|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
29.10.2008 21:27:00   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

lučka - ti si zakon!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, ti si tud zakon.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 826
29.10.2008 21:29:10   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Iiiiiiiiiiiiiii

Lučkec gre jutri po otročke. Držim pestke. Ob keri uri pa imaš?

Neela  jih bo šla pa pojutrišnjem delat.
Mirno roko pri stopki. Kdo ti jo bo pa dal?

Jao babe, če nam vsem porata, bomo vse v istem mesecu zanosile?... Pol lahko gremo lahko skup tudi v materinsko šolo.

Iiiiiiii, hvala ti moja miška. user posted image
Jaz že komaj čakam na otroke. Sva se z mojim danes hecala, da naju bodo na socialno prijavli, ker tako same otroke puščava še predno so se rodili.user posted image

Drugač te moram pa poravit: nam bo vsem ratal in bomo skupaj s trebuhi okol letale. Bomo prave važičke.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 827
29.10.2008 21:32:55   
miska73
Lučka, sem se nasmejala user posted image

Tko pa zgleda, če si na igli...

Sem se pa spomnila na en moj skoraj dogodek.
V obdobju, ko sem si dajala inekcije Gonala, sva imela tudi obletnico poroke.
In sva vsa upedenana (jaz bolj, mišek malo manj) odpravila na romantično večerjo. Pa potem sem ga še namerava zvlečt v en klub na pijačo. S sabo sem seveda vzela tudi moje špike, ker si jih je bilo treba najkasneje do 22h dat. In sem ves čas po poti tuhtala kako hudiča bom to izvedla. Al se čem za 10 minut zapret na WC, al čem raje to v autu na parkirišču...
No potem sva po večerji šla raje kar domov in sem si doma dala inekcijo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 828
29.10.2008 21:34:01   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

lučka - ti si zakon!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, ti si tud zakon.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ne bom sladkorne fasala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 829
29.10.2008 21:43:02   
lučka 25
Zdaj grem pa Prometrium not dat, pa v vodoravni položaj. Se jutri pišemo, ko sporočim veselo novico.user posted image

A ja, imam pa ob 9h.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 830
29.10.2008 21:43:16   
lučka 25

Da ne bom sladkorne fasala user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti, ti.user posted image

Sej si ti tud zakon user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 831
29.10.2008 21:54:18   
miska73

Ti, ti.user posted image

Sej si ti tud zakon user posted image

A zdej pa pa še jst morala začet hvalit... e ne bom... user posted image
bom jutri raje od srca čestitala.

Babike... grem jst tudi ... utrogestan, zobki, pa horizontala...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 832
30.10.2008 8:09:48   
sonček85
lučka in nelči:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 833
30.10.2008 11:17:44   
Anonimen
Ojla!

Sem šele sedaj utegnila pridit kaj napisat - prej sem imela skos obiske. user posted image

nf, kam gresta na počitnice? Sej se mi zdi, da si napisala, pa sem pozabila. Kako pa kaj slabosti? Je kaj boljše? Kdaj imaš spet pregled?

tejčica, a te G nič ne spremlja z UZ? Jaz bi spremenila dozo in sicer na 1/2 tablete, tako, kot predpisuje Reš. Ampak je pa res, tako, kot ti je napisala Miška - če do sedaj ni bilo, je tud sedaj malo možnosti.

