Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 17:23:30
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: mateyka je res da tle ni vroče, samo če je, jaz obvezno nosim sandale. hm, mogoče so kaki čudaki, ki pri 40 stopinjah nosijo bulerje? ja, pol bi pa znalo to po 8 urah pajcanja postat kaka ubitačna kaša - idealna za glivice ja, moj je tak čudak. niso ravno bulerji, so pa gojzarji. pa sicer zelo veliko da na higieno in urejenost. od vedno me je zanimalo zakaj bi človek samovoljno žele nositi gojzarje, ko bi lahko nosil opanke. pri 40 stopinjah recimo. mam frendico, ki je nosila zaprte čevlje (superge in slično) poleti - vedno. ko sem jo vprašala, je rekla, da so njej njeni nožni prsti FUL grdi in a ne more javno kazat le teh, ne glede na temperature in neudobje. samo ne verjamem da vsi ljudje s takimi čevlji pri 40 stopinjah misljo da majo grde nožne prste, ali pač?! ker men je to tko kot da bi nosil debelo jakno pri 40 - ščasoma se mi zmeša
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 17:25:16
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nananaja Pa je dovolj, da ima človek en slab par čevljev, naprimer v službi, posledično mu bodo smrdeli tudi ostali čevlji, če ne bo vsaj nogavic menjal vmes. To sem ugotovila pri možu, ki je v prejšnji službi imel ene čevlje z varnostno kapico, ki so bili bolj ko ne plastični - če ni menjal nogavic po službi, je enostavno uničil še soperge, ki jih je imel obute za domov, se jih niti oprat ni dalo, da ne bi več smrdele. zanimivo. se pravi, da obstaja švic, ki se ga ne da ven sprat?
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 21:09:05
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 tak potem verjetno niti ne pride kam na obisk, predno se stušira. ne samo zarad smrdljivih štumfov, ampak ker po takem dnevu cel smrdi jz se npr. ne spomnim, da bi mi blo kdaj kje neprijetno sezut čevlje. pravzaprav komi čakam, da jih vržem z nog. običajno uspem toliko poskrbeti za higieno, da ni ne meni, niti gostitelju neprijetno, ko se sezujem Odgovorila sem le na vprašanje, če obstajajo čudaki, ki pri 40 stopinjah nosijo bulerje...... Drugače pa.....pri nas na selu se marsikdo ne stušira in si ne umije nog, preden gre k sosedu na špricer ali na kavo....
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 21:11:12
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: nananaja Pa je dovolj, da ima človek en slab par čevljev, naprimer v službi, posledično mu bodo smrdeli tudi ostali čevlji, če ne bo vsaj nogavic menjal vmes. To sem ugotovila pri možu, ki je v prejšnji službi imel ene čevlje z varnostno kapico, ki so bili bolj ko ne plastični - če ni menjal nogavic po službi, je enostavno uničil še soperge, ki jih je imel obute za domov, se jih niti oprat ni dalo, da ne bi več smrdele. Tako je....in ne nosijo vsi dobrih čevljev mogoče.....ker so dobri čevlji tudi dražji......
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 21:16:45
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: mateyka je res da tle ni vroče, samo če je, jaz obvezno nosim sandale. hm, mogoče so kaki čudaki, ki pri 40 stopinjah nosijo bulerje? ja, pol bi pa znalo to po 8 urah pajcanja postat kaka ubitačna kaša - idealna za glivice ja, moj je tak čudak. niso ravno bulerji, so pa gojzarji. pa sicer zelo veliko da na higieno in urejenost. od vedno me je zanimalo zakaj bi človek samovoljno žele nositi gojzarje, ko bi lahko nosil opanke. še ena čudakinja. brez problemov nosim bulerje tudi pri 40 stopinjah.. nikoli ni bilo kaše tudi glivic ne
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 21:20:31
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu še ena čudakinja. brez problemov nosim bulerje tudi pri 40 stopinjah.. nikoli ni bilo kaše tudi glivic ne A pa noge ti kaj smrdijo.....?
