Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 19.3.2009 17:43:38
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce, v ponedeljek mamo srečanje... bo katera še prišla od vas, al bomo štiri čveke? ...hmmm....pa kaj že to ne bo dovolj ogrožujoče za celo Ljubljano, kaj šele širše???? Hecam se....VSE NOVE - LEPO VABLJENE!!!! Vstopnina: velik nasmešek in koš dobre volje!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 19.3.2009 17:48:31
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Aja še to. Rezultati krvi so bili takrat (ne vem če se vseeno lahko upošteva kaj) fsh 8,2 ne vem enote LH 7,82 prolaktin 12,4 tečnobica, tvoja vrednost fsh je ok (zaloga jajčec), lh se mi zdi, da je malo povečan. Meni je dr. rekel, da je idealno razmerje: lh vrednost polovična fsh vrednosti. Ampak to moje totalno laično vedenje. Kar se pa teh postopkov tiče bi jaz na tvojem mestu čimprej spokala v eno neplodnostno kliniko. Če si zelo mlada, potem pojdi na GK, kjer ob sreči v dobrem letu prideš do OBMP-ja; če te pa že leta nekje okol lovijo, potem pa je verjetno najboljše, da stopiš do ata Reša. V vsakem primeru boš obravnavana čisto drugače, bolj življenjsko
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 19.3.2009 19:04:15
|
|
|
|
Martinki
|
Tecnobica jz sm tud mela kretena od ginekologa pa so ga tud vse hvalile. No, hvalile so ga tiste, ki so že ble noseče, pr men je pa pogorel na celi črti. Sm ga zamenjala in ta tanov je čist druga zgodba. Glede napotnice pa sledeče: men jo je napisal za hsg za v Slovenj Gradec. Ker so mela tam pokvarjeno mašino sem klicala v mb in so rekla, da lahko k njim pridem, ampak da more bit napotnica na njih napisana. Kličem je ginekologa za novo napotnico pa je reku, da nej sam z edigsom pobrišem in napišem na novo. Sm bla živčna k hudič k sm tisto poedigsano napotnco sestri pod nos pomolila - pa ni čist nč rekla. Vpraš svojga, če lohk isto nardiš.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 19.3.2009 20:57:42
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce, v ponedeljek mamo srečanje... bo katera še prišla od vas, al bomo štiri čveke? ...hmmm....pa kaj že to ne bo dovolj ogrožujoče za celo Ljubljano, kaj šele širše???? Hecam se....VSE NOVE - LEPO VABLJENE!!!! Vstopnina: velik nasmešek in koš dobre volje!!! Če bo vse po sreči se nam pridruži še ena
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 19.3.2009 21:55:12
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce, v ponedeljek mamo srečanje... bo katera še prišla od vas, al bomo štiri čveke? ...hmmm....pa kaj že to ne bo dovolj ogrožujoče za celo Ljubljano, kaj šele širše???? Hecam se....VSE NOVE - LEPO VABLJENE!!!! Vstopnina: velik nasmešek in koš dobre volje!!! Če bo vse po sreči se nam pridruži še ena No lepo, ker 5 je moja srečna številka. Sam me pa firbec matra kdo. A sisuzi naštimala? A boš katero drugo presenečenje za nas pripravila.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 19.3.2009 21:57:02
|
|
|
|
Fargesia
|
uuu, presenečenje!!! zakon!!! sam da ne bo zbežala, če nas še ne pozna...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 19.3.2009 21:59:41
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia uuu, presenečenje!!! zakon!!! sam da ne bo zbežala, če nas še ne pozna... Sej to tud mene skrbi
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.3.2009 0:00:11
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ma prav škoda tako bi vas rada spoznala, ampak jaz lih v torek grem v LJ!!!!! Kaj nebi prestavile za en dan????? Sej je OK, če ne drugič kajne ?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.3.2009 7:39:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro.. O jej, kaj jaz to berem: barvar, zelo zelo mi je žal. bebiii, v akciji še ne bom kmalu. ČE dobim papirje odobrene maja, potem pa je treba čakat še M.. Do 15. junija moramo začet s postopkom, drugače odpade zaradi dopustov. miška moja,... Dva!!!!!! Joj sem vesela zate. Sta pričakovala da bosta dva??? Te že vidim s tistim širokim vozom.. neela, danes IUI??? Držim pesti!!!! misk, ne izgubit upanja, pa če je še tako težko. Enkrat bo , boš videla. tecnobica, jaz bi na tvojem mestu kar poklicala za datum. ŠTevilk sicer nimam pri sebi, ampak naroči se na naslednje: 1. posvet zate (dobro je da je datum kasneje kot spermiogram, da lahko pregleda oba) 2. spermiogram 3. krvne preiskave Jaz sem naredila tako in sem pri prvem posvetu imela že vse (HSG, laparo in krvne preiskave). Moj je moral samo še na spermiogram, sedaj imava pa konec meseca spet posvet da pregledamo rezulate in damo papirje na konzilij. lučka, kako si?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.3.2009 9:36:52
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Punce, vse ki ste doživele razočaranje ta mesec vam pošiljam . Moje še tudi ni, saj ne vem al se naj veselim al naj bom tečna, ker bo me spet ta mesec zafrknila in bo zamujala
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.3.2009 11:49:55
|
|
|
|
tecnobica
|
Joj punce. Hvala za vse informacije. Ma jaz ne včeraj, ne danes prov nič ne morem nardit v tej smeri. Mogoče bom čez vikend kaj razmislila, in potem v ponedeljek klicala. Me pa vsake tolko žalost in solze oblijejo. Moj me pa tolaži. Še dobro, da imam tko fajnega partnerja.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.3.2009 15:03:44
|
|
|
|
neela
|
Evo, mi smo nazaj. Plavalčki so spuščeni, sedaj pa 14 dni čičanja in .
