|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 2009 mami
22.9.2008 8:48:47   
baby1978
 Baje se kvaliteta spermijev boljša z čim pogostejšim sexom. 

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 126
22.9.2008 8:55:03   
ursa30
če se user posted image  trikrat na dan recimo, se kvaliteta user posted image  zihr ne zboljša...
moja G je tudi meni predlagala, da je priporočljivo  user posted image na vsake dva dni..takrat je kvaliteta spermijev najboljša.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 127
22.9.2008 9:04:09   
sakuL
oooooooooooooooooj

kako steuser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 128
22.9.2008 9:08:22   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

oooooooooooooooooj

kako steuser posted image

jaz bolj ponedeljkovo user posted image  sem že eno uro  v službi, pa nisem še nič naredila..počasi se pripravljam, da bom zaštartala user posted image user posted image user posted image

pa ti, kako si?

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 129
22.9.2008 9:16:11   
baby1978
Hm Hm...... ker se veliko gibam med medicinskim osebjem, slisim veliko razlicnim mnenj o tem kolikokrat na teden oz. kako pogosto user posted image je najbolj priporočljivo, za dobro kvaliteto. 

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 130
22.9.2008 9:28:12   
Tanja55
oj punce dobro jutro!! baby1978 lepo pozdravljena! kar se tiče user posted image  je res optimalno 2-3x na teden, ampak hej, najboljš je da takrat ko se vama zahoče. Ne preveč tehnično na to gledat, po moje deluje na psiho in je prej kontra učinek kot kaj drugega. Je pa blo o tem že nekaj na forumu pisanega in če najdem, bom pripela. Sicer je s KT res tko, da se lahko začne takoj, veliko jih tud takoj zanosi in je vse brez težav, sam priporočajo še vedno naj bi nekako se naravno ravnovesje vzpostavilo za kar je pa potreben čas cca.3 mes. Jst sem sicer zdej dobila KT na zadnjem pregledu, pa sem se odločila da jih ne jemljem (ahhh zdej je moja koža sicer obupna).

Kako pogosto user posted image za dobro kvaliteto (tale izraz mi je super user posted image ) bi pa moj dragi pospremil z besedami, da "on ma itak skoz dobro kvaliteto". Itak misli, da bo pač uspelo v prvem poskusu a ne? Ko je pa on tko fejst....ahh mama Afrika...

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 131
22.9.2008 12:00:04   
Anjuša
tanja55 midve pa imamo samo "kvalitetno" poleg sebe - moj bi ravno tako reku!!! Joj kaj so včasih grozni tile tički naši user posted image  user posted image   Nimaš kaj - brez njih pa ne bi blo nič....moj je reku naj danes naredim še en test...kot da trije niso dovolj jasno pokazali, da ne bo nič ta mesec!
Resnično upam da bi naslednji mesec uspe. Sicer premišljujem če bi bilo dobro obiskati G da ugotovim če so kakšne "pregrade oziroma ovire" - kaj mislite punce???

Anjuška

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 132
22.9.2008 12:44:23   
ursa30
jaz sem šla na pregled po dveh letih neuspeha, pa mi je odkrila pregrado..ne vem, če ti zamuja user posted image  par dni, še ni razloga za obisk ginekologa.
tudi, če boš šla, ni nobene garancije, da bo na UZ videla pregrado, če bi jo slučajno imela. pri meni je ni, vse do zdaj, ko sem ji omenila, da imam probleme z zanositvijio. pregrada se ne vidi vedno, to je odvisno od ciklusa, mislim, da se najboje vidi par dni po user posted image .
če več kot eno leto ne bo rezultata user posted image ,  je pa počasi že čas razmišljati o obisku pri G.

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 133
22.9.2008 12:56:58   
Tanja55
Ja ja se čist strinjam z Uršo30...po enem letu, če ne uspe, se gre v nove boje in preiskave. Anjuška draga, res mislim, da preveč razmišljaš. Tle na forumu pod Upamo skupaj je debata na Kaj naj se storim...prav o tem in punce razlagajo, da takoj ko so se sprostile se je prijelo. Tko da nič, ven, v jesen, kostanj nabirat in po listju skakat...pol pa veselo na toplo, pod kovtr...pa bo user posted image  in veselje. Vem pa, da je težko, je tud meni...še vedno mam stresne dneve in cel vikend sem si čas krajšala z izbiro imenuser posted image  pa sploh ne user posted image in še nekaj časa ne bomo!!! Tko da ja, look who's talking...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 134
22.9.2008 12:58:43   
sakuL

oooooooooooooooooj

kako ste

jaz bolj ponedeljkovo sem že eno uro v službi, pa nisem še nič naredila..počasi se pripravljam, da bom zaštartala

pa ti, kako si?

hehe, sej vidis delovne, šele zdej sem imela čas odpisat,...user posted image user posted image user posted image

no ja...

eno butasto vprašanje... a ve že ta mesec oz. oktobra ne pričakujeteuser posted image ??

