|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 2009 mami
3.10.2008 8:27:58   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: punčka10

Ursa30 eno vprašanje mam zate. Zadnč sva govorile o tem, da so tebi predpisali stediril, meni pa ne. No glej  ga zlomkauser posted image ,sm ta mesc dobila eno krvavitev(zjutri ko vstanm madž sveže krvi,čez dan pa nč in to zdej že 4 dan) in sm šla k ginekologinji. Najbrž se na ta način nakazuje user posted image ,ker je pri endometriozi itak vse pomešan.No da pridm k bistvu-ker mam datum27.10. je velika verjetnost, da bom tut takrt krvavela,ker je tak časovn termin,zato mi je moja ginekologinja vseen predpisala stediril in mi rekla,nej ga jem do 27.10. ker pol čez 3dni dobiš user posted image . Dons sm pa prebrala,k je lih ena punca napisala,da so ji rekl, da nej je stediril do sedmih dni pred operacijo.In mi ni jasn kako to???Pol bo lih takrt krvavela,k bo mogla met operacijo??? Mi prosm zaupaš kako so tep naročil, da jej te tabletke? Full hvala!!!

meni niso zaenkrat še nič določili. ko sem klicala za datum, je sestra samo rekla, da naj pokličem prvi dan user posted image  v novembru in da naj grem k svoji G po recept za tablete. pa sm ji rekla, da jih že imam.
verjetno bom takrat dobila točna navodila, kdaj jih začeti jest, ko bom dobila datum operacije.

(odgovor članu punčka10)
Neposredna povezava do sporočila: 351
3.10.2008 8:30:27   
ursa30
spelka12-nič zato, sej ne mores vedt, če nic ne piše , to je za mojega

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 352
3.10.2008 9:29:04   
Martinčka
hanuši juuheej!!! bravo bravo bravo in čestitke seveda..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Poročaj malo.. sam zdej se boš tako preselila na forume o nosečnosti.. no le pridi nas tudi kaj pogledat:)

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 353
3.10.2008 10:33:47   
Hanuši
po mojem, da se ne bom nikamor preselila, ker manj, ko razmišljaš bolje je. Tut v prvi user posted image  nisem bla ne na netu, nisem brala nobenih člankov... Delala sem kar mi je G rekla in to je blo to. Saj vse vemo, da to ni bolezen. Smo pa ljudje taki, da lahko hitro podležemo vplivom. Če bo eno neki špikalo ali..., loh začne tut tebe.
Jedla bom zdravo, se velik gibala, redno obiskovala G, in to je to.

Punce za vas pa velikouser posted image

Aja Dannys, kako pa pri tebi kaže? 

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 354
3.10.2008 11:09:14   
DannyS
Ojla.

Hanuši ne kaže preveč dobro... Od včeraj zvečer imam znake, ki v kratkem napovedujejo prihod user posted image , tako da bomo veselo user posted image naprej in upam da do mojega rojstnega dneva zagledam user posted image , ker bi bilo to zame najlepše user posted image .

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 355
3.10.2008 13:52:37   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL
spelka12-nič zato, sej ne mores vedt, če nic ne pišeuser posted image , to je za mojega user posted image user posted image

sakul imaš z.s.user posted image user posted image user posted image
dannys sej ti znaki so tudi znaki za user posted image . Nikar ne obupaj, dokler se ne prikaže. user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 356
3.10.2008 18:45:59   
tassika
Ojla punce, me sprejmete medse, še včeraj sem bila aprilčica 2009, danes nisem nič, rabim malo družbe za čvekatuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 357
4.10.2008 8:33:01   
Anjuša
Eno lepo dobro jutro čvekice!
Ste bile pa pridne! Vidim da imamo tudi nove kandidatke in nove user posted image
Hanuši čestitke iz vsega srca! Prva med nami user posted image user posted image user posted image user posted image Poročaj nam!

Pri meni  ni nič novega...mogoče ta mesec!Sicer gre tudi pri meni šele v drugo...bomo videli...
Čeprav pravijo da v tetje gre rado, upam da bo že v drugo šlo!

