|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 23:13:41   
teka
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

teka, kak ste - Zara, Max?

Zara - gre ju3 končno spet v vrtec, zamisli, celo vesela je user posted image
Max - cel dan letala s sesalcem za njim, drugač dobre volje, zakuhal ni...
sedaj pa prehlajena tudi jaz user posted image

sem ravnokar še enkrat na netu poiskala dejstva o prehladu...povzročajo virusi...prenašamo še 3 tedne po obolenju! ker me malo muči glede zare, da ne bodo v vrtcu grdo gledali, če ji bo še malo iz noska teklo...če bi se hotli izognit okužbi, bi torej itak lahko bli 3 tedne doma...kaj pa ve menite o tem, kdaj otrok v vrtec pri prehladu?

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 201
17.9.2008 23:21:53   
teka
samo to še: lane31, pa kaj maš ti to za eno zdravstveno knjigo s takimi hecnimi recepti? sem pred par meseci sprobala tisto o žličkah vode za zobke...pa pri maxu ni delovalo...mogoče pa le niso bli zobki, ker do zdaj ni zrasel še nobeden user posted image   to je blo samo malo za hec, da bom lažje zaspala. pa mogoče še katera user posted image user posted image user posted image

nočko!

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 202
17.9.2008 23:32:50   
Pandica
Joj, Alina_alin zdaj sem se spomnila to kar ti že hočem povedat par dni. Se spomniš, ko sma zadnič tak tu gor klepetale, tisti dan, ko si ti gor slikice limala, jaz pa "delala" za 5 zvezdico user posted image   . No, pol, ko sem šla v posteljo, vklopim tv in grem skozi programe. In na Animal planet naletim na oddajo o delfinih user posted image   itak, da sem jo gledala, dokler nisem zaspala zraven user posted image  user posted image   sem zvedla full veliko novih stvari spet o teh prečudovitih živalih.
Aja, pa delfini so baje edine živali, ki ne sexajo zarad tega, da se razmnožujejo, ampak iz ljubezni user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 203
17.9.2008 23:34:07   
Pandica
user posted image   Ja, kje pa si, že spiš za rač.? user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 204
17.9.2008 23:54:48   
jasna
teka, če samo teče iz noska brez vročine, produktivnega kašlja, hude utrujenosti... so moji v vrtcu. Ne poznam pediatra, ki bi na te simptome dal bolniškouser posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 205
18.9.2008 0:08:30   
janja
Ma ste spet naklofale. Pol k pa jaz ob polnoči gor pridem, pa itak nobene več ni.

Skratka, midve s tave prideva jutri na srečanje - že ob 10h in bova za spremembo solo. Ker najini se uvajajo in so v vrtcu že od zajtrka pa do kosila. No, pa da pohvalim mal našega Urbana. Danes je bil sam v vrtcu od zajtrka (od 8h) pa do 14h. Vzgojiteljica mi je rekla, da je bil zelo priden, veliko je jedel, tudi spal, predvsem pa raziskoval. Še ko sem prišla, se je tako igral z enim medvedkom Pando, da mene sploh ni šmerglal. Doma pa tud ni bla nobena kriza - ni se nič obešal po meni. Tako, da bo jutri spet sam od 8h pa najmanj do 13:30, če bo pa kaj narobe, pa me itak pokličejo. Bravo Urban user posted image user posted image user posted image .

kik - je tudi v Šiški nasproti Hipermarketa Mercator (v isti stavbi kot je Baby Center). Sva bile pa s tave ravno danes v tistem na Rudniku. Ampak roko na srce, men se ne dopade preveč - noter prav smrdi po magazinu, nekatera oblačila so ful slabo zašita, pa veliko je sintetike...Ne vem, mogoče je za punčke kaj več. Jaz za nas nisem našla ničesar. Grem raje v C&A ali pa H&M, pa vem, da so tam oblačila vsaj bombažna. Cene pa tudi v Kiku niso spet ne vem kako nizke. Če mal pogledaš naokoli, dobiš za isti denar tudi malo bolj kvalitetno oblačilo. Pa ne me zdej preuser posted image klet tiste, ki tam kupujete. To je samo moje mnenje.

oblačila v vrtcu - moram pohvalit naš vrtec, da nam pa v teh štirih letih odkar je Andraž v vrtcu ni nič zmanjkalo. Edino enkrat je v jaslih en dedek svojemu vnuku obul Andraževe čevlje, pa smo jih dobili potem nazaj. Mi pa ni blo jasno, kako jih je spravil gor, ker je imel tisti fantek 2 številki večjo nogo, Andraž pa je šel dam v njegovih plavajočih čevljih. Urban ima pa oblačila in obutev pospravljeno v omarici. Je pa naš vrtec tudi zaklenjen - stalno - in moraš pozvonit vzgojiteljici, če hočeš noter.

