Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.10.2008 11:12:55
|
|
|
|
sonček85
|
Sonček, pa ne morem rečt, da sem se že sprijaznila s tem, da ne grem na potovanje. Moje misli so še vedno na jugu. Zdej sva sprejela kompromis, da me konec januarja pelje v ameriko za 3 tedne. A me vzameta zraven? Miška73:ne grem s tabo ,saj se danes počutim zelo skoz.... koda bi mi bilo slabo ,a mi ni,pa kr vročinski vali me oblivajo.Upam ,da mine čim prej in uživajte še namesto mene. Hvala vseeno za ponujen prevoz neela:zdaj me pa res ne bo!!!! fARGI:nikar ne bogi ,saj smo me tukaj ,ki vemo kako ti je in kaj vse si pretpela in tudi ti boš kmalu spet srečka nosečka in ti slabi spomini bodo za tabo Se pa lahko vedno potožiš in se nam zjokaš,ti podamo svojo ramo ,da se na njej zjočeš.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.10.2008 14:00:56
|
|
|
|
Fargesia
|
punce hvala...zdej pa spet jokam k sem to brala... jaaaa, čokolada!!!!!!!!! ne morem izjokat bolečine...jokam in jokam, pa noče stran...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.10.2008 17:51:25
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce hvala...zdej pa spet jokam k sem to brala... jaaaa, čokolada!!!!!!!!! ne morem izjokat bolečine...jokam in jokam, pa noče stran... Ko ti bo zmanjkalo solz bo bolje in me bomo tudi takrat s teboj
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.10.2008 22:33:26
|
|
|
|
miska73
|
Poročilo današnjega popoldneva/večera. Smo se dobile. Lepo je spoznati obraze, ki se skrivajo za RR nicki. Nfka, hvala za pijačko. Na žalost nisi prišla veliko do besede. Upam na skorajšnjo ponovitev seanse.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.10.2008 22:46:06
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Poročilo današnjega popoldneva/večera. Smo se dobile. Lepo je spoznati obraze, ki se skrivajo za RR nicki. Nfka, hvala za pijačko. Na žalost nisi prišla veliko do besede. Upam na skorajšnjo ponovitev seanse. Evo, zdaj sem pa tudi jaz že doma. Sem naredila še en ovinek, saj veste kako je: ko mačkona ni doma, miši plešejo. Tudi jaz sem se imela super, pa saj bo kmalu ponovitev. Nič bat.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.10.2008 23:06:17
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Poročilo današnjega popoldneva/večera. Smo se dobile. Lepo je spoznati obraze, ki se skrivajo za RR nicki. Nfka, hvala za pijačko. Na žalost nisi prišla veliko do besede. Upam na skorajšnjo ponovitev seanse. Evo, zdaj sem pa tudi jaz že doma. Sem naredila še en ovinek, saj veste kako je: ko mačkona ni doma, miši plešejo. Tudi jaz sem se imela super, pa saj bo kmalu ponovitev. Nič bat. Lučka A vidiš tole sem pa pozabla povedat... Tudi jaz sem se imela super.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.10.2008 23:09:05
|
|
|
|
lučka 25
|
miška, dobro opravi jutri, bom držala pesti da bo veliko foliklov in da bo kmalu čas za stopko.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.10.2008 23:11:52
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 miška, dobro opravi jutri, bom držala pesti da bo veliko foliklov in da bo kmalu čas za stopko. Hvala srček. Zdaj grem pa počasi v krpe... Čeprav sem danes ful naspidirana, ampak je treba, jutri bo zgodnja.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.10.2008 23:13:13
|
|
|
|
lučka 25
|
Nočko.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.10.2008 7:16:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Da grem kar po vrsti: lučka, miška, nf, fargi in neela: super vas je blo spoznat in dat obraze k postom na RR-ju. Lahko rečem, da ste mi vsekakor polepšale teden, ker tako dobre volje kot sem bila včeraj, nisem bila že dolgo. Itak je škoda da pišem stvari, ker tega kar sem čutila včeraj ko sem se peljala domov se itak ne da opisat. Hvala vsem! miška: dobro opravi danes!!
< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 14.10.2008 7:17:31 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.10.2008 10:11:38
|
|
|
|
miska73
|
Jst sem že v službi. Foliklčki so mi zrasli za ene 5 mm v dveh dneh. Naslednji UZ imam v četrtek. Zgleda, da bom tam enkrat v nedeljo na vrsti za punkcijo. Ja, drage moje nore klomifenke... meni včeraj med vožnjo domov in tudi danes med vožnjo v LJ nikakor niste šle iz glave. Sploh pa tisti fargin nalezljiv nasmešek...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.10.2008 12:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Miška, bravo za folikle!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.10.2008 14:07:17
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Miška, bravo za folikle!! Se kar podpišem pod tole. Miška, bravo!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.10.2008 16:07:24
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Sploh pa tisti fargin nalezljiv nasmešek... najprej bravo za foliklčke!!!! pol pa tole za moj nasmešek...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.10.2008 16:12:35
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Nfka, hvala za pijačko. Na žalost nisi prišla veliko do besede. Upam na skorajšnjo ponovitev seanse. nfka, še enkrat hvala za sladoled in pijačo!!! miška, a si hotla s tem "Na žalost nisi prišla veliko do besede." kej povedat?!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.10.2008 16:31:39
|
|
|
|
miska73
|
pol pa tole za moj nasmešek... ... in potem si miška zopet predstavlja tisti fargin nasmešek... miška, a si hotla s tem "Na žalost nisi prišla veliko do besede." kej povedat?!!!! Ziher kej... ... tisti "na žalost" je mogoče mašilo...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.10.2008 17:52:59
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 pol pa tole za moj nasmešek... ... in potem si miška zopet predstavlja tisti fargin nasmešek... miška, a si hotla s tem "Na žalost nisi prišla veliko do besede." kej povedat?!!!! Ziher kej... ... tisti "na žalost" je mogoče mašilo...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.10.2008 17:54:45
|
|
|
|
lučka 25
|
nf-ka, pa te ja nismo včeraj tako zmatrale, da še sedaj počivaš? Tudi jaz se ti zahvaljujem za sladke užitke ob sladoledu. neela, pa je gotovo tudi čisto izmučena. Ku-ku, kje se skrivaš?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.10.2008 19:56:36
|
|
|
|
neela
|
Ja, neela je kot ponavadi nauiber bizi bizi bizi... ...evo, šele sedaj sem se pripopala domov. Ampak, moram rečt, da sem pričakovala, da boste danes tekom dneva še bolj zagnano klofale - pa nič oz zelo zelo malo.... ....samo malo športnega rektalnega alpinizma ste se šle.... ... Ja no....sej je blo tud meni čisto kul fejst dobro....in res se strinjam tud jaz, da taščici mojega sinkota (berite: nf-ki) niste pustile več do besede, pa ravno ona je bila pobudnica našega srečanja.....ti ti Fargi, lučka in neela?!?!?!?!?... ....drugič boste dobile flajštre na tiste šobice, al bomo pa baterije ven iz vas dale.... ...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.10.2008 19:59:45
|
|
|
|
neela
|
Miška - definitivno so vse naše misli s tabo oz vsi navijamo zate in za tvoje foliklčke!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.10.2008 21:27:08
|
|
|
|
miska73
|
Še en večerni alpinistični pozdrav... Jst imam ta teden same dobre in zanimive dneve. Pravkar sem se vrnila iz koncerta Eroike... Mam ful napolnjene baterije... Pa kaka škoda, da sem že poročena... Sem imela kar mehka kolena. Saj res, kje se je spet naša nfka skrila
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.10.2008 21:29:35
|
|
|
|
miska73
|
Hvala deklice moje, da držite z mano. Po moje me bo večer pred punkcijo totalna panika zagrabila, ali pa tudi ne... Ma ja, danes sanjam une dečke iz Eroike...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.10.2008 21:52:31
|
|
|
|
sonček85
|
bravo miška za folikle.Tako se dela bejba
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.10.2008 7:35:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro babe žabe! Evo eno , da boste prišle k sebi.. Miška, kdaj imaš spet UZ? Koliko foliklov pa imaš? nf, se je pa res nekam skrila.. Očitno smo jo preveč izmučile.. Ali ji pa sedaj že kronično primankuje kofeina. lučka, kako kaže s tvojo M? neela, jaz sem tud pričakovala, da boste bolj zgovorne.. fargi, dva dni že razmišljam, na koga me spominjaš, pa mi sploh ne potegne. Zdej pa ne vem al smo se že kdaj kje srečale al kaj? Sicer v to malo dvomim.. Jaz sem pa čist izmučena danes. Včeraj sem bla cel dan v šopingu in zapravla tok, da mi kartica ni hotla več potegnit.. Dobr da sem mela rezervo zraven. Tako, da današnja plača je že v celoti zapravljena, ostalo mi je samo 10€. Matr sem pridna.
< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 15.10.2008 7:36:04 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.10.2008 9:00:29
|
|
|
|
nf
|
Kje ste babe klepetave Ja za naslednjič se pa zamislite, da slavljenki ne pustite do besede, pheeeee! Super ste bile vse po vrsti!!!!!!!!! Aja zakaj se nisem oglašala? Včeri prišla domov LAČNA, si nardim za jest in padem v postlo. Včeraj po službi sva imela pa romantičen večer ob ribici in Out of Africa filmčku....jah jeb** ga če ne greva v afriko, si lahko pa vsaj filme privoščiva! Moram it... Miška za folikelčke!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......