Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 21.3.2009 9:08:51
|
|
|
|
Rakica_80
|
dober ne ....tako se je že zgodilo pri tebi
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 21.3.2009 9:22:10
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII dober ne ....tako se je že zgodilo pri tebi Iz tvojih ust v božja ušesa.... ...če bo en takle šarmantnež ga takoj vzamem...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 21.3.2009 16:48:33
|
|
|
|
tinč407
|
pozdravljene punce Malo sem vas prišla pogledat kaj se dogaja pri vas. Ste ble dobre čveke. Pridne kot vedno Fargi še za srečo za drugič. Pa ni vrag da ne bo uspelo! Miška draga, čestitam za . Boš pa mela polne roke dela 2 na en mah-ni slabo draga moja iz srca ti čestitam in se veselim s tabo!!! Jaz pa sem bila ta teden na HSG. Jajcevodi so hvalabogu normalno prehodni. Veliko sem brala izjave tistih, ki so že ble. Tak da sem res mislila da to ne bo nič. Ampak sem se prokleto motila!!! Bolelo je ko HUDIČ!!! Sem mislila da bom umrla zraven. Hvala bogu, da traja vse skupaj samo enih pet minut. Drugače bi sigurno skup padla. Se mi je že delalo temno pred očmi. S tem ne mislim nobene strašiti ampak le povedati kako je blo pri meni. Ker so vse pisale da ni blo tak hudo sploh nisem bila pripravljena. Boljše se je pripraviti na hujše in biti potem prijetno presenečen kot pa obratno. Še po treh dneh ne morem prav hoditi. Po HSG-ju sem kar malo bolj krvavela. Drugi dan pa nič več. Danes sem bila malo več na nogah in se je krvavitev zopet pojavila. Zgleda da bom morala še malo počivati. Nič babe žabe! Tolko da se vam malo potožim Uživajte v lepi sončni soboti!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 21.3.2009 17:04:58
|
|
|
|
neela
|
tinč, čestitke za dober izvid! To je že kar dober pokazatelj, pa tudi napoved, da boš kmalu . Kar se bolečine tiče....mene tud hsg ni skoraj nič bolel. Celo čudilo me je, zakaj zaboga sploh dajejo protibolečinsko tableto, če pa skoraj nič ne čutiš . To si sedaj razlagam, da je najprej čisto odvisno od praga bolečine posameznice, pa tudi od tega al so jajčniki čisto prehodni (boli manj) al pa so zapacani. Sama pa sedaj, ko hodim na uz in sem na iui-jih vidim, da je tud ful odvisno od zdravnika, ki ti dela poseg. Eni so bolj nežni, drugi pa bolj konkretni. Kakorkoli....me potrpimo vse, samo da čimprej dobimo naše zakladke v naročje, kajne?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.3.2009 9:22:11
|
|
|
|
barvar
|
Punce hvala vsem za in lepe želje. Komaj čakam pregled v sredo, da vidim če je vse OK in, da mi povejo kako dolgo bo potrebno čakat preden spet poskusiva. Fizično se počutim skoraj kot pred nosečnostjo. Psihično pa niham, en dan bolj ali manj vredu, naslednji pa čisto na tleh! Bo že boljše! Lepo, sončno nedeljo vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.3.2009 15:28:03
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inana Tečnobica, še nekaj ... a potem je možno, da imaš ogromno sluzi in da ne pride do ovulacije? Te je G spremljal na UZ, da je videl, da nisi ovulirala? Ne, jaz ne vem, če sem ovulirala med jemanjem Klomifena, ker me ni spremljal z UZji. Tudi sluzi ni blo med jemanjem Klomifena. Sluz je bla par mesecev nazaj...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.3.2009 21:13:36
|
|
|
|
miska73
|
Sam da vas spomnam, da je jutri ponedeljek 23.3. in da se vidimo . Komaj čakam. Z neeliko sva se sicer že malo načvekale v petek, ampak niti slučajno ne toliko, kot bi se lahko.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.3.2009 7:38:19
|
|
|
|
Anonimen
|
