|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
27.10.2008 8:26:37   
lastovka
Fargesia, ja me je ful bolel trebuh. Dans je že mal bolš. NA wc sm pa tud zelo pogost hodila, sam nism mela nobenih problemov. Zakaj to sprašuješ?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 776
27.10.2008 8:53:07   
Anonimen
Ojla.

Sam na hitro:

lučka, čeprav z zamudo, vendar vseeno iz srca - VSE NAJBOLJŠE za rojstni dan in čestitke za malega nečaka!!! user posted image user posted image  

nf, vidva sta bila pa pridna ta vikend - sta veliko okol hodila..user posted image

miška, kako se počutiš??user posted image

neela, ti imaš pa punkcijo danes, če se prav spomnem??user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
27.10.2008 9:00:13   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lastovka

Fargesia, ja me je ful bolel trebuh. Dans je že mal bolš. NA wc sm pa tud zelo pogost hodila, sam nism mela nobenih problemov. Zakaj to sprašuješ?

ker bi bila možna rahla hiperstimulacija ob teh znakih. ampak če normalno hodiš na vodo, potem ni problema. samo veliko tekočine pij.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lastovka)
Neposredna povezava do sporočila: 778
27.10.2008 9:01:14   
miska73
Suzi, dobr sem user posted image

Drgač pa danes držimo pesti za lučko, ki ima punkcijo.
Lučkec navijamo.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 779
27.10.2008 9:10:29   
Anonimen
lučka, držim pesti, da bo čimmanj bolečin in čimveč celic!!!! user posted image     user posted image     user posted image     user posted image

Jaz bom pa danes popoldne klicala v bolnico in se probala zmenit, da user posted image  prineseva s seboj, da ne bo treba to tam opravit. Čeprav dvomim, da jih bom prepričala. user posted image  Kaj mislite?

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
27.10.2008 9:16:00   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

lučka, držim pesti, da bo čimmanj bolečin in čimveč celic!!!! user posted image     user posted image     user posted image     user posted image

Jaz bom pa danes popoldne klicala v bolnico in se probala zmenit, da user posted image  prineseva s seboj, da ne bo treba to tam opravit. Čeprav dvomim, da jih bom prepričala. user posted image  Kaj mislite?

Suzi, al ga serješ... Pa kaj je tvojmu neroden, da bi to v bolnici zrihtu. Ma ti kr poklič, kaj pa maš zgubit. Lahko ti rečejo samo ne. Samo boš verjetno morala prej it tja dvignat sterilno posodo, v kater bo tvoj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 781
27.10.2008 10:14:59   
lučka 25
Ojla, toliko da poročam kako je šlo n punkciji.

Boleleo je bolj kot zadnjič, ampak je bil pa zato večji uspeh. Pridelal sem 5 celic, v četrtek pa imam Et (transfer zarodkov). Zdaj pa držite pesti, da se vse celice lepo oplodijo in me bodo v četrtek čakali otročki.

Hvala za lepe misli in navijanje.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 782
27.10.2008 10:16:22   
miska73
TO LUČKEC!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa lepo počivat.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 783
27.10.2008 10:20:22   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

TO LUČKEC!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa lepo počivat.

Hvala. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 784
27.10.2008 10:54:56   
Anonimen
Lučka, bravo!! Sem ful vesela zate!! user posted image     user posted image     user posted image      user posted image

miška, fora je v tem, da tam dela družinska prijateljica in itak nama ne bi blo všeč, če bi se to razvedlo. Ker itak pol ratajo takšne čveke..user posted image  Sej drugač mu ni nerodno. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
27.10.2008 11:55:46   
Rakica_80
Lučka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Suzi ne se sekirat zaradi drugih, ni vredno!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 786
27.10.2008 13:35:34   
tecnobica
Pozdravljene spet od mene.

Sem malo brala vaše poste od kar sem se nazadnje javila, pa vas še malo spoznavam.

Jaz imam pa po praznikih pregled (5.11.), da bo G videl, če imam mogoče pregrado. Danes sem pa dala kri (FSH, prolaktin in LH). No, sicer upam, da se prime že po naravni poti zdaj med prazniki, čene pa z naslednjo menstruacijo začnem s tem slavnim Klomifenom. A je kaj znano, kolikim tukaj gor je že pomagal? Al je to bl larifari?