< Sporočilo je popravil Anjuša -- 4.10.2008 8:47:16 >

Anjuška

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 358
4.10.2008 13:35:11   
ZaGa
tassika: Seveda te sprejmemo med nas in držimo pesti, da ti bo tokrat uspelouser posted image

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 359
4.10.2008 19:00:50   
Anonimen
Anjuša tudi pri meni je sedaj v drugo in močno,močno upam, da bo uspelo.  Bi bilo prav lepo, da bi se naš seznam še malo dopolnil z nosečkami, da bomo delale družbo Hanuši. Nekaj pa me zanima punce, saj mogoče se bo slišalo egoistično, ampak a vas kaj skrbi kakšne boste po porodu ? Vem, da je mogoče slišati grozno, ker pomislem na to, vendar sem se 3 leta nazaj bojevala s kg in jih 20 izgubila in sedaj že 3 leta držim isto težo +2kg, včasih -2kg. Sem pa bolj majhna in se takoj vse pozna. Vem, da sem smotana, ker to sploh pomislim, vendar me zanimajo vaše izkušnje ?

(odgovor članu ZaGa)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
5.10.2008 8:08:06   
Anjuša
Pravoda, ne boš vrjela, tudi jaz sem pred 3 leti shujšala za 20 kg in tudi jaz od takrat zelo pazim...mogoče včasih celo preveč. Ja seveda imam v mislih, kako bo, da ne bom ratala k podmornica user posted image  user posted image  user posted image Ampak verjemi, mlada mami lahko shujša lažje, pa tudi ne se sekirat, bo že šlo dol če se bo kaj preveč nabralo! Ampak zapomni si mamica pridobljene kg izgublja toliko časa kolikor jih je pridobivala - se pravi 9 mesecev! Počasi pa bo šlo - če bo potrebnouser posted image

Punce, jaz sem zdajle eno težavico dobila...pred dobrim tednom sem dobila M (22.9.), ki je trajala cca. 5 dni, sedaj pa sem jo dobila spet, včeraj!!! Napet trebuh imam pa tako, kot pri nobeni drugi M, še nikoli. Tudi vedno sem imela redne M, tudi preden sem začela jemat KT in tudi med premorom jemanja KT je bila M vedno točna (+2, -2 dni). Sedaj bi morala imeti kmalu ovulacijo user posted image pa sem dobila user posted image
Me kar malo panika grabi - a je potrebno da me? Se je to že kateri zgodilo - po tako hitrem časuuser posted image user posted image
Res me malo panika daje, tako da vsakega nasveta bom neizmerno hvaležna user posted image

Anjuška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
6.10.2008 2:04:19   
Martinčka
Anjuša to se je meni v pol leta dvakrat zgodilo, vendar ko sem še jemala kt.. je ginek rekla da verjetno problemčki s hormoni pa zaradi tega ker sem ravn nekej hujšala...

Pravoda.. JAAA ME SKRBI:) hehe.. sam to je zadnja skrb.. jaz sem sicer močnejše postave in se borim da ohranjam dokaj lepo postavo.. imam pa žal široke boke in zato pač ne morem kaj.. sem žal med tistimi ki se celo življenje borijo s kilogrami..vem da se bo med nosečnostjo marsikaj nabralo na teh širokih bokih ampak kaj čmo.. moramo lepo jest med nosečnostjo da bo dojenček zdrav in močen, potem ko se rodi pa veselo migat na veliko...
jaz vem da me bo razneslo, zato tudi zdaj zelo pazim na prehrano - sem med tistimi ki smo začele s hujšanjem 1.septembra:), tako da se tolažim da bom kao zdaj zgubila tisto kar bom potem pridobila.. čeprav resnici na ljubi ni nikoli takouser posted image
.... bomo vidli kaj bo čas prinesel, ter si bomo potem veselo in malo manj veselo poročale kakšne smo po poroduuser posted image

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 362
6.10.2008 7:15:16   
Hanuši
Dobro jutro, punce sploh ni nujno, de se boste zredile. Jest sem tut zdej ene 11 kg +, ampak se tolažim, da sem se v prvi nosečnosti zredila samo za 12 kg in pri porodu jih je šlo 11 kg, tko, da mi je ostala en sam samcat kg.
Pa sem tut jaz med tistimi, ki konstantno nihamo med +10 in -10 kg. po porodu so pa pol tko al tko maratoni z vozički in sem v 7 mesecih shujšala še za 6 kg, tko, da me je bilo manj kot pred zanositvijo. Pa tut, če ostane malo več, s tem se bomo obremenjevale kasneje, mogoče na  "hujšajmo skupaj" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
6.10.2008 7:21:10   
DannyS

