|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
22.9.2008 16:34:12   
teka
suzanamai, hitro par 1000 pikepok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Zojo! meni je to najhujše - ko malecki zbolijo. tako so bogi, pa ne veš kako bi jim pomagal...smo mi 3je (zara, max in jaz) tudi ful prehlajeni že teden dni, v soboto zara še zakuhala in 3krat lahko ugibate kaj se je izcimilo...angina, itak. zdaj se borimo z vročino in upamo, da mine brez krčev. jutri imava pa z maxom pregled pri P, pa ne vem če ga bo sploh cepla, in še vedno ni šel v vrtec...ne vem, kako bom šla v službo 6.10....

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 476
22.9.2008 18:11:39   
janja
tave -  user posted image za porodniško. Men se že kolca po njej. Zdej moram pa oba oddat v vrtec, da bom šla lahko v službo.

suzanamai - user posted image user posted image user posted image user posted image za Zojo.

vrtec - nam je šlo danes spet zelo dobro. Edino zjutraj je malo pojokcal, ko ga je vzgojiteljica vzela v naročje. Ampak se je kmalu pomiril. Pol ko sem prišla ponj, je bil pa takooo vesel.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 477
22.9.2008 18:18:01   
suzanamai
Joj Teka tudi k vam 1000 pikapokuser posted image . Moram pohvalit možička, je danes za dve urci prevzel Zojo, da sem se malo odklopila. Sem peljala Maia na trening, potem sem imela pa 1,5 uro zase. Je pasalo, upam da se ne sliši grdouser posted image  No princesko je potem dal kar spat, ker je bila sitka in spi že 2 uriuser posted image

Tave res ne razumem zakaj ti niso podaljšali, še enkrat se pritožiuser posted image user posted image

Majoli mi je ravnokar prinesla cd za Maia in sva se pogovarjali, da bi tokrat srečanje naredile kar v soboto, če vam odgovarja, zaradi copatk. Seveda lahko tudi v četrtek. Majoli 100xhvala.

Štajerke kateri jutri odpošljem paket?

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 478
22.9.2008 18:21:36   
teka
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Štajerke kateri jutri odpošljem paket?

lahko kar meni user posted image
hvala

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 479
22.9.2008 19:02:11   
VANILI
helou na hitro

živa - še dobro, d se ne dere "karamela!"user posted image

veliiiiiko pozitivnih misli in želja za Zojo in Maxa!!!!user posted image user posted image

duplo in lego: res so zakon, mi jih mamo velik zaboj, teo se že igra z duplo, Živa še z duplo in že z lego, pa tudi belleville, ki so punčkaste lego kocke - se kombinirajo s tamalimi. Nekaj legic je še celo od mene in mojga, ko so bili srički še taki "vodenoglavci" (velike buče so imeli). sem stare, torej najine legice dala v eno culo in jih oprala na 40 brez centrifuge in zgledajo kot noveuser posted image . ker so bile ipak že  20 in več stare, pa so se ćže težko skup prijemale.

mega blocks - teo ima triavtočke od te firme in so tudi kul. So taki tahitri, pa lahko dokupiš cesto plastično.

cesta-tapison: a kdo ve, ali ti zarobijo tapison da se ne cufa? v kemoplastu imajo cesto-vzorec in jaz bi vzela tako velik kos, da bi bil gor na tepihu, a mogoče ve, če oni tudi zarobijo.

zda grem, zvečer me verjetno ne bo, ker mi moj že cel dan namiguje zauser posted image  - skos pleše okoli mene, me ščipa za rit in je ves slinastuser posted image user posted image .

vas pa ultra pogrešam in se veselim sobotnih srečanj!!!!
aja, teo je dubu nike superge in so super, ker so široke in v njih dobesedno laufa, da ga še komaj lovimuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 480
22.9.2008 19:06:19   
nova10ka
živa - še dobro, d se ne dere "karamela!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 481
22.9.2008 20:03:42   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Tave res ne razumem zakaj ti niso podaljšali, še enkrat se pritožiuser posted image user posted image

