mehurčica
|
Za bolančke! Čimprej se pozdravite! Prav tako mamice in če je še kdo drug bolan seveda. Vrtec: sem prišla po njo ob 14:20, srečala pomočnico, ki je tokrat pohvalila Eni, da je spala 2 uri in tudi zaspala čisto lepo, brez pritoževanja. Ma saj sem vedela, kaj bo. Sem pa še vzgojiteljici(v petek sem se samo s pomočnico pogov.) zjutraj povedala, da jo doma dam brez zize spat. Dermatologinja: imela kontrolo zaradi poslabšanja. Je rekla, da je verjetno zaradi stresa spet lišajasta in tudi zaradi temperaturnih sprememb, pa to oblačenje,... Mazat z Elidelom in če ne bo boljše kontrola takoj, drugače pa čez 2m. Sem jo vpr.če je mogoče zaradi kake hrane, pa je rekla da verjetno ne, da pa se še naj naprej izogibamo alergenom. Alergeni: razni oreščki, citrusi, paradižnik, paprika, ananas, kivi(a je?), med. ŠE KAJ? Da dodam na Enijin seznam v vrtcu, če sem kaj pozabila. Za kravje mleko sem jim napisala, naj ji še ne dajejo - mislite, da jim bi jaz nesla vsak dan en tetrapak sojinega? Ali ji kuharce že itak dajo sojino ali kako? Bom vprašala jutri, ampak me še zanima vaše mnenje. Tave, daj še enkrat pritožbo, mogoče pa bo končno kaj! Lego: se strinjam s predhodnicami, če finance dopuščajo. Mi imamo neke **** in to dvojne, ki je Davidu tašča kupila in ene držijo skupaj, ene pa kar dol padajo, ene sploh nataknit ne grejo...eh... Se mu sploh ni fajn igrat z njimi, ker ga vedno nekaj jezijo. Ima pa 2 paketa manjših Lego od mojih in se zelo rad z njimi igra. Ma, bo Eni tudi potrpela brez tamalih Legic, če ne bo dinarčkov. Pa saj ne rabijo imet vsega najboljšega. RD in darila: noben zaenkrat nič ni vprašal. Ampak zdaj je malo lažje, ker so za punčko čisto druge stvari aktualne in Eni, razen pupe, nima še nič svojih igračk. Tako da jim bom dala kar prosto izbiro. Vse, razen oblačil, ker tega pa ima zdaj dovolj(HVALA VSEM PRIJATELJICAM ZA POSOJO). Teka, vidiš, pa sem pozabila! Lahko me ... Tak da zdaj ti bom pa raje kar nakazala. Zdaj pa pošlem...da me ven ne vrže...