|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
16.10.2008 22:34:29   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Firme. ja, a ne user posted image , sem na stara leta postala zagrenjena gospa, ki kuha zamero do vseh user posted image . Naj dodam še trgovino Spar user posted image  (v katero ful rada hodim), kjer sem zadnjič kupovala in med pohajkovanjem med policami poslušam po zvočnikih oglase a la "Spar, skrbimo za vašo blaginjo" "Spar, dobro zame" "Spar, kjer prihranim" ... lalala ... pa vemo, kolk ti trgovci brez sramu in nekontrolirano dražijo stvari user posted image . Men se zdi, da se npr. Muller ni nič podražil, ju3 grem pa raj v Lidl, pa se bom probala kar navadit tja hodit.
No, ampak naj dodam, da Pocter&Gamble je pa res user posted image . Se sam odzivam na pozive Društva proti mučenju živali k bojkotu te firme. Je pa res, da to ni lahko, ker imajo veliko dobrih stvari, med drugim Always vložke, ki so nekeko nenadomestljivi ... aha, a pozna kera kakšno dobro alternativo tem vložkom?

Lidl midva sva se ful navadila tam kupovat in določene stvari so ful dost cenej. Predvsem jogurti, listnato testo,...

vložki - Always ne uporabljam, ker so mi user posted image , ampak carefree

Lidl ...sem bila ravno včeraj, pa sem končno ugotovila zakaj mi ni tako všeč. Res je poceni, velika izbira, ampak deklaracije na izdelkih so pa samo v vzhodno evropskih jezikih - tako da mislim, da delajo izdelke posebej za vzhodni trg. Ne vem, morda se motim, bi morala katera preveriti, ali imajo v Nemčiji izdelke z istimi deklaracijami in navodili. Zato mi je pa bližje Hofer, ker je vse kar prodajajo tu, delano tudi za Avstrijo. Ni razlik. Ne, vem ampak jaz sem občutljiva na tiste variante, da lahko isti izdelek kupim ala made in germany in ala made in poland. Valjda se mi bolj dopade tisti made in germany, zato jaz v Lidl ne bom glih hodila. O raznih oderuških Mercatorjih, Sparih in njim podobnih trgovinah bi se pa dalo pisat. Men tud ne sedejo, ker skoz propagirajo ene akcije, pol pa itak vse (ne samo plačaš ampak celo preplačaš).

pošljem, pa grem brat naprej.

Aja, še vložki - če že morajo bit Always z bombažem oz. Carefree, drgač pa O.B. rula.

< Sporočilo je popravil janja -- 16.10.2008 22:35:21 >

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
16.10.2008 22:36:21   
Ulaa
Neža81 cestitke user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
16.10.2008 22:46:36   
janja
A kej nalagate slikce v album? Jaz ga odkar imam Urban sploh ne uporabljam več - dam vse na moj-album.com.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
16.10.2008 22:49:31   
Pandica
Spila malo sokeca in spi dalje user posted image  user posted image  user posted image hb user posted image

Jaz pa že spet požrešnica pojedla skoraj pol glaža Nutelle user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
16.10.2008 22:53:32   
Pandica
Janja  jaz tut več nič ne nalagam slikic v album tu na rr. Mi je zdaj vse tak mimo in čudno, odkar je on nov sistem. Sploh se ne znajdem, ne znam dat prav pod geslo in nič... user posted image   saj sem zadnjič nekaj probavala, samo ne vem, če je zdaj zaklenjem zdaj album ali ne...pa pol tam prijatelje dat not...ja, kak user posted image   eh, ni mi všeč nov sistem in fertik user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
16.10.2008 23:02:44   
jasna
Pingi, jujujuhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A boš vseeno še iskala kaj drugega, familiji prijaznejšega?

Tave, ja superuser posted image user posted image . So pa dolgo rabiliuser posted image

2ursae, uživajteuser posted image . Tortice so pa tudi dobreuser posted image
kinnie, dobro si zrihtalauser posted image . Pa držim pesti, da se vse skupaj (fizično in prihično) čimprej sestavi skupajuser posted image .

ulaa, a Nik pa že ve, kaj je darilo?user posted image  Prava cukra imaš domauser posted image

igrače - Neli je dobila nekakšno večjo leseno kocko iz BC in se da ogromno stvari z njo počet. Celo šiva se like na eno stran in naš 3,5 letnik pridno vadi. Meni se zdi super igrača.

nč, bom raj poslala...
.
.
.
.
HB za Ctrl Cuser posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
16.10.2008 23:11:33   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin
prvorojenka je bila rojena junija, in Tjaška se je zglihala skor z njo- da nimamo oblačil kontra - vse je za nekaj dobro.user posted image

user posted image  Neli nosi trenutno oblačila, ki jih je E imel pri 9m. S to razliko, da ni ona tok majhna ampak je bil E tako velikuser posted image  Tako da tudi nimamo vse kontrauser posted image

Neži 81 pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image

album - a so vam tudi poslali vabilo, da daš gor slikce? Poteka nekakšna igra za corso. Ma, meni se niti ne da nalagat...