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 135
22.9.2008 13:10:44   
ursa30

oooooooooooooooooj

kako ste

jaz bolj ponedeljkovo sem že eno uro v službi, pa nisem še nič naredila..počasi se pripravljam, da bom zaštartala

pa ti, kako si?

hehe, sej vidis delovne, šele zdej sem imela čas odpisat,...user posted image user posted image user posted image

no ja...

eno butasto vprašanje... a ve že ta mesec oz. oktobra ne pričakujeteuser posted image ??

jaz nisem med njimi, dokler  ne opravim posega, bom samo njihova navijačica..

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 136
22.9.2008 13:13:00   
Anjuša
Tanja55 čisto prav imaš! Sprostiti se je treba, odmisliti na to in kar bo pa bo....seveda pa se strinjamo da je težko...
Tudi jaz že kar o imenih govorim in imam že zbrana, čeprav se zavedam da je lahko milijon stvari še do takrat ko bom svojo punčko ali fantka poklicala po imenu!
Tako, da bolj se bom potrudila upoštevati tvoj nasvet kot pa misliti samo na user posted image , ti pa stori enako!!!! Bi se morali pogovarjati kaj delamo čez dan....da bi odmislili delanje user posted image  

Anjuška

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 137
22.9.2008 13:30:57   
sakuL
ursa30 potem sva že dve, mi2 bova še malo počakala, oz. ko nama bo zapasalo delati na user posted image , bova tudi začela, mogoče že danesuser posted image user posted image (ne sej ne).

Bom pa delal na tem , da bom mamica 2009-definitivnouser posted image

**najraj**

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 138
22.9.2008 14:21:04   
ursa30
midva imava zbrana imena za user posted image  že par let user posted image
si do zdaj še nisva premislila user posted image

sakul, ja čimprej veselo na delo user posted image user posted image user posted image  midva morva pa ful pazit, da ne bom zanosila pred posegom, tako da bolj malo user posted image , kondomov pa ne marava user posted image
eeh, bova že nadoknadila, ko bo to potrebno user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 139
22.9.2008 14:35:15   
Anjuša
ursa30 se opravičujem ker nisem bila dovolj pozorna in mi je ušlo - kakšen poseg imaš ti sedaj?
Aja! In kakšna imena imaš zbrana! Moj namreč navija oz. je že trdno odločen da če bo fant bo MAKS in meni se dopade ime ANEJA user posted image user posted image

Anjuška

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 140
22.9.2008 14:40:31   
baby1978
Ojla....
Midva z mojim ljubim, pa se nič kaj dosti ne pogovarjava o user posted image imenu. sploh ne razmišljava veliko o user posted image . Ko bova pripravljena , bom tudi jaz user posted image in bo user posted image na poti. Upava pa seveda , da čimprej.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 141
22.9.2008 14:45:31   
ursa30
anjuša, imam maternično pregrado, ki jo bo potrebno odstraniti. zaradi tega ne morem zanositi, če pa bi mi vseeno uspelo, bi po vsej verjetnosti imela SS ali donosila prej.
sedaj moram počakati, da dobim user posted image , potem pa pokličem, da dobim datum operacije.
ja glede imen je pa takole, sva se pred par leti, ko še nisva načrtovala otrok, čisto spontano pogovarjalo o imenih. on je predlagal za punčko, jaz za fantka, pa je bilo obema všeč user posted image  
fantek: Nik ali Maj,  punčka: Tiana ali Tanaja

maks in aneja..zelo lepa imena user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 142
22.9.2008 14:46:46   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

anjuša, imam maternično pregrado, ki jo bo potrebno odstraniti. zaradi tega ne morem zanositi, če pa bi mi vseeno uspelo, bi po vsej verjetnosti imela SS ali donosila prej.
sedaj moram počakati, da dobim user posted image , potem pa pokličem, da dobim datum operacije.
ja glede imen je pa takole, sva se pred par leti, ko še nisva načrtovala otrok, čisto spontano pogovarjalo o imenih. on je predlagal za punčko, jaz za fantka, pa je bilo obema všeč user posted image  

ojla Urši,user posted image

kako smo kaj???? user posted image user posted image

Upam, da bo to s pregrado čim prej za tabo... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 143
22.9.2008 14:53:30   
Anjuša
IZVIRNO SPOROČILO: baby1978

Ojla....
Midva z mojim ljubim, pa se nič kaj dosti ne pogovarjava o user posted image imenu. sploh ne razmišljava veliko o user posted image . Ko bova pripravljena , bom tudi jaz user posted image in bo user posted image na poti. Upava pa seveda , da čimprej.