Eni moji kolegici so šele po tretji pritožbi podaljšali. Vztrajaj!!! Je pa ona dala zahtevo zato, ker mala pri enem letu tudi še plazila ni. Odobrili so ji pa šele, ko je bila že vsaj en mesec v službi...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 482
22.9.2008 20:54:02   
sanwebdra
Vsi bolančki - hitro se pocajtajte.
user posted image

Mene je tudi danes zagrabilo, me grlo boli ko user posted image , komaj požiram, pa, ko pridem domov, se mi cel obraz vžge, sem rdeča ko purman, pol pa se začnem trest. Ja, cel dan zunaj, potem pa na toplo. Danes smo prvič zakurili centralno.user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 483
22.9.2008 21:19:25   
Ulaa
Vsem bolanckom user posted image user posted image user posted image za cimprejsnje okrevanje.
vrtec: nas Nik je pa danes ze drugi dan spal v vrtrcu. V petek se je malo pritozeval predno je zaspal, danes so ga menda dale pa samo lezat in je ze spal. user posted image user posted image Tudi, ko ga oddam, ga vzg. tako zamoti, da do sedaj se ni jokal. Sicer potem vcasih malo pojoka, ampak menda zelo malo, in se tudi pusti potolzit.

Ja pa se en zob je uspel prebiti dlesen user posted image , imamo sedaj ze tri user posted image

lego: ja mi jih imamo tud, samo sedaj se ene predhodnjice danasnjih Duplo. Sem ugotovila da takih sedaj sploh ne prodajajo vec, mi jih mamo se od tavelikega, pa so se ko nove. Kmalu bo pa Bob the builder prisel na vrsto.

rd in darila: 
punce jaz sem pa ugotovila, da ne vem kaj naj nasemu Niku kupimo in kupijo za rojstni dan, se mi zdi da imamo ze vse fajn igrace od Erika. A mate kaksne ideje, men namrec babice in tete tezijo kaj mu naj kupijo user posted image .

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 484
22.9.2008 21:28:59   
nova10ka
ojla,

kasija - kako je šlo popoldansko uvajanje? mi smo prvi dan uspešno preživeli, samo na srečo nam ne bo treba uvajat turnusa. kaj pa delajo popoldne v vrtcu?

tave - ti kar daj še tožbo za porodniško. če rabiš kakšno pomoč me kontaktiraj na ZS.

srečanje v soboto - meni je OK

ulaa - lahko rečeš, da mu kupijo bolj majhne ugrače al pa kaj za oblečt, ostalo pa položijo na njegov bančni račun... (če pa še nima svojega računa, pa ti voluntiraj svojega)

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 485
22.9.2008 21:33:00   
VANILI
oj se na hitro malo uštulim

darila za 1. rd:
jaz se palim na lesene igračke. Od Sevi imajo luštne in kvalitetne: razne puzzle za tamale, pa vlakci, pa moj brat mu je kupil takega hecnega konja in jahača, ki poskakuje, ko konja vlečeš za vrvico (je na koleščkih). Sicer pa knjigice, knjigice, knjigice, naš jih ima zelo rad, pa zelo so uporabne,za dolgo časa. Ali kake didaktične igrače. jaz bom, če me bo kdo vprašal, rekla za tisti tepih - csto, ko sem že nekaj sparševala. ker na splošno ima igrač tok, da že delam selekcijo - ima trizaboje irač, pa na policah kar dve vrsti polic vsega boga in pol. tu mač. Tudi če ne dobi ničesar, ne bo za nič prikrajšan.
sicer žlahti lahko rečeš, odvisno kako "drago" darilo, za kak zimski kompletek - pajacek, ali škorenjčki - kaj takega praktičnega, itak je njemu, verjemi, še vseeno, se ne bo sekiral. npr. moja 2 sta živi kupila za 1.rd 2 šlarokca, taka bolj fina, a ju še danes nosi (ju bo treba pa res zamenjat, rokavi so glih za glih še). ali pa npr. luštn šparovček pa kak evro že noter, pa ga že od malega učit metat noter kovance. To mi delamo in se nabere ful denarja.

