|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
31.10.2008 8:14:20   
lučka 25
neela, mislim nate, navijam,....
user posted image
user posted image
user posted image
                             .
                             .
                             .
user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 851
31.10.2008 15:09:47   
neela
Ojla! Evo naju iz IUI-ja. user posted image Moram priznati, da me niso ne HSG ne histero ne laparo toliko boleli kot me je danes ta poseg user posted image . Eh, malo pa moram čutit, kajne?
Kot me je že Fargi hecala - doktorja si nisem rabila ogledati; češ, da bom vedla, kako bodo otroci zgledali, ker je bila doktorica...user posted image user posted image user posted image ...
Sedaj pa težkih 14 dni.....se pridružujem vama trepetajočima kokoškama, lučka in miška.

Hvala tebi Fargi user posted image , lučka user posted image , miška user posted image , nf user posted image in suzi user posted image za podporo...rada vas imam!!!!user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 852
31.10.2008 15:21:30   
Fargesia
heloooo!!!!

Kako ste?

pozdravljena mala zelena pošast! ti si očitno taprava za med nas!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 853
31.10.2008 15:59:35   
lenna
Ojla pupe
imam še js eno vprašanje. Ali se je kateri že zgodilo da je v enem postopku lepo odreagirala na zdavila v drugem pa zeloooo slabo? Ali so vam potem povečali odmerek, spremenili terapijo oz. karkoli drugega. Meni se je to zgodilo danes, odreagirala skorajda nisem, se je še zdravnici tako čudno zdelo... Me je kar fajn zaskrbelo, ampak je rekla da bom verjetno z zamudo.  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 854
31.10.2008 16:17:04   
Fargesia
lenna, pomoje ti bo povečala dozo...najbolj logično bi bilo...lahko pa da se bo še kaj razvilo iz tvojih foliklov!

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 855
31.10.2008 16:20:16   
Fargesia
punce moje, dajte mal zaplesat....ampak res!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=JqvSMK5MoDs&feature=related

PA ZVOČNIKE NA GLAS!!!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 856
31.10.2008 17:12:42   
lenna
user posted image user posted image user posted image user posted image Jest že plešem...dajte še ostale, pol bo šele zanimiv. Več nas bo, bolš bouser posted image user posted image user posted image ..mmm, kolk časa že nisem slišala tele pesmice.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 857
31.10.2008 17:23:26   
lenna
Ko smo že pri muski, men je pa tale všeč. Jo večkrat poslušam in premišljujem o vsebini....

http://www.youtube.com/watch?v=shzJY3msrnA

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 858
31.10.2008 17:53:10   
lučka 25
neela, še enkrat, dobrodošla v klubu. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj p čičat pa čakat.user posted image  Praviš, da te je bolelo? Ja kaj so ti pa delali?user posted image

Fargi, dobrodošla spet med nami kravcami, ki se počasi spreminjamo v kokoške.user posted image  Dopust uspel? A veš kdaj vem na zadnje plesala na račke? Pred enim tednom v službi z 2,5 letniki.user posted image  user posted image  user posted image  Pa ni si me treba predstavljat, ker boste potem počle od smeha.

leena, tudi tvoja izbira j dobra. Je pa tako kot je rekla Fargi, gotovo ti bodo povečali dozo.

miška, a si še čist fuč od včeraj? Baje je bilo pestro. user posted image

suzi nas pa pride pogledat šele v ponedeljek, al pa mogoče že kaj čez vikend.

nf, upam da uživata na počitnicah, čeprav res ni to Bocvana.

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 859
31.10.2008 19:08:25   
Fargesia
Lučka, jaz si te pa moram predstavljat!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 860
31.10.2008 19:09:45   
Fargesia
Lenna, uf ja...tale pesem...danes sem bolj na rahlih tleh kar se vsega tega tiče, zato je nisem mogla do koca poslušat...ne, danes ne...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 861
31.10.2008 19:37:51   
lenna
Joj Fargesia, res ni bil moj namen, da te še bolj potrem s tole pesmico. Zate in za vse ostale, ki sem jih nevede potrla.  user posted image user posted image user posted image Če bi vedela (se mi tudi sanjalo ni) da bo na katero tako vplivalo zagotovo ne bi dala linka gor.
Če jo jst dobar prenašam še ni rečen da jo ostale tud. Sem pa res smotana...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 862
31.10.2008 19:40:38   
miska73
Neelika dobrodošla v klub trepetalk user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj bomo pa začele odštevati najpej zame pol za Lučko pol pa zate... Pa mamo kej počet naslednjih 14 dni.