Saj MIDVA, se tudi ne pogovarjava...vsaj ne prostovoljno...sem jaz vedno tista ki začnem to temouser posted image user posted image user posted image user posted image Jah no kaj....saj si ne morem pomagat če je pa želja tako goreča....
Ampak je še vedno potrebno upoštevat nasvet tanje55 sprosti se in uživajuser posted image pa bo prišlo samo od sebe! Se bomo potrudili, kajne tanja55?

Anjuška

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 144
22.9.2008 14:53:37   
baby1978
Urša tudi jaz držim pesti za tebe, da bo to čimprej za tabo.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 145
22.9.2008 14:57:10   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

ojla Urši,user posted image

kako smo kaj???? user posted image user posted image

Upam, da bo to s pregrado čim prej za tabo... user posted image

hey, aquica!!
hvala, user posted image user posted image  upam, da čimprej dobim datum. kako je pa kej s tabo??

baby, hvala tut tebi user posted image user posted image

prvič po dveh letih komaj čakam, da dobim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 146
22.9.2008 15:06:19   
punčka10
Ursa30 pol sva pa midve precej na istm, kar se sexa tiče!user posted image  Midva morva tut full pazt, da ne bi slučajno zanosila(čeprov pravjo, da ob taki velki endometriozni cisti skor ne morš) in zato bl mal user posted image user posted image . mi skos govori,joj komi čakam, da bova lahko otroke delala.user posted image user posted image
Ti pa priporočam, da kr mal positnarš za datum operacije. Jst sm mela zadnič pregled in po pregledu nej bi mi dala sestra datum za laparaskopijo in ona men, ja kr enkrat oktobra ,novemba pokličte,pa se bova takrt zmenile za datum, k je vse polno do takrt. Pa jst njej,halllllloooo,pol mi  boste pa takrt rekla, no vi kr decembra pokličte... No in pol me je vsa nejevolna vprašala, no,a maste 27.10 čs. Jst tko no evo mam in mam zdej datum, ki ga sicer ne bi blo.user posted image user posted image
Kar se pa imen tiče. Za fantka ga mam in je obema full ušeč, za punčko mi pa niti en ni tko, da bi rekla to bo in konc.Tko da bom vesela kšnga luškanga predloga!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 147
22.9.2008 15:21:04   
ursa30
punčka, hvala za nasvet. veš da bom sitna user posted image user posted image  sj se gre zame kle user posted image
mi je dr. dal eno cifro od sestre in mi je tudi rekel, naj malo positnarim. ko sem klicala sestro, mi je rekla, da so čakalne dobe kar dolge, ker ta doktor operira samo dvakrat na teden. če bom še letos na vrsti, bo po moje kar super..čeprav..3 mesece dodatnega čakanja..
v tem tednu pričakujem user posted image , jo bom takrat poklicala, pa da vidm, kaj bo povedala user posted image

(odgovor članu punčka10)
Neposredna povezava do sporočila: 148
22.9.2008 15:31:27   
punčka10
Aha,tep ne bo treba na pregled šeenkrat. To je že bolš. K men je blo najprej rečen, tko kt tep,poklič k dobiš user posted image  in pol k je je blo konc, sm mela pregled. Kdo te bo pa opereru? Mene Tomaževič in Požlebova. 

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 149
22.9.2008 15:36:35   
Anonimen
živjo punce...vidim, da ste čisto v debati. Mene ni blo cel vikend sem bla tok zasedena, zdajle sem pa ravno iz službe pa kuham pa mam vmes čas za čvekarije :) Midva nimava še nič izbranih imen, jaz jih imam nekaj v mislih o fantkih, o punčkah se mi pa tudi sanja neuser posted image , si namreč že od nekdaj želim fantka, sicer tudi, če bo punčka bo ravno tako toplo dobrodošla...samo, da bo zdrav to je važno. Ampak midva sva prejšni teden samo 2xuser posted image , tko, da nama gre slabo ta mesec :(, ja nepričakujem pa jo oktobra in sicer 2.krog. Upam, da bo user posted image . Ali še katera ne pričakuje oktrobra tukaj ?

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?