ne morem verjet ampak živa je v 3 tednih zrasla za 3cm!!!! res ne bi verjela, č ne bi bila na pregledu pred vrtcem in so jo izmerili 107, jaz pa doma preverila, tud 107. In danes zjutraj jo zmerim - 110!!!! se mi je pa zdelo sumljivo ,ker soji kavbojke od čeraj na danes postale očitno prekratke. Tudi to je torej  mogoče.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 486
22.9.2008 21:37:54   
VANILI
oj nova 10ka!! si se vrnila s potepanja? tjaša je pa meni itak zakon, ko k ona vedno bistro gleda, da moraš pazit, da ne boš kaj glupega zinu, bi ti blo kar nerodno pred njouser posted image

teo in tašča: joj danes jo je že drugič naklofal, ko sem ga pripeljala k njej! sem ga dala na tla, ona pa proti njemu in je zavpil, jo naklofal in se obrnil k meni! saj pol se je hitro zamotil, ampak kako otrok že pokaže, ko mu kaj ni prav!

aja, kje je seznam, ko je bil ponavadi na 1. strani?? Da bom vidla, kateri bebi ima naslednji rd!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 487
22.9.2008 21:38:43   
VANILI
oj budalo jaz.
saj seznam JE na 1. strani...user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 488
22.9.2008 21:42:40   
VANILI
tave, očitno je to glede podaljšanja zelo subjektivno in kot loterija. Npr. tista mjca, ko ma marka, je pa dobila, pa je samo ful jamrala, kaj vse je narobe s tamalim (če obnovimo spomin, potem vemo, da je znjim vse ok...). tako da tudi jaz bi se na tvojem mestu kar pritožla, če misliš, da bi mu koristilo ,če bi bila še malo dalj z njim.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 489
22.9.2008 21:44:20   
VANILI
no mamčice kje ste vse, al sem padla v ignore-črno lukno??!user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 490
22.9.2008 21:46:01   
VANILI
nič, pol se pa jaz odklapljam, jutri moram bit že ob 700 v službi, pa še delo me čaka.
lahko noč torej in lepe sanje  ter mirno spanje!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 491
22.9.2008 21:51:04   
mehurčica

user posted image Za bolančke! Čimprej se pozdravite! Prav tako mamice in če je še kdo drug bolan seveda.

user posted image

Vrtec: sem prišla po njo ob 14:20, srečala pomočnico, ki je tokrat pohvalila Eni, da je spala 2 uri in tudi zaspala čisto lepo, brez pritoževanja.user posted image Ma saj sem vedela, kaj bo. Sem pa še vzgojiteljici(v petek sem se samo s pomočnico pogov.) zjutraj povedala, da jo doma dam brez zize spat.

Dermatologinja: imela kontrolo zaradi poslabšanja. Je rekla, da je verjetno zaradi stresa spet lišajasta in tudi zaradi temperaturnih sprememb, pa to oblačenje,... Mazat z Elidelom in če ne bo boljše kontrola takoj, drugače pa čez 2m. Sem jo vpr.če je mogoče zaradi kake hrane, pa je rekla da verjetno ne, da pa se še naj naprej izogibamo alergenom.

Alergeni: razni oreščki, citrusi, paradižnik, paprika, ananas, kivi(a je?), med. ŠE KAJ? Da dodam na Enijin seznam v vrtcu, če sem kaj pozabila. Za kravje mleko sem jim napisala, naj ji še ne dajejo - mislite, da jim bi jaz nesla vsak dan en tetrapak sojinega? Ali ji kuharce že itak dajo sojino ali kako?user posted image Bom vprašala jutri, ampak me še zanima vaše mnenje.

Tave, daj še enkrat pritožbo, mogoče pa bo končno kaj!

Lego: se strinjam s predhodnicami, če finance dopuščajo. Mi imamo neke **** in to dvojne, ki je Davidu tašča kupila in ene držijo skupaj, ene pa kar dol padajo, ene sploh nataknit ne grejo...eh... user posted image Se mu sploh ni fajn igrat z njimi, ker ga vedno nekaj jezijo. Ima pa 2 paketa manjših Lego od mojih in se zelo rad z njimi igra. Ma, bo Eni tudi potrpela brez tamalih Legic, če ne bo dinarčkov. Pa saj ne rabijo imet vsega najboljšega.

