|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 21:38:10   
vedra
Lane31- jaz sploh nisem vedela da mi bo spet to delala in ni nič vprašala ali bi mogoče kak anestetik (čeprav je drugače zelo dobra zdravnica).
Kot sem že napisala mi je čistila kanale tudi takrat ko sem kot user posted image  zasedla celi stol - pa še dol me je viselo malouser posted image -mogoče pa sem zato že čez 4 dni rodila (3 t. prezgodaj)?

Naslednjič bom kar vnaprej rekla naj si nekam zapiše, da ča mi bo to še kdaj delala naj me kar uspava..user posted image  

PS: mogoče bom do konca porodniške pa le pridelala drugo zvezdicouser posted image

< Sporočilo je popravil vedra -- 17.9.2008 21:44:26 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 176
17.9.2008 21:45:36   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: vedra

PS: mogoče bom do konca porodniške pa le pridelala drugo zvezdicouser posted image

Daj, daj, to lahko danes pridelaš, če boš pridna user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 177
17.9.2008 21:52:59   
lane31
Vedra.........dobra si res.....meni je to samo 1x delal brez anestetika in ko sem zmogla priti do sape - sem jokala kot mali otrok in sem mu v tisti ihti kar rekla ,če je zmešan kaj dela ,pa če je ostal v srednjem veku, da ne pozna injekcij ....ma v bistvu sem čist popuser posted image in menjala dr ,kateremu sem ob prvem pregledu povedla da ne mislim prenašat bolečin,ki mi jih ni potrebno .....sedaj ko pridem je njegov prvi stavek - sestra injekcijo prosim user posted image se režima - itak mi je ne da vedno ,ampak vedno ko oceni ,da bo postopek boleč 

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 178
17.9.2008 21:53:59   
lane31
Jezus Monk je............čao ........nočko user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 179
17.9.2008 21:54:43   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Živa........jaz bi ga dala ven iz spalnice spat ,če imaš to možnost

Spi z večjim v kuhinji, zaenkrat, ko smo še vedno v taščini kleti user posted image . Ni nikoli spal pri nama v spalnici.

Jaz sem pa zdajle mojemu možičku napisala prijavo na eno delovno mesto z višjo plačo in za nedoločen čas ... On po svoje, mene pa takole zaposli, da mi ne gredo neumnosti po glavi user posted image .

Zdaj pa me zebe za računalnikom user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 180
17.9.2008 21:56:11   
vedra

Daj, daj, to lahko danes pridelaš, če boš pridna user posted image user posted image

Denes pa res ne bo šlo - me preveč boli in še lačna sem povrhu (ve pa limate neke slastne pice..njam). Imam pa še slab mesec časa, tako da bo že šlo.

Bom kar odšla spat, saj sem večarajšnjo noč prebedela zaradi glavobola... pa kako dolgo se mi je zdelo da je naš user posted image  spal (beri po 3 ure skupaj)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 181
17.9.2008 21:57:31   
VANILI
helou od ene ultra super zaspane vanili

matr jaz sem kronično utrujena.
včeraj sem na jogi zaspala. sem nekaj celo sanjala. Ko sem se zbudila, sploh nisem vedla, kaj se dogaja in kje sem. pol sem skušala ugotovit, a sem smrčalauser posted image  - no pa nisem, ker sem unga jogiputrota vprašala, kaj če zaspiš, pa ni blo čutit kakih muzanj v tem stilu.

v glavnem, zombili vanili sem, pa v soboto dobimo obiske, za cel vkend, s epravi spet maksimalno angažirat, pa jutri grem na predavanje od J.Juula (a gre še kera??), tako da sem res morto di krepouser posted image . danes me je sodelavka vprašala, s im se mi je zamerila, da jo sploh ne šlivim. Joooj saj je res - v zbornici sedim kot živo truplo, samo kimam in se tu pa tam nasmejem. Saj sem čist dobre volje, samo taka, kot cunja.

no vsekakor se pridružujem v klubu jokic še jaz, jokam za lepo in grdo, jok me očisti, sprosti, prežene stisko. Res veliko jokam, to mi je terapija. Potem mi je veliko lažje. Jokam že celo življenje. Hočem rečt, da kažem čustva, ne znam blefirat. Tako da ne pašem čist v slovensko okoljeuser posted image  kar se tega tiče.

klaudija, dobili smo 6. zobekuser posted image

a je tudi v Lj ta trgovina Kik ali kako že - skos o njej goborite, jaz bi tudi žabotu morala kaj kupit.

