56:23   
ronja
Brisač ne menjam vsak dan. Tamalih celo ne kopava vsak dan, ker so tako bistveno bolj zdravi in nimajo več problemov s kožo, odkar se bolj redko kopajo. Midva se pa seveda vsak dan tuširava, po potrebi pa večkrat;).

Pri 40°C je meni prav prijetno toplo in uživam v tem, da lahko nosim kake odprte čevlje (japonke mi niso najljubše, ker mam prste na nogah dolge ko opica in so mi neudobni:D - rokice mam pa male ko eno dete, pa bi mi prav prišli daljši prsti za kitaro in klavir). V rolerjih mi je takrat vroče in tam se mi res not noga poti, če dirkam okoli, za Martenske ne vem, ker jih nimam, predvidevam, da bi mi bilo verjetno kar toplo, ja. Je pa res, da je zelo velika razlika v materialih obuval - v enih se ti noge bolj potijo kot v drugih. Nimam pojma, kakšne so martenske, verjetno usnjene in ok.

Metulj, ne želi si te genetike: mene pa večinoma zebe, zato se tudi res bolj minimalno potim, tako da to ni glih problem, ampak veš, da bi se rajši mal več potila, pa da mi ni skoz mraz...

Ah, dajte no, kot da je alda edina ki nosi bulerje pri 40-ih..Meni je v oci padlo samo to ko je napisala da v njih ni vroce pri plus 40. To da jih nosi je cist ok, ce ji tako pase...

Podpis. Naj vsak nosi, kar mu paše met (kar se mene tiče niti ni nujno, da mu "paše" na postavo/leta/... - meni se ful fino zdi, če vidim eno okroglo punco v živordeči miniki ali upokojenko v turkizni trenirki:) - hvalabogu, da se obleče tako, kot si sama želi, ne tako kot družba pričakuje od nje!)

NImam stila; nosim, kar dobim, zato se mi "stil" nekoliko širi in spreminja glede na donatorje:D. Vsake toliko za kako stvar vprašam, a j to še ok za eno 35 letnico, recimo, ko sem dobila ene skiny kavbojke, ki so bile presenetljivo udobne (si nisem mislila, da so lahko) in mi ni bilo jasno, a je to zdaj še primerno al ne. Za minike sem glih zadnjič spraševala lubija, ker sem dobila ene reeees kratke... če to jaz sploh še lahko nosim... Pa me prav čukasto pogleda in pravi, da zakaj ne in da je zaželjeno, da nosim:D. In glede na to, da če že oblečem minico, je to večinoma zanj... (ali pa kadar je svinjsko vroče:). Drugi pa lahko stran od mojih nog gledajo, če jih motiuser posted image .

Drede sva si enkrat hotela oba skup omislit, samo nama potem ni bilo všeč, da tega ne smeš/moreš normalno prat, pa tista varianta s cukrom nama pa tudi ni sedla in potem sva bila samo čupavca brez dredov.

< Sporočilo je popravil ronja -- 16.5.2014 16:05:46 >

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 378
16.5.2014 16:40:06   
alda
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Brisač ne menjam vsak dan. Tamalih celo ne kopava vsak dan, ker so tako bistveno bolj zdravi in nimajo več problemov s kožo, odkar se bolj redko kopajo. Midva se pa seveda vsak dan tuširava, po potrebi pa večkrat;).

Pri 40°C je meni prav prijetno toplo in uživam v tem, da lahko nosim kake odprte čevlje (japonke mi niso najljubše, ker mam prste na nogah dolge ko opica in so mi neudobni:D - rokice mam pa male ko eno dete, pa bi mi prav prišli daljši prsti za kitaro in klavir). V rolerjih mi je takrat vroče in tam se mi res not noga poti, če dirkam okoli, za Martenske ne vem, ker jih nimam, predvidevam, da bi mi bilo verjetno kar toplo, ja. Je pa res, da je zelo velika razlika v materialih obuval - v enih se ti noge bolj potijo kot v drugih. Nimam pojma, kakšne so martenske, verjetno usnjene in ok.

