Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 21:59:59
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hmmmmm, kako veš?!!! A se nismo v petek o njej zgovarjale? hih i hi...bi mogla vidt še moj obraz ob tem k sem ti prejšnji post napisala...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 9:32:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro vsem. Najprej eno za lažji začetek dneva. Čeprav jaz samo čakam, da pridem domov - me že od srede rahlo boli glava, slabo mi ratuje (migrena), pa čisto sem zanič. Skos mi je vroče, odpiram okno, pa vsi mislijo, da se mi meša. Joj, punce, komaj čakam ponedeljek... Dajmo se zmenit, kako se bomo spoznale in kje točno se dobimo. Jaz predlagam da se dobimo kar nasproti Zvezde - na vogalu pri parku.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 9:52:11
|
|
|
|
Sulfinija
|
Evo punce od danes naprej nova runda klomifena.Bom sedaj kar dve tabletki zvečer jemala,ker mam drugače preveč stranskih učinkov čez dan in rabim energijo za delo. LP Mojca
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 10:10:29
|
|
|
|
Anonimen
|
sulfinija, kaj si že v drugem ciklusu? Se mi zdi, da si se nam šele pridružila.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 10:58:21
|
|
|
|
Shuka
|
Fargi -
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 12:34:07
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 BEBIII ful smo te pogrešale. Glede fosilk je situacija takale: Nfka je noseča. Miška (jst) sem v postopku IVF. Lučka bo v ponovnem postopku IVF novembra. Fargi in neela čakata na IUI. Saj res, kako kaže vama punci. Skuštrana suzi se še vedno bori s Klomifenom, ampak ga bo imela vsak čas poln kufer. Tole je bilo malo po domače iz glave... upam, da nisem kej preveč falila HVALA ZA INFORMACIJE Nf, čestitke za , lepih želim Miška tebi želim uspešen IVF, kdaj pa imaš? Lučka november je že naslednji mesec, tako da zberi moči in vso srečo Fargi in Neela javite situacijo, moram biti spet na tekočem za vse, da lahko navijamo in se podpiramo!!!!!! Suzi, meni K ni pomagal v dveh poskusih pa sem ga nehala jemati, ker je brezveze, imam zapacane jajcevode in res ni bilo smisla jemati! Tebi pa želim da ti K spremeni življenje na boljše in postaneš hitro
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 12:57:45
|
|
|
|
Anonimen
|
BEBIII, hvala za želje, ampak tudi jaz sem zaključila s K (sem ga jemala 6 mesecev). Drug teden grem k G, da se zmenimo za HSG (najbrž). Čeprav mislim, da je boljše še par mesecev počakat, pa potem it na HSG, da mi lahko spet predpiše K. Ker brez K itak ne bo nič, ker nimam svojih O.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 14:16:17
|
|
|
|
Rakica_80
|
Aja, potem pa je bolje da jih jemlješ, ker tako imaš možnost . Ma nimaš redne ali kako?-oprosti vse sem pozabila, kot da sem prišla nova na RR
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 15:39:31
|
|
|
|
sonček85
|
da se vam malo javim danes po NS EVO SONČEK SE JAVLJA NA RAPORT. Pikica je velka 57,7mm,ima,2nogici,2rokici,tveganje je 1:5052) IN ZDRAVA JE ,NI SE PA VIDELO SPOLA JE PA REKEL DA VSE KAR GA JE ZANIMALO JE VSE SUPER IN DA NI STRAHA ZA KAKO BOLEZEN. Sem pa lojzika vzela sabo cd-r namesto dvd in on na žalost ni imel nobenega na zalogi ,drugače bi imela vse posneto na cdeju,imam pa eno slikico ki jo bom potem dala v album Tako to je sedaj za mano in sem tako vesela ,da oba z dragim skačeva do stropa-bomo morali narediti novega
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 16:52:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo! Mene pa samo zanima ali je mogoče katera imela stranka učinke ob jemanju klorifema da jo je mal peklo - bolel ko je šla lulat. Ker jaz še nikoli nisem imela takih težav ta mesec pa zdaj po ovulaciji pa kr neki no... da ne bom preveč paničarila vas bom najprej vprašala za mnenje. Hvala
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 16:54:34
|
|
|
|
sonček85
|
jaz ne ,upam da je vse dobro ,čene pa pojdi na pregled h g in ji povej kako je?Lahko da si elergična na njih.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 17:28:09
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Fargi - iiii, shuka!!!! jst mam pa neko čudno željo...namreč, rada bi te spoznala...in ker se klomifenke (ex in vse ostale) dobimo v ponedeljek, bi lahko tudi ti svoji ritko zraven stisnila...Lučka se javi za prevoz!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 18:03:09
|
|
|
|
miska73
|
Sonček, kak lepo. Take novičke radi beremo. Pikicaa25, jst nisem imela takšnih stranskih učinkov- Šuka, posluš našo Fargi.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 18:35:01
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Joj, punce, komaj čakam ponedeljek... Dajmo se zmenit, kako se bomo spoznale in kje točno se dobimo. Jaz predlagam da se dobimo kar nasproti Zvezde - na vogalu pri parku. Suzi, pa je ne bomo kot kakšne mladoletne avše, ki jim je nerodno sami vstopit v kafič, nerodno stale pred vrati???? Predlagam, da se dobimo V kafiču. Če katero vendarle skrbi, da bo sama obsedela kje, pa se preko ZS-ja povežmo z gsm številkami, pa bo....kaj pravite???
