|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
9.10.2008 21:59:59   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hmmmmm, kako veš?!!!user posted image user posted image user posted image

A se nismo v petek o njej zgovarjale?

hih i hi...bi mogla vidt še moj obraz ob tem k sem ti prejšnji post napisala...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 476
10.10.2008 9:32:16   
Anonimen
Dobro jutro vsem. user posted image user posted image

Najprej eno user posted image  za lažji začetek dneva. Čeprav jaz samo čakam, da pridem domov - me že od srede rahlo boli glava, slabo mi ratuje (migrena), pa čisto sem zanič. Skos mi je vroče, odpiram okno, pa vsi mislijo, da se mi meša.user posted image

Joj, punce, komaj čakam ponedeljek...user posted image     user posted image     user posted image  Dajmo se zmenit, kako se bomo spoznale in kje točno se dobimo. Jaz predlagam da se dobimo kar nasproti Zvezde - na vogalu pri parku.

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
10.10.2008 9:52:11   
Sulfinija
Evo punce od danes naprej nova runda klomifena.Bom sedaj kar dve tabletki zvečer jemala,ker mam drugače preveč stranskih učinkov čez dan in rabim energijo za delo.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
10.10.2008 10:10:29   
Anonimen
sulfinija, kaj si že v drugem ciklusu? Se mi zdi, da si se nam šele pridružila.

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
10.10.2008 10:58:21   
Shuka
Fargi - user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
10.10.2008 12:34:07   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

BEBIII user posted image ful smo te pogrešale.

Glede fosilk je situacija takale:
Nfka je noseča.
Miška (jst) sem v postopku IVF.
Lučka bo v ponovnem postopku IVF novembra.
Fargi in neela čakata na IUI. Saj res, kako kaže vama punci.
Skuštrana suzi se še vedno bori s Klomifenom, ampak ga bo imela vsak čas poln kufer.

Tole je bilo malo po domače iz glave... upam, da nisem kej preveč falila

HVALA ZA INFORMACIJEuser posted image
Nf, čestitke za user posted image , lepihuser posted image želimuser posted image
Miška tebi želim uspešen IVF, kdaj pa imaš?
Lučka november je že naslednji mesec, tako da zberi moči in vso srečouser posted image user posted image user posted image
Fargi in Neela javite situacijo, moram biti spet na tekočem za vse, da lahko navijamo in se podpiramo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Suzi, meni K ni pomagal v dveh poskusih pa sem ga nehala jemati, ker je brezveze, imam zapacane jajcevode in res ni bilo smisla jemati!
Tebi pa želim da ti K spremeni življenje na boljše in postaneš hitrouser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 481
10.10.2008 12:57:45   
Anonimen
BEBIII, hvala za želje, ampak tudi jaz sem zaključila s K (sem ga jemala 6 mesecev). Drug teden grem k G, da se zmenimo za HSG (najbrž). Čeprav mislim, da je boljše še par mesecev počakat, pa potem it na HSG, da mi lahko spet predpiše K. Ker brez K itak ne bo nič, ker nimam svojih O.

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 482
10.10.2008 14:16:17   
Rakica_80
Aja, potem pa je bolje da jih jemlješ, ker tako imaš možnostuser posted image .
Ma user posted image  nimaš redne ali kako?-oprosti vse sem pozabila, kot da sem prišla nova na RRuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 483
10.10.2008 15:39:31   
sonček85
da se vam malo javim danes po NS

EVO SONČEK SE JAVLJA NA RAPORT.
Pikica je velka 57,7mm,ima,2nogici,2rokici,tveganje je 1:5052) IN ZDRAVA JE ,NI SE PA VIDELO SPOLA JE PA REKEL DA VSE KAR GA JE ZANIMALO JE VSE SUPER IN DA NI STRAHA ZA KAKO BOLEZEN.   user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa lojzika vzela sabo cd-r namesto dvd in on na žalost ni imel nobenega na zalogi ,drugače bi imela vse posneto na cdeju,imam pa eno slikico ki jo bom potem dala v album

Tako to je sedaj za mano in sem tako vesela ,da oba z dragim skačeva do stropa-bomo morali narediti novega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 484
10.10.2008 16:52:19   
Anonimen
Zdravo!

Mene pa samo zanima ali je mogoče katera imela stranka učinke ob jemanju klorifema da jo je mal peklo - bolel ko je šla lulat. Ker jaz še nikoli nisem imela takih težav ta mesec pa zdaj po ovulaciji pa kr neki no... da ne bom preveč paničarila vas bom najprej vprašala za mnenje.

Hvala

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
10.10.2008 16:54:34   
sonček85
jaz ne ,upam da je vse dobro ,čene pa pojdi na pregled h g in ji povej kako je?Lahko da si elergična na njih.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
10.10.2008 17:28:09   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Fargi - user posted image

iiii, shuka!!!! jst mam pa neko čudno željo...namreč, rada bi te spoznala...in ker se klomifenke (ex in vse ostale) dobimo v ponedeljek, bi lahko tudi ti svoji ritko zraven stisnila...Lučka se javi za prevoz!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 487
10.10.2008 18:03:09   
miska73
Sonček, kak lepo. Take novičke radi beremo.

Pikicaa25, jst nisem imela takšnih stranskih učinkov-

Šuka, posluš našo Fargi.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 488
10.10.2008 18:35:01   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
Joj, punce, komaj čakam ponedeljek...user posted image     user posted image     user posted image  Dajmo se zmenit, kako se bomo spoznale in kje točno se dobimo. Jaz predlagam da se dobimo kar nasproti Zvezde - na vogalu pri parku.