Metulj, ne želi si te genetike: mene pa večinoma zebe, zato se tudi res bolj minimalno potim, tako da to ni glih problem, ampak veš, da bi se rajši mal več potila, pa da mi ni skoz mraz...

Ah, dajte no, kot da je alda edina ki nosi bulerje pri 40-ih..Meni je v oci padlo samo to ko je napisala da v njih ni vroce pri plus 40. To da jih nosi je cist ok, ce ji tako pase...

Podpis. Naj vsak nosi, kar mu paše met (kar se mene tiče niti ni nujno, da mu "paše" na postavo/leta/... - meni se ful fino zdi, če vidim eno okroglo punco v živordeči miniki ali upokojenko v turkizni trenirki:) - hvalabogu, da se obleče tako, kot si sama želi, ne tako kot družba pričakuje od nje!)

NImam stila; nosim, kar dobim, zato se mi "stil" nekoliko širi in spreminja glede na donatorje:D. Vsake toliko za kako stvar vprašam, a j to še ok za eno 35 letnico, recimo, ko sem dobila ene skiny kavbojke, ki so bile presenetljivo udobne (si nisem mislila, da so lahko) in mi ni bilo jasno, a je to zdaj še primerno al ne. Za minike sem glih zadnjič spraševala lubija, ker sem dobila ene reeees kratke... če to jaz sploh še lahko nosim... Pa me prav čukasto pogleda in pravi, da zakaj ne in da je zaželjeno, da nosim:D. In glede na to, da če že oblečem minico, je to večinoma zanj... (ali pa kadar je svinjsko vroče:). Drugi pa lahko stran od mojih nog gledajo, če jih motiuser posted image .

Drede sva si enkrat hotela oba skup omislit, samo nama potem ni bilo všeč, da tega ne smeš/moreš normalno prat, pa tista varianta s cukrom nama pa tudi ni sedla in potem sva bila samo čupavca brez dredov.

zdaj se to dela čist drugače in tudi imiva se jih baje lahko normalno, le sušenje je kriza

Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 379
16.5.2014 16:42:11   
alda
IZVIRNO SPOROČILO: petea

Zdaj podobno, le tatijev srajc ne nosim več, in maje oz bluze za v "biznis" so samo črne ali vijola, brez napisov , z dodatkom ...

vidiš, počasi a vztrajno se tudi tvoj stil spreminja ... user posted image

drede si pa le čim prej omisli; raje kot za v penzijo za abrahama user posted image

ja tata ni več, da bi mu jemala srajce user posted image .

Drede ja ko bom bogata

Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 380
16.5.2014 16:48:13   
ronja
Drede ja ko bom bogata

hehe, ja, midva sva diy variante gledalauser posted image A se te kupljene da potem razmontirat, ali jih moraš odstrišt?

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 381
16.5.2014 16:56:16   
alda

Drede ja ko bom bogata

hehe, ja, midva sva diy variante gledalauser posted image A se te kupljene da potem razmontirat, ali jih moraš odstrišt?

ne ti jih naredijo v salonu iz tvojih las.Jih pa s trenjem -svaljkanjem oblikujejo. Je pa zelo dolgotrajno in če imaš čupo ko jaz moraš kar večkrat prit.
Ker pa jih baje delajo  samo 2-3 .saloni so blazno dragi. Plačaš pa po "kosih" oz št.dred.

Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 382
16.5.2014 16:56:24   
liliana

Po drugi strani je pa 14 letnica v osnovni šoli vulgarna, če pride tako oblečena v šolo......60 letnica z dekoltejem in miniko in maternskah je pa frajerska......

kot prvo, babice ne hodijo več v šolo. če bi (še) delala v banki, bi se za na šiht verjetno morala drugač oblečt.
kot drugo - pa saj ta babi nima minice. mislim, ne vem če bo alda mela minico pri 70 user posted image

Na šihtih vidiš marsikaj oblečenega.......tudi v bankah......

