|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
28.10.2008 11:57:15   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Štunfek je rodila. Bravo punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tle je njena porodna zgodbica.
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3307604

Bravo! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 801
28.10.2008 19:11:19   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Kar neelo malo za nasvet prosi, ona ve kako se splanirajo stvari, da gre vse hitrje.

user posted image ....jaz?....user posted image ...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 802
28.10.2008 19:11:53   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Štunfek je rodila. Bravo punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tle je njena porodna zgodbica.
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3307604

Bravo! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke štunfek, naša klomifenska mamica!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 803
28.10.2008 19:58:53   
Rakica_80
Čestitam Štunfekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo čuvaj malega sinčkauser posted image  pa lepo se spočite!!!!
Zelo lepa zgodbica!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 804
28.10.2008 20:41:22   
andre3a
štunfek čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image !

Drugače pa vsem klomifenkam en lep pozdravček in ne bit hude ker se nič ne javim.Vse sem malo izklopila iz glave,ne razmišljam več kar naprej kaj bo ko prihaja tisti čas zauser posted image aliuser posted image in bomo videli kaj bo.Jutri imam pregled saj mi do oktobra ni ratalo in da vidim kaj se bo zdaj odločil.držite pestke.Čisto sem ratala umirjena,zadnje dveuser posted image sem sprejela mirno,pred tem sem pa bila že čisto na tleh.Res,samo enkrat bi še rada postala mamica in svoji hčerkici dati bratca ali sestrico,ki si jo zelo želi.
Za vse vas držim pesti,da vam rata,tiste ki ste že zagledaleuser posted image čestitke,druge pa ne obupat.
Rada vas imam!!!!!!

ANDREJA

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 805
29.10.2008 9:38:56   
nf
Hojla!
čisto na hitro, preden me šef zaloti. user posted image
Čestitke Stunfku!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ve tri babe ste pa že v visoki pripravljenosti za testke!!!! Ulala!!! Hja, enkrat sem vam že razložila kje in kako se kupijo zmagovalni testki, ampak ker ste pozabile, ste si pa same krive. Take skrivnosti se povejo samo enkrat. user posted image
Kdaj delate teste???
Midva greva pa jutri na dopust user posted image  user posted image  user posted image  Se slišimo potem, ko se vrneva, in glejte, da me pričakate z veselimi novičkami!!

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 806
29.10.2008 10:17:19   
sonček85
ja ekola jaz se javljam po pregledu ,ki sem ga imela VČERAJ.
Kot prvo sem morala dati vodo in se tam skoraj skregala s sestro ,saj sem poravkar prišla in rekla samo če lahko dam tale listek in ona mene nadere da kaj si mislim ,da naj se mal strpim -hallooooooooooooo,
in potem pride ven in me še napade da kaj morim in da sem ji 2x rekla.No in potem sonček udari nazaj in tej žeski pove svoje ,da je lahko lepo prijazna ne pa da se dere na nas koda smo mi nevem kaj.Mislim ,kaj vse si dovolijo.Ppotem ko sem bila pa na vrsti mi je pa skoraj čez zaprte vrate dala lonček in sem šla lulčkat user posted image user posted image user posted image user posted image
In grem na pregled kjer sem takoj na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image
Zredili smo se za 2kg v 14,6t user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pritisk je ok ,imam neko vnetje,sem dobila svečke in kremo s katero je rekla ,da se lahko tudi partner maže(maževa se 3 dni ) in potem po kakem tednu je rkela da že lahko veselo user posted image in da nosečnice ,ki v nosečnostiuser posted image nimajo prezgodnjega poroda.No in potem še gremo gledat našega sončka,kjer je seveda veselo spal user posted image user posted image user posted image na smešen način.sedel-a je po turško-nogice lepo prekrižane,roke za glavo in gremo veselo na delo.Tako da ga -go še zmerti nisva mogli. user posted image user posted image
To bi bilo od mene in sem neizmerno vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 807
29.10.2008 11:27:01   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Hojla!
čisto na hitro, preden me šef zaloti. user posted image
Čestitke Stunfku!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ve tri babe ste pa že v visoki pripravljenosti za testke!!!! Ulala!!! Hja, enkrat sem vam že razložila kje in kako se kupijo zmagovalni testki, ampak ker ste pozabile, ste si pa same krive. Take skrivnosti se povejo samo enkrat. user posted image
Kdaj delate teste???
Midva greva pa jutri na dopust user posted image  user posted image  user posted image  Se slišimo potem, ko se vrneva, in glejte, da me pričakate z veselimi novičkami!!

