Anonimen
|
Ojla! Sem šele sedaj utegnila pridit kaj napisat - prej sem imela skos obiske. nf, kam gresta na počitnice? Sej se mi zdi, da si napisala, pa sem pozabila. Kako pa kaj slabosti? Je kaj boljše? Kdaj imaš spet pregled? tejčica, a te G nič ne spremlja z UZ? Jaz bi spremenila dozo in sicer na 1/2 tablete, tako, kot predpisuje Reš. Ampak je pa res, tako, kot ti je napisala Miška - če do sedaj ni bilo, je tud sedaj malo možnosti. BEBIII, jaz sem tud ena tistih, ki sem dobila K pred preiskavami. Prvič mi ga je predpisal zdravnik, ki nadomešča mojo G in potem sem ga pač jedla 6 mesecev. Šele zadnjič mi je moja G rekla, da če bi bila takrat pri njej, da bi me najprej dala na HSG in šele nato K. lučka, že čuvaš ali ? Upam, da vaju ni na parkirišču noben videl.. neela, bravo za stopko!!! Držim pesti za jutri, da bo G pravilno usmeril k tvojim jajčecam. aja, da še poročam o najinem izletu včeraj. Najprej je bilo mojga ful "strah", da slučajno ne bo preozek lonček. In sva se še ful smejala, da če kao ne bo mogel, da naj me pokliče in si bom na hitrco od čistilke sposodila vedro. No, potem sva prišla tja in je bilo ful neprijetno v čakalnici na ginekološkem oddelku, ker so ga vse stare babe ful gledale. No, potem sva končno opravila (kar tam v bolnici), sam naju mal skrbi, ker je bilo ful malo količinsko. Je ponavadi ful več. A to kaj vpliva na rezulat? Tako, da čez kak mesec dobiva rezultat.
|