lučka 25
|
Ojla punce, lučka je že nazaj. Na morju je bilo oh in sploh supr, skorj poletno. Morje, sonce,.... Smo se nasmejali do solz in še naprej, napeli, nekateri "pubertetniki" pa še napili. Trikrat lahko ugibate, katerega spola so bili (namig: niso ženskega ). No, jutri pa končno spet babji klepet. Uf, se bo kar kadilo. Neela, fargi . A sta vidve faci. Nf, zdaj ti ej oproščeno, če se obnašaš kot nosečka, ker ti to si. miška, nas ne boš mogla zgrešit. Ko sva se midve s Fargi prvič videli, sva se takoj prepoznali, brez besed. Pa saj kje pa lahko zgrešiš tako tete pehte, kot sem jaz. suzi, lahko izmenjamo GSM in pokličeš kje smo, pa ne bo panike. Pa da te končno še vidim, ne pa samo berem. Ostale klomifenke, nič bat. Kar lepo pozitivno razmišljajte, pa bo lahko uspeh K veliko večji. Poglejte nf, kako je bila pozitivna, brez jamranja, računanja, ... in prepričana v uspeh, pa poglejte kje je - med nosečkami. Vsak znak vzemite za signal, da se nekaj dogaja z vašim telesom in le to bo pomagalo pri tem, da vam uspe priti do O in . Zato pa smo še me ex klomifenke v klubu POZITIVNIH klomifenk.
|