|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 2009 mami
19.9.2008 16:09:37   
punčka10
Uf pridno čvekate.Supr. Vidm, da ste ene že ful v prednosti in že veselo delate na user posted image  in čakate na user posted image , ko mormo nekatere še mal odložit to(vsaka iz svojih razlogov).Hi,hi.Ampak 2009 je dolgo leto in mamo vse čs, da nam rata,čeprov bi prjokal naši pikci oz pikice bolj proti koncu 2009.user posted image user posted image  
Jaz sm stara 24,moj user posted image  pa 25.Skupi sva 4 leta in še mal.
Vidm, da je velik punc, ki bi ble rade mlade mamice, kar se mi zdi kr redkost zadne čase,ampak supr. Itak,k je pa tak način lajfa,da je to težko izvedljivo!
Tanja55 tut jst vrjamm,da je to kr mal grozn, če sta tkole ločena tak dolg čs...ampak sej veš, če je to to, bo ljubezn zdržala in bosta kmal srečna skupi.
Sakul jst bi mela tut user posted image user posted image ,en lep parčk, čeprov si tko potihm želim fantka,če bo sam edn.user posted image  Moj dragi pa punčko tko da je sreča, da se ne da izbirat, k bi ble pol borbeuser posted image user posted image Ampak itak bi jst zmagala.user posted image user posted image
Seznamčk je supr ideja!

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 101
19.9.2008 16:46:08   
Anonimen
Ja kar nekaj si nas želi biti mlada mamica. Midva prej o tem sploh nisva razmišlala, potem pa kr naenkrat, fant dobi službo, oblubleno mu je napredovanje, jaz diplomiram, tam kjer sem delala preko študenca me bodo zaposlili, povedala sem jim, da bova pač delala na user posted image in nimajo nič proti, dobla sva ugodno najemniško stanovanje in tako, da je misel na user posted image res prišla kr naenkrat, še pred enim letom sem mislila, da nama ne bo nikoli spelo  sploh živeti skupaj, glede na nepremičninske problematike, ampak res sem vesela, da je tako kot je :) in upam, da bo tako še naprej.  Glede seznama ..super ideja, da se mal spremlamouser posted image

(odgovor članu punčka10)
  Neposredna povezava do sporočila: 102
19.9.2008 18:28:07   
Anjuša
Pozdravljene punce!
Naredila sem test...se nisem mogla zadržat....vem da bi ga mogla zjutraj, ampak zdaj je pokazal NEGATIVNOuser posted image user posted image user posted image user posted image
Imam še vedno malo upanja, da je mogoče, bom probala jutri zjutraj....
Tečke user posted image  pa še nisem dobila....joj, kaj mislite je še vedno malo upanjauser posted image user posted image user posted image

Anjuška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 103
19.9.2008 18:45:02   
Tanja55
upanje je vedno, Anjuška, če ne ta mesec pa naslednji...nič jokat, sam vesela bit, je več možnosti, da se  otroček pridruži user posted image ...Bolj ko razmišljamo bolj se odmika, pol pa pride takrat ko ga najmanj pričakuješ. Tko je blo z mojo ljubeznijo in vem, da bo tko tud z otročkom...se trudim čim manj načrtovat, a kot je razvidno sem bolj slaba v tem user posted image . Pluski bojo, gotovo, kar veselo in neobremenjeno user posted image  pa bo... Kar probat Anjuška, že dons zvečeruser posted image

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 104
19.9.2008 18:48:03   
cukr07
Jaz sem stara 27, moj pa 29 let. Skupaj sva skoraj 8 let, poročena dobro leto, skupaj pa živiva 3 leta. O otrocih sva se pogovarjala še predno sva začela živet skupaj, vendar jaz nekako še nisem bila pripravljena nanje. Moj me vedno heca, da če bi začela delat otroke takrat, ko je on začutil željo po očetovstvu, potem bi že v šolo hodili user posted image . No sedaj sem tudi jaz prepričana da si želim postati mama in da je res že čas, da začneva delati na prvem user posted image .

Včasih me je ob vsem tem kar malo strah, ko berem da nekatere ne morejo zanosit po več let. Upam, da nama bodo prihranjene takšne muke.

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 105
19.9.2008 19:45:28   
ursa30
Anjuša
Punčka10
Rakica26
Tejka24
Pravoda
Maška
Spelka12
Tinč407
Lenna
Hanuši
Sakul
S*
Cukr07
DannyS
Martinčka
Tanja55
Ursa30

tanja, mene si  očitno spregledala user posted image , pa sem se dala sama na seznam...

