Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 14.5.2014 22:03:23
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: liliana skratka, jaz se potim, izločam švic, ne pretirano, ga pa.....najbolj izrazito je na stopalih, med nogami, pod pazduho, lasišču......ni to tak vonj, da se sedaj ne bi upala sezuvat ali jakne sleči, se pa voha......ker pa se vsakodnevno tuširam, ta vonj nikogar ne moti.....švicam pa in ne morem reči, da ne švicam..... Nisi čistunka. Naravno ne....se moram potruditi za to..... Natur mal smrdiš . Ko na njivi...mora biti gnoj, da lepa solatka zraste.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 14.5.2014 22:04:00
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 Smešna tema ... Nisem pričakovala, da tudi na takih debatah lahko kdo živčnega faše IZVIRNO SPOROČILO: alda pa kaj TI ne razumeš: da mi ne smrdijo in se NE potijo!!! ... Joj pameti kmečke!! Ne hodim na obiske, kjer se moram sezuti na boso nogo !!!!KER SEM DOBILA GLJIVIVE!!!!! a še podčrtam!!Da boste bolj razumele!! Bi me pa zanimala psihološka raziskava na temo, ali je folk, ki se poleti matra v bulerjih bolj živčen od tistih v japankah :) Videti je že tako Tako kot rataš tečen, če so ti hlače preozke ali peta na čevljih boleče visoka Nisem vedela, da če nosiš bulerje da se matraš Hvala čezvesolju za RR ,ker na njem več zvem kot sem kdaj koli na faxu ali pa v službi to je mene tudi presenetilo... kota, da mi nekdo ukazuje, da jih nosim... valjda se oblečeš udobno. Enim je udobno v 10 cm petah, jaz se ubijem na njih, ampak ne bom prepričevela one ženske, da ji ni udobno. Če reče, da ja, potem ji verjamem amen pika stop
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 14.5.2014 22:05:57
|
|
|
|
alda
|
Lulu a si vedla, da glede na to, da rade nosive bulerje in jaz npr rimljanke,namesto japonk nisve čiste,kljub temu, da mogoče bolj skrbive za higieno kot marsikatera tukaj. In zanimivo : samo bulerji, bulerji, kot da nisve že žnj krat napisale da nosive tudi drugo obutev, sam pač drugačnega izgleda ,
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 14.5.2014 22:09:34
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Natur mal smrdiš . Ko na njivi...mora biti gnoj, da lepa solatka zraste.
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 14.5.2014 22:10:15
|
|
|
|
pomlad08
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 Smešna tema ... Nisem pričakovala, da tudi na takih debatah lahko kdo živčnega faše IZVIRNO SPOROČILO: alda pa kaj TI ne razumeš: da mi ne smrdijo in se NE potijo!!! ... Joj pameti kmečke!! Ne hodim na obiske, kjer se moram sezuti na boso nogo !!!!KER SEM DOBILA GLJIVIVE!!!!! a še podčrtam!!Da boste bolj razumele!! Bi me pa zanimala psihološka raziskava na temo, ali je folk, ki se poleti matra v bulerjih bolj živčen od tistih v japankah :) Videti je že tako Tako kot rataš tečen, če so ti hlače preozke ali peta na čevljih boleče visoka Nisem vedela, da če nosiš bulerje da se matraš Jah, glede na vse klicaje in caps-locke sem sklepala, da te nekaj pač mora žuljit Če praviš, da to niso bulerji, ok, jaz ti verjamem! Ni panike.
