|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
22.9.2008 22:37:08   
Alina_alin
nisem gledala na netu. link na katelogu napisan: www.quelle.si

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 501
22.9.2008 22:59:34   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

nisem gledala na netu. link na katelogu napisan: www.quelle.si

Ja, vem ja, da si ti v katalogu gledala. Sem zdaj na brzino pogledala ta link pa nikjer nisem našla user posted image

Zala spi v svoji sobici user posted image   , jaz pa letim pod tuš in, da se uštimam v "naš dres" user posted image user posted image user posted image
Pa, da mi ne boste vse pobegnile med tem user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 502
22.9.2008 23:22:19   
micla
Pandica....ja kje si ti?  A nisi še spraznila bojlerja, k se že 20 minut tuširaš?   user posted image

Sm počasi zaspana, tko da če danes ne bo nobene za čvekanje, bom šla počaske k moji princeski.

micla

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 503
22.9.2008 23:28:37   
micla
Sm zdej gledala slikice z Lošinja in sm se spomnila, da mi je ena gospa, k je bla tudi tam v senčki pod borovci, da jo moja princeska spominja na ptičiso tweety.    Bom se potrudla dat eno slikco, da vidite, če je res.

Pandica tebi je všeč tweetika?

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 504
22.9.2008 23:29:07   
2ursae
čer mamce

se mel javim, da povem, da smo vsi že mnogo bolje, Bora v sredo še peljem k P, da ga posluša in pove, kako je z njim, pol smo pa frej. Ma, je zoprnija tole, ko smo skoz doma, Bor ne sme nikamor ven, pol pa gnijemo. Saj še kar gre, oba sta pridna, samo meni je pa na čase ta monotonost že kar najedala, sploh v trenutkih, ko me je še bolela glava.

Boru se je spet povrnil apetit user posted image , samo ima pa novo finto: ni šans, da mu dajem jaz, vse hoče sam. Hrano mu moram narezat, da jo je sam z rokicami, če mu pa dam v roke žlico, je pa taka user posted image rija, da je joj. pa saj bi tud to bilo ok, če bi se trudil jest, ampak njemu še na misel ne pride, da bi tisto žličko nesel v usta, ampak se trudi zajemat, pol pa z njo maha, v skedico pol da še drugo rokico in z njo paclja šo mizi user posted image . Danes mi je pojedel ful veliko pizze, sem mu narezala in mu je šla krasno v slast. Je bil čist hepi.

Ga pa tko gledam ... kolk je lep, da kar boli ... tista okrogla glavica pa okrogli učki pa mali nosek pa nasmeh s 4imi zobki user posted image . Se mi pa zdi, da tud on ne bo imel modrih učk, tako kot jih ima moj. Pa sem si že zdavnaj rekla, da moram naprej spravit to moževo kombinacijo črni lasje - modre oči, pa mi sploh ne gre user posted image . Se bo treba še mal potrudit user posted image .

darilo za rd: Anže je dobil za 1.rd Lego Duplo, samo ne osnovne gradnike, ampak eno od tematskih, konkretno Živalski vrt. Sicer ni še takoj palilo, je pa kaj kmalu postalo zelo uporabno.
Boru bomo zrihtali kakšne avtomobilčke, bolj malo, itak je še polno igrač od Anžeta.

eto, nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 505
22.9.2008 23:29:38   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: micla

Pandica....ja kje si ti?  A nisi še spraznila bojlerja, k se že 20 minut tuširaš?   user posted image

Sm počasi zaspana, tko da če danes ne bo nobene za čvekanje, bom šla počaske k moji princeski.

Evo me, sem že tu user posted image   bojler pa še ni prazn ne...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 506
22.9.2008 23:31:24   
Pandica

Sm zdej gledala slikice z Lošinja in sm se spomnila, da mi je ena gospa, k je bla tudi tam v senčki pod borovci, da jo moja princeska spominja na ptičiso tweety.    Bom se potrudla dat eno slikco, da vidite, če je res.

Pandica tebi je všeč tweetika?

Ja, jaz sem čist nora na Tweety in Hello Kitty user posted image   Zala ima skoraj vse od teh dveh user posted image
Ja, daj, da vidimo tvojo lepotičko user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 507
22.9.2008 23:36:17   
Pandica
micla  ti imaš za tvoj voziček PP zimsko vrečo za noge? Ker jaz je nimam, pa sem zdaj iskala po BC strani pa nikjer ni kaj napisano, da bi jo lahko naknadno kupila. Mi je samo Quenny vreče ven metalo. Ker me res zanima koliko stane in kak dolgo bi mogla čakat na njo? user posted image   Počasi bo treba nabavit nekaj za nogice, če bo tak mrzlo, ne? Oz. bo tak vedno bolj mrzlo user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 508
22.9.2008 23:36:01   
Alina_alin
pandica, zato ti pa pravim, poglej si quelle- hello kitty- če neš našla, ti pa ob priliki prinesem vpogled. Al pa poslikam in ti pošljem. Samo ne danes, k se mi nekaj oglaša v bejbisiterju. Sem na kofetek te pa nem zdaj vabila, ker kot sem omenila Tjaški z noska teče od danes.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 509
22.9.2008 23:37:39   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

micla  ti imaš za tvoj voziček PP zimsko vrečo za noge? Ker jaz je nimam, pa sem zdaj iskala po BC strani pa nikjer ni kaj napisano, da bi jo lahko naknadno kupila. Mi je samo Quenny vreče ven metalo. Ker me res zanima koliko stane in kak dolgo bi mogla čakat na njo? user posted image   Počasi bo treba nabavit nekaj za nogice, če bo tak mrzlo, ne? Oz. bo tak vedno bolj mrzlo user posted image

