|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko brisač porabite na dan?
6.5.2014 23:09:48   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

. Ker hodim bosa oz. v nogavicah, mi gre blazno na živce, če se mi drobtina lovi na nogavice, noge.

še ena ki to blazno sovraži user posted image

še ena user posted image

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 226
6.5.2014 23:25:23   
Sljiva

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

. Ker hodim bosa oz. v nogavicah, mi gre blazno na živce, če se mi drobtina lovi na nogavice, noge.

še ena user posted image

Pa še enauser posted image
Zato sesalec poje 1x na dan v kuhinji (zvečer na hitro, po večerji), ker ne znamo jest kruha, ne da je po tleh polno drobtinuser posted image
Metle nimam.user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 227
7.5.2014 0:14:18   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Sljiva

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

še ena user posted image

Pa še enauser posted image
Zato sesalec poje 1x na dan v kuhinji (zvečer na hitro, po večerji), ker ne znamo jest kruha, ne da je po tleh polno drobtinuser posted image
Metle nimam.user posted image

jaz pa dam copate s trdim podplatom gor, pa ne rabim vsak dan sesati user posted image

(odgovor članu Sljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 228
7.5.2014 6:30:39   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Prah ne pozna recesije in če nimaš tepihov, se nima kam skrit. Tudi če nisi občutljiv, ga vidiš, ker se nabere v mačke. Mogoče, če bi imeli pravo mačko, bi ga ona pometla user posted image .

Pa daj, mucki se ne naredijo v nekaj urah.....govorim o tem, da so ženske v službi do štirih popoldne in dva krat na dan sesajo (celo stanovanje?)......

Jaz sesam od 1-2 na teden.....pa imam čisto.......skoraj vsak teden, pa pobrišem stanovanje z vlažno krpo....to je za prah vsaj za moje pojme najbolje.....

Tepihov mi, razen v kopalnici nimamo.....res je pa, da nimamo tudi laminata in teh novih parketov, ampak imamo vse stare parkete zgolj pobrušene......ker sem slišala, da je mogoče ravno to razlog, da so te nove talne obloge precej statične in privabljajo prah......samo dvomim, da spet tako, da bi se mucki delali vsakih nekaj ur.......ker kot pravim, pri meni se ne delajo mucki vsakodnevno.......

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   [Brisano sporočilo]
7.5.2014 9:05:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alda)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
   [Brisano sporočilo]
7.5.2014 9:19:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
   [Brisano sporočilo]
7.5.2014 9:23:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
7.5.2014 9:25:00   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Pa daj, mucki se ne naredijo v nekaj urah.....

se, sploh pozimi, ko imamo vklopljeno talno gretje, konvektorje pod okni in še kamin z ventilatorjem....verjemi, da je to zelo res user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 233
7.5.2014 9:35:00   
liliana
Izgleda, da je potem to razlog.....talno gretje + novi statični materiali po tleh ter vsa ostala ventilacija in kroženje zraka (mi luftamo tudi pozimi tako, da okna odpiramo 2 x na dan za pol ure).....ker mi imamo staro hišo, je nismo šli detaljno predelovat oz. iz stare hiše novo delat....in je izgleda za čiščenje raj....ker meni se pa mucki tudi pozimi ne naberejo v nekaj urah.......

< Sporočilo je popravil liliana -- 7.5.2014 9:37:03 >

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 234
7.5.2014 9:35:53   
liliana
...

< Sporočilo je popravil liliana -- 7.5.2014 9:36:10 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 235
7.5.2014 10:52:01   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
.. čeprav si čevlje skrtačiš na predpražniku, do kuhinje pride malo čudo kamenjauser posted image

bingo. pri nas posujejo na kupe (dobesedno) kamenčkov po cestah namesto soli in je tega zdaj (no, tud ko je sneg in led, da ne drsi) na miljone, ker se sneg topi in ostajajo cele plasti po vsaki poti (tukaj je huda poledica povsod pozimi - itak). in potem se to prime na čevlje in samo tam kjer se sezuvamo sesam 2x na dan, ker se stopit brez čecljev ne upam, ker mam pod nogami same kamenčke (ja, mam en tak mini sesalec v kotu prav za to). poleti (no, recimo mu poletje - je okol 25 stopinj) mamo pa peščene plaže in peskovnike na udaru, in to se prime čevlja in maš polno enga mikropeska po celem fletu (pa še tamali nekak rata to prinest v posteljo čeprav ful pazim).

občudujem nesezuvalce; pri nas je ful enga zunanjega materiala po tleh, pa se sezuvamo.. user posted image

aja, a sem povedala, da se navadne metle tle ne dobi???!!! user posted image je glih moja znanka iz slovaške naročila eno od doma (po pošti, od mame) user posted image sva obe spraševale kje je kupi navadna metla in noben ne ve kaj to je user posted image sej lesen štil še dobiš, samo un pometalni krtačni del? dream on..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 236
7.5.2014 10:53:23   
mateyka

Pa daj, mucki se ne naredijo v nekaj urah.....

se, sploh pozimi, ko imamo vklopljeno talno gretje, konvektorje pod okni in še kamin z ventilatorjem....verjemi, da je to zelo res user posted image

totalno res. mi mamo to zimo dostikrat vklopljen kalorifer in je moža skor kap sunla od mačkov v nekaj urah user posted image

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 237
7.5.2014 11:53:33   
Tippi
Brisače za tuširanje:
- vsak ima svojo in jo menja po potrebi. poleti večkrat, pozimi je dovolj, če se jih menja enkrat na teden.
- brisača za roke - po potrebi
- nimamo usklajenih brisač s ploščicami

