Alina_alin
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Alina_alin saj pa bi jo ati tut uspaval po moje, če tebe nebi bilo doma. Ti bi jo itak podojila preden bi šla tak, da lačna nebi bila, ati pa bi se moral znajt kako in kaj. Škoda, da nisi šla, bi ti dobro delo, da bi si vzela malo časa res samo zase. Drugič pa pojdi, ne imej slabe vesti. ne gre za slabo vest. Ne morem Tjaške pustit, da bo jokala. Taka sem. Ker itak se zbudi ko ura- za pol ure, odkar je zaspala. Potem pa na uro ali včasih tudi na pol ure, včasih celo na 2 uri. In ja, ni pravila, včasih je, včasih se dudla. In enkrat sem se tuširala, na glavi sem imela šampon, ona se prvič zbudi, joka, na zakonski postelji. Pokličem mojega, naj gre k njej, da ne pade s postelje - da sem si sprala šampon in letim v spalnico. Drla se je še 5krat bolj, ko jo je on nosil, ker ona je pričakovala..3x lahko ugibaš kaj. Pa ja, moj, mi itak reče, idi. Samo meni ni v takem primeru, ker bi tam preveč živčkala. Če bi Tjaša sprejela flaško ,ok. Tak pa, raje ne grem. Mah, pa bom za kak mesec, dva šla, pa saj bo enkrat te tega konec... pri nas je tud točno tako , in tud zato tičim doma. Ko je bil Anže mali, se je prvič zbudil šele ob polnoči, tako da sem šla lahko na aerobiko, ki se je začela ob 21h, kar je bilo super, saj sem ga do takrat že dala spat. Bor pa pokliče že ob pol enajstih ... Tudi naša prvorojenka se je prvič zbujala šele ob polnoči in sem občasno - vsake kvatre švignila lahko v kak kino, gledališča, pijalčo. In to od njenega 6.meseca dalje...