Lučkec,  šele zdle sem prišla do compa. Včeraj smo se namreč z IVF-ovkami dobile in ga zažurale tam do 2:00. Tako sem danes vstala ob 10:40, se zrihtala in šla v hotel mama. Drgač pa nič zmatrana ampak polna nove energije.

Grem zdaj še na IVF-ovke brat kaj vse sem zamudila... ja, zasvojena z RR.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 863
31.10.2008 20:04:05   
Fargesia
grrrrr...me je ven vrglo...

Lenna, sej nisi mogla vedt...aja, pa en odštekan avatar ti manjka da boš polnovredna (matr, kot mokauser posted image ) članica naš ex, zdajšnih in večnih klomifenk...

Miška, kdaj padejo testi?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 864
31.10.2008 20:14:20   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Miška, kdaj padejo testi?

Prvi test s palčko pade v sredo.
Kak si ti? Kje sta si polnila baterije?

lenna, obvezno si moraš naštimat kak dober avatar. Je potem čisto drugi filing, ko se pogovarjaš z raznimi smejočimi pošasticami...

< Sporočilo je popravil miska73 -- 31.10.2008 20:15:32 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 865
31.10.2008 20:23:12   
Fargesia
kaj? a res že v sredo? madonca men se zdi da je tole ful hitro minilo! tebi pa verjento ne, a ne? se pravi test 5.11.? kaj pa uradni krvni test?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 866
31.10.2008 20:29:27   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

kaj? a res že v sredo? madonca men se zdi da je tole ful hitro minilo! tebi pa verjento ne, a ne? se pravi test 5.11.? kaj pa uradni krvni test?

Uradni pade v ponedeljek 10.11.
Tebi je hitro... Ma ko lepo hodiš okoli na počitnice...
Veš kolk se meni tole vleče k je treba doma ležat...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 867
31.10.2008 20:34:13   
Fargesia
o miška, verjamem! še malo...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 868
31.10.2008 20:37:13   
Fargesia
user posted image LULANJE NA PALČKO oziroma KRVNI TEST:user posted image

• miska73 - 10.11.
  • Lučka25 - 13.11.
  • neela - 17.11.

neela, tebi sem nekak preštela da nej bi mela na ponedeljek uradni test...kaj so ti pa tam rekli?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 869
31.10.2008 21:21:12   
lučka 25
miška, vrjamem, da ste se imle fino. Daisy je sigurno poskrbela da je bilo polno smeha. A prvi test bo pa že v sredo padel. Ja super. Men je pa moj rekel, da mi ne bo dovolil prej testa delat. user posted image

Fargi, si pa pridna, ko si nas "ta umetne" trepetalke na seznam dala. Joj, kje je še to. Ampak saj bo, med tednom hitreje, ker b služba, med vikendi se bo pa tud treba zaposlit.user posted image  A, ja pa user posted image  za user posted image  user posted image  user posted image  ob predstavljnju mene kako plešem.user posted image

neela, a počivaš, pa otročka merkaš?

lenna, daj kako smešno slikico v avatar, ker take smo me ex in zdajšnje klomifenke. Matejčika ma že pravo slkco gor. user posted image  Pa nič bat za muziko, kdaj pač tako pride, drugač smo pa me bolj odštekane.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 870
31.10.2008 21:41:58   
Fargesia

user posted image
user posted image LULANJE NA PALČKO oziroma KRVNI TEST:user posted image
  • miska73 - 10.11.
  • Lučka25 - 13.11.
  • neela - 17.11.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 871
1.11.2008 10:47:44   
Matejčika
Hej! Držim vse pesti, da bodo padali samo pluski! user posted image

