|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
21.9.2008 9:29:58   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

lane31, bom poskenirala zapiske pa jih dala dol, ok? sem si namreč ful zapisovala.

zdaj pa grem naštimat zajtrk

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 451
21.9.2008 9:54:57   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Bioresonanca - testiranje mislim da pride EUR, nadaljne
Si spustila številko.user posted image Razen, če pride 1 EUR in nisi enke spredaj napisala.

Pandica, tudi monologi so včasih zanimivi.user posted image

Kaj naj grem zdaj delat: obešat perilo ali jest Nutelo? Hmmm...
user posted image

60EUR - je bil kratek stikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 452
21.9.2008 16:45:20   
nova10ka
Tave in 2ursae hitro se pozdravita user posted image user posted image user posted image

lane31, bom poskenirala zapiske pa jih dala dol, ok? sem si namreč ful zapisovala.

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

user posted image user posted image user posted image

živa - kako je šlo tekmovanje? skupino mojega soseda so že navsezgodaj diskolificirali

ako lepo gledat te majhne otročke kako znajo delat z psi
Full si želim, da bo čez ene 4 leta moja Zala tekmovala v junior handlingu, mami pa bo navijala zanjo
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

bomo vsi navijali zanjo user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 453
21.9.2008 17:48:17   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

živa - kako je šlo tekmovanje? skupino mojega soseda so že navsezgodaj diskolificirali

Smo zmagale user posted image . A to so tisti reveži, ki so imeli v ekipi enega iz sosednje vasi oz. društvauser posted image ?

Zdaj sem še jaz prehlajena, čvergiju dobesedno tečejo svečke iz nosu, možek je tudi revež in večji razbijnik tudi prehlajen. Pa še volit nisem šla; moram zrihtat malčke, da gremo.

Lp,

živa 

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
21.9.2008 21:31:47   
živa
Kaj zdaj, a vse gledate volitve user posted image ?

Sicer pa, nova 10ka, WB. Tjaška je res pridna, prava carica, ne user posted image ? A jo boš ta teden uvajala v vrtec? Se lahko mogoče vidimo, ker jaz počasi navajam večjega na to, da bo treba od doma user posted image .

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 455
21.9.2008 22:08:58   
nova10ka
Smo zmagale . A to so tisti reveži, ki so imeli v ekipi enega iz sosednje vasi oz. društva ?

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, to so tisti revežiuser posted image pa tolk so mogli zgodaj vstat...

jutri se začneva uvajat v vrtec. saj po moje tjaši ne bo nič jasno, ker smo imeli zadnje tedne prav divje. ampak sem prepričana, da bo FUL uživala. komot se zmenimo kaj za kavico če boš tam. se kaj slišiva al pa sms-javauser posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 456
21.9.2008 22:52:09   
živa
Po načrtu naj bi bila tam ok. 9h, za kako uro, uro in pol.

Lp,

živa

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 457
21.9.2008 22:59:16   
VANILI
živa katera vas pa je to ki nima gostilneuser posted image user posted image user posted image

jupi, naši zmagali, zdaj pa upam, da se bo kaj pametnega dogajalo v naslednjih 4 letih, pa upam, da bo res šlo na boljše.

obiski so šli, bilo je super, žabo malimoj pa je od atija dobil nike supergice jooj kok so lštne. V njih je še hitrejši kot v čevljih. Jih bom posliknila in pposlala

grem - spat, ker jutri moram zgodaj vstat, itak, D, sj moram v službo...

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 458
21.9.2008 23:01:19   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Alina_alin  saj pa bi jo ati tut uspaval po moje, če tebe nebi bilo doma. Ti bi jo itak podojila preden bi šla tak, da lačna nebi bila, ati pa bi se moral znajt kako in kaj.
Škoda, da nisi šla, bi ti dobro delo, da bi si vzela malo časa res samo zase.
Drugič pa pojdi, ne imej slabe vesti.