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 14.5.2014 22:10:26
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Lulu a si vedla, da glede na to, da rade nosive bulerje in jaz npr rimljanke,namesto japonk nisve čiste,kljub temu, da mogoče bolj skrbive za higieno kot marsikatera tukaj. In zanimivo : samo bulerji, bulerji, kot da nisve že žnj krat napisale da nosive tudi drugo obutev, sam pač drugačnega izgleda , Kot sem že prej napisala- pri vama ni problem to da radi nosita bulerje- marsikdo jih- tudi jaz občasno. Pri vama je problem v tem, ker vztrajno trdita, da ne švicata v noge pri +40 oz, da vama noge takrat nič ne smrdijo. In kot sem tudi že rekla- to ni samo vajin problem- če tega ne opazita oz. se delata da tega ni- je to tudi hud okoljski problem ko se sezujeta Ljudje kljub temu, da jima povdarjata da takooo zelo radi nosita bulerje, ker so vama udobni, ob vajinih sezutih stopalih težko dihajo
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 14.5.2014 22:10:35
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Lulu a si vedla, da glede na to, da rade nosive bulerje in jaz npr rimljanke,namesto japonk nisve čiste,kljub temu, da mogoče bolj skrbive za higieno kot marsikatera tukaj. In zanimivo : samo bulerji, bulerji, kot da nisve že žnj krat napisale da nosive tudi drugo obutev, sam pač drugačnega izgleda , Zakaj pa bolj....ča pa vama noge ne švicajo....?
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 14.5.2014 22:12:25
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Lulu a si vedla, vedla, vedla
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 14.5.2014 22:14:41
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: alda Lulu a si vedla, da glede na to, da rade nosive bulerje in jaz npr rimljanke,namesto japonk nisve čiste,kljub temu, da mogoče bolj skrbive za higieno kot marsikatera tukaj. In zanimivo : samo bulerji, bulerji, kot da nisve že žnj krat napisale da nosive tudi drugo obutev, sam pač drugačnega izgleda , Zakaj pa bolj....ča pa vama noge ne švicajo....? kak nočeš razumet pa ene ste res profesionalke. Posebnost RR
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 14.5.2014 22:15:55
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: alda Lulu a si vedla, da glede na to, da rade nosive bulerje in jaz npr rimljanke,namesto japonk nisve čiste,kljub temu, da mogoče bolj skrbive za higieno kot marsikatera tukaj. In zanimivo : samo bulerji, bulerji, kot da nisve že žnj krat napisale da nosive tudi drugo obutev, sam pač drugačnega izgleda , Zakaj pa bolj....ča pa vama noge ne švicajo....? čaki čaki a si ti umivaš noge samo ko ti švicajo ?
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 14.5.2014 22:17:17
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: alda Lulu a si vedla, da glede na to, da rade nosive bulerje in jaz npr rimljanke,namesto japonk nisve čiste,kljub temu, da mogoče bolj skrbive za higieno kot marsikatera tukaj. In zanimivo : samo bulerji, bulerji, kot da nisve že žnj krat napisale da nosive tudi drugo obutev, sam pač drugačnega izgleda , Zakaj pa bolj....ča pa vama noge ne švicajo....? kak nočeš razumet pa ene ste res profesionalke. Posebnost RR Lulu RR je fenomen v tem
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 14.5.2014 22:23:14
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Natur mal smrdiš . Ko na njivi...mora biti gnoj, da lepa solatka zraste. Temu se reče perma kultura. Tak da kulturna si še vedno .
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 15.5.2014 6:07:23
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: alda Lulu a si vedla, da glede na to, da rade nosive bulerje in jaz npr rimljanke,namesto japonk nisve čiste,kljub temu, da mogoče bolj skrbive za higieno kot marsikatera tukaj. In zanimivo : samo bulerji, bulerji, kot da nisve že žnj krat napisale da nosive tudi drugo obutev, sam pač drugačnega izgleda , Zakaj pa bolj....ča pa vama noge ne švicajo....? kak nočeš razumet pa ene ste res profesionalke. Posebnost RR Posebnost RR je tudi, da se nobena šala več ne zastopi......
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 15.5.2014 6:16:51
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Natur mal smrdiš . Ko na njivi...mora biti gnoj, da lepa solatka zraste. Temu se reče perma kultura. Tak da kulturna si še vedno . In moderna tudi.....ker sem v sožitju z naravnim.......
