2ursae
|
čau punčke Mi2 sva bila tud pri P, je boljš, se bo pa skupaj sestavljal še ves naslednji teden . Pa sem ji rekla, da sploh nisem vedela, da ja bronhiolitis tolk resna in dolgotrajna zadeva, pa ona meni nazaj, da sem pri tej bolezni lahko vesela, da mu ni bilo treba it v bolnico. Tako da tud Anže naslednji teden še ne bo šel v vrtec, da ne bi bratcu še česa prinesel. Joj, me je kar strah klicat tja, mi bodo glavo odšraufali , ker vsakih par dni odložim datum Anžetovega vstopa v vrtec. Jaz funkcioniram na tabletah, jemljem Lekadol, ker imam mal vročine pa glava me ful boli , nič se mi pa ne izboljša. danes je šel Anže mal k tašči, pa si bova mi2 z mojim mal spočila. Pa še ta problem je: bogi Anže nima nič za oblečt! taki kot smo, ne moremo nikamor v nabavko, danes je šel od doma v jopici, ki jo je imel spomladi (HB mu je še kolikor toliko prav) in hlačah, ki sem mu jih HB kupila konec poletja. jaoooo ... upam, da se ne bo še pohladilo, ker nima še nobene pametne jakne . da še jaz povem eno o crkljanju: mojemu Anžetu se že takoj vidi, da družboslovec ne bo . Nikdar se ni maral crkljat, ljudje ga pretirano ne zanimajo, njegova strast so elektrika, žice in stroji in to je to. Se je sposoben 2 uri v sobi igrat z vbodno žago, ki mu jo je oči sestavil iz Lego kock. je pa res, da se je pričel bolj crkljati, ko smo dobili Bora ... konkureca pač , tako da, majoli, ti priporočam, da veselo na delo . Bor je čisto kontra - rad ima ljudi, proti vsakemu steguje rokice, se mu smeje in se pogovarja.