BEBIII, jaz sem tud ena tistih, ki sem dobila K pred preiskavami. Prvič mi ga je predpisal zdravnik, ki nadomešča mojo G in potem sem ga pač jedla 6 mesecev. Šele zadnjič mi je moja G rekla, da če bi bila takrat pri njej, da bi me najprej dala na HSG in šele nato K.

lučka, že čuvaš user posted image  ali user posted image  user posted image ? Upam, da vaju ni na parkirišču noben videl.. user posted image

neela, bravo za stopko!!! Držim pesti za jutri, da bo G pravilno usmeril user posted image  k tvojim jajčecam.

aja, da še poročam o najinem izletu včeraj. user posted image  Najprej je bilo mojga user posted image  ful "strah", da slučajno ne bo preozek lonček. user posted image  In sva se še ful smejala, da če kao ne bo mogel, da naj me pokliče in si bom na hitrco od čistilke sposodila vedro.user posted image  No, potem sva prišla tja in je bilo ful neprijetno v čakalnici na ginekološkem oddelku, ker so ga vse stare babe ful gledale.user posted image   user posted image  No, potem sva končno opravila (kar tam v bolnici), sam naju mal skrbi, ker je bilo ful malo količinsko. Je ponavadi ful več. user posted image   A to kaj vpliva na rezulat? user posted image  Tako, da čez kak mesec dobiva rezultat.

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 834
30.10.2008 11:37:58   
Anonimen
lučka greje user posted image  user posted image !!!!! ČESTITKE!!!!!  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
30.10.2008 12:39:45   
lučka 25
Evo, sem pridrsala do računalnika. Suzi je že prišla novica na uho. user posted image

ja, grejem user posted image  user posted image  in test imam 13.11. Zdaj pa me čaka dolgo čakanje in seveda velčiko pozitivnih misli, navijanja,... da nma za sigurno uspe (kar nama itak bouser posted image )

Od 5 celic sta se oplodili 2, en zaodek se zelooo lepo razvija, drugi malo zaostaja, ampak ni panike.

No, se vam še kaj javim popoldan. Grem zdaj mal ležat pa čuvat otročka. Imam pa že 1. slikico od obeh.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 836
30.10.2008 12:48:04   
Anonimen
lučka moja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Držim pesti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 837
30.10.2008 13:07:03   
Rakica_80
Joooj kakšne lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lučka čestitam za dva user posted image user posted image  in lepo jih grejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 838
30.10.2008 16:13:20   
neela
Da se še tukaj poklonim naši dragi lučki - SVAKA ČAST!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Na vidiku imamo enega novega košarkaša (po očiju) in eno ljubko klepetuljo (po mamici)!!!! Vidiš, klomifenski miselni stroj je pošiljal prave vibracije proti tebi!
miška -  že z vstopom v klub klomifenk si po defaultu fasala sladkorno tipa K...user posted image ....ja, ja,....tud ti si zakon in me VSE TE IMAMO RADE!!!

suzi - lepo je slišati oz brati, da se znata ob takih situacijah zabavat! Bravo punca! Kdaj bo pa HSG padel?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 839
30.10.2008 16:30:24   
miska73
Lučkec moj, veš kolk sem vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa desni bok in pusti se razvajat.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 840
30.10.2008 16:32:30   
miska73
miška -  že z vstopom v klub klomifenk si po defaultu fasala sladkorno tipa K...user posted image ....ja, ja,....tud ti si zakon in me VSE TE IMAMO RADE!!!

user posted image
Ja pa saj vas imam jst tudi vse ful rada.
Neela user posted image Lučka user posted image Nfka user posted image Fargi user posted image Suzi user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 841
30.10.2008 17:17:56   
Matejčika
Nekaj me zanima. Morda ve katera kaj o tem. 20.11. sem pojedla zadnji dve tabletki Klomifena. Ta ponedeljek naj bi imela O, ampak je testi niso pokazali. Kljub temu sem imela kar boleče jajčnike. Pravzaprav fejst me je bolelo. Odnose sva imela. No, danes pa se je pojavila bolečina v predelu maternice. Kr fajn me boli. Bi rekla, da me boli podobno kot menstrualni krči. Ima katera podobno izkušnjo? Karkoli ve katera glede nato povedat?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 842
30.10.2008 17:24:14   
miska73
Matejčica žal ti jaz ne znam pomagat. Mogoče bo katera druga vedela. Datum si pa verjetno mislila 20.10.