RD in darila: noben zaenkrat nič ni vprašal. Ampak zdaj je malo lažje, ker so za punčko čisto druge stvari aktualne in Eni, razen pupe, nima še nič svojih igračk. Tako da jim bom dala kar prosto izbiro. Vse, razen oblačil, ker tega pa ima zdaj dovolj(HVALA VSEM PRIJATELJICAM ZA POSOJO).user posted image

Teka, vidiš, pa sem pozabila! Lahko me

user posted image ...user posted image Tak da zdaj ti bom pa raje kar nakazala.

Zdaj pa pošlem...da me ven ne vrže...

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 492
22.9.2008 21:52:50   
Pandica
Mi2 z Zalo pa sma danes spali pop. celi 2,5 uri user posted image   Od 17h pa do 19.30h. Sicer sem imela ziziko ven in sma se stiskale, drugače nebi bilo nič z tako dolgim spanjem.
Zdaj pa bom vidla kako bo z večernim / nočnim spanjem user posted image

teka   tudi vam user posted image   user posted image   user posted image    za vsakega eno, da se čimprej pozdravite.

VANILI   a nisi ti rekla, da boš zvečer user posted image    zdaj pa tu gor skačeš namesto, da bi po tvojem? user posted image user posted image

Joj, ja, mene tut že sprašujejo eni kaj naj kupijo Zali za roj. dan. Pa sploh ne vem kaj naj rečem. Ker igračk ima več kot dovolj, trikolesnika ima 2, cunjice tudi. Da pa ji nek "klump" nosijo pa mi je spet brezveze.
Sem prvo misla, da bi ji pač vsak raje te dal eure, pa bi še pol jaz zraven dala kolikor bi bilo potrebno, da bi ji kupila ono pohištvo Mammut v Ikei.
Samo sem malo razmišljala in me moti, da je full majhna omara, absolutno premala za vse Zaline stvari, ker zdaj ima full veliko omaro čez 3/4 stene v drsnimi vrati pa je full polna user posted image user posted image user posted image

user posted image    Kje še imajo lepe otroške sobice po "normalnih" cenah? Je katera kaj gledala?

tave   držim pesti, da ti podaljšajo porodniško user posted image    pritoži se še 1x.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 493
22.9.2008 21:56:15   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

potrpela brez tamalih Legic,

Brez velikih sem mislila. No, mislila sem brez velikih, ki so za male otročke.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 494
22.9.2008 22:24:15   
micla
Ojla oktobrke. Se javljam na raport. Čez vikend smo malo pohajali-sem šla v soboto z mojim v Zagreb, k je imel neki službeno za uredit in smo pol še malo šetali po centru, samo je blo ful surovo, tko da smo pol samo kosilo pojedli in šli raje v LJ v city park malo zapravljat. Naša princesa je bla ful pridna. Ona je srečna, samo da se pohaja, samo pol ko pa po celem dnevu pridemo domov, je pa tudi srečna da vidi svoje igračke in se kar sama moti.

user posted image   A slučajno kera ve, če gre lahko otrok v vrtec, tudi če ni cepljen za OMR?  Ker tle pri nas je baje tako, da ti P izda potrdilo šele ko je izvid kakice OK in se otrok cepi. (sem lih danes klicala).  Samo problem je, ker je moja user posted image  malo prehlajena in ful mokro kašlja. Zdej pa ne vem kako bo v četrtek, ko imamo posvetovalnico. user posted image  A vaši so bli vsi tko urihtani pred vstopom v vrtec? 

Zelenke oz. modrejke.....se grem uštimat v naš dres.

bolančki (mamice in otročki) pocajtajte se.user posted image

darila......meni pa pride ful prou, da ji kupijo za oblečt, ker nimamo prou nič zimskega. Tko da sem že odredila tatu čevlje (sem šla lih danes izbrat cicibanke- BTW pišuka ku so drage 42€ user posted image  ), mami trikolesnik, noni majčke, sestri bundico. Tašča pa itak nikoli ne vpraša kaj rabimo, ampak vedno kupi kar neki in ponavadi ful neizvirno. Sej ne da kej zahtevam od nje, ma malo bi se pa vseeno potrudla. Samo ni kej, eni pač so anti....
Lih za iliustracijo, ko se je rodila mi je prinesla eno brisačo-tisto s kapuco za kopanje in enga pajacka za 1 mesec, ki sm ji ga oblekla lih enkrat. Pa ne da nisem bla vesela, ne me razumet slabo, samo od nonotov sem vseeno pričakovala kej bolj tko.

