valči
|
Čer,čer! Brala sem včeraj,za pisanje pa sem bila utrujena. Lana,vse najboljše,čestitam,pa mnogo zdravja,ostalo pa tak zraven pride Pa za nazaj slavljencem,za vse enako velja. sanwebdra,ja pridna pupa,ko ti tak lepo je.Naša vzame cel grozd,je tako,da ji po rokavu dol teče ,ni tako precizna in natančna,kot tvoja.Je pač kmečka deklica lane 31,tvoja pa je trmica,ojej,ima pa voljo,tako dolgo jokat Boga ti in tvoji živci. daj mi napiši recept za fiziološko,bi si doma naredila in koliko časa zdrži?Hvala. VANILI,bogi Teo,ga nekaj lovi.Ozdravite čimprej vsi in veliko apetita otrokoma Vprašanje o kontracepciji V torek imam G in rabim neko zaščito.Oklevam med tabletkami in Mireno.Mireno sem imela 2 leti,pa mi je mazala,sem imela vmesnih krvavitev veliko,za menstruacije nisem točno vedela. Tabletke pa ne vem,če bi jih dosledno jemala,pa dojim še precej.Da ne bi vplivale kaj na Nino. Kaj naj naredim,oziroma se odločim?Nekaj morem imet,nočem več tvegat. Prosim za kak nasvet. Vrtec,Nina je bila sama že enkrat eno uro,v petek 2.5 uri.V ponedeljek bo že jedla tam,le spala še ne.Tako meni vzgojiteljica,da še kaka dva dni naj ne bi spala tam.Da se pošasi navadi.Se mi zdi,da je fajn sprejelas in ji je všeč družba,okolje. Vsem bolančkom,čimprejšnjo ozdravitev