|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
11.10.2008 17:06:06   
Žaka
Ojla.  Spet po dolgem času. user posted image ne pričakujem 20.10. Se pravi čez 9 dni. Mi pa je full nekaj čudno. Slončkala sva z mojim vsak dan.user posted image Sploh pa na plodne dneve. Namreč čudno mi je to da sem imela drugi dan zjutraj ampak samo tisti dan in samo enkrat vlečljiv izcedek. Od takrat ni sluha ne duha o izcedkih. Ponavadi sem imela full belega toka po ovulaciji tako da mi je prebilo čez kavbojke. Zdaj pa nič. Že od včeraj čutim neko zbadanje po jajčnikih in pekočo bolečino v desni dojki. Kako pa je z vašimi izcedki po ovulaciji ? Upam da mi ne bo treba začeti z novo dozo klomifena.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 501
11.10.2008 18:35:58   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Fargi - user posted image

iiii, shuka!!!! jst mam pa neko čudno željo...namreč, rada bi te spoznala...in ker se klomifenke (ex in vse ostale) dobimo v ponedeljek, bi lahko tudi ti svoji ritko zraven stisnila...Lučka se javi za prevoz!!!

Oooo deklca moje, tolk rada bi sam sem na bolniški in kej več kot do trgovine se ne peljem user posted image . Bom pa v mislih z vami in mi bo Lučka poročala kako ste se imele. user posted image

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 502
11.10.2008 19:46:07   
Fargesia
shuka, a veš da sem ugotovila, da sva midve skup pri ferbuarka mal cajta klepetale....

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 503
12.10.2008 9:08:07   
neela
Dobro jutro frčafelce!!!
Kaj se še vse muckate pri svojih user posted image ? Prav, prav.....jaz bom pa med tem za vse dišečo user posted image skuhala.
Drugače pa je danes tako lep in sončen dan napovedan, da bo greh, če ga ne bomo dobro izkoristile, kajne?? Jaz ga sigurno bom...

Vidim, da me miška krega...user posted image ...miška, jaz samo povem, kar mislim - direktna sem od vedno.... Boš že vidla v ponedeljek....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 504
12.10.2008 9:33:19   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Vidim, da me miška krega...user posted image ...miška, jaz samo povem, kar mislim - direktna sem od vedno.... Boš že vidla v ponedeljek....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 505
12.10.2008 9:38:24   
neela
user posted image Fargi me ma pa tako rada.....tko k jaz njo....user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 506
12.10.2008 9:40:27   
Fargesia

user posted image Fargi me ma pa tako rada.....tko k jaz njo....user posted image user posted image user posted image ...

največ na svetu!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 507
12.10.2008 9:53:33   
miska73

Komi čakam user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Pa saj te nisem kregala... sam prevajala sem tvoje izjave...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 508
12.10.2008 10:06:50   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Komi čakam user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Pa saj te nisem kregala... sam prevajala sem tvoje izjave...

mislim da ni bil potreben prevod...jaz sem jo kr dobro razumela...user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 509
12.10.2008 10:14:20   
miska73
Fargi, kak si ti kej? A tvoja M se že kej javlja na obisk?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 510
12.10.2008 10:35:32   
Fargesia
miska, a veš da se res nekaj kaže....sicer malo, ampak počasi pa z užitkom...al kako že...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 511
12.10.2008 10:37:53   
lučka 25
Ojla punce, lučka je že nazaj.user posted image

Na morju je bilo oh in sploh supr, skorj poletno. Morje, sonce,.... Smo se nasmejali do solz in še naprej, napeli, nekateri "pubertetniki" pa še napili.user posted image  Trikrat lahko ugibate, katerega spola so bili (namig: niso ženskegauser posted image ).

No, jutri pa končno spet babji klepet. Uf, se bo kar kadilo.

Neela, fargi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . A sta vidve faci. user posted image user posted image

Nf, zdaj ti ej oproščeno, če se obnašaš kot nosečka, ker ti to si. user posted image

miška, nas ne boš mogla zgrešit. Ko sva se midve s Fargi prvič videli, sva se takoj prepoznali, brez besed.user posted image  Pa saj kje pa lahko zgrešiš tako tete pehte, kot sem jaz.user posted image

suzi, lahko izmenjamo GSM in pokličeš kje smo, pa ne bo panike. Pa da te končno še vidim, ne pa samo berem.user posted image

Ostale klomifenke, nič bat. Kar lepo pozitivno razmišljajte, pa bo lahko uspeh K veliko večji. Poglejte nf, kako je bila pozitivna, brez jamranja, računanja, ... in prepričana v uspeh, pa poglejte kje je - med nosečkami. Vsak znak vzemite za signal, da se nekaj dogaja z vašim telesom in le to bo pomagalo pri tem, da vam uspe priti do O in user posted image .

Zato pa smo še me ex klomifenke v klubu POZITIVNIH klomifenk. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 512
12.10.2008 10:39:16   
lučka 25

miska, a veš da se res nekaj kaže....sicer malo, ampak počasi pa z užitkom...al kako že...