O, jaz se spomnim. Treba je moža poslat po test že navsezgodaj zjutraj, ko se vse lekarne, trgovine šele odpirajo. A imamam prav?

Pa uživajta na  počitnicah. Bocvna to glih ne bo, ampak bo gotovo vseno dobro.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 808
29.10.2008 13:42:33   
tejčica30
Živjo!

Da se malo potožim, včeraj je bil težek danuser posted image . Sem spet dobila user posted image , glede na K kar malo prej. Za mano je pet mesecev K, imam še eno škatlico. Zdaj imam še štiri dni časa da se odločim ali
1. ga ta mesec jemljem še po navodilih 2 tabletki/dan
2. si zmanjšam dozo (ker na K dobro reagiram) na 1 tabletko/dan in imam potem to škatlico za dva meseca
3. ga sploh več ne jemljem

Vem, da je odločitev moja, ampak me vseeno zanima kaj bi ve storile v mojem primeru.

Pozdrav vsem user posted image in hvala, ker ste mi v podporo. Brez vas bi bilo dosti težje.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 809
29.10.2008 13:51:08   
miska73
Tejčica, upam da te ne bom razočarala.
Ampak po moje, če v 5 mesecih nni ratalo, ni veliko verjetnosti da bo v 6 ali 7 ratalo.
Jst bi na tvojem mestu še en mesec papala kot do sedaj.

Predvsem bi predvzela ukrepe za naprej.
Saj veš kako se vedno na vse čaka.
Jaz sem moji G po 4 ciklusih zatežila kaj bomo pa zdaj naprej.
Pa mi je napisala napotnico za neplodnostno.
In sem tako prišla v LJ na vrsti za prvi pregled/razgovor ravno potem, ko sem je minil še 6. cikel s Klomifenom.

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 810
29.10.2008 14:08:03   
sonček85
meni je napisala napotnico za neplodnostno že po treh mesecih jemanja klomifena.Mogoče vama bo pa uspelo ko boš nehala jest k ,tako kot meni ,a sem zanosila po treh mesecih nejemanja k

srečnouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 811
29.10.2008 16:05:59   
Rakica_80
Meni sploh ni dal Ginekolog K, komaj po napotnici za Neplodnostno po Laparo sem dobila....mi ni jasno kako dobite K brez vedeti kaj je narobeuser posted image
Jaz sem imela zapacane jajcevode, meni to nebi pomagalo pred laparo 0user posted image

Še da vam javim danes sem dala kri za hormonske preiskave in držite pesti da bojo vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image , zvem pa 12.11!
Kako ste, se skrivate kaj od dežjauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 812
29.10.2008 16:19:54   
sonček85
jaz sem dobila K takoj po laporo in histero ko sem jo imela januarja letos,potem jemala 3 mesece K ,potem pa 3 mesece nč in sem zanosila
nisem jemala neda bi mi prej naredili preiskave.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 813
29.10.2008 17:50:21   
Rakica_80
Aja, sej zaradi tega mi je čudno, ker dosti punc dobi K brez kakih preiskav!
Sej ni važno, samo da ste srečkeuser posted image  vesele in mi pa za vamiuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 814
29.10.2008 17:52:19   
miska73
Mene je G najprej poslala na HSG ravno zato, da vidi če so jajcevodi prehodni.
Potem je pa sledil K.
In kolikor vem ginekologi pogosto tako delajo.

Neposredna povezava do sporočila: 815
29.10.2008 17:54:00   
lučka 25

Mene je G najprej poslala na HSG ravno zato, da vidi če so jajcevodi prehodni.
Potem je pa sledil K.
In kolikor vem ginekologi pogosto tako delajo.

Tako je bilo tudi pri meni. In res je, največkrat G naredijo tako. Najprej HSG, potem K, če ni uspeha laparo (ali histero), nato spet K, nato sledi umetna oploditev.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 816
29.10.2008 20:24:45   
neela
'čeeerr!

