VANILI
|
helou od ene ultra super zaspane vanili matr jaz sem kronično utrujena. včeraj sem na jogi zaspala. sem nekaj celo sanjala. Ko sem se zbudila, sploh nisem vedla, kaj se dogaja in kje sem. pol sem skušala ugotovit, a sem smrčala - no pa nisem, ker sem unga jogiputrota vprašala, kaj če zaspiš, pa ni blo čutit kakih muzanj v tem stilu. v glavnem, zombili vanili sem, pa v soboto dobimo obiske, za cel vkend, s epravi spet maksimalno angažirat, pa jutri grem na predavanje od J.Juula (a gre še kera??), tako da sem res morto di krepo . danes me je sodelavka vprašala, s im se mi je zamerila, da jo sploh ne šlivim. Joooj saj je res - v zbornici sedim kot živo truplo, samo kimam in se tu pa tam nasmejem. Saj sem čist dobre volje, samo taka, kot cunja. no vsekakor se pridružujem v klubu jokic še jaz, jokam za lepo in grdo, jok me očisti, sprosti, prežene stisko. Res veliko jokam, to mi je terapija. Potem mi je veliko lažje. Jokam že celo življenje. Hočem rečt, da kažem čustva, ne znam blefirat. Tako da ne pašem čist v slovensko okolje kar se tega tiče. klaudija, dobili smo 6. zobek a je tudi v Lj ta trgovina Kik ali kako že - skos o njej goborite, jaz bi tudi žabotu morala kaj kupit. program v vrtcu - starejši: sem bila poziivno presenečena, ker smo dobili list obvestilo, da v našem vrtcu imajo obogatitveni program, otroci lahko izbeejomed plesnimi, pravljičnimi in glabenimi uricami, pa še gledališki abonma kar v vrtcu (4 predstave vsaka stane 2,89 evrov). No pol je menda še kup reči, kar se bo počelo, in sem res vesela, ker Živa rabi tako dogajanje, saj zato sem jo pa konc koncev dala v vrtec. končno je tudi teo začel jest koščke. Jaz nosim kosilo iz šole in mu dam kar tko, danes npr, raviole sirove, jih je tko zobal. Sem pa, budalo jaz, kupila od tomi tipi takopodlogo, ki se kao zalima za mizico, gor pa zalimaš še vakumsko skledico. In sprobam zadnjič in kažem mojmu, kako to super funkcionira, res se skledica ne odlepi od podloge. A žabo se ni dal in je vlekel in vlekel - in skup s podlogo je vse sfrčalo na tla!!!! . tko da ta patent mi ni več tokkul kot je zgledal. zobozdravnik:joj jaz že na vratih rečem, da bi injekcijo in šele, ko mi zagotovijo, da jo dobim, grem noter. Noja zobarica je enkratna, tudi mlada mamica (sicer je mojih let) in dela perfektno, ker je perfekcionistka, meni pa je tudi prav tako. In brez injekcije mene več noben ne spravi na tak stol Zakaj že bi trpela, če ni nujno?? Injekcija pa tudi ni nevarna, malo je zoprno, če moraš pol kaj govort, jaz semenx šla v eno prodajalno cd-jev in hotla vprašat za en dvd in sem bila kot da bi me kap - unmu sem se kar smilila, še slina mi je tekla iz žnabel mišk - uživaj v nosečnosti še za nas!! Tudi meni zbujaš skomine novo zaposlene mamčice: kar pogumno, ve ste bebijeve in saj veste tsto pesmico: evo mojo kvoto sem izpolnila, zdaj pa grem: likat, pospravjat in verjetno kar spat. Aja, spimo na novi postelji kot angelčki. In fora: prej me je motilo, da imam premalo prostora (140), zdaj (180)pa mi je moj rekel, da se je ponoč zbudil in čist na rob, jaz pa čist pri njemu - več kot pol pojstle pa fraj . no samo dojet še mram, da imam več placa, pa bo. lahko noč, mamčice, se že veselim sobotnih srečanj!!!!
< Sporočilo je popravil VANILI -- 17.9.2008 22:10:33 >