Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 15.5.2014 16:21:55
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: alda Uškina mama star si toliko, kolikor se počutiš S strinjam, sam klinc je, da imajo ljudje okoli nas oči . čaki toliko samokritična pa že si, da vdiš kaj ti paše in kaj ne?
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 15.5.2014 18:48:33
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: alda Uškina mama star si toliko, kolikor se počutiš S strinjam, sam klinc je, da imajo ljudje okoli nas oči . čaki toliko samokritična pa že si, da vdiš kaj ti paše in kaj ne? Saj . Zato pri skoraj štiridesetih ne nosim več martensk .
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 15.5.2014 18:59:27
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: alda Uškina mama star si toliko, kolikor se počutiš S strinjam, sam klinc je, da imajo ljudje okoli nas oči . čaki toliko samokritična pa že si, da vdiš kaj ti paše in kaj ne? Saj . Zato pri skoraj štiridesetih ne nosim več martensk . Ker ti očitno ne pašejo na stil, ki ga zdaj furaš, oz. jih ne znaš več nositi Meni pa paše ,ker imam še isti stil garderobe, isto miselnost,...ne obračam se za trendi, ampak za tistim kar mi paše
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 15.5.2014 22:55:21
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: alda Uškina mama star si toliko, kolikor se počutiš S strinjam, sam klinc je, da imajo ljudje okoli nas oči . čaki toliko samokritična pa že si, da vdiš kaj ti paše in kaj ne? Saj . Zato pri skoraj štirideset__ih ne nosim več martensk . Ker ti očitno ne pašejo na stil, ki ga zdaj furaš, oz. jih ne znaš več nositi Ker očitno nisem več študentka s part-tajm službo in anarhijo v vsakem drugem stavku. . Jp, v dvajset_ih letih se marsikaj spremeni, no, naj bi se...
< Sporočilo je popravil uškinamama -- 15.5.2014 22:56:39 >
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 15.5.2014 22:57:49
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Ker očitno nisem več študentka s part-tajm službo in anarhijo v vsakem drugem stavku. . Jp, v svajset_ih letih se marsikaj spremeni, no, naj bi se... Tega si bom pa zapomnila. Anarhija v vsakem drugem stavku. Odlična.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 2:10:26
|
|
|
|
mateyka
|
naša alda čez 20 let
< Sporočilo je popravil mateyka -- 16.5.2014 2:13:06 >
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 6:09:45
|
|
|
|
liliana
|
Čez 40 let pa kot vojvodinja Alba......
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 6:38:04
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Čez 40 let pa kot vojvodinja Alba......
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 6:52:16
|
|
|
|
petea
|
no, pa še ena poročna:
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 7:33:14
|
|
|
|
mateyka
|
no ja, sam ona (Alba) je taka od slabih plastičnih operacij, alda ni tak tip, da bi se tko zmasakrirala.. podobno bo z Nicole Kidman se mi zdi..
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 8:59:15
|
|
|
|
skuštrana
|
Ah, dajte no, kot da je alda edina ki nosi bulerje pri 40-ih..Meni je v oci padlo samo to ko je napisala da v njih ni vroce pri plus 40. To da jih nosi je cist ok, ce ji tako pase....pri nas v selu imamo sosedo, ki je preko 60, zrihtana babica, potem ji pa pogledas v noge pa ima matrenske. In ji full pasejo...pa od nase tamale uciteljica ( preko 40) jih tudi nosi in cist ok izgleda.... Jaz bi jih tudi nosila, ker mi ok izgledajo, so mi pa postale neudobne sem jih probala pozimi ko sem iskala nove cevlje, jao, trde...
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 9:12:47
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka no ja, sam ona (Alba) je taka od slabih plastičnih operacij, alda ni tak tip, da bi se tko zmasakrirala.. ni ti slike prav pripelo kaj veš, morda bo Alda, ko bo velika, bogata in z več deset_ plemiškimi nazivi, tudi hotela (p-)ostati ''mačka''
< Sporočilo je popravil petea -- 16.5.2014 9:14:31 >
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 9:25:42
|
|
|
|
mateyka
|
pa sej pravim - una babi tle gor, z martenskami zgleda frajerka.. IMHO vse je v tem kako stvar nosiš. ista stvar lahko zgleda na enmu "jaobože", na drugemu pa super artsy, na tjetjem normalno; odvisno od človeka. ok, če bi se namenoma našemil v kostim klovna - v tem vsak zgleda podoben klovnu ampak recimo gven stefani - kar ona nosi marsikdo ne bi nosil z isto samozavestjo in ne bi izpadel tako kul.. in z martenskami
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 11:05:22
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka pa sej pravim - una babi tle gor, z martenskami zgleda frajerka.. Meni ne.....pa ne samo zaradi martensk..... Samo danes pač živimo v takem svetu, da se bojimo starati in se želimo počutiti še pri 60 letih kot dvajsetletnice in bi rade še pri 60 imele postavo dvajsetletnice......in ker je običajno nimamo, to pokažemo z oblačili....... Po drugi strani je pa 14 letnica v osnovni šoli vulgarna, če pride tako oblečena v šolo......60 letnica z dekoltejem in miniko in maternskah je pa frajerska......