Copati na obiskih:
- v hodnik in kuhinjo (kjer lahko pomijem po tleh) gre lahko vsak obut, razen če izrazi željo, da se sezuje. je pa ista zgodba. poleti ni panike, pozimi pa mi glih ni všeč, da se mi v stanovanje nosijo blato, dež, sneg itd. to se mi zdi skor že logično, da se boš sezul in ne boš notri nanesel nesnage. v prostore kjer spimo, pa nobenega ne spustim obutega. všeč ali ne všeč. tako mamo pri nas.
- ko grem jaz na obisk, se obnašam podobno kot pri sebi doma. včasih se pa tud z veseljem sezujem, da si spočijem noge, četudi gostitelji prosijo, da naj se ne sezuvam

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 238
11.5.2014 23:27:01   
nananaja

IZVIRNO SPOROČILO: alda

najbolj nagravžni običaj :sezuvanje na obiskih user posted image

Po možnosti ti pod nos uturijo copate,ki so že obšlesane od umazanije, polne glivic in drugih izločkov in
jaz naj jih obujem ??
ma me ne vidijo več tam!

obiskovalec: "A se sezujem?"
gostiteljica: "Ah ni treba, bom lažje pomedla, kot pa prezračila!"
user posted image

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 239
12.5.2014 16:27:53   
alda
IZVIRNO SPOROČILO: nananaja

IZVIRNO SPOROČILO: alda

najbolj nagravžni običaj :sezuvanje na obiskih user posted image

Po možnosti ti pod nos uturijo copate,ki so že obšlesane od umazanije, polne glivic in drugih izločkov in
jaz naj jih obujem ??
ma me ne vidijo več tam!

obiskovalec: "A se sezujem?"
gostiteljica: "Ah ni treba, bom lažje pomedla, kot pa prezračila!"
user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 240
12.5.2014 22:39:52   
mateyka
ja ne vem no, men ne čevlji, ne zokni nikol ne smrdijo.. nekak si redno umivam stopala in saj 1x na dan zokne zamenjam; čevlji pa tud - nikol nisem mela une, ki jih nisi smel sezut v stanovanju, ker bi bil drugače dihalni riziko user posted image mi je bila pa od vedno misterija kako lahko kaki čevlji tako zasmrdijo.. a kdo ve?

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 241
12.5.2014 22:43:23   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ja ne vem no, men ne čevlji, ne zokni nikol ne smrdijo..

Tebi ne user posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 242
12.5.2014 22:47:38   
mateyka
je res da tle ni vroče, samo če je, jaz obvezno nosim sandale. hm, mogoče so kaki čudaki, ki pri 40 stopinjah nosijo bulerje? user posted image ja, pol bi pa znalo to po 8 urah pajcanja postat kaka ubitačna kaša - idealna za glivice user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 12.5.2014 22:49:51 >

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 243
13.5.2014 6:12:24   
liliana

je res da tle ni vroče, samo če je, jaz obvezno nosim sandale. hm, mogoče so kaki čudaki, ki pri 40 stopinjah nosijo bulerje? user posted image ja, pol bi pa znalo to po 8 urah pajcanja postat kaka ubitačna kaša - idealna za glivice user posted image

J
a...obstajajo kaki delavci, ki delajo na terenu in tudi pri 35 stopinjah plusa nosijo gojzarje......ker pač po ščavju ne moreš drugače hoditi, pa tudi udobni so bolj kot japonke ali sandali, če delaš v njih 8 ur na dan......in potem pač noge zašvicajo in smrdijo.....

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   [Brisano sporočilo]
13.5.2014 7:54:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
13.5.2014 9:32:41   
RIJA*

ja, moj je tak čudak. niso ravno bulerji, so pa gojzarji. pa sicer zelo veliko da na higieno in urejenost.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 246
13.5.2014 10:09:40   
alda
v dobrih čevljih in bulerjih se noga nikoli ne spoti do te mere, da bi smrdela.
In obstajajo tudi bulerji primerni za vse letne čase user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 247
13.5.2014 10:19:34   
malaMravljica
Se mi zdi, da s potnimi nogami dober cevelj nima neke hude veze. Moj moz ima same kvalitetne cevlje in ce bo cel dan stal na nogah v usnjenih alpininih cevljih recimo, mu bo noga zasvicala. In ce bo v nekih drugih cevljih, spet usnjeni, cel dan na poti bo noga zasvicala. In ce bo v nekih sportnih cel dan spet isto. Ce bom pa jaz cel dan v enih cevljih mi pa ne bo. In se tusira ravno tok kot jaz, in skrbi za higieno, noga mu pac zasvica. Plasticnih cevljev, ponarejeno usnje, bulerji polet, gojzarji polet, tega ne nosi.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 248
13.5.2014 17:07:33   
nananaja
Pa je dovolj, da ima človek en slab par čevljev, naprimer v službi, posledično mu bodo smrdeli tudi ostali čevlji, če ne bo vsaj nogavic menjal vmes. To sem ugotovila pri možu, ki je v prejšnji službi imel ene čevlje z varnostno kapico, ki so bili bolj ko ne plastični - če ni menjal nogavic po službi, je enostavno uničil še soperge, ki jih je imel obute za domov, se jih niti oprat ni dalo, da ne bi več smrdele.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 249
13.5.2014 17:19:18   
mateyka

J
a...obstajajo kaki delavci, ki delajo na terenu in tudi pri 35 stopinjah plusa nosijo gojzarje......ker pač po ščavju ne moreš drugače hoditi, pa tudi udobni so bolj kot japonke ali sandali, če delaš v njih 8 ur na dan......in potem pač noge zašvicajo in smrdijo.....

ja, samo verjetno ne grejo direkt iz ščavja na obiske?

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?