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.3.2009 15:13:42
|
|
|
|
Rakica_80
|
O super, koliko pa so ti vstavili?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.3.2009 15:21:18
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII O super, koliko pa so ti vstavili? Milijardo???? BEBIII, danes sem imela zadnji krog IUI-ja. Če ta ne rata, grem takoj na IVF. Tam pa imaš bolj 'nadzor' nad tem, koliko ti jih vstavijo.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.3.2009 16:31:18
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ajaaaa, jooj, ma sem smotana No pa če so ti jih toliko ustavili, naj se ti lepo en vsidra not, to pa je zate stimulacija http://www.youtube.com/watch?v=09kLIsNfaO8&feature=related
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.3.2009 19:08:40
|
|
|
|
Inana
|
Punce, jaz vas moram spet malce pocukati za rokav ... sem v drugem krogu Klomifena. Prvič pa se mi je zgodilo, da nisem imela tiste tipične plodne sluzi. Nič ... je bilo vodeno (v času, ko naj bi bila O, tudi BT se mi je dvignila), tiste vlečljive sluzi pa nič. Naj povem, da imam zelo redne , tudi O so očitne (že brez Klomifena), ta cikel pa tole ... Je imela še katera kaj podobnega?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.3.2009 20:25:54
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inana Punce, jaz vas moram spet malce pocukati za rokav ... sem v drugem krogu Klomifena. Prvič pa se mi je zgodilo, da nisem imela tiste tipične plodne sluzi. Nič ... je bilo vodeno (v času, ko naj bi bila O, tudi BT se mi je dvignila), tiste vlečljive sluzi pa nič. Naj povem, da imam zelo redne , tudi O so očitne (že brez Klomifena), ta cikel pa tole ... Je imela še katera kaj podobnega? Jaz. S tem da sem imela ovulacijo samo občasno. Včasih je blo polno sluzi, v prvem krogu ni blo niti dviga temperature. V drugem in tretjem se je sicer temp dvinila, ampak sluzi pa vseeno ni blo...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.3.2009 20:26:56
|
|
|
|
Fargesia
|
jaz še nikoli nisem mela sluzi...tud v postopkih ne...al pa nisem bla pozorna...nikoli si nisem merila BT, ker je pri klomifenu to zlo relativno če prav pokaže...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.3.2009 20:29:05
|
|
|
|
S*
|
Jaz tudi še nikoli nisem imela sluzi, tudi drugače nimam nikoli nobenih izcetkov, tako da... Sem pa o tem prašala mojo G in mi je rekla da 50% žensk nima sluzi in naj se zaradi tega ne sekiram preveč.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.3.2009 21:03:44
|
|
|
|
Inana
|
Tečnobica, ti je potem to G kaj razložil, zakaj naj bi do tega prišlo? Vem, da veliko punc nima sluzi in imajo vseeno ovulacijo ... ampak meni se je zdelo čudno to, da sem še čisto vedno do sedaj (od kar sem nehala s KT) imela ogromno sluzi, tokrat pa nič ... no, mogoče bom pa tudi jaz sedaj med tistimi, ki nimajo sluzi in zanosijo buahaha, hec. Nimam prevelikega upanja ... no ja, sicer pa - zakaj pa ne?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.3.2009 22:01:31
|
|
|
|
Inana
|
Tečnobica, še nekaj ... a potem je možno, da imaš ogromno sluzi in da ne pride do ovulacije? Te je G spremljal na UZ, da je videl, da nisi ovulirala?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 21.3.2009 8:40:59
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Jaz sem jo imela pri prvem ciklu s klomifenom, tudi takrat sem imela O
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 21.3.2009 8:41:09
|
|
|
|
neela
|
hmmm...dva miška?!?!? Miška, imaš kakšne skomine? Dvojina! Uf, boš morala kar začeti obnavljati slovnično dvojino, kajne? Eh, pa sej ti bo lahko naša tršica Fargi pomagala... ...mimogrede: hvala ti miška za včerajšnji prijeten klepet!!! Pa drugače? Kaj počenjate danes punce? Moj vikend bo bolj študijski, ker se približuje izpit. Še dobro, da je tak kislo vreme, da me sonček ne mami ven.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 21.3.2009 8:47:52
|
|
|
|
Rakica_80
|
Neela poglej par postov nazaj, poglej kaj sem postavila
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 21.3.2009 9:01:28
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Neela poglej par postov nazaj, poglej kaj sem postavila Sem vidla, se od srca nasmejala in zelo uživala...Eden boljših zadnje čase.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?