Mene pa danes še kr boli. Pa včeraj me je tudi. Mam občutek, kot da mi bo maternico razneslo.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 872
1.11.2008 10:52:16   
neela
Dobro jutro!
Jaz komaj dobro iz IUI-ja, pa že na fešte. Pa kaj jaz moram, če živim v takih koncih, kjer je trenutno dosti stresno obdobje....beri: dozorevanje vina. user posted image user posted image user posted image ...no, nič bat zame - jaz nisem poskusla kapljice alkohola vsaj 10 let. Sem pa zelo zaželena gostja, ker sem after party najzanesljivejši šofer. user posted image
Danes pa bova z mojim user posted image počivala, počivala in še enkrat počivala. Nič ne bova hodila okrog po grobovih, ker 1) je slabo vreme in 2) nimam nič nove garderobe, da bi jo predstavila na pokopališčnih modnih brveh...user posted image user posted image user posted image ...Se bova raje jutri infiltrirala med tiste 'povprečne' obiskovalce...

Fargi - hvala, hvala za lušen seznamček! Ja, meni res 17. dan, ko se naj bi krvni test delala, pride ravno na nedeljo, ko me pa tudi ni (bom zopet v tujini), tako da tudi ne bom imela prehudih skušnjav z domačim testom.

lučka - račke, račkE, račKE, raČKE, rAČKE, RAČKE, RAČKEEEEEEEEEEE.....user posted image ....pa sej ni spet tako velike razlike med mamo kokljo in mamo račko, kajne???user posted image user posted image user posted image

miška - kaj ti si tud dobila še eno stopko post festum transferja, v podporo morebitni nosečnosti? Kaj ni malo riskantno delati home test po tej injekciji, ker ti lahko naredi lažno pozitivno?? No, nočem te strašit, ker itak verjamem, da vama bo uspelo...

lenna - pozdravljena še med klomifenkami - boš kmalu vidla, da smo tle čist nore babnce....user posted image

nf, suzi - hitro hitro na net....user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 873
1.11.2008 10:59:42   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Dobro jutro!
Jaz komaj dobro iz IUI-ja, pa že na fešte. Pa kaj jaz moram, če živim v takih koncih, kjer je trenutno dosti stresno obdobje....beri: dozorevanje vina. user posted image user posted image user posted image ...no, nič bat zame - jaz nisem poskusla kapljice alkohola vsaj 10 let. Sem pa zelo zaželena gostja, ker sem after party najzanesljivejši šofer. user posted image
Danes pa bova z mojim user posted image počivala, počivala in še enkrat počivala. Nič ne bova hodila okrog po grobovih, ker 1) je slabo vreme in 2) nimam nič nove garderobe, da bi jo predstavila na pokopališčnih modnih brveh...user posted image user posted image user posted image ...Se bova raje jutri infiltrirala med tiste 'povprečne' obiskovalce...

user posted image user posted image user posted image Bogi revež ... samo zaradi pomankanja nove garderobe si primorana biti doma...
Saj veš, jaz filtrirano berem

miška - kaj ti si tud dobila še eno stopko post festum transferja, v podporo morebitni nosečnosti? Kaj ni malo riskantno delati home test po tej injekciji, ker ti lahko naredi lažno pozitivno?? No, nočem te strašit, ker itak verjamem, da vama bo uspelo...

Mi ne dobimo še ene stopke za podporo. Pri meni je bila stopka 17.10., punkcija 19.10. in transfer 24.10.
Sreda 5.11. pa pride 12. dan po transferju oziroma 17. dan po punkciji. Tako da ni prekmalu. Ta pravi test (15. dan) bi pa padel na soboto pa so prestavili na ponedeljek.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 874
1.11.2008 13:53:21   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Hej! Držim vse pesti, da bodo padali samo pluski! user posted image

Mene pa danes še kr boli. Pa včeraj me je tudi. Mam občutek, kot da mi bo maternico razneslo.

Joj, ne vem kako ti pomagat. Upam, da Fargi kaj na okrog pride, da pove a je to hiperstimulacija al ne. Ona jo je imela 2x in pozna simptome.

Če ne bo bolje se pejt kr na urgenco pokazat, da boš vsaj bolj mirna. Pa te nočem strašit. Držim pesti, da se vse uredi.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.