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 106
19.9.2008 19:48:28   
ursa30
anjuša, možno, da si ga delala prekmalu, možno pa je tudi, da nisi noseča user posted image
tudi če slučajno nisi, ne obupaj, nekaterim rata v prvo, nakateri se morajo (mo) pa truditi več časa...
vseeno stiskam pesti, da ti čez kakšen dan ali dva pokaže user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 107
19.9.2008 20:30:48   
Tanja55
sori Ursa30, ni blo namerno, sem dva krat preverila, prepisala na listek, potem pa glej ga user posted image  spustila tvoje ime ko sem sestavljala spisek. Upam, da smo zdej res vse :) in ne zamerit prosim.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 108
20.9.2008 9:54:16   
Anonimen
Anjuša upam, da si danes že kaj boljše volje ? Res je pametno test delati zutraj, vendar tudi jaz sem prejšni mesec bila čisto neučakana in ga naredila popoldne, bil je negativen , čez 5 dni pa je prišla menstruacija user posted image tako, da so bili zgleda živčki tisti, ki so mi pošiljali signale. Upanje umre zadnje, tako pravijo...tako, da kar veselo na delo punce user posted image in pa čim več sproščenosti pa nam bo uspelo biti mami 2009 user posted image

(odgovor članu Tanja55)
  Neposredna povezava do sporočila: 109
20.9.2008 12:18:05   
Anjuša
pravoda hvala za spodbudo...ja delala sem ga še enkrat danes zjutraj...seveda ni bilo magičnih user posted image ...
Jaz sem bila čisto žalostna, moj dragi me je sicer tolažil da bo pa naslednji mesec....
UPAM!!!!
Sicer user posted image še od nikoder, verjetno zaradi živcev in napetosti, ker neprestano mislim na to... Edino kar me spravlja še ob razmišljanje je to, kdaj bom imela ovulacijo...to mi zdaj ni povsem jasno, ker imam tako zmešane te cikluse....
Kako za vraga naj jo zračunamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anjuška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 110
20.9.2008 12:36:09   
Tanja55
Hej Anjuška, nič hudega, ti se sedaj samo sprosti in uživaj čas z dragim. Bolj ko boš živčna bolj se bo to poznalo na zmešanih ciklih. Kaj pa če bi se dogovorila za G pregled? mogoč ti najbolj G lahko svetuje kaj pri zmešanih ciklih...jst sem srečka, od nekdaj mam redne menstruacije in si precej natančno lahko zračunam, sam takrat ko sem res pod stresom (kot npr.  ta mesec) mam vedno vse mal premaknjeno (kakšen dan prezgodaj običajno). Držim pesti in lep dan si naredi!

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 111
20.9.2008 16:44:17   
ursa30
tanja, ni nobene zamere user posted image

punce, naj vas minus na testu oz user posted image ne potreta preveč.
jaz sem to doživljala dve leti, upam da se bo po operaciji ta mora končala.
mene je vsaka user posted image prizadela, sploh ko sem zvedela, da je kakšna moja prijateljica user posted image . saj sem bila vesela zanjo, obenem pa neskončno žalostna, da meni ne uspe.
nekaterim je usojeno, da moramo dlje čakati za user posted image . ampak ne obupajte, tudi me bomo nekoč zagledale user posted image user posted image
preberite si žalostno zgodbo na temi M ne pričakujemo oktobra..kaj vse se lahko človeku zgodi..res žalostno..user posted image

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 112
20.9.2008 16:48:17   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Anjuša

pravoda hvala za spodbudo...ja delala sem ga še enkrat danes zjutraj...seveda ni bilo magičnih user posted image ...
Jaz sem bila čisto žalostna, moj dragi me je sicer tolažil da bo pa naslednji mesec....
UPAM!!!!
Sicer user posted image še od nikoder, verjetno zaradi živcev in napetosti, ker neprestano mislim na to... Edino kar me spravlja še ob razmišljanje je to, kdaj bom imela ovulacijo...to mi zdaj ni povsem jasno, ker imam tako zmešane te cikluse....
Kako za vraga naj jo zračunamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anjuša, ja če imaš neredno user posted image , je potem zelo težko izračunat, kdaj imaš ovulacijo.
ene punce jo čutijo, jaz sem jo čutila samo dvakrat v življenju user posted image
pa je po eni strani še bolje, tako manj razmišljam, kdaj jo imam.
tudi tebi svetujem enako. čim manj razmišljaj o ovulaciji in čim bolj neobremenjeno user posted image . priporočljivo je 2-3 na teden. pa veselo na delo user posted image user posted image user posted image user posted image
rezultat bo sigurno kmalu viden user posted image

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 113
20.9.2008 17:13:40   
rakica26
Me ni tu kak dan in ste se že fajn razčvekale. Pa še seznamček smo dobile, ful dobr pohvalnouser posted image .
Skratka, kot vidim, tudi vse pridno slončkate, kar je tudi prav. Tiste, ki pa slončkate še ne pa upam, da se kmalu pridružite.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 114
20.9.2008 19:26:42   
Tanja55
Evo punce, če slučajno ne brskate dost po RR forumu...tole bo verjetno dobrodošlo:

http://www.ringaraja.net/forum/Zanimive_spletne_strani/m_1862899/tm.htm

(odgovor članu rakica26)
Neposredna povezava do sporočila: 115
21.9.2008 17:59:02   
Anjuša
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

anjuša, ja če imaš neredno user posted image , je potem zelo težko izračunat, kdaj imaš ovulacijo.
ene punce jo čutijo, jaz sem jo čutila samo dvakrat v življenju user posted image
pa je po eni strani še bolje, tako manj razmišljam, kdaj jo imam.
tudi tebi svetujem enako. čim manj razmišljaj o ovulaciji in čim bolj neobremenjeno user posted image . priporočljivo je 2-3 na teden. pa veselo na delo user posted image user posted image user posted image user posted image
rezultat bo sigurno kmalu viden user posted image