ne gre za slabo vest. Ne morem Tjaške pustit, da bo jokala. Taka sem. Ker itak se zbudi ko ura- za pol ure, odkar je zaspala. Potem pa na uro ali včasih tudi na pol ure, včasih celo na 2 uri. In ja, ni pravila, včasih je, včasih se dudla. In enkrat sem se tuširala, na glavi sem imela šampon, ona se prvič zbudi, joka, na zakonski postelji. Pokličem mojega, naj gre k njej, da ne pade s postelje - da sem si sprala šampon in letim v spalnico. Drla se je še 5krat bolj, ko jo je on nosil, ker ona je pričakovala..3x lahko ugibaš kaj.user posted image   Pa ja, moj, mi itak reče, idi. Samo meni ni v takem primeru, ker bi tam preveč živčkala. Če bi Tjaša sprejela flaško ,ok. Tak pa, raje  ne grem. Mah, pa bom za kak mesec, dva šla, pa saj bo enkrat te tega konec...

pri nas je tud točno tako user posted image , in tud zato tičim doma. Ko je bil Anže mali, se je prvič zbudil šele ob polnoči, tako da sem šla lahko na aerobiko, ki se je začela ob 21h, kar je bilo super, saj sem ga do takrat že dala spat. Bor pa pokliče že ob pol enajstih ...

Tudi naša prvorojenka se je prvič zbujala šele ob polnoči in sem občasno - vsake kvatre švignila lahko v kak kino, gledališča, pijalčo. In to od njenega 6.meseca dalje...

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 459
21.9.2008 23:04:44   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Vrtec: je včeraj prvič probala spat tam in se ni dala. Je metala pupo, cartiko, dudo od sebe in se drla. Ampak kolikor jo poznam, naredi to enkrat, drugič pa že popusti in zaspi. Pa me je zato tako zmotila izjava pomočnice....je rekla, da je iskala zizo in da očitno brez nje ne zna zaspati. Pa sem ji zatrdila, da komot zaspi brez, da jo samo odložimo v posteljo in zaspi sama. No, pomočnica se ni dala in rekla, da če hočem da tam spi, jo bom pač morala odstaviti ali pa prihajati po njo še naprej po kosilu. HALO?!user posted image Sem ji razložila, da je pač ne morem imeti v službi preostali čas, drugega varstva pa nimam in da se bo hitro navadila. Pa mi je dala pogled z nasmeškom, češ, da ona boljše ve kot jaz, kako bo moj otrok reagiral v prihodnje. Ma valda, da ne morejo vsi otroci že prvič takoj zaspati v čisto drugačnem okolju, kot ponavadi. Prvič je spala med še dodatnimi 10 otroci in valda da ji je bilo čudno. Eh......user posted image

Šele zdaj vem o čem si mi danes govorila. Sem šele sedaj prebrala...oprosti, prej nisem bila nič na rr.  Ujej, pa kaj saj ne more ona tebi diktirat, kdaj jo odstavit. Halo? JOj, kak šele bo to pri nas...ko res rada zaspi na zizi - zvečer itak. Zdaj jo bom začela učit spat čez dan v vozeku  - nič več zizika.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 460
21.9.2008 23:05:33   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: živa

IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

Smo zmagale user posted image . A to so tisti reveži, ki so imeli v ekipi enega iz sosednje vasi oz. društvauser posted image ?
Lp,živa 

Jeeeeeeeeeeeeeee!!! Super.user posted image  Čestitam!

Zdaj pa grem počivat, drugače bom jutri mortodikrepouser posted image .

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 461
21.9.2008 23:08:07   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Včeraj smo bili v termah.....ej kak to dete obožuje vodo ,je sploh ven ne dobiš ,pa zanimivo ,si jo pljuska v obraz in se potunka pa je nič ne moti ,a ko ji jaz glavo umivam pa taki užaljeni jok user posted image

Kje ste bili ? Naši dve tudi tako uživata. Malčica je tulila pri umivanju las vse do 2, 5 leta. Po 2.letu smo ful hodili na bazene, se je ful začela tunkat, po toboganu veeelikem sama vozit z rokavčki in posledično se boji vode, uživa in tudi več ne joka pri umivanju las.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 462
21.9.2008 23:14:33   
Alina_alin
Lego kocke- tudi jaz rečem, da res so drage,ampak super, ni primerljivo z drugimi ponaredki. Duplo je zakon pri nas še vedno tudi pri malčici, čeprav ona, pri mojih starših zlaga male legice- tiste, ki so bile v uporabi pred 35 leti - moji 2 brata, nato še jaz... in je ta glavna, ker ima "Male", ki jih Tjaša ne sme. Doma je pa zakon duplo. Lahko jih dokupuješ in ni konca in kraja zlaganja.