JJJJJJJuuuuuuuutttttrrrrrrrrrrrrooooooooo. Dejte se no zbudit! neela, kaj jih nisi štela koliko so jih vstavili?? Kakšna mami pa boš? Inana, jaz tudi nikoli nisem imela tiste tipične sluzi, ampak je G rekla, da O je. Tako, da jaz mislim, da sluz ni tako pomembna - možno je tudi, da jo je ta mesec malo manj in je niti ne opaziš. tinč, očitno imaš nizek prag bolečine. Pravijo, da ne boli preveč če so jajcevodi normalno prehodni, če so pa neprehodni pa zna bit zelo boleče. To ti lahko jaz povem iz prve roke. Sicer po HSG-ju nisem imela težav, tako kot ti. Drug dan sem bila sicer še doma, vendar sem vse normalno delala. Drugače pa upam, da si danes že boljše. Pa ostale? Fargi, miška, nf... Kje ste?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.3.2009 15:08:04
|
|
|
|
PENCA
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi JJJJJJJuuuuuuuutttttrrrrrrrrrrrrooooooooo. Dejte se no zbudit! Pa ostale? Fargi, miška, nf... Kje ste? Cao, punce, kaj je zdej to? Kje ste? A srečanje bo? Kdaj? Jaz bi prišla, pa ne vem kdaj? Javite se hitro, ker bo nekaj časa trajala vožnja do tja.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.3.2009 19:48:40
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: PENCA IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi JJJJJJJuuuuuuuutttttrrrrrrrrrrrrooooooooo. Dejte se no zbudit! Pa ostale? Fargi, miška, nf... Kje ste? Cao, punce, kaj je zdej to? Kje ste? A srečanje bo? Kdaj? Jaz bi prišla, pa ne vem kdaj? Javite se hitro, ker bo nekaj časa trajala vožnja do tja. hmmm, penca, žal...takrat ko si ti pisala, smo me že veselo papcale kosilo...dobile smo se ob 13.30 in smo klepetale do pol sedmih....
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.3.2009 23:21:13
|
|
|
|
PENCA
|
Cao pa saj to ne more biti res, sem bla tam v Kratofvilu v BTc-ju (tako sem razumela) 17.10 in 17.45, pa vas ni bilo . Punce to je bla slaba komunikacija. Tolk sem se veselila, da sem bla frej popoldne.Da bom končno lahko sla na srečanje. Pa da se boste že tolk kmal dobile si tudi nisem mislila. Jaz delam do 14.30, pol mam pa cirka 2 uri z busom do tja, če grem direkt. No, pa drugič več sreče
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.3.2009 9:42:45
|
|
|
|
tecnobica
|
Penca, za vsak slučaj si z eno od aktivnih izmenjaj telefonsko. Jaz imam tudi miškino. Tudi če jo ne bi bilo, bi mi posredovala telefonsko od kere druge.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.3.2009 16:26:23
|
|
|
|
PENCA
|
Cao Ampak tole je pa res čudn, kje ste babe? A mate kej za bregom? Ponavad naklofate 2 strani, včer pa dons pa nič . A boste vseen kej povedale kako je blo na srečanju, pa kje ste ble? Kere ste ble? Tecnobica se pa cist strinjam s tabo, vsaj eno tel. bi mogla met. Ampak takrat ko bi jo rabla, jo nisem mela kje dobit. Bo pa drugič boljš. Lepo se mejte
< Sporočilo je popravil PENCA -- 24.3.2009 16:27:07 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.3.2009 18:16:41
|
|
|
|
Matejčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII O super, koliko pa so ti vstavili? Milijardo???? BEBIII, danes sem imela zadnji krog IUI-ja. Če ta ne rata, grem takoj na IVF. Tam pa imaš bolj 'nadzor' nad tem, koliko ti jih vstavijo.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.3.2009 18:24:12
|
|
|
|
Matejčika
|
Miska, DVOJČKI??!! Jeeeeeeej! bravo mami!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.3.2009 18:25:47
|
|
|
|
neela
|
Punce, sedaj pa smo ga res posrale..... PENCA, iskreno se opravičujemo. To pa res ni bilo namerno.... ....ker smo se pofočkale na srečanje same stare znanke, smo se med drugim po drugih medijih dogovorile za uro. Res bo najbolje, da preko zs izmenjaš gsm številko, da te za drugič obvestimo. Sploh zato, ker smo v tistem času še burile duhove po BTC-ju in bi se brez problema srečale....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.3.2009 18:27:28
