Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.10.2008 20:19:57
|
|
|
|
miska73
|
lenna, naših druženj zaenkrat še ni bilo. Sicer dogovori za klomifensko srečanje potekajo že tam nekje od februarja. Povod, da se tokrat dobimo, pa je, da je naša nfka noseča in časti.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.10.2008 20:21:21
|
|
|
|
neela
|
Oj.....se pravi, da bo padel ponedeljek?!?!? Bomo že začetek tedna zafurale in priklicale vsaj točo, če ne tud sneg???? ...No, torej - jaz PRIDEM! Vsaj dva okusa sladoleda sta MOJA!!!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.10.2008 20:25:40
|
|
|
|
miska73
|
O neela, si le pršla pogledat. Sem te vmes zasledila na IUI temi...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.10.2008 22:15:07
|
|
|
|
neela
|
Ja miška....saj ponavadi grem pogledat IUI-jevke in klomifenke....ostalo pa bolj švoh, ker me ponavadi cajt baše...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 6:12:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. fargi, še vedno ne vem v kateri temi je fajt. aja, pa itak da boš špricala rekreacijo.. Sej bomo pojedle par tortic, pa boš potem drug teden imela večjo voljo. miška, predlagam, da prideš oblečena v rdeče sp. perilo - te bomo najlažje prepoznale. punce, super ste. Komaj čakam ponedeljek, čeprav se jih ponavadi raje izogibam. aja, še to: kje je zvezda??
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 7:48:59
|
|
|
|
miska73
|
Tista tema je tule Zvezda je pa čisto v centru na Wolfovi. Pojdi na zemljevid.najdi.si in odtipkaj notri ključne besede "ljubljana zvezdica wolfova".
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 9:07:07
|
|
|
|
Anonimen
|
miška, hvala.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 9:08:55
|
|
|
|
Anonimen
|
aha, že vem kje je Zvezda. Tam zraven kongresnega, na vogalu, ne? 100x sem že šla mimo, sam nikol nisem pogledala kaj je to za ena kavarna.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 15:52:20
|
|
|
|
Fargesia
|
ojla....kako ste? bemtiš kok mene jezi k se ene zdej delajo tanajvečje žrtve na svetu, pa sem rekla samo to da me moti da se odpira nova tema za novo vprašanje...še zlasti če so si vprašanja kolikor toliko podobna in postavljena v roku dveh dneh. samo to in nič drugega nisem rekla! tole bom pa tud tja prekopirala....
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 15:54:57
|
|
|
|
miska73
|
Fargi... He, he... če vaju ne bi z lučko poznala... sem danes zvedla, da si živčke hladite tu gor na RR... Dej, pust jo pr mir. Ni vredno.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 15:58:44
|
|
|
|
Fargesia
|
sej sem se poslovila od NJENE teme... znam bit tud fejst žleht...še dobro da se znam nazaj držat...ne bi rekla, če bi ji res ne vem kaj naredila no... ah...never mind....
