Pandica
|
Hej mamčice, verjetno mi ni usojeno kupovat zadnje dni sj danes pa sem kupila za Zalo v H&M ene roza žametke in komplet kapo in rokavičke Hello Kitty in komaj doma vidim, da so rokavice vtrgane, sicer po šivu, samo vseeno joj, sem jezna, ko ris. Alina_alin sem bila v H&M v mestu pa nisem našla nobene lepe bundice za Zalo So imeli še samo 2 modela za punčke za voljo, ampak ni noben ni bil tak fejst všeč, da bi ga vzela. Sem vprašala prodajalko, če je to vse kaj imajo na izbiro in je rekla, da ja in, da kao vsak dan kaj novega dobijo. No, bom vidla, če res Ker danes sem ga tak počez obrnila in vem vse kaj imajo aja, pa iskala sem še kakšno bombažno kapico ali pa trakec za lase Hello Kitty pa ništa Kaj so že res vse prodali al kaj? Noa1 kje pa smo se dobivale me na koncu Gosposke res ne vem kaj misliš Mogoče bo katera druga povedala. Samo tam tak veš kako sranje je z parkplacom, za nas, ki moremo z avtom prit do mesta. Tebi je fajn ja, ko si tam doma Že danes sem skoraj doktorirala zraven, da sem dobila prosto mesto za parkirat v modri coni, ki je itak za plačat, tam pri občini. Sem se vozla, ko zmešana v krogih okrog in klela zraven... Klaudia za seznam je meni vseeno kak bo. Naredi takšnega, da bo tebi najlažje Pa da še vam malo pojamram jaz tokrat včasih sem že tak na koncu z živci, ko sem res non - stop sama z malo 24 / dan , da ne vem več kaj naj. Sploh, ko začne ipično jokat in terjat histerijo imam vsega pol kufer. Včasih še "srat" ne morem it v miru, res mislim. No, saj mi ni žal, da jo imam, joj, ne to pa ne, niti malo, ne me narobe razumet, samo včasih sem tak tečna, žalostna in ne vem kaj še vse...in danes je zgleda en od tistih dnevov, pa hvala, ker ste me brale