|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 2009 mami
1.10.2008 10:32:02   
DannyS
sakuL ne preveč razmišljat o tem, ker psiha dela grde hece...

Jaz sem bla npr. včeraj zvečer prav sitna, lih tako kot preden dobim user posted image . Tako, da sem bila že prav user posted image . Ampak še vedno je ni... tako da ne vem.. booo...

Jah meni zaenkrat zamuja 4 dni, tako da bom verjetno v soboto delala test.... če se pač do takrat ne prikaže... Tako da vam bom pol v pondeljek poročala...

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 301
1.10.2008 10:34:52   
Anonimen
Ja tud men je psiha danes naredila svoje..ponoči sem razmišljala o ovulaciji ( sem že v prejšnem postu napisala ), potem sem iz tega razmišljanja prišla na to, da kaj če sem neplodna, če nama ne bo nikoli uspelo...In sem se zbudila kot povoženauser posted image  Ne vem kdaj mi je danes.

(odgovor članu DannyS)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
1.10.2008 10:40:17   
DannyS
Ne se sekirat pravoda. Čisto možno, da si imela ovulacijo, zamudila po mojem pa nista nič, ker kot ti je napisala punčka10, plavalci preživijo nekaj dni tudi do 5 menda... A si sigurna da je nisi imela 1,5 leta, mogoče samo nisi bila pozorna na to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 303
1.10.2008 10:42:53   
DannyS
Malo več optimizma punce moje... jaz se vedno sama sebe hecam, da če pa se zdaj ni nič primlo, se bo pač naslednjič, skoraj boljše, ker bom lahko potem poleti še malo plavala preden bo prišel otroček na svet, pa bo to tudi njemu koristlo...:)

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 304
1.10.2008 10:49:25   
Hanuši
pravoda ne paničari, jest še v življenju nisem čutila ovulacije. Nimam pojma kdaj je, ker nikoli nič ne čutim. Tko, da si glede na dolžino ciklusa pomagam z ovul. koledarjem. Najbolj simpatičen mi je na roditelj-portal.net. Kar se pa plavalčkov tiče, pa ja, plodni zdržijo do pet dni.
Ne bit žalostna, ker bo še vse uredu, boš vidla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 305
1.10.2008 10:53:21   
Hanuši
sorry evo direkten naslov do ovula. koledarčka, prej sem nekaj zabluzila, ker ga imam pod favorites pa sem na blef napisala site www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 306
1.10.2008 11:02:36   
Anonimen
Ja glede ovulacije sem sigurna, po končanju s KT sem imela celo zmedo. 5 menstruacij v 1 letu, od tega 2 naravno, ostalo z Dabrostonom. Tako, da sedaj od novega leta naprej se je uredilo na 35-37 dni in upam, da bo tako trajalo. Ker sedaj res čutim jajčnike in pa opazim sluz.
Hvala za tolažbo, saj verjetno ima vsaka kdaj tak dan, mene je pač danes doletelo. ampak ste me ve že malo spravile v boljšo voljo.

(odgovor članu Hanuši)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
1.10.2008 11:03:03   
sakuL
ja psiha ja, anredi svoje... samo tole pa mislim, da bo kr virozauser posted image
no ja...se bomo že pozdraviliuser posted image

pravoda-glavo gor, pa bouser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 308
1.10.2008 11:32:21   
D0aisy
 Zdravo punce!

Dannys kako dolgo že imaš tako dolge cikluse? Jaz sem imela prej na 30 dni, predzaden je bil 32 dni, zaden pa okoli 45 dni. Ne vem kaj se dogaja z mano, je to normalno. Držim pesti zate!! in seveda za vse ostale-da bo čimprej user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 309
1.10.2008 11:43:51   
ursa30
glede ovulacije. jaz sem jo čutila samo enkrat v življenju, tako me je špikalo v jajčnikih, da sem komaj hodila user posted image  tudi sluzi je bilo takrat veliko.
drugače jo jaz ne čutim. po eni strani še bolje, ker je potem neobremenjenost večja.
punce, vsak mesec je pri rednem user posted image   samo 25% možnosti za zanositev.
tako da glave pokonci, če ni uspelo ta mesec, bo pa naslednji ali pa naslednji.
če po enem letu rednega user posted image  ne bo nič ratalo, potem pa naj vas začne skrbeti in tudi fino je, da se takrat obišče G.
predvsem pa je treba misliti pozitivno user posted image user posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 310
1.10.2008 12:04:58   
DannyS
D0aisy mislim da odkar imam user posted image  imam dolge in neredne cikluse. Kakšenkrat tudi po 2 mesca nisem imela user posted image . Redne in normalne cikluse sem imela samo med jemanjem KT. Ampak, ker imam od vedno tako vse pomešano se niti ne obremenjujem več kot tolko. Zdaj me jezi samo to, da imam potem v celem letu manj možnosti za user posted image , kot tiste ki imajo na 28 dni ali celo manj.