Zdej bom pa poslala, ker grem pod tuš, pol pa še perilo zložim in grem spat.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 206
18.9.2008 0:15:44   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: teka

samo to še: lane31, pa kaj maš ti to za eno zdravstveno knjigo s takimi hecnimi recepti? sem pred par meseci sprobala tisto o žličkah vode za zobke...pa pri maxu ni delovalo...mogoče pa le niso bli zobki, ker do zdaj ni zrasel še nobeden user posted image   to je blo samo malo za hec, da bom lažje zaspala. pa mogoče še katera user posted image user posted image user posted image

nočko!

Teka - mislim, da ima lane31 kako zgodovinsko knjigo ali pa kako babico. Jaz sem tud že slišala za te recepte. So pa preverjeni in delujejo (samo po moje je spet odvisno od ljudi kako jim prime). Recimo za bronhitis imaš še en recept: izdolbeš črno redkev, daš not med in pustiš par ur. Potem pa to piješ - je dobrega okusa in se lažje diha po tem.
Al pa men je pediatrinja svetovala naj na olivnem olju na hitro prepražim kamilice, dodam malo soli, nato pa vse toplo spravim v kako vrečko in položim na prsi otroku (seveda ne prevroče!). To pomaga, da se lažje izloči tista sluz iz pljučk.
Teh receptov je še veliko, samo povprašaj kako babico ali pa starejšo gospo - sploh tiste, ki so živele na kmetijah, poznajo 1001 žavbo.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 207
18.9.2008 0:22:49   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Al pa men je pediatrinja svetovala naj na olivnem olju na hitro prepražim kamilice, dodam malo soli, nato pa vse toplo spravim v kako vrečko in položim na prsi otroku (seveda ne prevroče!). To pomaga, da se lažje izloči tista sluz iz pljučk.

Meni pa je to povedala moja mami user posted image   in sem že probala to Zali 1x naredit, ko je bila full prehlajena in je pomagalo user posted image user posted image user posted image samo, da nisem solila. Ostalo pa vse enako.

Tak, zdaj pa grem jaz tut spat, če se hočem ju3 oz. danes priguncat na naše srečanje Štajerk user posted image

Lepo ajajte mamčice in sladko sanjajte,

nočko  user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 208
18.9.2008 7:36:20   
teka
dobro jutro!

naju pa danes žal raje ne bo na srečanje...sem še jaz ful prehlajena in ne bi rada okužila še kakšnega maleckega...

jasna: mi je itak jasno da za prehlad ni bolniške. so pa nam na prvem sestanku omenili, da naj prehlajeni otroci ne bi prihajali v vrtec. sem se odločla, da bosta prva 2-3 dni doma oz. pri babicah, ko je res treba non-stop nos brisat itd., pol pa vrtec. me je samo zanimalo kako pa ve ravnate.

janja: ne me narobe razumet, nimam nič proti starim receptom, tudi sama jih koristim. sem se samo malo pošalila glede zob, ker RES ni pomagalo...saj ni moglo, ker sploh niso bli zobje! max ima namreč točno 0 zob user posted image pa hvala za recept s kamilicami. sem mu tudi jaz dajala, ampak zgolj tople kamilice, za olivno olje in sol nisem vedla. bom takoj preizkusla! tisto z redkvijo pa sem si tudi že pripravljala, kar pri navadnem prehladu...

< Sporočilo je popravil teka -- 18.9.2008 7:39:41 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 209
18.9.2008 7:51:50   
Klaudia
Prvo VSE NAJBOLJŠE našemu drugemu malčku!! user posted image  user posted image  user posted image

JAKA
user posted image

pandica - madonna

kik v LJ - en je na rudniku v bivšem HArdiju, drugi pa v šiški pri BC.

zobozdravnik - joj ne mi o njem. Že od poroda mi čisti 2 korenini pa še kar ni OK. Na Liin rojstni dan imam pregled pri ustnih boleznih v LJ. user posted image

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 18.9.2008 7:52:27 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 210
18.9.2008 8:01:56   
teka
joooj, pozablaaa!

user posted image   dragi JAKA!!!! naš prvi malček (julija pa malčicauser posted image )

pingi, pa lepo praznujte!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 211
18.9.2008 8:19:23   
noa1
Dobro jutro še od naju!