Men se tudi zelooo počasi kaže user posted image , bolj z bolečinami tam doli, glavoboli. Samo da pride in da bo NORMALNA pa bo svet lepši. Potem pa samo akcija.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 513
12.10.2008 11:21:11   
miska73
Lučka, fargi, naj vama zaželim čimprejšnjo in čimbolj normalno M.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 514
12.10.2008 13:41:49   
Shuka

shuka, a veš da sem ugotovila, da sva midve skup pri ferbuarka mal cajta klepetale....
Vem, vem Fargi in mi je bilo hudo, ko sem izvedela za tvoje angelčkeuser posted image . No bo pa naslednja runda uspešnejša user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 515
12.10.2008 13:43:27   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lučka, fargi, naj vama zaželim čimprejšnjo in čimbolj normalno M.
Enako jaz navijam za to user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 516
12.10.2008 14:53:55   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: nf

neeeeee, ne bit pridna punčka!!!! mi je tok fajn k nismo več tiho...pa še kateri bi morale tasvoje povedat...njej pa res!!!

jst bi Shuko na naše srečanje povabila...če lahko seveda...nf, a lahko?

ma seveda, sej sem že rekla, da sem zdej polna keša, ko je potovanje odpadlo. user posted image  Bebii ti tudi moraš priti v pondelk!
Nisem vedela da ti je potovanje odpovedano,a si kaj žalostna ali ti je še bolje ko si pa dobila tako lepo darilo,+na testu.
Seveda da bo srček bil,sploh ne smeš dvomit o tem in veliko pozitivno razmišljat,kar je je in me si zaslužmo vse naj boljš.!!!!

Neela:TEBER BOM PA ZA TA REPEK UGRIZNILA ,ko me hecaš!Res  me  ne bo ,vam miška pove zakaj ne.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 517
12.10.2008 21:04:50   
Fargesia
na temi o splavu ni nobenega odziva...jaz pa tako rabim kakšno vzpodbudno besedo....

...ne vem kaj mi je danesuser posted image user posted image user posted image ...tako močno si želim da bi mi rastel trebušček...bila bi že čez polovico...tako pozitiven dan, mene pa pri srcu tako boli...
pa še moja druga M po abraziji me heca in noče in noče priti...sem na lastno roko jedla dabroston in zdaj jo čakam...danes je pa 56.dan.... ah ja...

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 12.10.2008 21:05:13 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 518
12.10.2008 21:36:31   
miska73
Fargi, lubica user posted image user posted image user posted image user posted image
Te bom jutri še v živo objela.
Ne morem vedeti kako se počutiš.
Krize so čisto normalne. Verjetno ni ne prva ne zadnja.
Ampak saj sama veš, da moraš iti preko tega in se usmeriti naprej. Zjoči se, to ful pomaga.
Zgubljena je samo bitka, vojna pa še zdaleč ne.

Glede tvoje M ki noče in noče priti... a si bila kej pri G glede tega?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 519
12.10.2008 21:54:22   
Fargesia
miska, hvala ti...

nisem šla nič do G...dela v leonišču in veš da so tam nedotakljivi...sicer bi ga lahko poklicala po telefonu, pa sem se kr sama odločila da bom papcala dabroston. in zdaj čakam...

jokam, jokam, pa se ne ustavijo solze in bolečina ni nič manjša...zdaj sva jokala oba z mojim...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 520
12.10.2008 22:09:53   
Shuka

miska, hvala ti...

nisem šla nič do G...dela v leonišču in veš da so tam nedotakljivi...sicer bi ga lahko poklicala po telefonu, pa sem se kr sama odločila da bom papcala dabroston. in zdaj čakam...

jokam, jokam, pa se ne ustavijo solze in bolečina ni nič manjša...zdaj sva jokala oba z mojim...

Fargi - ti kar jokaj, jaz jokam s tabouser posted image vem kako je to, ko se ti sanje vsak mesec porušijo, sem dajala to skozi 8 letno vojno za bebico ampak poglej, imej upanje, imej vero, imej sanje in imej voljo, ker prišla boš do tega kar si zaslužiš, slej kot prej. V to sem prepričana.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 521
12.10.2008 23:05:05   
nf
Fargi user posted image  Veš da se lahko pri nas zjokaš user posted image  Lahko si predstavljam, da si dala čez najhujšo nočno moro vsake novo pečene nosečke, ampak sej bo minilo in spet boš srečka nosečka in čez par mesecev bo začel rasti trebušček. Jaz bi na tvojem mestu šla nekam daleč, da bi malo izklopila. Ful pomaga. Bomo imele jutri čokoladno psihoterapijo. user posted image
Sonček, pa ne morem rečt, da sem se že sprijaznila s tem, da ne grem na potovanje. Moje misli so še vedno na jugu. user posted image  Zdej sva sprejela kompromis, da me konec januarja pelje v ameriko za 3 tedne. user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 522
13.10.2008 6:20:59   
lučka 25
Fargi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Težko je najti besede za tolažbo, ampak poslušamo te lahko vedno. Kaj bi dala, da bi bilo tvojih muk že konec. Rada te imam in danes popoldan ti bo terapija z nami in čokolado zagotovo koristila.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 523
13.10.2008 8:05:51   
lenna
Fargi, user posted image user posted image user posted image
Res je, da si ne morem predstavljati kakšne trenutke doživljaš, vendar vedi da smo s tabo, te poslušamo in vzpodbujamo.
Mene že potre ko vsak mesec pride user posted image , kaj šele da bi morala doživeti kaj takega.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 524
13.10.2008 8:58:33   
Anonimen
fargi, tako zelo mi je žal, da si imela tisto krizo. upam, da je danes že kaj boljše. Normalno je, da tako čutiš.. Fajn se zjokaj, včasih pomaga.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neela, mene je sam strah, da bi potem vsaka sedela za svojo mizo.. user posted image

(odgovor članu lenna)
  Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......