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 13:33:49
|
|
|
|
*Goričanka*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Sem najprej mislila, da ji v laseh sedi žaba ......
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 13:57:50
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Goričanka* IZVIRNO SPOROČILO: petea Sem najprej mislila, da ji v laseh sedi žaba ...... dobro, če poleg obraza sploh še opaziš kaj drugega ...
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 14:12:58
|
|
|
|
alda
|
Tiste, ki me osebno poznajo( tu jih je kar nekaj ,vedo, da me te primerjave ne ganejo!
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 14:16:29
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ah, dajte no, kot da je alda edina ki nosi bulerje pri 40-ih..Meni je v oci padlo samo to ko je napisala da v njih ni vroce pri plus 40. To da jih nosi je cist ok, ce ji tako pase....pri nas v selu imamo sosedo, ki je preko 60, zrihtana babica, potem ji pa pogledas v noge pa ima matrenske. In ji full pasejo...pa od nase tamale uciteljica ( preko 40) jih tudi nosi in cist ok izgleda.... Jaz bi jih tudi nosila, ker mi ok izgledajo, so mi pa postale neudobne sem jih probala pozimi ko sem iskala nove cevlje, jao, trde... točno to! Uška , Petea, ...pa še katera zgražajoča duša In kje piše , da moraš takoj ko prestopiš 30let oz se poročiš, zamenjat garderobo, frizuro, "možgane"?? Če ste nekatere to naredile oz dovolile, da vas drugi spremenijo , vaša stvar Ko se enkrat ne bom več dobro počutila v svoji opravi, jo bom zamenjala, sam sem ziher da ne v petke, minice in majčke s čipko in bleščicami! To pač nisem in nikoli NE bom jaz!
< Sporočilo je popravil alda -- 16.5.2014 14:17:33 >
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 14:19:30
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Tiste, ki me osebno poznajo( tu jih je kar nekaj ,vedo, da me te primerjave ne ganejo! alda, ne bit preveč užaljena, no, je bila takšna lepa besedna igra. Alba je meni po svoje prava asica, ki mirno živi svoje posebno aristokratsko življenje s 25 let mlajšim možem Samo ko pa vidim te njene mačkaste fotografije, se ji moram vseeno malo nasmejati. Me pa zanima, če zna našteti vse svoje plemiške nazive ter če ve še kaj zgodovine za vsakega od njih.
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 14:24:24
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka naša alda čez 20 let oj to pa upam, da bom imela tako fajn postavo in možnost, da si privoščim Martenske
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 14:38:26
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Petea, ...pa še katera zgražajoča duša In kje piše , da moraš takoj ko prestopiš 30let oz se poročiš, zamenjat garderobo, frizuro, "možgane"?? Če ste nekatere to naredile oz dovolile, da vas drugi spremenijo , vaša stvar jaz se ne zgražam nad martenkami moj stil oblačenja pa je še vedno precej podoben tistemu izpred nekaj let, kar sem spremenila, je bila bolj posledica spremembe postave, ki sedaj več čisto vsega, kar sem nekoč dala nase, pa res ne prenese ... pa obrite glave tudi zdaj več ne bi hodila okrog niso pa na moje preobrazbe imele bistvenega vpliva leta, partnerji, ampak vedno neka notranja želja, nuja, včasih pa tudi praktičnost
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 14:48:30
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Po drugi strani je pa 14 letnica v osnovni šoli vulgarna, če pride tako oblečena v šolo......60 letnica z dekoltejem in miniko in maternskah je pa frajerska...... kot prvo, babice ne hodijo več v šolo. če bi (še) delala v banki, bi se za na šiht verjetno morala drugač oblečt. kot drugo - pa saj ta babi nima minice. mislim, ne vem če bo alda mela minico pri 70
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 14:52:28
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Če ste nekatere to naredile oz dovolile, da vas drugi spremenijo , vaša stvar IZVIRNO SPOROČILO: petea niso pa na moje preobrazbe imele bistvenega vpliva leta, partnerji, ampak vedno neka notranja želja, nuja, včasih pa tudi praktičnost alda, ne bit užaljena - lahko se spremeniš sam. poglej mene - jaz podobno kot petea; ne hodim okol z obrito glavo, ker se mi je spremenila postava
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 14:52:46
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: liliana Po drugi strani je pa 14 letnica v osnovni šoli vulgarna, če pride tako oblečena v šolo......60 letnica z dekoltejem in miniko in maternskah je pa frajerska...... kot prvo, babice ne hodijo več v šolo. če bi (še) delala v banki, bi se za na šiht verjetno morala drugač oblečt. kot drugo - pa saj ta babi nima minice. mislim, ne vem če bo alda mela minico pri 70 glede na njen zapis, da jih že sedaj ne nosi ter da se ne misli spremenit, že ne ...
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 16.5.2014 15:04:00
|
|
|
|
petea
|
-
< Sporočilo je popravil petea -- 16.5.2014 15:11:31 >
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?