Glej, saj ne govorim direktno o aldi in tej babici.......pač ob teh slikah človek dobi idejo in se razvija debatauser posted image .......in nekatera oblačila pač k najstnicam gredo, k starejšim pa mogoče več ne.......ker vseeno se meni zdi nekako normalno, da se 16 letnica drugače oblači kot njena mati, da ima drugačen slog obnašanja, drugačno frizuro, drugačen lak na nohtih......

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 383
16.5.2014 17:02:28   
mateyka
Brisač ne menjam vsak dan. Tamalih celo ne kopava vsak dan,

OMG, ti packa! user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 384
16.5.2014 17:08:51   
mateyka

zdaj se to dela čist drugače in tudi imiva se jih baje lahko normalno, le sušenje je kriza

ne vem če je šampon glih ok.. plus, kako prit v dred da izpereš ven umazanijo in maščobo - neizogibno postane dred 1x "nečist". sem strigla eno, ki si je drede odrezala stran in - o.m.g. kok ene maščobe not med lasmi ostane, ker si ne češeš las.

ja ronja, odrezat je treba, ko jih daš "stran". ni šans da to kdaj nazaj razčešeš.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 16.5.2014 17:09:35 >

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 385
16.5.2014 17:18:00   
Stanislava_

Brisač ne menjam vsak dan. Tamalih celo ne kopava vsak dan,

OMG, ti packa! user posted image

Grozno user posted image .

Ne vem več, zakaj škodi voda telesu user posted image . Vem, da mila niso dobra in da jih bolje uporabljati čim manj.

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 386
16.5.2014 17:20:13   
alda

ne vem če je šampon glih ok.. plus, kako prit v dred da izpereš ven umazanijo in maščobo - neizogibno postane dred 1x "nečist". sem strigla eno, ki si je drede odrezala stran in - o.m.g. kok ene maščobe not med lasmi ostane, ker si ne češeš las.

ja ronja, odrezat je treba, ko jih daš "stran". ni šans da to kdaj nazaj razčešeš.

to pa itak!
zbogom čupa in kitke do ritke user posted image

< Sporočilo je popravil alda -- 16.5.2014 17:22:04 >

Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 387
16.5.2014 17:54:06   
ronja
hehe, mateyka, ja, sem rajši packasta mati zdravih otrok kot perrfektna mati bolnih otrok, kaj češuser posted image

ja, to je bil razlog, da se zanje nisva odločila...
Da se jih sicer baje tudi razčesat, če niso tako zelo dolgi, poglej. Ampak mene vse mine, če na to pomislim, sva opustila misel nanje.

Alda, seveda si jih tudi sam delaš iz svojih las in s svaljkanjem, kako pa?

Stanči, najini tamali imajo zelo suho kožo in zato kopanje vsak dan ni priporočljivo, ker izsuši kožo, saj grejo iz nje elektroliti zaradi ozmoze in z njimi tudi voda. Je protislovno, če ne poznaš biologije, sicer je pa čisto logično (tudi zdravnikom, ki so to svetovali:). Ja, rajši jih ne kopam vsak dan in jih ni treba mazat z raznimi kortikosteroidi, sem zelo čudna mamauser posted image .

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 388
16.5.2014 18:05:10   
RIJA*

naša alda čez 20 let
user posted image

meni je pa to kul user posted image

pri meni gre oblačenje očitno v kontra evolucijski shemi user posted image user posted image

pri 20 sem bila vsa spedenana v štiklicah, miniču in kakšnem kostimčju (jbg takrat se je to nosilo) pa obezna trajna user posted image user posted image ...zdaj pri malo čez 40 user posted image pa čisto vredu pašem v raztrgane kavbojke, bulerje in podobne zadeve...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 389
16.5.2014 18:34:27   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

pri 20 sem bila vsa spedenana v štiklicah, miniču in kakšnem kostimčju (jbg takrat se je to nosilo) pa obezna trajna user posted image user posted image ...zdaj pri malo čez 40 user posted image pa čisto vredu pašem v raztrgane kavbojke, bulerje in podobne zadeve...