Sicer pa naj te pohvalim  maš zelo luštkan avatarček. Pozdravljena mala zelena pošast.user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 843
30.10.2008 18:07:04   
Matejčika
Hvala!user posted image

Ja, 20.10. sem misla. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 844
30.10.2008 21:16:49   
lučka 25
Matejčkica, a te j G kaj spremlal z UZ? ti krči, špikanji so od delovanja jajčnikov in lahko da je pač tako močen učinek. Važno, da sta user posted image . Vsi ti znaki se bodo počasi umirili, ker se bo stanje v jajčnikih umirilo.

Neposredna povezava do sporočila: 845
30.10.2008 21:18:14   
lučka 25
neela, noro navijam zate. Naj bo jutri vse tako kot je treba. Potem pa kar lepo k nama z miško v čakalnico trepetajočih, neučakanih bodočih nosečk.

Evo, jaz pa že zdaj navijam kot nora.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
.
.
.
.
.
.
.
user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 846
30.10.2008 22:12:16   
Mona Liza
Jupii, meni je pa danes odpadel še zadnji, 4. šiv, dobre 14 dni po laparoskopiji user posted image  Tko da sm si šla v lekarno kupiti kremico oz. gel (Kontrakel-za brazgotine), da mi šivi ne bodo pustili večjih brazgotin. Kako ste pa ve skrbele za mesta, kjer so vam odpadli šivi? Koliko časa so se vam "ranice" celile oz. koliko časa so vam še puščale "spomin" na operacijo? user posted image  pa še čakamo...

Lep podaljšan vikend vsem user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 847
30.10.2008 22:14:02   
Matejčika
Hvala Lučka! Ne, nič me ni moja G UZ spremljala. No upam, da je to to. In da se bo počasi umirilo. Zdaj sem že začela z Dabrostonom. Čez 10 dni pa bo jasno pri čem smo. Morda že prej, če bo M prehitevala. Upam, da niso kakšne ciste zopet, ali pa hiperstimulacija. Pa to bi se že mnda tak kazalo, ali?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 848
31.10.2008 8:10:34   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Hvala Lučka! Ne, nič me ni moja G UZ spremljala. No upam, da je to to. In da se bo počasi umirilo. Zdaj sem že začela z Dabrostonom. Čez 10 dni pa bo jasno pri čem smo. Morda že prej, če bo M prehitevala. Upam, da niso kakšne ciste zopet, ali pa hiperstimulacija. Pa to bi se že mnda tak kazalo, ali?

Ti priporočam, za vsak slučaj. Da velikooo piješ, predvsem vodo. S tem lahko vsaj malo oblžiš te zneke, še posebej, če je hiperstimulacija.
No, čez 10 dni pa poročaj o veseli novici, da je test pokazal user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 849
31.10.2008 8:12:58   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Mona Liza

Jupii, meni je pa danes odpadel še zadnji, 4. šiv, dobre 14 dni po laparoskopiji user posted image  Tko da sm si šla v lekarno kupiti kremico oz. gel (Kontrakel-za brazgotine), da mi šivi ne bodo pustili večjih brazgotin. Kako ste pa ve skrbele za mesta, kjer so vam odpadli šivi? Koliko časa so se vam "ranice" celile oz. koliko časa so vam še puščale "spomin" na operacijo? user posted image  pa še čakamo...

Lep podaljšan vikend vsem user posted image

Isto sem skrbela za šive kot ti. Kontrakel in to je to. Se mi pa po enem letu spodnji 3 šivi komaj kaj vidijo, pri popku pa je kar dosti viden. Je pa tako, da jaz nisem imela šivov, ampak sponke, ki so mi jih 7 dni pooperaciji odstranili in od tega so 3 skoraj sami dol padli, samo tisti pri sramni kosti se je držal hot hudič.user posted image  in tam imam kot nekakšno vdrtino. Ampak saj drugi tega ne vidijo, mojega pa to ne zanima.user posted image

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?