Ma bom nehala, da ne boste mislile, da sem materialist, niti najmanj, samo je res čudne sorte ta moja taščula.

Šibam pod tuš se segret.

< Sporočilo je popravil micla -- 22.9.2008 22:26:03 >

micla

Neposredna povezava do sporočila: 495
22.9.2008 22:25:47   
Alina_alin
bolančki, pozdravite se. Tudi mi se jim pridružujemo- ni hujšega, razen zamašen nos. Upam, da vsaj pri tem ostane, če že mora. Čez dan ni problem,samo ponoči se zbuja - tudi na 15 min.user posted image Je bila celo nedeljo še čisto bp, ponoči pa se je malo bolj pogosto zbujala- ker sem taka koma ponoči, da na pol v spanju jo pristavljam, sem šele proti jutru pogruntala, da jo muči nos. Nocoj, pa me je že 3x klicala, in sem ji sesala, zdaj pa spi, pred nosom ima pa pojšterček kamilic. zdaj ji bom nesla še zvarek kamilic.
Pandica, ravno daens sem dobila prospekt od quellle- not imajo otroške sobice: Disney roza, hello kitty!! user posted image user posted image Samo omar ni kaj večjih- bolj za šminko: sedežna, miza, stol, skrinja garderoba-obešalnik itd.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

Neposredna povezava do sporočila: 496
22.9.2008 22:26:35   
Pandica
Malo za nasmejat user posted image  user posted image

Avstralski radio je razpisal nagrado za najbolj duhovito zgodbo, ki se
je zenski pripetila pri ginekoloskem pregledu. Tukaj je zgodba, ki  je
dobila glavno nagrado:

Narocena sem bila za letni preventivni pregled. Tisti dan so me zgodaj
zjutraj klicali  iz zdravstvenega doma, če lahko zaradi več odpovedi
pridem ze ob 9.30. Ura je bila ze 8.45 in ravnokar sem druzino spravila
v sluzbo/solo. Zelo se mi je mudilo, saj je pot  do tja trajala vec kot
pol ure. Kot vecina zensk takrat posvetim  veliko pozornosti higieni pod
pasom vendar tokrat mi ni  zneslo in sem enostavno pograbila brisaco, ki
je bila ob umivalniku, in se spodaj hitro obrisala, se oblekla in odsla.
Cakala sem samo nekaj minut, ko me  je zdravnik ze poklical k sebi. Kot
mnogo zensk sem  poznala rutino, splezala sem na stol, se zastrmela v
strop in  si zamisljala da sem dalec stran. Zdravnik je vstopil in malo
sem bila zacudena, ko je rekel: "Oho, danes  ste se pa potrudili!".
Nisem mu odgovorila in odsla domov. Ko je prisla moja 6-letna hcerka
domov, se je odsla igrat v kopalnico. Cez nekaj casa me pride  vprasat,
kje je njena brisaca. Rekla sem ji, da je med perilom in  da naj drugo
vzame. Ona odvrne:  "Ne mami, rabim tisto brisaco, ki  je bila na
umivalniku. Na njej so bile vse moje blescice!"

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 497
22.9.2008 22:26:53   
Alina_alin
vanili- cesta preproga se da obrobit. Kje, ne vem. Definitivno se da. Poznam jih nekaj, ki so si.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 498
22.9.2008 22:29:28   
micla
pandica......user posted image user posted image user posted image

micla

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 499
22.9.2008 22:33:48   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: micla

pandica......user posted image user posted image user posted image

Je dober, ne? user posted image
Moramo me pazit, ko bodo naše frače zrastle, da se nam kaj podobnega ne zgodi...

Alina_alin  se da ta Quelle oz. sobico videt na netu? Koliko pa je cena?
Jaz bi rada nekaj lepega, punčkastega user posted image   , da je velika omara in ne preveč drago...joj, sem zahtevna, ne? user posted image

Meni pa zdaj spi mala tu na rokah, malo še počakam, da bolj trdno zaspi pa vandra v svojo sobico. In upam, da nebo tak kot včeraj user posted image   pol na koncu itak pri meni spala user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?