Moj 2. UZ je prinesel dobre rezultate, tako da danes ponoči pade stopka, v petek pa IUI!!!!! Sedaj pa povejte, če nisem fejst.....user posted image user posted image user posted image ...
Tako, da.....jutri držimo VSE članice pestke za našo lučko - ker bo dobila v varstvo svojega user posted image ...upsi....al pa user posted image user posted image ... za petek pa se prostovoljno prijavim na listo, da držite pestke zame..user posted image ..zmenjeno???

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 817
29.10.2008 20:31:22   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

'čeeerr!

Moj 2. UZ je prinesel dobre rezultate, tako da danes ponoči pade stopka, v petek pa IUI!!!!! Sedaj pa povejte, če nisem fejst.....user posted image user posted image user posted image ...
Tako, da.....jutri držimo VSE članice pestke za našo lučko - ker bo dobila v varstvo svojega user posted image ...upsi....al pa user posted image user posted image ... za petek pa se prostovoljno prijavim na listo, da držite pestke zame..user posted image ..zmenjeno???

Še enkrat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Kaj naj rečem: To mi delaj! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Jutri jaz po otroke, po jutrišnjem pa ti.user posted image  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 818
29.10.2008 20:36:12   
neela
lučka - ti si zakon!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 819
29.10.2008 20:38:30   
miska73
Iiiiiiiiiiiiiii

Lučkec gre jutri po otročke. Držim pestke. Ob keri uri pa imaš?

Neela  jih bo šla pa pojutrišnjem delat.
Mirno roko pri stopki. Kdo ti jo bo pa dal?

Jao babe, če nam vsem porata, bomo vse v istem mesecu zanosile?... Pol lahko gremo lahko skup tudi v materinsko šolo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 820
29.10.2008 20:51:20   
miska73
Neela, če si boš sama devala stopko...
Jst si jo nisem, sem šla v ZD.

Tisto, ko som jo jst dobila, je bla takšna, da si jo lahko daš pod kožo (trebuh) ali pa v mišico (rit).
Na listku, ki si ga dobila zraven imaš nekaj obkroženo ali s.c. (podkožno) ali i.m. (v mišico)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 821
29.10.2008 20:53:57   
Rakica_80
Lučka držim pestke da bosta kr dvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 822
29.10.2008 21:08:58   
neela

Tisto, ko som jo jst dobila, je bla takšna, da si jo lahko daš pod kožo (trebuh) ali pa v mišico (rit).
Na listku, ki si ga dobila zraven imaš nekaj obkroženo ali s.c. (podkožno) ali i.m. (v mišico)

joj....sedaj mi je nerodno, ker sem tak prah dvignila....user posted image user posted image user posted image ... Res je miška - šele sedaj sem vidla na listu, da imam obkroženo s.c. - torej gre v trebuh, kajne? No, dala pa si jo bom sama, ker do ZD se mi ne da, mojga pa je strah....user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 823
29.10.2008 21:14:00   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: neela

joj....sedaj mi je nerodno, ker sem tak prah dvignila....user posted image user posted image user posted image ... Res je miška - šele sedaj sem vidla na listu, da imam obkroženo s.c. - torej gre v trebuh, kajne? No, dala pa si jo bom sama, ker do ZD se mi ne da, mojga pa je strah....user posted image

Midve sva z dežurno sestro v ZD tudi ene 5 minut tuhtali kako in kaj.
Potem pa sva ugotovili, da je in na škatli na debelo napisano (v latinščini) in da je napisano na listku.
Za tisto v latinščini pa mi raj ne rečt, da ponovim...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 824
29.10.2008 21:26:31   
lučka 25
No, vidiš neela. Zleda da lahko daš tudi v trebuh, tako da daj kar tja, si boš lažje sama dala.

Meni je pa v prvo dal moj (je peklo kot hudič), v drugo pa brat in sploh nisem čutili, tako lepo mi jo je dal.
Ampak, da povem štorijo kako oz.kje mi jo je brat dal. Kot prvo, moj je imel tekmo in mi je ni mogel dat. Moj brat pa je na večerjo peljal oboje starše, da jih je počastil, ker je postal očka. Tako, da sem se peljala v gostilno, nekje v hribih (ko, da bi šla na Šmarno goro), potem sva pa zunaj na parkirišči zmešala zvarek in tam zunaj m je piknil. Še dobro, da tam ni nič pronmeta, ker je čisto na samem. Sva se tolk nasmejala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?