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
16.10.2008 23:14:00   
VANILI
mamčice, samo na hitro, ker me kliče kup perila, da ga zlikam

sem se žal odločila, da se ne taknem več FB - sem šla samo malo pogledat, pa sem se začetala z alino_alin, če ne bi teotek mi plezal po mizi in pevzel miško, bi še naprej tam visela... torej za moje dobro in dobro moje družine se do nadaljnjega ne tikam fb, ker sem tip človeka, ki bi težko nehal... prvo strokovc pa ornk služba, pol pa fb in druge radostiuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
16.10.2008 23:15:22   
2ursae
klaudija, če si slučajno še kje tuki naokoli: kje lahk dobim kokosovo olje? A majo v leclercu in kje, med katerimi živili, približno? Pa javorjev in agavin sirup?

jasna, nč ne bo z atlantisom, ker je moj možek prehlajen user posted image , RD je pa že naslednji teden. Bomo mal prestavili vse skupaj, saj otrkom točen datum nič ne pomeni user posted image

RR album: sem imela not slikice, pol se mi jih je pa nehalo dat pomanjševat ... "Moj album" ti jih pa sam zmanjša user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
16.10.2008 23:15:48   
VANILI
skuštrana - ma jaz ne sfolgam več ničesar, sploh pa nimam denarja za nobene seminarje razen če bo kak zastonj. žal je trenutno pri nas tako.

pandica - jaz sem pa zdaj pojedla cel krožnik domačih jabučkov, sta mi jih zadnjič moja2 prinesla od babice in dedka. Mlac, kako so dobri.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
16.10.2008 23:17:51   
VANILI
vložki - v kalčku prodajajo ene kao bio oz. eko vložke, jih ima od mojga nečakinja. pravi, da so ful dobi, ker jo je od always vse srbelo. Jaz jih še nisem sprobala. jih pa bom, ob priliki. 2ursae, mogoče ti??

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
16.10.2008 23:18:41   
VANILI
ulaa, kok je nik luškan!! se ga spomnim s srečanj - tok je zrasel, pravi malček srčkani!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
17.10.2008 0:20:32   
janja
Jaz sem probala naložit nekaj albumčkov na RR, pa te skoz ven meče, pa vsakič moraš neki shranjevati...prijateljem ne pošiljam - mi je za oglede ljubši moj-album.com. Itak je pa tko...tista ki bo hotela čimbolj prit do nagrade, bo po moje naložila vse slike z računalnika in Cd-jev.... jaz jih pa vedno izberem samo nekaj najboljših. No, če bo katera hotela, si jih lahko ogleda. So pa gor še albumčki od Andraža, pa si tud lahko ogledate (za primerjavo!). Jaz ful rada primerjam, če sta si kej podobna. No, naš malček nosi št. 80, pa tud 86 mu je že prav. Je sicer pravi suhec, vendar ima dolge roke in noge, zato morajo biti oblačila večja. Mislim pa, da Andraža malo prekaša v tem obdobju. Po velikosti sigurno. Je bil že mesec in pol nazaj 0,5 cm večji od Andraža pri enem letu. No, po kilah pa zaostaja. Sicer pa v četrtek mamo sistematski pa bomo videli.

Zdej grem pa spat, da ne bom spet v službi spala. Sem tolk jezna, ker se kar ne morem odlepit od računalnika. Sej če bi bil ugasnjen, bi še šlo. A kaj ko Andraž vsak dan gleda risanke, pol pa ostane prižgan in me vabi. FB bom pa jaz tud dons preskočila.

LAHKO NOČ

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
17.10.2008 0:22:06   
janja

klaudija, če si slučajno še kje tuki naokoli: kje lahk dobim kokosovo olje? A majo v leclercu in kje, med katerimi živili, približno? Pa javorjev in agavin sirup?

Zavij v kako trgovino z zdravo prehrano pa dobiš vse. Javorjev sirup mislim, da prodaja tudi veliko navadnih trgovin, agavinega pa jaz kupujem v DM-u.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
17.10.2008 7:42:25   
*kinnie*
Dobro jutro.

že dolgo nisem skuhala kaviceuser posted image
user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
17.10.2008 7:45:42   
Klaudia

Agavin in javorjev sirup je najcenejši v DM. Za kokosovo olje je pa tako. V trgovinah je kar drag...  v leclercu je 15€. Če boš kaj v LJ mi povej, pa ti ga zrihtam. Piši mi na ZS.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
17.10.2008 7:46:57   
Klaudia
TEVŽ in AJŠA VSE NAJ NAJ ZA PRVO SVEČKO

user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
17.10.2008 7:47:53   
*kinnie*
No, ta večjo, sem peljala v vrtec, mali ima pa dopustuser posted image . Sem A vprašala, ali bo doma pri mamici, ali gre  vrtec, pa je rekla vrtec...

Albumi: jaz sem tudi probala na RR nekaj naložit, pa mi ne gre....je kr neki.user posted image

Nič, mali je lačen....ni šans, da še kaj napišemuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
17.10.2008 8:12:12   
*kinnie*
Tevž, Ajša, VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
17.10.2008 8:30:56   
Ulaa
AJŠA, TEVŽ vse najboljse user posted image user posted image user posted image !