2009 MAMI

1. Tanja55
  2. Anjuša
  3. punčka10
  4. rakica26
  5. tejka24
  6. pravoda
  7. MAŠKA
  8. ursa30
  9. spelka12
  10. lenna
  11. user posted image  Hanuši user posted image  user posted image
  12. sakuL
  13. S*
  14. cukr07
  15. DannyS
  16. Martinčka
  17. incabinca
  18. baby1978
  19. M1987
  20. D0aisy
  21. luna80
  22. ZaGa
  23. emelly
  24. aqua77
  25. tassika

Jutro punce... Moja user posted image  je prišla v soboto, me je kar zmatrala... sicer pa zdaj tako ali tako že odhaja, jaz sploh ne vem, že tako ali tako imam dolge cikle, pol ko pa jo končno le dobim, jo je malo nič... 

Drugače pa mene za kg sploh ne skrbi, nisem imela nikoli težav s težo....

[/quote]

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 364
6.10.2008 7:47:36   
Anonimen
DannyS jaz sem pa čisto mislila, da bo danes še ena nova user posted image  med nami. Upam, da te ni preveč potrlo ? Jaz pa imam konec drugega tedna nekje napovedano ( če bo tak ciklus kot zadnja pol leta ). Imam na 34 ( do 38 ) dni, ampak se je tudi včasih že zavleklo tako da.... Tudi mene mučijo drugače tile dolgi cikli, preden je en mesec okoli mine toliko časa, saj ne da bi si user posted image  tako želela, ampak je pa čakanje smotano. Ampak bo že, 1x 100 % . user posted image

(odgovor članu DannyS)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
6.10.2008 8:00:07   
DannyS
Ma ne, ni me potrlo preveč ne,... ker itak sva komaj začela delat na user posted image . Tako da, bo že... Jaz sem user posted image  zdaj dobila na 49 dan??? Računala pa sem, da bom na 42, ker imam pač zadnje čase vedno na 42.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 366
6.10.2008 8:04:29   
Anonimen
Ma nimamo kaj, če mamo tako dolge cikle. Saj drugače me to ne moti, amapk sedaj, ko pa načrtujeva je pa moteče, drugače je pa super user posted image . Se nimam kaj pritoževat user posted image

(odgovor članu DannyS)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
6.10.2008 8:16:24   
DannyS
Aja, tassika dobrodošla med nami...

Sem si prebrala kaj se ti je zgodilo... user posted image user posted image user posted image

Ampak pogumno naprej... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
6.10.2008 8:37:38   
S*
DannyS, najprej en topel user posted image . Sem mislila, da sem edina, ki ima šibko user posted image . Jaz imam cikluse na 33-38 dni, ko pa pride je šibka in traja okrog 4 dni. Mene kar malo skrbi zakaj je tako in se bom naročila na pregled, da me malo prečekira,

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 369
6.10.2008 8:55:54   
DannyS
Thanks za user posted image . Hmm 4 dni je še dobro,... jaz sem jo dobila v soboto pa že včeraj nisem imela skoraj nič več. Vložke si drugače pogosto menjam, pač zaradi higienskih razlogov, drugače če bi pa gledala na količino user posted image  bi lahko uporabla mogoče dva.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 370
6.10.2008 10:25:31   
sakuL
oj oj, kako ste?user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 371
6.10.2008 10:39:35   
ursa30
jutro oz dan user posted image user posted image user posted image

moja user posted image  je pa kar močna in traja in traja...
je pa fino, da imam kar redno, na 28-32 dni.
sem jo pa dobila 28.9. in gre zdaj proti koncu..prve 4 dni jo imam čisto malo, potem se za dva dni vlije, potem pa spet par dni čisto malo, ravno toliko, da moram imeti vložek. 

tassika, dobrodošla med nami. res žalostno, kar se ti je zgodilo. user posted image user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 372
6.10.2008 14:54:20   
Arual
Ojla.
A še mene sprejmete? Ni važno kdaj se prikaže +, želim si le da bi bil user posted image  leta 2009.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se tako odločla, ker mi j ezmujala M in mi je g ugotovil da ni nosečnosti. Tako, da se bomo borili še naprej.

Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 373
6.10.2008 15:07:23   
ursa30
arual, dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 374
6.10.2008 15:19:00   
Anjuša
Pozdravljene čvekice!
Evo, ravno od G!hvalabogu ni bilo nič hujšega - tik pred ovulacijo in cista v L jajčniku!Mi je kar odleglouser posted image

Anjuška

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?