program v vrtcu - starejši: sem bila poziivno presenečena, ker smo dobili list obvestilo, da v našem vrtcu imajo obogatitveni program, otroci lahko izbeejomed plesnimi, pravljičnimi in glabenimi uricami, pa še gledališki abonma kar v vrtcu (4 predstave vsaka stane 2,89 evrov). No pol je menda še kup reči, kar se bo počelo, in sem res vesela, ker Živa rabi tako dogajanje, saj zato sem jo pa konc koncev dala v vrtec.

končno je tudi teo začel jest koščke. Jaz nosim kosilo iz šole in mu dam kar tko, danes npr, raviole sirove, jih je tko zobal. Sem pa, budalo jaz, kupila od tomi tipi takopodlogo, ki se kao zalima za mizico, gor pa zalimaš še vakumsko skledico. In sprobam zadnjič in kažem mojmu, kako to super funkcionira, res se skledica ne odlepi od podloge. A žabo se ni dal in je vlekel in vlekel - in skup s podlogo je vse sfrčalo na tla!!!!user posted image . tko da ta patent mi ni več tokkul kot je zgledal.

zobozdravnik:joj jaz že na vratih rečem, da bi injekcijo in šele, ko mi zagotovijo, da jo dobim, grem noter. Noja zobarica je enkratna, tudi mlada mamica (sicer je mojih let) in dela perfektno, ker je perfekcionistka, meni pa je tudi prav tako. In brez injekcije mene več noben ne spravi na tak stol Zakaj že bi trpela, če ni nujno?? Injekcija pa tudi ni nevarna, malo je zoprno, če moraš pol kaj govort, jaz semenx šla v eno prodajalno cd-jev in hotla vprašat za en dvd in sem bila kot da bi me kap - unmu sem se kar smilila, še slina mi je tekla iz žnabeluser posted image user posted image

mišk - uživaj v nosečnosti še za nas!! Tudi meni zbujaš skomine

novo zaposlene mamčice: kar pogumno, ve ste bebijeve in saj veste tsto pesmico:

evo mojo kvoto sem izpolnila, zdaj pa grem: likat, pospravjat in verjetno kar spat. Aja, spimo na novi postelji kot angelčki. In fora: prej me je motilo, da imam premalo prostora (140), zdaj (180)pa mi je moj rekel, da se je ponoč zbudil in čist na rob, jaz pa čist pri njemuuser posted image  - več kot pol pojstle pa frajuser posted image . no samo dojet še mram, da imam več placa, pa bo.

lahko noč, mamčice, se že veselim sobotnih srečanj!!!!

< Sporočilo je popravil VANILI -- 17.9.2008 22:10:33 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 182
17.9.2008 21:57:44   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Zdaj pa me zebe za računalnikom user posted image .

Mene tut  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 183
17.9.2008 22:01:59   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Sem pa, budalo jaz, kupila od tomi tipi takopodlogo, ki se kao zalima za mizico, gor pa zalimaš še vakumsko skledico. In sprobam zadnjič in kažem mojmu, kako to super funkcionira, res se skledica ne odlepi od podloge. A žabo se ni dal in je vlekel in vlekel - in skup s podlogo je vse sfrčalo na tla!!!!user posted image . tko da ta patent mi ni več tokkul kot je zgledal.

Jaz imam tut za Zalo to podlogo in skledico pa na njeni mizici tut zna dol odlimat, ker na plastiko ne prime tak dobro. Na stekleno mizo pa full prime, probaj user posted image

Aja, bravo Teo za 6 zobek user posted image user posted image user posted image

Za Kik pa jaz ne vem, če je v Lj user posted image   Pa po moje ja, če imamo v Mb dve te trgovini, jih imate vi v Lj ziher štiri user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 17.9.2008 22:03:21 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 184
17.9.2008 22:08:21   
2ursae
živa, nismo še praznovali RD ... nismo v stanju sprejemat obiske, kaj šele pripravit pogostitve user posted image . Če se bo še mal vleklo, bomo praznovali kar za oba tamala skupaj.

nočko vsem

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 185
17.9.2008 22:08:24   
Ulaa
kik: ce sem videla pravo stacuno je na Rudniku, tam v tistem sklopu ko je BC, je pa namesto Hardija - vsaj mislim da se je trgovini tako reklo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 186
17.9.2008 22:10:26   
Pandica
VANILI 

to podlogo misliš, ne?

user posted image

in to posodico imava mi2 user posted image

user posted image

Seveda v rozi barvi, itak user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 17.9.2008 22:11:17 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 187
17.9.2008 22:12:20   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

kik: ce sem videla pravo stacuno je na Rudniku, tam v tistem sklopu ko je BC, je pa namesto Hardija - vsaj mislim da se je trgovini tako reklo.

