VANILI
|
HELOZ mamčice! eov en moj večernji post. imava novo posteljo, jeeeee sva jo sestavljala šele ob osmih zvečer, ko sem prišla z joge. Joj mamčice,a veste, da sem med sproščanjem (na začetku) dobesedno zaspala??!! še sanjala sem nekaj! Ko sem se predramila, me je skor kap, ko nisem vedla, kje sem. pol sem pa premišljevala, če sem kj smrčala, ko sem na hrbtu z naravnost glavo ležala . Pa se mi zd, da nisem. No, upam je un, ko nas ma, rekel, da se to dostikrat zgodi in da to pomeni, da smo v živeljenju preobremenjeni. Jap.Seveda. Ampak, če bi on vedel, zaradi kakega zakladka? nič, bom še naprej spala. Tam vsaj mam mir . no,ko sva posteljo postalvjala, je teo vse zraven rihtal, celo s kladivom je nekaj tolkel, moj pa ves ponosen, ker to ima po njemu, kao, mislim, tipi pandica - saj sem ti e dostikrat napisala, da si zelo srčna ženska. Bravo, super ti greIn to, da pojamraš, ja valda da pojamraš, saj zato tudi zato smo tu. Ena drugi štango držimo, tko se mi zdi. Pa ramena za zjokat posojamo. moj jamr: tudi jaz sem veliko sama z mojima. Moj ma še svojo firmo zraven, no zadnjič pa je bila kaplja čez moj rob, ko je zvečer šel na en politični sestank, pa sva se tok o tem pogovarjala, grrrr, itak da ne more ničesar spremenit, pa pravi, da je možnost, da kakšnega razsvetliš, mah bul šit ta politika.. no jaz pa medtem oba otroka nahrant, s tem da teo je dobesedno povsod naenkrat in še pleza mi, da meni sapo jemlje v strahu, da se bo od kod skotalil, no pol sem hotla najprej živo stuširat, pa je teo lezel k stopnicam, pol sem dala kar oba v bano, pa medtem, ko sem živi zobe prala, sem pustila njemu tuš, kiga je valda obrnil tko, da je bilo vse mokro, vkljčno z mano, pol smo se nekako pravili spat, ko teo zaspi, pa pride moj in pokliče živo, ki je napol spala, k sebi, da mu da lupčka, sem čist znorela, ker jo je predramil. no skratka, seveda mamo vsi najraje na svetu svoje zakladke, ampak saj je čisto normalno, da rabiš kdaj malo za zadihat. meni tudi ni vedno ljubo, ko me teo med dojenjem praska, poka in lasa. Pa mu kar odstranim rokico ali ga primem zanjo - mu ne dovolim, čeprav ga čljubim po mamasto