No ja......user posted image

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 390
16.5.2014 18:43:51   
RIJA*

No ja......user posted image

user posted image user posted image

do 51 mam pa še čas malo hrbtne mišice učvrstit

http://www.24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/foto-demi-moore-v-beli-obleki-pokazala-razgaljen-hrbet.html

< Sporočilo je popravil RIJA* -- 16.5.2014 18:49:55 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 391
16.5.2014 19:56:05   
mateyka
in 2 liposukciji udrit user posted image

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 392
16.5.2014 20:06:00   
RIJA*

misliš, da bo dovolj user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 393
16.5.2014 20:21:24   
LuLu

naša alda čez 20 let
user posted image

meni je pa to kul user posted image

pri meni gre oblačenje očitno v kontra evolucijski shemi user posted image user posted image

meni je tudi kul. Tudi jaz se nimam
želje oblačit kot stara oma. En stil furam vsa leta, v mladih letih tudi bolj opicajena, kot danes user posted image

Še bolj bi si privoščila, pa sem nekje, enega leta, jajca izgubila

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 394
16.5.2014 20:27:56   
mateyka

misliš, da bo dovolj user posted image

sej vem da sem optimist, samo sem otpimist da si ti lepša user posted image

v bistvu demi ni bla nikoli neka lepotica, ko je bla mlada. lušna ja, uber huda lepotica? not so much..
user posted image
user posted image
user posted image

no, vsaj meni se zdi tako..

< Sporočilo je popravil mateyka -- 16.5.2014 20:28:49 >

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 395
16.5.2014 20:31:39   
RIJA*
no, neka lepotica nisem glih....torej mam še upanje do 51? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 396
16.5.2014 20:34:02   
LuLu
tako, obična, dekle iz sosednjega bloka

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 397
16.5.2014 20:43:39   
Izabelina

...še vedno pa sanjam drede in enkrst ko bom stara in bogata ko una teta na sliki, si jih bom kljub letom dala nardit user posted image

js sm si po 10 letih za novo leto postrigla drede... ne rabiš bit bogata da jih maš...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 398
16.5.2014 21:06:57   
alda
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

js sm si po 10 letih za novo leto postrigla drede... ne rabiš bit bogata da jih maš...

Izabelina daj povej, kje se jih da dobit poceni?
Tam kje sem jaz vprašala, mi je tip povedal, da je en dred od 10-25e odvisno od debelosti dreda, in ko sva računala, bi mi za mojo kepo ratalo tam okrog 300-350e, kar pa ni šans da imam dokler ne dobim na lotu user posted image

Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 399
16.5.2014 21:13:22   
Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Izabelina daj povej, kje se jih da dobit poceni?
Tam kje sem jaz vprašala, mi je tip povedal, da je en dred od 10-25e odvisno od debelosti dreda, in ko sva računala, bi mi za mojo kepo ratalo tam okrog 300-350e, kar pa ni šans da imam dokler ne dobim na lotu user posted image

salon naya evil hair recimo... zagotov ti lahko povem, da dela izjemno kvalitetne drede... je pa res, da dredi iz salona stanejo...

lahko jih pa recimo hodiš delat par na mesec, v pol leta maš celo glavo pod streho... samo, če nimaš ravno debele kože se pripravi na veliko spremembo v življenju ;)

drugače pa js dredov nism mela zarad mode in pač hairstajla, amapk zarad načina življenja in filozofije in jih nisem dobila v salonu, ampak z blagovno menjavo od prijateljice ;) še zdej me boli srce, ker sm jih morala odrezat...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?