jaz jo imam že 2 dni inštalirano. user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 510
22.9.2008 23:41:48   
Pandica
Alina_alin   ja, na netu skoraj ziher ni te sobice gor, ker zdaj pa sem že vse preiskala pa nič našla... razen, če sem jaz slepa  user posted image   ja, saj ni panike, tak se pa spet ne mudi, saj nem šla ju3 kupit user posted image
Ni problema, se boma zmenle za kavico, ko boste zdravi. user posted image    za Tjaško
Ti veš slučajno, če lahko naročim samo vrečo za noge za PP, koliko stane in kak dolgo je treba čakat na njo? Glede na to, da imajo skoraj vsepovsod zraven napisano 6 - 8 tednov.
user posted image     Saj to vrečo za noge itak rabim, ne? Ne gre brez nje pozimi, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 511
22.9.2008 23:42:51   
Pandica

jaz jo imam že 2 dni inštalirano. user posted image

Ja, sem vidla včeraj user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 512
22.9.2008 23:49:39   
Alina_alin
user posted image

Pandica, pijačko si mi dolžna

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 513
22.9.2008 23:49:55   
micla
Pandica....ja jst sm dobila vrečo zraven. Samo je pa res, da pod accesoris je pa res nisem zasledila, kadar sem ti gledala za torbo. Zdej sicer ne vem, če gre katera druga vreča tudi gor, ker ta moja se pripopa z netki. Dej malo poprašaj v BC.   Če boš kej ugotovila ti pa lahko tudi pokličem tja v italijo, kjer sm jst kupla, pa vprašam, kolk stane, če pač obstaja kot rezervni del.  Samo po vsej logiki bi moglo. user posted image

Bom zdej probala objavit slikico moje tweetike.  Upam, da uspe, ker delam to prvič. user posted image

micla

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 514
22.9.2008 23:51:25   
micla
Aha, vidim, da ni uspelo.

Pandica....HELP.    Kaj moram nrdit, da se bo prikazala slikca. Sem jo shranla na shrani,si.

Kaj morem zdej kopirat oz. katero kodo.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 515
22.9.2008 23:53:46   
micla
Ojej, zdej sm vidla, da je skopiralo, samo v enormni velikosti.  user posted image Se boste še vse ustrašle, k boste najprej zagledale kocine od mojga user posted image .

Help me, kako naj nrdim manjšo slikico.

Ojej, zdej me bojo pa še moderatorke skregale.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 516
22.9.2008 23:55:34   
Pandica

user posted image

Pandica, pijačko si mi dolžna

Ni problema user posted image   Zdaj takoj častim ali "v živo" user posted image user posted image
Kaj to je vse kaj je na tej slikici al kaj? Kaj pa omara, komoda, itd...tega pa nič ni?

Neposredna povezava do sporočila: 517
22.9.2008 23:57:18   
Pandica

Pojdi na shrani.si, tam pomanjšaj in shrani slikici, potem pa tukaj uredi / popravi post, samo bodi hitra, ker ne vem koliko časa imaš na voljo, da urediš post, 10 al kolko minut user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 518
23.9.2008 0:00:53   
Alina_alin
Pandica, a si vidla sploh, da sem ti pripopala stran v katalogu?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 519
23.9.2008 0:02:47   
Pandica
Micla   tak kot si napisala user posted image   prvo sem zagledala kocine od tvojega user posted image   pa sem misla, da si se zmotla in dala gor napačno sliko  user posted image  user posted image  user posted image
Elena pa je tak luškana punčka user posted image , kake modre očke ima user posted image
Ja, glede vreče za noge vem, da se jo da kupit naknadno, no vsaj tak mi je rekla takrat prodajalka v BC, ko sem šla po voziček, samo ne vem pa koliko stane in zakaj ne nimajo gor na netu user posted image    pa itak rabim bubless red barvo, da bo ista kot voziček user posted image
No, bom ob prvi priliki vprašala v BC kako je s tem, ti pa, če boš kaj pohajkovala kje po Italiji pa tut lahko pogledaš prosim, boš?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 520
23.9.2008 0:02:47   
živa
Mehurčica - jagode, breskve.

Lahko noč, danes me je moj večji razbojnik preizkušal do lune in nazaj user posted image ,

živa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 521
23.9.2008 0:02:53   
Alina_alin

Ojej, zdej sm vidla, da je skopiralo, samo v enormni velikosti.  user posted image Se boste še vse ustrašle, k boste najprej zagledale kocine od mojga user posted image .

Ojej, zdej me bojo pa še moderatorke skregale.

nisem se vstrašla, sem pa iskala zgornji del obraza, pa ga ni user posted image user posted image user posted image , ja 3-dnevna bradica pa je...user posted image user posted image user posted image Popravi me, če je 2-dnevna ali 4-dnevna.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 522
23.9.2008 0:05:33   
Pandica

Pandica, a si vidla sploh, da sem ti pripopala stran v katalogu?

Ja, vidla, vidla, hvala user posted image   samo kaj mi to pomaga, če ne pridem do te strani na netu user posted image   kaj je to samo v katalogu al na netu tut? Joj, kot, da sem blont user posted image   se obnašam

Neposredna povezava do sporočila: 523
23.9.2008 0:05:43   
Alina_alin
Pandica, pa ti mene resno na ignore?
Ja, vrečo jaz obvezno uporabljam čez zimo.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 524
23.9.2008 0:07:11   
Alina_alin
Sem gledala na netu- samo zate- pa tudi nisem našla. Imam katalog, po mojem občutku je ponudba na netu zelo okrnjena. 

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?