VANILI
|
mamčice, jaz pa izvajam eksperiment: teotka sem budnega dala v pojstlo, mu uturila capico-medeka gapokrila,pobožala, lupčknila, pomahala in šla dol. Zdaj sem dol in ga poslušam, kako se pogovarja in škreblja po pojstli. Me zanima, če bo zaspal sam od sebe. Ker zdaj ima nek čuden ritual, ko je na joški, se mu dogaja - kar na noge se postavlja, maha okoli sebe, še kaj momlja vmes, skratka moj me sprašuje, kako mleko mam, da je mali čist na spidu. . no da vidimo, ali bom morala še ekrat uporabit jošk kot uspavalno sredtvo ali bo šlo. kar me pripelje do naslednjega vprašanja: počasi počasi se bom zmenila z eko kmetico, da bom jemala od nje mleko in začela teota navajat na kravje, tako da lahko neham črpat, končno. Zanima me, ali naj uvajam KM tako, da dam poleg mojega malo kravjega ali kako in zanima me, ali se reakcija na KM pokaže takoj ("kisel" vonj kakca). Da bom vedla. klaudija, meni je ful všeč un vic, ko pride mož ponoč okajen domov, pa zjutraj, ko se zbudi ves mačkast in misli, da bo zdaj štala, vidi na nočni omarci "ljubim te" in srček ter podpis "žena", potem mu pripelje zajtrk v pojstlo in je sploh vsa prijazna do njega. Ni mu jasno Potem mu pove, da je bil tok pijan, da zase ni edu in ga je začela slačit, on pa njej: "Pust me, sem poročen!" življenje je nepredvidljivo. Sigurnosti ni. Mislim, da noben od nas ne more 100% zagotoviti, da ne bo nikoli pomislil na drugo osebo razen partnerja, ker smo krvavi pod kožo. Lakoh, da zdaj tako ne mislimo in smo trdni v svoje prepričanje. a nikoli ne veš... meni se sicer to še ni zgodilo in želim si,da se tudi ne bi. Ampak, kot sem rekla. ker v resnici niti ami sebe ne poznamo 100%... tok mal filozofiranja. aha, grem pogledat, če je zsapal... nekam tiho je vse skup...