Ja, pol je to ziher Kik, ker je pri nam prej tut tu bil Hardi, ko je zdaj Kik user posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 188
17.9.2008 22:21:27   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: živa
Sanwebdra, kako kaj gasilske vaje? Mene hecajo, da sem lani tekmovala s trebuščkom, letos bom pa z ruzakom, ker vozim otroke s sabo na vaje user posted image  - enega v ruzak, drugega za rokco user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Se dobivamo ob nedeljah, vendar ne treniramo. Je ena doživela prometno s prevračanjem (jo zdaj zateguje v ramenskem obroču), ena pa si je vezi na levem prstancu pretrgala na vajah, tako da ... se pač družimo! In skupaj kujemo načrte, kako bi takšne kot tebe pridobile v svoje vrste.

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

O bog sem trapasta,

To pa sigurno nisi. Mi je pa super cool beseda, je že lep čas nisem slišala.

Lane31 - gre za delovno mesto svetovalca v Mestni redarski službi MOM.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 189
17.9.2008 22:31:31   
Alina_alin
Pandica,user posted image user posted image -1x za Zalo, 1x zate. Mah, ko gre narobe, se kar vleče, a ne? Ne skrbi prehitro- po moje, jo je peklo in ji ni bilo do tuširanja. Če nas kaj boli imamo tudi radi mir, ne? Samo, da ni hujšega. Mi imamao v bideju vročo vodo zaprto - odkar imamo otroke pri hiši. Ker sedaj malčica, takrat še kobacajka, si je vedno in še vedno si umiva sama roke in sama odpira pipo - zato je ati preventivno zaprl samo v bideju vročo vodo. Teče pač samo mrzla, bolje to, kot opekline.
Sanwebdra, tak se dela. Dobro, da si bila dolgo notri. To je dober znak. Sem stiskala zate, danes.
Živa, po moje je tudi zaspan, in bi se  moral naspat. Tudi Tjaša, če je zaspana, si kar mane očke, in ista pesem je bila: spala čez dan pol urce, se zbudila z jokom in bila sitkica skoz pomalem. Če pa je spala dlje časa, se naspala - recimo uro, se zbudila z nasmehom, bila dobre volje. Ker spi  povečini v vozeku (razen če obe spiva v postelji- takrat ji hitro ponudim še zizo, preden se dokonca zbudi), v vozeku pa če se je zbudila prehitro, sem jo hitro še malo pocukala po "makedamu". In res je ene parkrat palilo. Sedaj, če zjutraj dolgo spi, rabi čez dan samo 1-2 x po pol ure in to je to. Sem se že sprijaznila s tem, da čez dan je akcija.
stvari v vrtcu- se spomninte naše zgodbice v prvih dnevih vrtca- ko mi je malčica razlagala, da je ena teta- mama enega otroka- svojega otroka obuvala v nikice naše malčice. Pa se je naša zbunila, in vzgojiteljica jih je vzela in obula naši.  SEm še vprašala, ali ima tisti fantek enake copate? Je rekla, NE. Halo? Mama pa ja vsaka ve, ali so copati od njenega otroka ali ne. Sicer pa me je svakinja opozorila, da naj ne oblačim dobrih, lepih oblačil v vrtec- njim so velikokrat dobile noge -sploh če je bila boljša roba. user posted image
Pošljem to zdaj, pa grem še naprej vas brat-se je nekaj nabralo čez dan...user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 190
17.9.2008 22:38:15   
Alina_alin
Ulaa, pozabljanje otrok- to bi se mojemu lahko hitro zgodilo. user posted image Zato jaz hodim po otroke, on jih vozi. (hecam se, dvignem jih jaz-ker je on predolgo v službi) SEdaj, ko bomo vozili obe, pa ne vem al bo on obe peljal. Še se bom odločila. Pick up, pa jaz zagotovo, razen če bi bila kaka sprememba v službi, moji. Ker Špela mi je že pred časom parx rekla: "Veš mami, zjutraj je bil hec,  ko me je ati peljal k teti Zdenki, me je pozabil odložiti in sva se odpeljala mimo, pa sem mu rekla -ati mimo sva (ko je videla hišo), in ati je obrnil in me peljal nazaj..." Enkrat pa mislim, da sta že do Maribora prišla- ko je pogruntal. user posted image   Kaj naj rečem - moški - ki lahko dela samo 1 delo hkrati. Ker on je vozil, hja še telefoniral (to je izjema, ko lahko 2 opravili hkrati user posted image ) in bil  z mislimi v službi.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 191
17.9.2008 22:41:20   
Pandica
Nič mamčice jaz se letim tuširat z vroooččooo vodo, da sem malo zagrejem, ker me full zebe, joj, ta mraz user posted image   zakaj še ni vedno poletje in toplo? 

