|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
18.9.2008 22:30:20   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Sem taka koma, smo 9 ur pobirali grozdje, pa še jaz vozim (danes 85 km v eno smer) in sem že kot cota. Jutri pa ponovno v boj. Nočko!user posted image

Sem se danes, ko sem se peljala od doma na srečanje spomnila nate- videla sem brače - kako obirajo grozdje. SE ti je kaj kolcalo?

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 251
18.9.2008 22:30:34   
Pandica
Evo, jaz sem že tut stuširana in nazaj user posted image   na nogah imam obute peseke user posted image   , čez pižamo pa še kopalni plašč in sem se spomnila na porodnišnico, kaka sem bila tam z ono haljo, ko sem si jo dala gor user posted image pa one spalne 3 x prevlke z takim izrezom, da sem tak vse zize mela ven user posted image   pa z mrežastimi sexy hlačkami user posted image   joj, kaj mi te je danes user posted image   nekaj me trga user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 252
18.9.2008 22:32:52   
Alina_alin
Pandica, še dobro da si prišla, ker drugače bodo samo moji posti tu gor.. Ne upam sploh več nič pisat. Ko stisnem enter to naredim s strahom. Ko pa stisnem refresh, pa me zmrazi, ker čakam, če me kdo po glavi...user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 253
18.9.2008 22:33:58   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Ej, punce, samo Štajerke smo tu gor. Kaj je v LJ mrk RR?

Mogoče niso plačale kabelske, pa so jim internet odklopli  user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 254
18.9.2008 22:34:21   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

, čez pižamo pa še kopalni plašč i

sva v isti opremi. Bodo to zdaj naši "dresi" nočnih RR-desetkuser posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 255
18.9.2008 22:36:26   
Pandica

Pandica, še dobro da si prišla, ker drugače bodo samo moji posti tu gor.. Ne upam sploh več nič pisat.

Saj pa veš, da ti jaz vedno delam družbo al pa ti meni, ne? user posted image  

Evo, vidim, da je tut VANILI gor user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 256
18.9.2008 22:38:52   
Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

, čez pižamo pa še kopalni plašč i

sva v isti opremi. Bodo to zdaj naši "dresi" nočnih RR-desetkuser posted image

user posted image

še dobro, da Zala spi v svoji sobi, ker, ko sem to prebrala sem se začela smejat ko ena "krava" pa kaj si ti nor user posted image user posted image user posted image   "dresi" je napisala user posted image   nea moreš Alina, jaz se bom polulala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 257
18.9.2008 22:41:56   
majoli
Dragi Jaka, Vse Naj Naj!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 258
18.9.2008 22:43:34   
majoli
Punce, moj dres je pa takle: pod pižamo majica z dolgimi rokavi, čez pižamo flis s kapuco, štumfi na nogah.

< Sporočilo je popravil majoli -- 18.9.2008 22:44:02 >

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 259
18.9.2008 22:46:31   
Pandica
majoli   pa daj ne ga srat zdaj in izstopat ti z tvojim dresom, ki ni enak našim user posted image  user posted image
Veš, da moramo imet vse enake user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 260
18.9.2008 22:52:20   
mehurčica
LJ: kak je bilo na Juulu??? Joj, kak mi je žal, da ni kje bližje.

V RR večernem dresu nisem danes. Imam podobno opravo, kot Majoli.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 261
18.9.2008 22:54:10   
Alina_alin

IZVIRNO SPOROČILO: majoli

Punce, moj dres je pa takle: pod pižamo majica z dolgimi rokavi, čez pižamo flis s kapuco, štumfi na nogah.

Majoli, da nisi ti slučajno sodnica? Ali pa gor kopalni plašč, hitro.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 262
18.9.2008 22:54:36   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

V RR večernem dresu nisem danes. Imam podobno opravo, kot Majoli.user posted image

Špilferderberci sta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 263
18.9.2008 22:55:43   
Alina_alin
Hm 2 sodnici ali 2 ekipi? Narobe svet... user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 264
18.9.2008 22:56:17   
lane31
Da bi vidle mojo pižamo user posted image ........nad koleni ,dolgi rokav ,spredaj velik medved -ki je viden še samo meni .............kupljena pa za prvo počitniško prakso - torej šteje 16 let user posted image imam pa še eno na isti dan kupljeno - je bila takrat drugačne farbe ,zdaj sta enaki user posted image
Itak spim vedno free ,tako da imam te moji ninici za večer in jutranji kafe ......pa da ne bo pomote imam celo 3 pižame zelo novega datuma ....pa mi nekak ne sedejo ker jim manjka tisto nekaj.........kilometrina user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 265
18.9.2008 22:58:41   
VANILI
oj mamčice!
sem napisala kilometrski post in potem zagledam "we are sorry" matr ti dam jaz sori porkašpinčakulesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  smotani računalnik

no da povzamem:
1. jaka, hepi brzdej tu ju, hepi brzdej tu ju, hepi brzdej dir jakaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,hepi brzdej tu juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

2. suzanamai - hvala za copatke, leeeeepi so!!! mi2 bi se res lahko kaj duble, sajne živiva tko daleč narazen.