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 18:12:19
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ciao moje zlate prijateljice, končno smo dobili internet in sem vas prišla malo pozdravit, res me ni bilo že dolgo gor kako ste mi ve in je kej novega -je kakšna nova med vami? Jaz sem bila prvega v Leonišču z vsemi papirji-izvidi in Dr.Pinterjeva mi je rekla da ne rabim več nič, razen še enkrat hormonske preiskave, ker morajo biti zelo sveže in v postopek grem v par mescih-saj tako mi je rekla, bomo videli, upam da čim prej Več bom vedela 12.11, ker bojo izvidi in takrat mi bo vse točno znala povedat! Ful sem vas pogrešala res
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 19:38:16
|
|
|
|
lučka 25
|
BEBIII, dobrodošla spet med nami, v civilizaciji. Da ti kar jaz povem zelooo veselo novico: nf je srečka . In to še čisto sveža. Zate pa držim pesti, da bo postopek kmalu tu in potem ma da se pridružiš . Jaz že navijam.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 19:40:32
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Fargi... He, he... če vaju ne bi z lučko poznala... sem danes zvedla, da si živčke hladite tu gor na RR... Dej, pust jo pr mir. Ni vredno. Čakaj, da naju vidiš še v živo. Takrat šele izgledava kot pravi teti Pehti. Mah enkrat sem si mogla dat duška in kdaj tudi povedat, da takih tem ne prebavljam, sem bila že dobri dve leti ves čas tiho. Obljubim, da bom zdaj sept pridna punčka.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 21:00:42
|
|
|
|
Fargesia
|
neeeeee, ne bit pridna punčka!!!! mi je tok fajn k nismo več tiho...pa še kateri bi morale tasvoje povedat...njej pa res!!! jst bi Shuko na naše srečanje povabila...če lahko seveda...nf, a lahko?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 21:13:35
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia neeeeee, ne bit pridna punčka!!!! mi je tok fajn k nismo več tiho...pa še kateri bi morale tasvoje povedat...njej pa res!!! jst bi Shuko na naše srečanje povabila...če lahko seveda...nf, a lahko? A se mi lahko malo svita, kdo j ta ena? S... ja Shuka je tud ena fina dečva, pa še moja sokrajanka. Jaz sem na desnem bregu on pa na levem bregu porodnišnice. Pa res ne bi bilo slabo, da pride na srečanje. Jo jaz lahko peljem.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 21:17:37
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia neeeeee, ne bit pridna punčka!!!! mi je tok fajn k nismo več tiho...pa še kateri bi morale tasvoje povedat...njej pa res!!! jst bi Shuko na naše srečanje povabila...če lahko seveda...nf, a lahko? A se mi lahko malo svita, kdo j ta ena? S... hmmmmm, kako veš?!!! ja, jst bi jo rada spoznala...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 21:23:01
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hmmmmm, kako veš?!!! A se nismo v petek o njej zgovarjale?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 21:46:52
|
|
|
|
miska73
|
BEBIII ful smo te pogrešale. Glede fosilk je situacija takale: Nfka je noseča. Miška (jst) sem v postopku IVF. Lučka bo v ponovnem postopku IVF novembra. Fargi in neela čakata na IUI. Saj res, kako kaže vama punci. Skuštrana suzi se še vedno bori s Klomifenom, ampak ga bo imela vsak čas poln kufer. Tole je bilo malo po domače iz glave... upam, da nisem kej preveč falila
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 21:47:01
|
|
|
|
miska73
|
Čakaj, da naju vidiš še v živo. Takrat šele izgledava kot pravi teti Pehti. Komaj čakam, čisto zares. jst bi Shuko na naše srečanje povabila...če lahko seveda...nf, a lahko? Ja, ja, jst bi tudi rada šuko spoznala.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 21:47:35
|
|
|
|
lučka 25
|
No, mene sedaj 2 dni ne bo, grem mal naokoli, se potepat s sotrpini in sotrpinkami iz službe. Gremo malo pogledat kako sonce sioje na morju. Lepo se mejte, se kaj beremo in tipkamo v nedeljo, če ne pa v ponedeljek se vidimo!!! (sem mogla zakričat, da me boste vse slišale )
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 21:48:42
|
|
|
|
lučka 25
|
miška, en zate, k si tak fajna punca.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 21:49:17
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Čakaj, da naju vidiš še v živo. Takrat šele izgledava kot pravi teti Pehti. Komaj čakam, čisto zares. Jaz tudi.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.10.2008 21:55:19
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 miška, en zate, k si tak fajna punca. zdaj mi je pa nerodno. En velik poljubček zate lučka.
|
|
|
Zadovoljstvo z življenjem v svojem krajumajčica76http://tinyurl.com/2wl93dx
Tukaj je anketa, ki jo rabim za fax.... prosila bi vas če bi bila katera pripravljena rešiti anketo na tem spletnem naslovu...
HVALA VSEM :)/ (
78%)
/ (
22%)
Število vseh glasov: 37Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!