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 18:46:49
|
|
|
|
Fargesia
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 20:05:20
|
|
|
|
sonček85
|
kje pa je srečanje?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 20:52:23
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 22:13:38
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia neeeeee, ne bit pridna punčka!!!! mi je tok fajn k nismo več tiho...pa še kateri bi morale tasvoje povedat...njej pa res!!! jst bi Shuko na naše srečanje povabila...če lahko seveda...nf, a lahko? ma seveda, sej sem že rekla, da sem zdej polna keša, ko je potovanje odpadlo. Bebii ti tudi moraš priti v pondelk!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 22:19:30
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 da se vam malo javim danes po NS EVO SONČEK SE JAVLJA NA RAPORT. Pikica je velka 57,7mm,ima,2nogici,2rokici,tveganje je 1:5052) IN ZDRAVA JE ,NI SE PA VIDELO SPOLA JE PA REKEL DA VSE KAR GA JE ZANIMALO JE VSE SUPER IN DA NI STRAHA ZA KAKO BOLEZEN. Sem pa lojzika vzela sabo cd-r namesto dvd in on na žalost ni imel nobenega na zalogi ,drugače bi imela vse posneto na cdeju,imam pa eno slikico ki jo bom potem dala v album Tako to je sedaj za mano in sem tako vesela ,da oba z dragim skačeva do stropa-bomo morali narediti novega Jupiiiiiiiii!!!!! Ful sem vesela zate Sonček!!!!! Mora biti fino, ko si končno pomirjen, da je vse ok ane? Moram rečt, da mene kar malo skrbi in res komaj čakam na prvi pregled. Samo da bo srček bil.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.10.2008 22:28:55
|
|
|
|
nf
|
Čau babe! Imam tako slabo vest, ker vas zanemarjam zadnje čase. Samo v službi ne morem več klepetat, ko pridem domov se moram najprej nabasat z eno tono hrane, potem sem pa že zaspana. Haha v zadnjem tednu sem postala že čista nosečnica. Kr naprej lačna, žejna, lulat, joške mi rastejo (kar je seveda dobra novica ), zaspana, ponoči se zbujam in kakšno uro kot sova buljim v strop, jah takle mamo. Aja našla sem vašo "the temo" in se ful nasmejala. Meni je šla ta pufi že samo zato na živce, ker ima doma že enega otroka in potem neki dramatizira, ker ji drugega ne rata narest takoj v prvo. Joooj mi take ženske dvignejo pokrov! Navajene, da se svet vrti okoli njih. brb Sonček, v ponedeljek smo se zmenile v Zvezdi pri Kongrescu (na Wolfovi) ob 17.30.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.10.2008 9:04:44
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kje pa je srečanje? ...edino mesto nosečnice na srečanju je žal že zasedeno...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.10.2008 12:37:22
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kje pa je srečanje? ...edino mesto nosečnice na srečanju je žal že zasedeno... Sonček, ne posluši neele... Nujno moraš tudi pridet pokazat tvoj trebušček na naše srečanje.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.10.2008 13:48:00
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kje pa je srečanje? ...edino mesto nosečnice na srečanju je žal že zasedeno...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.10.2008 15:20:59
|
|
|
|
little angel
|
en lep podzrav vsem klomifenkam. kako ste kaj?jaz imam eno vprasanje... ta mes sem povecala dozo klomifena. iz ene tabletke na dan sem sla na 2 tabletki na dan. klomifen sem jedla od 5-9 dne. ginekolog je rekel da naj bi do ovulacije prislo 12,13 ali 14 dan po zadnji tabletki. mene je 10 dan ciklusa zacelo nekaj spikat po jajcnikih. neki obcutek kot da jajcniki rastejo. no 10 dan ciklusa ko sma se z dragim so me v dolecenih polozajih zaboleli jajcniki. 12 ciklusa sma spet in so jajcniki se bolj boleli.res fejst. pa tudi drugace me zdaj ze 2 dni kr mocno spika. danes sploh ne upam ker ni glih fajn da mas med tak prijetnimi trenutki take bolecine mislite da je mozno da je prislo od ovulacije?drugace me se jajcniki niso nikoli tak boleli razen takrat ko sem mela cisto. ampak zdaj sem skoraj prepricana da je nimam.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.10.2008 16:27:17
|
|
|
|
miska73
|
little angel, nažalost je tako, da je treba slončkat ravno ko najbolj boli. Pri meni je bila O približno 15-16. dan ciklusa, medtem ko sem se med 12-14 dnem hodila kazat h G na UZ.
|
|
|
obračanjetonksKdaj so se vam obrnili na glavco, tiste ki ste imele dolgo časa medenično vstavo?po 40. tednu (
17%)
po 39. tednu (
3%)
po 38.tednu (
9%)
po 37.tednu (
10%)
po 36.tednu (
9%)
prej (
52%)
Število vseh glasov: 163Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!