živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia IZVIRNO SPOROČILO: živa Čez dan mi spi dvakrat do trikrat po pol ure-uro, ampak si kar naprej mane očke. Če ga hočem še malo uspavat ali ga dat vmes spat, se dere kot jesihar in to ipično, se meče nazaj in protestira na vse pretege . Če je pokonci, pa kar naprej tuli, se obeša po meni, slabo je, nič mu ni prav ... Kaj naj storim? Ta del je pri nas isti. In HB se zdaj voziva do sestre ravno takrat ko bi se drugače matrali spat, tako pa v avtu zaspi vsaj za tiste pol urce. Če ima kakšna kak dober nasvet se priporočam... Fora je, da pri nas zaspat sploh ni problem - ga dam v posteljo, kaki dve minuti se jezi, potem pa vidi, da nima smisla, sprejme dudo, v roke ninico in v dveh minutah zaspi. Na srečo se ne uspava na zizi, razen redko. Zaspan je na max 3 ure. Zvečer, ko ju dam skupaj spat, je postopek isti, le da se dlje premetava, jaz pa vmes pojem pesmice po želji večjega in ene par ljudskih, da ostanem v fohu in formi . Problem vidim v tem, da se zbuja v huronskem joku in je še čisto zaliman, pa noče spat naprej, potem pa kar naprej zeha, si mane oči in ni za nič pri volji . 2ursae, ste praznovali RD ali niste? Pa za vse. Jaz tudi prestavljam prvi obisk v vrtcu; zdaj sem zmenjena za petek, ampak se je moja mami, ki bi morala priti za varuško čvergiju, danes slabo počutila, tako da spet ne vem, kako bo. Joooj, mišk, meni tudi lušte delaš!!! Jaz bi toooooolk imela še enega bebija, moj ima, citiram, "mešane občutke", mene pa skrbi edino logistika - ker živimo na vasi, bo treba deco povsod vozit ... dokler se ne bodo jagali s kolesom ... in tudi še manj časa bo za trenutke v dvoje ... Skratka, ko se vselimo "na svoje" in se jaz aklimatiziram , sva rekla, da se pogovoriva o tej možnosti. Bi pa, če želim roditi, dokler imam še službo, morala zanositi do novega leta 2010. To je tudi razlika, ki bi jo rada imela med fantki - saj veste, v tretje gre rado . Sanwebdra, kako kaj gasilske vaje? Mene hecajo, da sem lani tekmovala s trebuščkom, letos bom pa z ruzakom, ker vozim otroke s sabo na vaje - enega v ruzak, drugega za rokco . Pandica - za Zalo; jaz bi počakala nekaj dni s kopanjem, potem pa bo gotovo spet uživala . Evo, sem spet "samohranilka" - moževa ljubica (= muzika ) mi ga je spet speljala. Ampak mala dva sta bila zlata in sta hitro zaspala . In grem uživat večer. Lp, živa
|