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: PENCA Ampak tole je pa res čudn, kje ste babe? A mate kej za bregom? Ponavad naklofate 2 strani, včer pa dons pa nič Penca, kot si verjetno že ugotovila, smo včeraj sklenile, da ne bomo več smetile te teme, ker sploh več nismo klomifenke in smo odprle novo temo Ex-klomifenke.....vabljena!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.3.2009 19:57:09
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: PENCA Ampak tole je pa res čudn, kje ste babe? A mate kej za bregom? Ponavad naklofate 2 strani, včer pa dons pa nič Penca, kot si verjetno že ugotovila, smo včeraj sklenile, da ne bomo več smetile te teme, ker sploh več nismo klomifenke in smo odprle novo temo Ex-klomifenke.....vabljena! Zakaj pa to? Zdaj bo pa ta tema umrla. SIcer pa... pol tud jst ke spadam, ker ne jemljem več klomifena.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.3.2009 12:01:21
|
|
|
|
Rakica_80
|
Suzi Važno da si vredu Jaz sem se včeraj začela pikat in imam neke čudne stranske učinke, sem razdražljiva in ful napihnjena. Jaz sem dobila en teden po konziliju pošto, fuuul hitro res, zato sem prepričana, da boš jo tudi ti hitro dobila
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.3.2009 12:42:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Res?? en teden po konziliju? To je pa hitro!!! Upam, da bo pri men tud tako. Potem si najbrž klicala za evidenčno številko in so ti rekl, da poklič k pride M. Ni tako? Jaz bom tud v ponedeljek vprašala kdaj je naslednji konzilij in si bom potem sprožla M nekje 14 dni po konziliju. Da bom najprej klicala za evidenčno št, čez par dni bom pa potem dobila M. Upam, da mi bo uspelo. Samo se moram pozanimat, če si jo lahko sprožim z Dabrostonom.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.3.2009 14:09:37
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja vprašaj če lahko tako sprožiš! Samo zakaj, a nimaš redne ? Ko dobiš pismo, probaj naredit tako, da si zračunaš kateri dan je bila tvoja in da ni čez 22 dni, če je blizu, povej da bo sedaj te dni 22 dan cikla in vprašaš, če lahko prideš sedaj, kot pa da čakaš brezveze in še enkrat 22 dan, kaj ni res Matr sem zblodla, upam da razumeš, kaj mislim
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.3.2009 16:38:09
|
|
|
|
misk2
|
a zdej sm pa sama tuki ostala..ker ste ze vse ex klomifenke? mi nobene vec...kdo bo pa mene spodbujal in drzal fige meni?????
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.3.2009 20:07:40
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: misk2 a zdej sm pa sama tuki ostala..ker ste ze vse ex klomifenke? mi nobene vec...kdo bo pa mene spodbujal in drzal fige meni????? Jst te bom. Saj vsakič pogledam, če ej kaj novega.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.3.2009 7:27:52
|
|
|
|
Anonimen
|
bebiii, pa misliš, da bi mi ratalo tako? Ker imam občutek da na GK radi pustijo malo čakat. misk, nič skrbet. Bomo vseeno navijale.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.3.2009 10:25:45
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja sej lih zaradi tega, bi jaz to poskusila, jaz sem se na to spomnila, ko sem čakala na mojo Ti povej, da sta se tako z G zmenila, probaj, nimaš kej zgubit!!!!! Sej neboš rabila več Leonišča, ko dobiš papirje, ampak greš v Staro porodnišnico in tam so sestre zelo prijazne, saj jaz sem dobila takšen vtis
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?