Suzi, pa je ne bomo kot kakšne mladoletne avše, ki jim je nerodno sami vstopit v kafič, nerodno stale pred vrati???? Predlagam, da se dobimo V kafiču. Če katero vendarle skrbi, da bo sama obsedela kje, pa se preko ZS-ja povežmo z gsm številkami, pa bo....kaj pravite???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 489
10.10.2008 18:46:49   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 490
10.10.2008 20:05:20   
sonček85
kje pa je srečanje?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 491
10.10.2008 20:52:23   
neela

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 492
10.10.2008 22:13:38   
nf

neeeeee, ne bit pridna punčka!!!! mi je tok fajn k nismo več tiho...pa še kateri bi morale tasvoje povedat...njej pa res!!!

jst bi Shuko na naše srečanje povabila...če lahko seveda...nf, a lahko?

ma seveda, sej sem že rekla, da sem zdej polna keša, ko je potovanje odpadlo. user posted image  Bebii ti tudi moraš priti v pondelk!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 493
10.10.2008 22:19:30   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

da se vam malo javim danes po NS

EVO SONČEK SE JAVLJA NA RAPORT.
Pikica je velka 57,7mm,ima,2nogici,2rokici,tveganje je 1:5052) IN ZDRAVA JE ,NI SE PA VIDELO SPOLA JE PA REKEL DA VSE KAR GA JE ZANIMALO JE VSE SUPER IN DA NI STRAHA ZA KAKO BOLEZEN.   user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa lojzika vzela sabo cd-r namesto dvd in on na žalost ni imel nobenega na zalogi ,drugače bi imela vse posneto na cdeju,imam pa eno slikico ki jo bom potem dala v album

Tako to je sedaj za mano in sem tako vesela ,da oba z dragim skačeva do stropa-bomo morali narediti novega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jupiiiiiiiii!!!!! Ful sem vesela zate Sonček!!!!! Mora biti fino, ko si končno pomirjen, da je vse ok ane? user posted image  Moram rečt, da mene kar malo skrbi in res komaj čakam na prvi pregled. Samo da bo srček bil. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 494
10.10.2008 22:28:55   
nf
Čau babe!
Imam tako slabo vest, ker vas zanemarjam zadnje čase. Samo v službi ne morem več klepetat, ko pridem domov se moram najprej nabasat z eno tono hrane, potem sem pa že zaspana. user posted image  Haha v zadnjem tednu sem postala že čista nosečnica. user posted image  Kr naprej lačna, žejna, lulat, joške mi rastejo (kar je seveda dobra novica user posted image ), zaspana, ponoči se zbujam in kakšno uro kot sova buljim v strop, jah takle mamo.
Aja našla sem vašo "the temo" in se ful nasmejala. Meni je šla ta pufi že samo zato na živce, ker ima doma že enega otroka in potem neki dramatizira, ker ji drugega ne rata narest takoj v prvo. Joooj mi take ženske dvignejo pokrov! Navajene, da se svet vrti okoli njih. brb
Sonček, v ponedeljek smo se zmenile v Zvezdi pri Kongrescu (na Wolfovi) ob 17.30.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 495
11.10.2008 9:04:44   
neela

kje pa je srečanje?

...edino mesto nosečnice na srečanju je žal že zasedeno...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 496
11.10.2008 12:37:22   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: neela

kje pa je srečanje?

Sonček, ne posluši neele...
Nujno moraš tudi pridet pokazat tvoj trebušček na naše srečanje.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 497
11.10.2008 13:48:00   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

kje pa je srečanje?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 498
11.10.2008 15:20:59   
little angel
en lep podzrav vsem klomifenkam.
kako ste kaj?jaz imam eno vprasanje... ta mes sem povecala dozo klomifena. iz ene tabletke na dan sem sla na 2 tabletki na dan. klomifen sem jedla od 5-9 dne. ginekolog je rekel da naj bi do ovulacije prislo 12,13 ali 14 dan po zadnji tabletki. mene je 10 dan ciklusa zacelo nekaj spikat po jajcnikih. neki obcutek kot da jajcniki rastejo. no 10 dan ciklusa ko sma se z dragim user posted image so me v dolecenih polozajih zaboleli jajcniki. 12 ciklusa sma spetuser posted image in so jajcniki se bolj boleli.res fejst. pa tudi drugace me zdaj ze 2 dni kr mocno spika. danes sploh ne upam user posted image ker ni glih fajn  da mas med tak prijetnimi trenutki take bolecineuser posted image mislite da je mozno da je prislo od ovulacije?drugace me se jajcniki niso nikoli tak boleli razen takrat ko sem mela cisto. ampak zdaj sem skoraj prepricana da je nimam.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 499
11.10.2008 16:27:17   
miska73
little angel, nažalost je tako, da je treba slončkat ravno ko najbolj boli. Pri meni je bila O približno 15-16. dan ciklusa, medtem ko sem se med 12-14 dnem hodila kazat h G na UZ.

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

obračanje
tonks

Kdaj so se vam obrnili na glavco, tiste ki ste imele dolgo časa medenično vstavo?

po 40. tednu (17%)

po 39. tednu (3%)

po 38.tednu (9%)

po 37.tednu (10%)

po 36.tednu (9%)

prej (52%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!