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 21:21:24
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Se mi zdi, da s potnimi nogami dober cevelj nima neke hude veze. Moj moz ima same kvalitetne cevlje in ce bo cel dan stal na nogah v usnjenih alpininih cevljih recimo, mu bo noga zasvicala. V slabih čevljih se noga še prej spoti kot v dobrih, predvidevam. Potenje je stvar organizma in je odvisna od človeka do človeka, vpliva tudi prehrana, počutje. Smo pač različni in kdor se hitreje in bolj poti, naj ne bi nosil umetnih materialov, ker ta naravni proces potenja pospešijo (ni zraka) in intenzivirajo (spet ni zraka in se pot paca).
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 21:24:22
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: LuLu še ena čudakinja. brez problemov nosim bulerje tudi pri 40 stopinjah.. nikoli ni bilo kaše tudi glivic ne A pa noge ti kaj smrdijo.....? ne, ja so izgleda vedno dovolj dobri čevlji... v plastiki bi ziher smrdelo
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 21:26:19
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Se mi zdi, da s potnimi nogami dober cevelj nima neke hude veze. Moj moz ima same kvalitetne cevlje in ce bo cel dan stal na nogah v usnjenih alpininih cevljih recimo, mu bo noga zasvicala. V slabih čevljih se noga še prej spoti kot v dobrih, predvidevam. malaMravljica poznam tudi tak primer. Dobri kvalitetni čevlji, zokni bombažni, pa vedno problemi s potenjem, pa prah na noge, pa svašta gor, samo, da ne bi švicale.
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 21:28:45
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Se mi zdi, da s potnimi nogami dober cevelj nima neke hude veze. Moj moz ima same kvalitetne cevlje in ce bo cel dan stal na nogah v usnjenih alpininih cevljih recimo, mu bo noga zasvicala. V slabih čevljih se noga še prej spoti kot v dobrih, predvidevam. malaMravljica poznam tudi tak primer. Dobri kvalitetni čevlji, zokni bombažni, pa vedno problemi s potenjem, pa prah na noge, pa svašta gor, samo, da ne bi švicale. Verjetno je to še poslabša. Znoj očitno hoče iz telesa in bo šel..Da bi znojenje omilili, bi bilo najbrž treba spremeniti tisti del prehrane, ki ga povzroča, zmanjšati stres, in najbrž še kaj.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 21:40:25
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Se mi zdi, da s potnimi nogami dober cevelj nima neke hude veze. Moj moz ima same kvalitetne cevlje in ce bo cel dan stal na nogah v usnjenih alpininih cevljih recimo, mu bo noga zasvicala. V slabih čevljih se noga še prej spoti kot v dobrih, predvidevam. malaMravljica poznam tudi tak primer. Dobri kvalitetni čevlji, zokni bombažni, pa vedno problemi s potenjem, pa prah na noge, pa svašta gor, samo, da ne bi švicale. Verjetno je to še poslabša. Znoj očitno hoče iz telesa in bo šel..Da bi znojenje omilili, bi bilo najbrž treba spremeniti tisti del prehrane, ki ga povzroča, zmanjšati stres, in najbrž še kaj. pojma nimam, vem da je ta oseba probala marsikaj, pa neuspešno
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 21:47:54
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu pojma nimam, vem da je ta oseba probala marsikaj, pa neuspešno Če poskusaš zatret, ne bo nič bolje..
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 21:49:05
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: mateyka je res da tle ni vroče, samo če je, jaz obvezno nosim sandale. hm, mogoče so kaki čudaki, ki pri 40 stopinjah nosijo bulerje? ja, pol bi pa znalo to po 8 urah pajcanja postat kaka ubitačna kaša - idealna za glivice ja, moj je tak čudak. niso ravno bulerji, so pa gojzarji. pa sicer zelo veliko da na higieno in urejenost. od vedno me je zanimalo zakaj bi človek samovoljno žele nositi gojzarje, ko bi lahko nosil opanke. še ena čudakinja. brez problemov nosim bulerje tudi pri 40 stopinjah.. nikoli ni bilo kaše tudi glivic ne saj vam pravim:glivice dobila v copatah na obiskih, NIKOLI pa v bulerjih, ki jih nosim ko Lulu brez problema pri +40 ali -40
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 21:54:48
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: mateyka je res da tle ni vroče, samo če je, jaz obvezno nosim sandale. hm, mogoče so kaki čudaki, ki pri 40 stopinjah nosijo bulerje? ja, pol bi pa znalo to po 8 urah pajcanja postat kaka ubitačna kaša - idealna za glivice ja, moj je tak čudak. niso ravno bulerji, so pa gojzarji. pa sicer zelo veliko da na higieno in urejenost. od vedno me je zanimalo zakaj bi človek samovoljno žele nositi gojzarje, a sem kje napisala, da jih nosi samovoljno
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 21:57:00
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda v bulerjih, ki jih nosim ko Lulu brez problema pri +40 ali -40 v imenu obeh poudarjam, da jih nosiva PROSTOVOLJNO!