3. Bila na predavanju JJ - bil je fenomenalen, njegov stil, karizma, vsebina in način govorjenaj, smo se ful režali, ker je popestril s primeri, anekdotami - sem naredila kup zapiskov in seeda kupila njegovo knjigo To sem jaz, kdo si pa ti? Mi je žal, ker ne morem na njegovo izobraževanje. Je predragouser posted image . No, prišla je prijateljica z 4mesečnim sinkom in mi ga je dala v naročje, ker je morala na wc. In sem tam obstalaz malim... joj kok je luškan... joj kako sem ga stisnila k sebi in ga lupčknila... joj jaz bi mela spet bebija... pa šepa še pa še....

moj pa je med tem, ko smo se mi3 potepali, pomil kopalnici, celo kuhinjo , ploščice in naštimal novi nočni lučki v spalnici.user posted image
grem poslat, da me ne ****ne spet ven

no bom kar tu nadaljevala, sem šla kar na "uredi"

zebenje: mene pa ne zebe, lalalalala, je moj kar zakuril in mi je tako lepo topleko. Sicer pa nimam čez piđamo šlafroka, pa tudi bosa sem, tudi brez štumfov. kam - v katero ekipo torej spadam??user posted image

< Sporočilo je popravil VANILI -- 18.9.2008 23:01:08 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 266
18.9.2008 22:59:24   
jasna
Evo še pozdravčki iz LJuser posted image ... še vedno v civilu, dres še nisem uspela navlečt naseuser posted image ...itak deca spijo šele pol ureuser posted image .

Predavanje je bilo zelo zanimivo, tip je prav zabaven. V  bistvu celotno načelo predstavi skozi precej zabavne zgodbice, ki pa so, ko malo pomisliš, pravzaprav tudi žalostne. Mi je žal, da nisem šla že na prvo predavanje.
Vanili, oprosti ker sem kar tekla mimo, ampak sem lovila sestriča, ki ga že pol leta nisem videlauser posted image .

Na srečanju je bilo tudi fajn kot vednouser posted image . Tave, pogrešana si bilauser posted image . Kasija pa tudiuser posted image .

Grem še mal štalco v red spravit. Alina, kako ti to uspe tako zgodaj?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 267
18.9.2008 23:00:23   
Pandica
Lane31   joj, si te že predstavljam v tej pižami user posted image  user posted image  user posted image   ampak danes lahko ne, ko je user posted image   v nočni, saj drugače pa bi v tangicah okrog skakala user posted image   in ne v tej ponucani pižami user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 268
18.9.2008 23:03:15   
VANILI
jasna, je že ok. tudi jaz sem šibala, me je oče prišel iskat. Glede zgodbic maš pa prav. Jz sem se našla v dveh: v tisti o princeski in 32 jutranjih "pripravkov" in tisti, ko bulimo tamalega pri mizi in pobiramo koščke po tlehuser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 269
18.9.2008 23:03:48   
micla
Ojla,

vidim, da je debata o nočni modi. No jst sm se pa pod tušem ravnokar tko zagrela (beri tuširala z vrelo vodo), da mi je zdej v pižami ful toplo.  Tko da tudi jst falim iz ekipe, samo punce, jst morem imet malo škonta, ker tle na primorskem naj si ne bi dajali še štumfov in halje 18. septembra.  user posted image   Šele tam enkrat konec novembra pripada. user posted image

micla

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 270
18.9.2008 23:04:20   
jasna
Vanili, a si ti videla, kdaj je bila knjiga napisana?user posted image  Ljudje se očitno oklepamo starega kot pjanc plota, da smo šele sedaj sposobni prebaviti njegova načela. Moram priznati da imam tudi sama težave s tem. Sicer pa, kdo pa pravi da je pa njegov način edini pravi in pravilen.user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 271
18.9.2008 23:06:04   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

jaz sori porkašpinčakulesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  smotani računalnik

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 272
18.9.2008 23:07:10   
VANILI
jaz mam pa celo tri piđame: eno oranžno, ki je že širša kot daljša in elastika na hlačah čist fuč, tako da mi med hojo kar dol zleze, kar se posebej fino zdi mojmuuser posted image . No pol mam eno turkizno iz frotirja, ko  jo mam, ko je čist mraz ali ko sem bolana, pa tretjo z muceki takimi kubističnimi, ko mi jo je mami kupila. Za poleti mam pa bokserce pa razne mikice stare, eno celo od mojga bivšega z bakarske regateuser posted image . tko da prav nič seksi nisem za v pojstlo.
sem pa mojmu kupila bkserce z gumpki, ki jih je tok fajn odpenatuser posted image

gola ne maram spat, ker mi skos nekaj piha. Pokriti se pa moram vedno, drugače ne morem zaspat. Vsaj z rjuho.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 273
18.9.2008 23:08:32   
micla
Jaka..... vse najboljše in najlepše. user posted image user posted image user posted image

micla

Neposredna povezava do sporočila: 274
18.9.2008 23:09:22   
jasna
Vanili, meni najljubša:

Juul razlaga o tem, kako so se ženske borile za to, da se jih obravnava kot ljudi... in da je prišel čas, ko se tudi otroke obravnava kot ljudi... da pa upa, da bo še doživel, ko se bo tudi moške obravnavalo kot ljudiuser posted image

Najbolj žalostna:
Ko oče ne zna biti oče in postane slaba kopija mameuser posted image . Sem prav razmišljala, da tudi jaz preveč težim  mojmu kaj naj bi počel z otrociuser posted image

Uf, se bere, kot da zdej ful težim... ne ne user posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 18.9.2008 23:10:49 >

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?