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 311
1.10.2008 13:47:30   
ZaGa
Kok ste ene že pridneuser posted image ! Ene pa šele drugo leto začnemo delat na user posted image  pa bomo potem poročale o naših pričakovanjih... Le pogumno naprej punce...če ne uspe takoj, bo pa malo kasneje.
Drugače sm pa tud js čisto bolna. Vsak dan sm slabša-grlo, nos, glava...tako, da je tud moj user posted image  na čakanju user posted image .

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 312
1.10.2008 13:48:19   
emelly
lp vsem ki delate na user posted image tudi jaz se trudim že od avgusta in sedaj čakam kaj bo  upam da nama rata čimprej ker se moja hčerkica ki je zdaj stara 3 leta vedno sprašuje zaka nima sestrice in brateca tako da upam  na dve veliki črici user posted image držim pesti tudi za vse ostale.
papauser posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 313
1.10.2008 13:58:49   
ella.

Urša30: hej! Sem videla, da si tukaj zdaj bolj dejavna. Se velikokrat spomnim nate in ti želim, da čimprej lepo okrevaš in začneš spet aktivno družinico večati ;)

In vsem ostalim želim vse lepo in prav in najlepše!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu emelly)
Neposredna povezava do sporočila: 314
1.10.2008 14:09:18   
Hanuši
emelly lepo pozdravljena, evo še ena za na seznam. Sva že dve, ki se trudiva na drugem. Vse upamo, da se nam čimprej pokaže user posted image user posted image

(odgovor članu emelly)
Neposredna povezava do sporočila: 315
1.10.2008 14:11:45   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

2009 MAMI

1.* Tanja55
2.* Anjuša
3.* punčka10
4.* rakica26
5.* tejka24
6.* pravoda
7.* MAŠKA
8.* ursa30
9.* spelka12
10.* lenna
11.* Hanuši
12.* sakuL
13.* S*
14.* cukr07
15.* DannyS
16.* Martinčka
17.* incabinca
18.* baby1978
19.* M1987
20.* D0aisy
21.* luna80
22.*ZaGa

23.*emelly

evo še ena več v naši borbi

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 1.10.2008 14:14:53 >

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 316
1.10.2008 15:01:34   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

sakul in DannyS upam, da čez vikend ni bilo in da je še upanje na +. Držim pesti

spelka12-jest imam samo1 % upanja...tko da ga v bistvu sploh ni, in vem da bom dobila user posted image ....
hvala vseeno za lepe želje...user posted image

Zakaj pa samo 1%user posted image .

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 317
1.10.2008 15:19:33   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Urša30: hej! Sem videla, da si tukaj zdaj bolj dejavna. Se velikokrat spomnim nate in ti želim, da čimprej lepo okrevaš in začneš spet aktivno družinico večati ;)

In vsem ostalim želim vse lepo in prav in najlepše!

ellica, hey user posted image user posted image user posted image
hvala za lepe želje.
ja, tale forum mi je trenutno bližje kot ostali user posted image
tudi jaz mislim nate. kako je bilo na pregledu? vse ok?
pikica lepo raste? si že slišala srčka?

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 318
1.10.2008 15:22:24   
sakuL
spelka12-zato ker ne delava se na user posted image (seksava že, ampak ne "spusti" vameuser posted image (al kuko se temu reče)user posted image user posted image

zato 1%,... tolk upanja pa loh imam ane?user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 319
1.10.2008 21:13:14   
spelka12
sakul aja to pa pol ja. Sem že mislila, da imata kake zdravstvene probleme. Kdaj bosta pa povečala procente? Če steče mimo ne veljauser posted image . Kot vidim imaš 10 mesečnega otroka. Bravo. No pol pa le še mal počakajta na drugega, ampak ne preveč.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 320
1.10.2008 21:51:21   
D0aisy
Sakul in Dannys je kaj novega??? Čisto sem že nestrpna glede vaju. Upam , da vama bo ratalo in bomo dobili prve user posted image .

Pridne, pridne user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 321
2.10.2008 7:04:46   
DannyS
Jutro... Pri meni še vedno nič novega...user posted image  Sem začela razmišljat, da mi user posted image  mogoče zamuja zaradi jemanja Centra med, ipak je neka sprememba za telo...

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 322
2.10.2008 7:10:33   
S*
Dobro jutro!
Pri meni je včeraj prišla user posted image , tako da gremo v nov 4 krog. Ostane nam torej še 6 mesecev poskušanja, če želim postati mami v letu 2009.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 323
2.10.2008 7:14:37   
Anonimen
Dobro jutro.. S* en user posted image  zate, da ne boš preveč slabe volje, čeprav vem, da je težko, ko si želiš postati user posted image . Saj nam bo vsem tukajle 1x uspelo.
In kako ste kaj drugače punce ? Približuje se konec tedna..

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
2.10.2008 7:22:19   
DannyS
S* tudi z moje strani en user posted image  pa user posted image  za srečo v novem krogu...

Mah jaz sem bolj po vremenu... vi???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?