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 21:57:50
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: alda v bulerjih, ki jih nosim ko Lulu brez problema pri +40 ali -40 v imenu obeh poudarjam, da jih nosiva PROSTOVOLJNO! vzeto na znanje
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 22:16:20
|
|
|
|
malaMravljica
|
Ma mojmu se v zaprtem cevlju noga poti in ce je cel dan v zaprtem cevlju sem pozimi kdaj zvecer nogavice na balkon vrgla luftat. Cevlje ima vse naravne materjale, mu jaz kupujem in mu plastike ne bi nikol kupila. Aja, preden se tu spotaknete, on ne mara sopingirat, jaz pa ja in cevlje sploh in pol jih se njemu kupujem, da jih jaz nimam prevec. Nogavice mu perem na 60 in enkrat je imel neke nogavice z nekim srebrom notri al nekaj tacga, sem ze pozabla. En jih je prodajal in je reku, da se ne bo potila noga in s tistimi nogavicami je bilo res boljse. Pa v pisarni je sezut, vozi sezut, ce se le da ima sezute cevlje no in pol je ok.
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 22:22:10
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: LuLu še ena čudakinja. brez problemov nosim bulerje tudi pri 40 stopinjah.. nikoli ni bilo kaše tudi glivic ne saj vam pravim:glivice dobila v copatah na obiskih, NIKOLI pa v bulerjih, ki jih nosim ko Lulu brez problema pri +40 ali -40 ampak res, a vama ni vroče? ne morem verjet, da bi blo komu boljš v čevljih kot v opankah ali sandalih na +40
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 22:25:49
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: LuLu še ena čudakinja. brez problemov nosim bulerje tudi pri 40 stopinjah.. nikoli ni bilo kaše tudi glivic ne saj vam pravim:glivice dobila v copatah na obiskih, NIKOLI pa v bulerjih, ki jih nosim ko Lulu brez problema pri +40 ali -40 ampak res, a vama ni vroče? ne morem verjet, da bi blo komu boljš v čevljih kot v opankah ali sandalih na +40 ni vroče. imam rada filing, da imam nekaj konkretno obuto. Japonke sem nosila mogoče le dvojne v življenju, raje potem kake težje natikače, nekaj, da vem, da sem obuta, pa seveda mora biti čevelj vedno udoben, da se počutim kot v copatih ... tak nekak
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 22:41:23
|
|
|
|
mateyka
|
pol gresta tud v savno z njimi in vama ni panike
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 22:46:30
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka pol gresta tud v savno z njimi in vama ni panike nisem še probala, pa dvomim, da bi me obuto tja spustili.. pa tudi malo bi bila smešna sama sebi.. naga in le bulerji gor
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 22:58:30
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu .. naga in le bulerji gor sexy
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 13.5.2014 23:01:58
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: LuLu .. naga in le bulerji gor sexy ja, če sem v enem filmu pa na parkirišču in polno tovrnjakarjev okoli mene
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 14.5.2014 15:00:33
|
|
|
|
alda
|
Matejka ma lih to žabo si dala za primer V savno ne hodim , pravzaprav še nikoli nisem niti bila. Bom šla ko bom kaj pohajala po severu Kar se pa bulerjev tiče,so pa Martenske res tako dobre, da v njih ne čutiš ne vročine in ne mraza
|
Ime za punčko?JAPEKatero ime vam je všeč za punčko?Tanita (
22%)
Karin (
72%)
Terezija (
6%)
Število vseh glasov: 297Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!