Alina_alin
|
JAKA, (PINGI) vse najboljše tudi od Tjaše iz štajerskega konca. Bodi zdrav, vesel in lepo praznujte v nedeljo. Pandica, nisem šla menjat. Po srečanju sem šla v Tuš, ko sem bila že tam, po neke malenkosti.Nato v vrtec po malčico. Od tam pa na en obisk. Domov smo tudi me prišle šele ob 18h. Cel dan smo se potepale, kot sem predvidevala in zato je bila vroča juhica kurja zraven. Od zdaj naprej bo to obvezna oprema. Ker nosim one kupljene kašice brez veze zraven, da poje 3 žlice z jamranjem pol pa itak še naprej jamra, ker se ne naje. Tak da, midve imava malico po domače: mami iz termovke vlije v posodico juho, na pokrovček makarončke iz termovke, krompirček v kosu in mesek v kosu, korenček v kosu. In jemo. sanwebdra, že kake info insiderske? Ko je bil danes še 2.del razgovorov zaključen...Kolko pa vas je pol blo skupaj? Teka, jutri hitro vsako uro liter čaja, da boste do vikenda zdravi. Saj veš...zakaj! Mehurčica, še jaz bi se zaposlila v taki službi, z masažo. Rabite ekonomiste? No, jaz sem danes žena Cankarjeva, cel dan sama, ati v Grazu (ravno klical, da se vrača). Oba otroka bila porihtana že ob 20.00. Ob 21.30 oba spala. Sedaj že vse pospravljeno. Ko smo pa vsi doma, ob taki uri nismo tako daleč... domača zdravila, tudi mi se jih poslužujemo. Tista mrzla voda- zobi, je pri nas pri Špeli definitivno pomagala. Jaz bolančkom, prehaljenčkom dajem pisker z vročimi kamilicamo - kamilicer, gor vroča voda - k postelji. In ful pomaga. Dosti bolje spi (malčica ali Tjaša). Teka, hitro pojštrček s kamilicam v uporabo k Zari! Špela tudi spi z njim. kot ninico (iz blaga pojšter, not suhe domače kamilice). Srečanje danes- fajn vas je bilo videt in počvekat . Žal je tako, službe, uvajanje - vse je tu- obvezno se moramo zorganizirat, da se dobivamo tudi, ko bomo vse na trdih tleh in v službah.