Evo, sem vas obdelala.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 463
22.9.2008 8:35:19   
lane31
Jutro........pa pstt ker mala še spi user posted image Jo je zdelalo včeraj ,jaz pa kavo pijem v miru user posted image

Alina - na Ptuju smo bili ,ker pač imamo karte - jaz sama ne vidim nič v bazenih še posebaj mrzko mi je iti pozimi ,ko je taki zrak tam ,me samo glava boli - pa grem zaradi otrok....so se mi pa full zasrali ,ker je ta večji - Tim jedel lepo na miru in nič packal sendvič ,pa je priše en rambo pa nas obravnaval kot zločince user posted image prav nesramen je bil.....kasneje sem seveda mogla še malecko nahranit -jogurt sem ji dajala - sem samo čakala od kod bo spet rambo prišel- pa ga ni bilo......škoda ker sem imela pripravljenih par besed za njega

te bom še tesneje

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 464
22.9.2008 9:32:53   
suzanamai
Dobro jutro punce, končno se lahko malo javim, namreč Zoja je bila od četrtka zvečer tako boga, da sva kar nekaj ur prejokali skupaj.

V četrtek sva bili pri P in ni ugotovile nič drugega, kot prehlad. moja piška pa stalno rahlo povišano temp., iz nosa je teklo kot za stavo in bolečine ter neutolažljiv jokuser posted image

bogica ne zna povedati kaj jo boli, ni hujšega. potem pa sem jo stisnila k sebi in sva se crkljali po par ur skupaj. Že spet me kliče.... vas berem kasneje

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 465
22.9.2008 9:34:14   
valči
Zdravo!

Ja,pecivo je v pečici,sedaj,ko se je trgatev pri nas začela,bom vsak dan nekaj spekla za "berače".Torej akcija.

Tukaj gori je mrk,prav,da lahko sproti beremuser posted image

lego kocke
,duplo je zakon.Miha je dobil za dve leti te kocke,dokupuješ lahko po želji,vse paše,spodnja površina in sestavljanje.Nisem nikoli kupovala drugih,je kake plestične dobil za darilo-klump.Res,pa nisem aklih,res ne,samo tiste se lomijo,Lego pa je,neuničljiv,zato je pa cena primerna.Priporočamuser posted image

Lane 31,nisem razumela,o kakem rambotu govorišuser posted image Je bil, to reševalec,mimoidoči?
Pa fajn,da ste uživali v čofanju.

Mehurčicaizjava VZG. je neprimerna in grozna.Prav imaš in te podpiram,doji še naprej,z mano vreduser posted image

Evo,servis kliče,voham Nino.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 466
22.9.2008 10:17:49   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Lane 31,nisem razumela,o kakem rambotu govorišuser posted image Je bil, to reševalec,mimoidoči?
Pa fajn,da ste uživali v čofanju.

reševalec user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 467
22.9.2008 10:42:44   
Kasija
Dobro jutro!

Moj otrok se igra pretežno z kabli, tipkovnicami, vtičnicami...tako da je pazit nanj pestro delo user posted image . v glavnem moje naslednje domovanje bo prilagojeno otrokom - vtičnice na višini 1m in velikoooo vrat.

suzanamai zoja hitro se pozdravi user posted image  in drugim bolančkom tudi user posted image

živa čestitam za zmago

danes greva popoldan v vrtec, tako da bom videla, kako se obnese druga izmena. naj bi bil pokonci do 13h, potem pa spat, samo ne vem, če bo to šlo. po moje da ne, že zdaj tuli kot utrujen otrok.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 468
22.9.2008 10:50:12   
suzanamai
Copatki so prišli, čakam na navodila za carinjenjeuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 469
22.9.2008 12:13:26   
Pandica
Da se še jaz poštemplam, ker se včeraj nisem in, da ne bom med pogrešanimi user posted image
Sem včeraj že bila perajt na RR, sem vas brala in pol je začela Zala jokat pa sem kr ugasnila rač., šla po njo v sobico in je celo noč spala kar pri meni in sva se cartali user posted image user posted image

Suzanamai   joj, boščica Zoja, naj se ćimprej pozdravi  user posted image
Pa saj ni čudno, ko je pa tako blesavo in mrzlo vreme, kaj? Letos se je res hitro ohladilo user posted image
Jeee, pa super za copatke oz. supergice user posted image   jih že komaj čakam user posted image