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
17.10.2008 8:52:19   
janja
TEVŽ IN AJŠA VSE NAJBOJŠE OB VAJINEMU 1. ROJSTNEMU DNEVU.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil janja -- 17.10.2008 8:54:41 >

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
17.10.2008 8:52:53   
teka

AJŠA in TEVŽ: veselo malčkovanje in naj se danes svet okoli vaju vrti!

user posted image

< Sporočilo je popravil teka -- 17.10.2008 8:54:10 >

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
17.10.2008 8:54:06   
janja
user posted image VPRAŠANJE - a katera mogoče ve, kako naj pobarvam marcipan? Rabim rdečega, pa barvastih več ne prodajajo. Prodajalka pa mi je svetovala, naj ga pobarvam s tistimi barvami za pisanje ali pa z aromo.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
17.10.2008 10:14:40   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: janja

user posted image VPRAŠANJE - a katera mogoče ve, kako naj pobarvam marcipan? Rabim rdečega, pa barvastih več ne prodajajo. Prodajalka pa mi je svetovala, naj ga pobarvam s tistimi barvami za pisanje ali pa z aromo.

Kupi si barve, jih imajo skor  v vsaki stacuni in so po 4 skupaj, modra, rdeca, rumena in zelena
men so o.k.
user posted image

Ko bos dodala barvo bo marcipan mogoce pocast, zato uporabljaj zdraven sladkor v prahu, lahko pa tudi jedilni skrob.
Sicer prodajajo jedilne barve tudi v crnucah v pekarni vrhnika, samo so vecje doze.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
17.10.2008 10:18:56   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: janja

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Firme. ja, a ne user posted image , sem na stara leta postala zagrenjena gospa, ki kuha zamero do vseh user posted image . Naj dodam še trgovino Spar user posted image  (v katero ful rada hodim), kjer sem zadnjič kupovala in med pohajkovanjem med policami poslušam po zvočnikih oglase a la "Spar, skrbimo za vašo blaginjo" "Spar, dobro zame" "Spar, kjer prihranim" ... lalala ... pa vemo, kolk ti trgovci brez sramu in nekontrolirano dražijo stvari user posted image . Men se zdi, da se npr. Muller ni nič podražil, ju3 grem pa raj v Lidl, pa se bom probala kar navadit tja hodit.
No, ampak naj dodam, da Pocter&Gamble je pa res user posted image . Se sam odzivam na pozive Društva proti mučenju živali k bojkotu te firme. Je pa res, da to ni lahko, ker imajo veliko dobrih stvari, med drugim Always vložke, ki so nekeko nenadomestljivi ... aha, a pozna kera kakšno dobro alternativo tem vložkom?

Lidl midva sva se ful navadila tam kupovat in določene stvari so ful dost cenej. Predvsem jogurti, listnato testo,...

vložki - Always ne uporabljam, ker so mi user posted image , ampak carefree

Lidl ...sem bila ravno včeraj, pa sem končno ugotovila zakaj mi ni tako všeč. Res je poceni, velika izbira, ampak deklaracije na izdelkih so pa samo v vzhodno evropskih jezikih - tako da mislim, da delajo izdelke posebej za vzhodni trg. Ne vem, morda se motim, bi morala katera preveriti, ali imajo v Nemčiji izdelke z istimi deklaracijami in navodili. Zato mi je pa bližje Hofer, ker je vse kar prodajajo tu, delano tudi za Avstrijo. Ni razlik. Ne, vem ampak jaz sem občutljiva na tiste variante, da lahko isti izdelek kupim ala made in germany in ala made in poland. Valjda se mi bolj dopade tisti made in germany, zato jaz v Lidl ne bom glih hodila. O raznih oderuških Mercatorjih, Sparih in njim podobnih trgovinah bi se pa dalo pisat. Men tud ne sedejo, ker skoz propagirajo ene akcije, pol pa itak vse (ne samo plačaš ampak celo preplačaš).

hofer - preverjeno tudi on dela posebaj za vzhodni trg. Kupi čokolado v A in pri nas in preveri, koliko kakava vsebujeuser posted image user posted image user posted image . Pa te bo na rit vrglo. Je kolega vedno, dokler ga ni bilo pri nas, kupoval v Hoferju v A in potem, ko je prišel k nam, začel tu kupovati. Sprva so bile čokolade iste kot gori, kaj kmalu pa so dobile "sindikalni okus" po čokoladi. Sem zabluzila, ampak upam, da me razumešuser posted image

tave - bravouser posted image user posted image user posted image user posted image

pingi - user posted image user posted image user posted image user posted image

album rr - tudi meni je čist adijo in se ga sploh ne poslužujem večuser posted image

Neža81 - iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

TEVŽ in AJŠA VSE NAJ NAJ ZA PRVO SVEČKO

janja - barvanje marciapana - sem zadnjič gledala oddajo z Zoranom Rističem in je delal z eno neko torto in sta pobarvala marcipan z nekim prahom, se pa ne spomnim več točno. Barvala sta pa ravno v rdečo barvouser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?