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 15.5.2014 7:07:45
|
|
|
|
Tippi
|
jaoooo, človk se zna na RR včasih tud zabavat ob vaših komentarjih uglavnem, jaz si poletja ne znam predstavljat v bulerjih. mi zna bit v stopalca vroče, ne glede na to, kaj mam obuto, tudi če sem bosa. tko da, če švicaš švicaš, pa naj bodo na tacah bulerji, al pa japonke, al pa nč. je pa res, da si ne predstavljam it sred poletja, v gojzarjih, na trolo... umrem! je pa vse stvar navade, tko da res ne zastopm, kaj se mate za pinkponkat okrog tega, kaj je kul in v čem se boljše počutiš. vsak po svoje. švica pa vsak, če ne po podplatih, pa pod pajsko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2014 8:50:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 15.5.2014 10:28:57
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: LuLu sem si pa malo za šalo malo zares kupila Startaske, nizke, črne in so super za nosit Za denar jihn ne prodajajo več? Startark imam jaz kar nekaj parov https://www.facebook.com/Startas.EU
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 15.5.2014 10:34:32
|
|
|
|
skuštrana
|
jaz tudi ne nosim visokih pet, pa plastičnih čevljev (ok, za na plažo in pa pod tuš v kampu imam crocse). Poleti večinoma nosim Birkenstockove sandale, so super ker grejo na vse kar oblečeme.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 15.5.2014 11:21:36
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Startark imam jaz kar nekaj parov https://www.facebook.com/Startas.EU kako izbiro imajo. Fajn izgledajo... pri nas nisem videla takih modelov
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 15.5.2014 11:38:20
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Startark imam jaz kar nekaj parov https://www.facebook.com/Startas.EU kako izbiro imajo. Fajn izgledajo... pri nas nisem videla takih modelov Ja, no, pri nas jih je full. V Borovih trgovinah Pa še drage niso, tako kot All Starke. Zdržijo pa dolgo, vsaj meni.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 15.5.2014 12:37:21
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Uškina mama star si toliko, kolikor se počutiš S strinjam, sam klinc je, da imajo ljudje okoli nas oči .
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 15.5.2014 13:15:15
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Startark imam jaz kar nekaj parov https://www.facebook.com/Startas.EU kako izbiro imajo. Fajn izgledajo... pri nas nisem videla takih modelov Ja, no, pri nas jih je full. V Borovih trgovinah Pa še drage niso, tako kot All Starke. Zdržijo pa dolgo, vsaj meni. jah, že dolgo nisem bila v Borovo. Nazadnje, ko sem te navadne kupila. Moram spet malo oko tja vrečt. Hvala za link
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 15.5.2014 13:45:29
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Sem brala pri "sosedovih", pa se mi zdi kar malo noro vse skupaj. Pa sprašujem vas, koliko brisač porabite na dan, ima vsak svojo brisačo, starši, otroci, si brišete ene dele telesa v eno, druge v drugo brisačo? So barvno usklajene s ploščicami, itd...? O vsem tem se da brati "onkraj", pa me res zanima, kako imate pri vas urejeno? Da vidim potem, kje sem IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Startark imam jaz kar nekaj parov https://www.facebook.com/Startas.EU kako izbiro imajo. Fajn izgledajo... pri nas nisem videla takih modelov Ja, no, pri nas jih je full. V Borovih trgovinah Pa še drage niso, tako kot All Starke. Zdržijo pa dolgo, vsaj meni. jah, že dolgo nisem bila v Borovo. Nazadnje, ko sem te navadne kupila. Moram spet malo oko tja vrečt. Hvala za link
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 15.5.2014 13:47:44
|
|
|
|
LuLu
|
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 15.5.2014 14:53:05
|
|
|
|
skuštrana
|
Od brisac do Startas suhlov Zakaj bi odpirali sto tem, ce lahko vse obdelamo v eni
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?