LP, Tečnobica

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 787
27.10.2008 18:02:52   
neela
Še moje dnevno poročilo....1. UZ in prvi rezultati so znani - v vsakem jajčniku po 1 folikl (velikosti 12 in13). Kakorkoli, zame je to čisto kul, ker glih ne bi rada kakšne trojčke, četvorčke....user posted image user posted image user posted image ...v sredo sledi 2. UZ in mogoče že čez vikend IUI.

Fargi - fajn se imejta na počitnicah, užitkarja!!!! user posted image

lučka - bravo punca, tako se dela!!!

nf - da se nam slučajno ne boš pretegnila s tem športanjem! Sedaj dihaš za dva....pa ješ tud...user posted image

miška - aha, se pravi, da ti kr določijo, da boš imela dvojčke....user posted image ...upam, da pridno počivaš in ne noriš preveč okol, kajne?

suzi - ful te razumem, kakšni občutki morajo biti...sploh če folk okol vaju ne ve, za kaj se gre (tako kot pri namauser posted image ). Vendar boš morala v tem primeru dati na tehtnico - ali tvegati, da ta prijateljica izve ali pa po eni strani tvegati slab rezultat spermiograma (kar je večja verjetnost, kot pa če bi ga tvoj dal kar na licu mesta). V vsakem primeru se boš odločila prav...

tečnobica - K ravno ni čisto neuspešen, drugače ga zdravniki ne bi tako veselo predpisovali. Tud tle je kar nekaj punc, ki so zanosile z njegovo pomočjo (malo pobrskaj nazaj po naših seznamčkih...). Držim pesti, da je K pravi odgovor za vaju!

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 788
27.10.2008 18:21:29   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Še moje dnevno poročilo....1. UZ in prvi rezultati so znani - v vsakem jajčniku po 1 folikl (velikosti 12 in13). Kakorkoli, zame je to čisto kul, ker glih ne bi rada kakšne trojčke, četvorčke....user posted image user posted image user posted image ...v sredo sledi 2. UZ in mogoče že čez vikend IUI.

Folikla sta prav lepe velikosti.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Bo pa res med prazniki IUI.
Te pa zastopim, da sta 2 čisto dovolj, ker več bi bila pa kar kriza. Jaz si tudi ne predstavljam trojčkov, ....... Dvojčke še nekako, kaj več pa ne. Bomo pa imele z miško zelo blizu čas za teste, čas za preizkušanje testov, ki kažejouser posted image user posted image .
nf, kje se že kupi teste, ki kažejo user posted image user posted image , ker pokvarjenih testov mamo me že dost.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 789
27.10.2008 19:12:18   
tinč407
Lučka čestitam za celice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kolko bo otročkov drugo leto. Se mi zdi da je letos vaše leto babike. Vse ste nekje v podobnem času zanosile. In ene še boste v zelo kratkem user posted image user posted image user posted image tako se dela user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 790
27.10.2008 20:12:49   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407
Kolko bo otročkov drugo leto. Se mi zdi da je letos vaše leto babike. Vse ste nekje v podobnem času zanosile. In ene še boste v zelo kratkem user posted image user posted image user posted image tako se dela user posted image user posted image user posted image user posted image

valda tinč....to JE naše leto! Saj sem jaz že v začetku leta povedala, da je ena šlogarca napovedala, da bo to leto tisto, v katerem bodo zanosile ženske, ki se že dolgo bojujejo na fronti neplodnosti...

ja, nf - hitro povej, kam moramo kupit tiste teste, ki imajo vgrajen plusek!

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 791
27.10.2008 21:48:59   
tinč407
torej neela, pijemo na same user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image (vročo čokolado seveda)user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 792
28.10.2008 6:10:31   
Anonimen
Jutro.

neela, bravo za folikle!!!! user posted image   user posted image   user posted image  Pa hvala za razumevanje. user posted image  Sem se zmenila s sestro, da bova kar s seboj prinesla - v 20 minutah morva bit tam.

tinč, kok pa si mlada, če lahko vprašam? Ko si napisala, da si najbrž najmlajša med nami.user posted image

ok, šibam po kavico in na klepet, potem pa malo delat.