Lane31  eh, za onega "rambota" se nea jezi, če je butl user posted image

Lego kocke   še jih nimamo pri hiši user posted image   je pa fajn, da napišete tiste kakšno mnenje, ko že imate malčke, da vemo pol kaj lažje kupiti.
Torej se kljub zasoljeni ceni splača kupit originalne legice, ne? Koliko pa te stanejo in kolko jih je not? Pa pol to lahko vedno zraven dokupuješ al kaj? Nič nea vem o tem... user posted image

Štajerke   po mailu sem vam poslala obljubljeno user posted image  

Še nekaj sem hotla pa se zdaj ne spomnim. Pa se nisem hotla zlagat user posted image   eh, saj je bom mogoče kasneje spomnila pa bom napisala.

Brrr, kak je mrzlo user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 470
22.9.2008 13:07:00   
mama06
Pozdravljene!

Se na hitro javim, dokler še spi.

lane31 - glede bazenov, morja, škropljenja in kopanje je pri nas enako. Če se sam potunka, poškropi, je OK, ko mu pa glavo perem, je pa cel halouser posted image

suzanamai - naj se tvoja miška čimprej pozdravi.

delovne mamice - hitro končajte z delom in se potem pocartajte s svojimi malčki/malčicamiuser posted image

Evo, je že konec spanja - po eni uri in 20 min

Se beremo kasneje

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 471
22.9.2008 14:02:57   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Evo, je že konec spanja - po eni uri in 20 min

A to je zate ŽE? Pri nas je to ŠELE user posted image .

Z večjim sva bila danes spet v vrtcu in ni hotel domov user posted image , pa sem ga zvlekla, ko je bilo najlepše, da bo hotel nazaj user posted image .

Zdaj se grem pa igrat.

Lp,

živa

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 472
22.9.2008 14:24:40   
nova10ka
Z večjim sva bila danes spet v vrtcu in ni hotel domov , pa sem ga zvlekla, ko je bilo najlepše, da bo hotel nazaj .

Tudi Tjaša je bila danes prvič v vrtcu in je ful uživala user posted image user posted image je začela jokat, ko je bilo treba domov. Vzgojiteljica in pomočnica sta krasni, ostali otroci tudi. smo šli tudi na vrt in spoznali druge otroke ter vzgojiteljice (ki pa res niso bile tako kul). ena punčka iz sosednje skupine je ves čas jokala; njena vzgojiteljica je rekla, da itak hoče bit skoz po rokah in da se jo nosi... pa tega ni rekla lepo. pol je tam tudi ena 18 mesecev stara punčka, ki me je posvojila in že ful govori! ampak res. "greva na tovogan" "jaz bi še" " kje je tjaša" user posted image

po vrtcu je tjaša zaspala za eno uro, nakar sva imeli kosilo. in naučila sem se nekaj ZARES POMEMBNEGA. nikoli ne daj 11 mesečnemu otroku žlice v roko, če je špinača na mizi. RES NE!!!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 473
22.9.2008 15:26:13   
tave
No še naše poročilo iz vrtca. Ko sem prišla po teja pravi pomočnica če je pri Teju vedno kdo zraven ko se igra? A se tud kej sam igra? Ja seveda da se sam igra. Ja vseste tuki pa vedno hoče da ga mamo po rokah in da hodi. Veste pol se pa ne moremo posvetiti ostalim. Če pa ga ne vzamem v roke pa začne trmarit.
Pa sem ji rekla da nej ga kr navadijo da pa včasih mora se tudi sam mal zamotit in da ne izsiljuje.Upam da nisem pratiravala, vem pa da naš otrok potrebuje mal več pozornosti, ker pač še ne hodi al se plazi dam.

Aja pa porodniške mi niso podaljšali, tako da začnem delat 6.10.2008. Konec vseh radosti.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 474
22.9.2008 16:07:56   
živa
Tave, user posted image  za porodniško. Mislim, kdo pa potem sploh dobi podaljšano user posted image ?

Moj večji mi zdajle že uro in pol kravžlja živce. Vsakih deset sekund se dere: Čokolado!!! Sem že čisto brez idej, kaj naj še naredim. Na srečo je vsaj čvergi vstal, tako da se lahko dere in me (kao) ne gane. user posted image

Lp,

živa

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?