Ursa30 hvala za spodbudo, pa ne samo tebi, ampak vsem vam "babnicam"
2-3 na teden??? se je za zamislit?? Ampak zakaj samo 2-3 na teden?
Jaz in moj dragi sva vsak dan user posted image ......ja ja pridna sem jaz....no oba. Kaj mislite da je to narobe?

Anjuška

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 116
21.9.2008 19:05:52   
incabinca
Hej!

Tale tema je pa super! Tudi jaz se vam pridružujem, midva bova tudi zdaj začela delati na otročku!! In upam, da čimprej uspe in to želim tudi vsem ostalim tukaj!

Pozdravček

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 117
21.9.2008 19:12:01   
Tanja55
oj Incabinca, pozdravljena in dobrodošla! Te damo na seznam user posted image ...pa upam, da kmalu pričnemo pošteno klepetat. Dons so "babnice" bolj tiho user posted image , očitno se držijo volilnega molka, jutri pa bo verjetno že drugače. Se beremo!user posted image user posted image

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 118
21.9.2008 21:07:45   
Anjuša
Ojla!
tanja55 se čisto strinjam  s tabo...pa niso samo volitve tiste, ki jih oz. nas odmaknejo od računalnikov.....tudi user posted image je v igri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri pa verjetno spet po ustaljenem tiru in tudi tale popestritev in spodbuditev na forumu pride!!!
incabinca pozdrave tudi iz moje straniuser posted image user posted image lepo da si se nam pridružila!
Se tipkamo jutri malo več!

Anjuška

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 119
21.9.2008 22:15:08   
Tanja55
user posted image user posted image user posted image  res je Anjuška, sem na user posted image čist pozabila, ko pa je moj odsoten user posted image ...no ja, pa vseeno veliko užitkov želim user posted image .

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 120
22.9.2008 0:02:03   
baby1978
hja, tudi za naju dva se zacenja...... Pred 1 mesecem sem nehala z KT, zdaj dobila prvouser posted image , pol pa veselo na delo, za user posted image . Upam da nama cimprej uspe.

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 121
22.9.2008 6:10:21   
Anjuša
tanja55 tudi jaz bi kaj hitro pozabila, dobro da je v človekovi naravi user posted image , da ne pozabimo kako se to dela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer pa če bosta z tvojim dragim pridna, naslednje leto ne boš sama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image tudi ko tvojega ne bo poleg tebe!
Pozdravljena barby1978! Lepo da si se nam pridružila-še ena, ki bo z nami upala! Kar hitro bosta začela delati user posted image ? Meni je moja G rekla, da so idealne ramere 3 mesece "čiščenja" in 3 mesece preden zanosim naj jemljem elevit - jaz sem sicer 2 meseca počakala nato sem začela jemat elevit in ga jemljem zdaj že slaba 2 meseca....pa še vedno ničuser posted image user posted image No sicer je pa to 1.krog...bomo videli oktobra...
Čeprav punce, še zdaj nisem dobila user posted image in moj dragi me je spet klical iz službe naj ponovno naredim test...mava obletnico danes in je rekel mogoče bo pa danes user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
kot da hormon izbira dan....joj joj. No ampak za ljubi mir bom ta vidend naredila že 4.test user posted image user posted image user posted image , ker moški preprosto ne razumejo, da morajo biti potrpežljiviuser posted image user posted image user posted image
Jah no, punce nov dan, nov teden NOV ČVEK - STARA TEMA! Se tipkamo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Anjuša -- 22.9.2008 6:19:23 >

Anjuška

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 122
22.9.2008 8:36:22   
ursa30
2-3 na teden??? se je za zamislit?? Ampak zakaj samo 2-3 na teden?

baje, da je v tem primeru kvaliteta semenčec najboljša. ampak ne obremenjuj s s tem, user posted image , kadar vama bo zapasalo, če bo to vsak dan ali pa enkrat na teden user posted image

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 123
22.9.2008 8:38:19   
ursa30
jutro user posted image user posted image user posted image user posted image
incabinca, baby1978, dobrodošle v klubu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 124
22.9.2008 8:45:43   
baby1978
Ojla Anjuša. Hja 3 mesece pause po KT, ni več potrebno, tabletke se izločijo v max. 1 tednu, škodljiivih tabletk že veliko let ni več na tržišču.
Moja sodelavka je zanosila takoj po prvi menstruaciji pa je prej 7 let jemala KT. Pa je zuser posted image in user posted image do zdaj ok.

Moški pa nepotrpežljiviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...... Tudi moj dragi je zelo nepotrpežljiv.
Držim pesti za user posted image .

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?