patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: alda Uškina mama star si toliko, kolikor se počutiš in jaz se kljub letom odlično počutim v Martenskah in drugih robatih čevljih, bi pa trpela grozne muke če bi mi kdo zapovedal nositi petke, pa japonkice, natikače z rožicami, bleščicami jao , jao ! Bi se ziher počutila ,ko da sem godna za dom starejših Tudi jaz se fino počutim v Martenskah, pa v Allstarkah tudi . Pa zato vseeno ne bom flancala in prodajala rožic, da mi pri 40+ v njih stopala ne smrdijo ampak dišijo po vijolicah. Tu se ne gre za starost in okus, kaj je komu všeč. Tu se gre za preprosto zdravo kmečko pamet in za preprosto delovanje telesa. Saj veš izločanje itd . Zato se jaz ob takem kvačkanju, da vam sredi hude vročine po celodnevnem nošenju bulerjev, stopala nič ne smrdijo, lahko le režim. Po drugi strani pa vprašam, če ste mogoče konstantno nahodne oz. imate vnete sinuse. Boga okolica, ko se sezujete Patrino pa kaj TI ne razumeš: da mi ne smrdijo in se NE potijo!!! A naj ti narišem, pošljem škorenj, da ga ovohaš, al mojo nogo, štumf?? In če bi vse brala in ne samo ono kar hočeš , bi prebrala , da nimamo 24ur na dan bulerje gor in ne vedno in ja obstajajo tudi poletni bolj zračni modeli bulerjev,.... Z mojim zdravjem pa je vse ok-hvala za skrb! Upam , da je vsaj tvoja preprosta kmečka pamet zdaj razumela, ker jaz je nimam-kmečke namreč pameti ok, ok, ne se jezit, boš zašvicala in smrdela potem Heec. Drugače pa kot sem rekla- ali imaš neke težave z izločanjem švica ali imaš vnete sinuse ali pa si tako zelo omamljena od nožnih vonjav, da ne opaziš, da ti noge po celodnevnem nošenju bulerjev pri 40+smrdijo No, ali pa si moram jaz dati amputirati stopala, ker meni pa smrdijo. Ne sicer za omedlet, vendar dovolj, da me moti.Zato jih pač ne vlačim takrat nase.
< Sporočilo je popravil patrino -- 14.5.2014 21:41:28 >