Teka: joj pa ne še ti? Upam, da ni preveč hudo in da hitro mine. Kako pa sta otroka?

Kdo pride sedaj na srečanje? Pandica, Lane...še kdo? Kaj pa Pikijakob in Zala08? Da ne bom sama tam okoli letala in vas iskala.

Pa Jaka, naš prvi dedc,  vse najboljšeuser posted image user posted image

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 212
18.9.2008 8:27:47   
lane31
Ja Teka.........kaj pa denar user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 213
18.9.2008 8:31:21   
lane31
Tista knjiga pa je od nemškega zdravnika .....noter je opisana tudi tista dieta pri raku - to si pa gotovo že slišala -hujšanje raka .....pa veš da celo 2 poznam ko sta jo delali......vglavnem sta zdaj ok - seveda da ne samo od tega , nekaj pa le
Za zobke....a še nima nič , to bo še pestro pri vama ,bojo kar en za drugim ven šli

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 214
18.9.2008 8:32:43   
lane31
JAKA........VSE NAJ NAJ.....user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 215
18.9.2008 8:45:09   
teka
lane31, bova danes sicer tam (v tušu) ker mam še ene opravke, tako da lahko poberem denar, sicer se bomo zmenle, se ne mudiuser posted image

knjiga verjamem da je dobra...pa sej si razumela, da sem se malo pošalila ne?...no, meni je blo včeraj ful hecno, mogoče drugim ne, sori...

< Sporočilo je popravil teka -- 18.9.2008 8:46:06 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 216
18.9.2008 9:01:14   
Ulaa
JAKA, vse najboljse user posted image !!!

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 217
18.9.2008 9:13:40   
pingi
Punce, hvala za voščila!user posted image

Sem že celo jutro nekam čudno ganjena; ob tem času lani sem že tanko piskala; sem bila že eno uro na umetnih popadkihuser posted image

No, ob 10.31 je bilo vsega konec in danes je takratni drobižek že pravi decuser posted image  in si ne znam predstavljat, da bi živela brez njegauser posted image

In kot, da bi vedel da ima rojstni dan, je danes mamici poklonil noč brez zbujanja od 20.30 do 5.50, pa še potem je zaspal za 45 minut in sploh se ni hotel dojituser posted image
Očitno je resno vzel to, da je zdaj pa že malček...

Evo, da ne boste ostale praznih rok, vam Jaka poklanja borovničevo torto (nekaj takega bo imel v zaresni obliki v nedeljo user posted image )
user posted image

Tako, zdaj pa nazaj delat, da me kdo ne zaloti....user posted image

Pa res se lepo imejte danes na srečanjih!

Teka, si dobila dinarčke?

< Sporočilo je popravil pingi -- 18.9.2008 9:23:33 >

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 218
18.9.2008 9:14:14   
*pikijakob*
jaka vse naj naj

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 219
18.9.2008 9:19:50   
mišk
Vse najboljše Jaka!! Naš prvi malček med "moškimi"!user posted image

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 220
18.9.2008 9:58:51   
2ursae
JAKA, VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 221
18.9.2008 11:48:53   
teka
copatki: evo, potrjujem nakazilo za copatke (do sedaj) od user posted image

tave, klaudia, kasija, kinnie, pingi, mišk, majoli, janja, lenkav

tnx

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 222
18.9.2008 13:27:14   
Kasija
user posted image   Jaka vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan!

Srečanje ljubljana Se opravičujen, ampak tokrat ni zneslo. Elian je po vrtcu zaspal in še vedno spi, jaz sem bila pa tudi utrujena.

kamilice Jaz nisem imela dosti stika z naravnimi zdravili dokler enkrat nisem zbolela 1.1. in jaz seveda brez zdravil. Pa mi je tašča povedala to za kamilice - da jih daš v prevleko in znočiš ter prelikaš in polagaš tople na prsa. Mi je potegnilo ven sluz v 2 dneh. Pa za porod mi je pripravila čaj iz robidovih listov in jaz mislim, da je pomagal. Pa tudi če ni, je bil dober za pit user posted image . V bistvu mi tašča zdaj dela in daje razna naravna zdravila. ko naredi zase, naredi še za naju. in do zdaj sem bila vedno presenečena, kako močno delujejo te stvari.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 223
18.9.2008 13:59:23   
jasna
Jaka, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa lepo preznujte v nedeljouser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 224
18.9.2008 16:35:50   
*kinnie*
Jaka, vse najboljšeuser posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 18.9.2008 16:41:11 >

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?