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 793
28.10.2008 7:16:20   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Pozdravljene spet od mene.

Sem malo brala vaše poste od kar sem se nazadnje javila, pa vas še malo spoznavam.

Jaz imam pa po praznikih pregled (5.11.), da bo G videl, če imam mogoče pregrado. Danes sem pa dala kri (FSH, prolaktin in LH). No, sicer upam, da se prime že po naravni poti zdaj med prazniki, čene pa z naslednjo menstruacijo začnem s tem slavnim Klomifenom. A je kaj znano, kolikim tukaj gor je že pomagal? Al je to bl larifari?

LP, Tečnobica

IZVIRNO SPOROČILO: neela

tečnobica - K ravno ni čisto neuspešen, drugače ga zdravniki ne bi tako veselo predpisovali. Tud tle je kar nekaj punc, ki so zanosile z njegovo pomočjo (malo pobrskaj nazaj po naših seznamčkih...). Držim pesti, da je K pravi odgovor za vaju!

Tečnobica, ti je neela prav dobro odgovorila. Nič pesimistično gledat, kar pozitivna bodi. Moraš gledat na vsako novo ponujeno možnost, kot da je ta pa taprava. 
No, zdaj sem pa že ko kak psihiater. user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 794
28.10.2008 7:20:19   
lučka 25
suzi, dobro si se zmenila. Vidva morata narediti tako, kot je za vaju najbolje. Zastopim, da je bolje, če jih manj ve, vsaj zdaj ko vama ni do tega, da bi sploh kdo kaj vedel. Kaj pa laparo, saj če sumiš na endometriozo pa PCO, pa to ne bi bilo slabo. Poglej nf-ko. Ah, spet pametujem. VIdva naredita tako, kot vama ustreza, začrtatjta si tako pot, kot hoečeta. Danes em pa res polna enih idej za druge.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 795
28.10.2008 7:26:15   
lučka 25
Da malo poročam kako sem danes. Se že bolje počuim, ni več tistih bolečin ob vsakem premiku, samo sedeči položaj mi še dela težave.user posted image
Sem pa ponosna nase, ker sem tablete vzela le pred in takoj po punkciji, potem pa kljub bolečinam cel dan ne. Sem se raje pomatrala in prihranila telesu, druženja s strupi. Sem bolj narave tete pehte (a ja saj jaz sem teta Pehta user posted image ), pa se raje izognem vsemu temu.

Pa ve, kako ste, kaj novga?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 796
28.10.2008 7:45:40   
Anonimen
lučka, dobra si, da si zdržala brez tablet. Jaz imam ful nizek prag bolečine, tako, da sem 100%, da bi se mogla čist zafiksat. user posted image  Ja, z laparo je tako, da mi je G rekla, da me lahko da še na to, da ni problema. Sam potem smo nekako prišle do zaključka, da če bi bilo karkoli narobe s spermo ali pa na HSG, da potem itak sledi neplodnostna ambulanta, tam pa baje radi sami naredijo laparo. Tako mi je razložila.user posted image

Glede tega, da ne želiva povedati je pa tako: sva iz bolj majhnega kraja, kjer vsi vemo vse o drugih. In zaenkrat res nočem, da kdo kaj ve - tudi najine družine ne. Če bo pa potem mogoče res treba v LJ, potem bova pa povedala.

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
28.10.2008 8:39:44   
lučka 25
suzi, te zastopim glde tega, da ni prijetno da vsi vse vejo. Ko bosta pripravljena bosta pa že povedala, vidva sama in ne kdo, ki vaju je videl.

Za laparo, pa saj če greš na neplodnostno naj te pa kar tam dajo, al pa vseen svoji G reč za napotnico iin pejd, boš prišparala pri čakanju za 1.posvet, pa pregledi,.... Kar neelo malo za nasvet prosi, ona ve kako se splanirajo stvari, da gre vse hitrje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 798
28.10.2008 9:40:33   
miska73
Štunfek je rodila. Bravo punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tle je njena porodna zgodbica.
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3307604

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 799
28.10.2008 10:02:35   
Anonimen
lučka, ja, imaš prav. Bom res vprašala neelo. Sam tale HSG še dam skozi, potem pa naprej.

štunfek: user posted image   user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?