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 192
17.9.2008 22:41:46   
Alina_alin
vedra,user posted image naj mine, čimprej. ŠŠŠc, vstran bolečina! Joj, mene že boli, ko berem o zobozdravniku. Poleti enkrat ste vse povrsti hodile k zobarju- hja, celo jaz sem tudi šla, cela trda. Me pregledal in je rekel da je vse bp, kontrola čez 1 leto. Tooo, yes. sem bila najsrečnejša na svetu. 

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 193
17.9.2008 22:52:09   
Alina_alin
Jaz sem že v zimski opravi, ko sem na RR. Gor na pižamo imam še oblečen kopalni plašč user posted image pa zokne spodaj. Ker drugače bi tudi zmrznila tu gor.
Pandica,  danes nisem uspela prit do Kik-a zamenjat. Bom jutri mogoče.
sanwebdra, zs

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 194
17.9.2008 22:56:26   
jasna
živa, mogoče bom malo mimo brcnila, ampak vseeno... Kaj pa, če je zbujanje v joku posledica celotne situacije pri vas doma? Saj veš stiskate se na majhnem prostoru, user posted image  ni, ti si sama za vse, pa verjetno tudi precej utrujena... A boste kmalu na svojem?

kinnie, tole zamenjevanje v vrtcu je na začetku zelo pogosto. Pa ponavadi ne gre za krajouser posted image . Naš A je redno ostajal brez tenisk, ker jih je ena babi kar naprej obuvala svoji vnukinji, čeprav so ji bili 2 številki prevelikiuser posted image . In jo v njih tudi odpeljala domovuser posted image .

Vanili, jaz grem na predavanje. Če m,i bo uspelo prileteti iz vrtca pravi čas. Kasija, greš ti tudi?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 195
17.9.2008 23:01:02   
teka
ljubljančanke, kak vam zavidam juula ju3! bi šla takoj, če se ne bi rabla tak daleč peljat...

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 196
17.9.2008 23:01:22   
sanwebdra
alina_alin, ZSuser posted image

tak čveke ... Lahko noč, pa eno bolho na pomoč!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 197
17.9.2008 23:03:10   
Alina_alin
teka, kak ste - Zara, Max?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 198
17.9.2008 23:06:28   
Pandica
Evo me, stuširana in že nazaj na RR user posted image

Zdaj sem glih čula po radio, da je 23. septembra zdaj na Dunaju Madonna user posted image
Joj, kak bi šla na ta koncert, Madonna pa mi je res prava asica, ima mi dobro muziko, pa za svoja leta zgleda tut svetovno.
Bi šla katera z mano? user posted image user posted image Bog ve, koliko stane karta? user posted image Poceni glih ni po moje.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 199
17.9.2008 23:12:46   
Pandica
Alina_alin  jaz sem si tut glih danes šla dol v omaro po one bolj tople copate. In sedaj imam na nogi peseke obute user posted image  user posted image  user posted image   take full vlke, črno - sive, podobni so kakšnemu mopsu al pa buldogu, ker imajo "potlačen" gobček user posted image , so pa full topli user posted image

Joj, jaz pa imam spet toliko za peglat, pa ne vem kdaj se bom zraven spravla user posted image
Zdaj se mi po pravici povedano res ne da, čez dan pa je to zraven Zale nemogoče.
Če pa ji bi recimo dala narazen prenosno posteljico / stajico ( ki je zdaj seveda zložene in pospravljena v kotu njene sobice ) in jo dam not pa se dere ko jesihar, da lahko oglušiš zraven user posted image  

Aja, pa kak me je prej Zala gledala, ko sem si obuvala te copate. Kak je bla smešna user posted image   češ: "Ja, mami kaj pa te imaš zdaj to na nogah?" me je kr skozi v noge gledala user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 17.9.2008 23:15:01 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?