Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 19:33:41
|
|
|
|
Fargesia
|
iii, hvala za objemčke....
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 19:44:02
|
|
|
|
miska73
|
Fargi lubek Nč, čimprej zahaklat Dr.V-ja za papirja za konzilij. Za izvide spolno prenosljivih bolezni se mi pa zdi, da jih potrebuješ takrat, ko greš v postopek in ne že pri oddaji papirjev za konzilij. Me bomo pa močno držale pesti, da ti ne bo treba iti v postopek. Neela kaj zdej? Kako ti kaže? Kdaj računaš na IUI? Pupe pa kaj se nam ne uspe zmenit za datum pa da bi vse bile. Torej zaenkrat datum ponedeljek 23.3. in udeleženke samo 4: miška, fargi, neela, lučka. Pa kaj je to A zdej nas bo pa na vsakem srečanju manj. Neela in Suzi dejta no poiskat en termin, ki bo obema ustrezal.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 20:17:01
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Za izvide spolno prenosljivih bolezni se mi pa zdi, da jih potrebuješ takrat, ko greš v postopek in ne že pri oddaji papirjev za konzilij. res? to bi bilo super! bomo vidli kaj bo jutri tatjana rekla...ker pol je konzilij v aprilu in ne bom pred poletjem na vrsto prišla...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 20:21:13
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja res je, izvidi so potrebni takrat ko greš v postopek. Tudi jaz jih moram sedaj prinest, ko grem po špike....tako da Fargi, spet zberi moči in mi s teboj v postopek IVF
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 22:46:11
|
|
|
|
trinity22
|
živijo no, da se še tukaj javimo ..... midve s Tiano sva danes prispele domov ... Lepo pozdrav in hvala vsem za čestitke
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 22:51:57
|
|
|
|
Rakica_80
|
Trinity22, uživajte in se cartajte....maaa čim več
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.3.2009 10:05:55
|
|
|
|
Anonimen
|
FARGI, jaz pa sem bila prepričana, da bomo zapile tudi tebe. Drži se pupa in hitro pejt v akcijo za IVF. trinity, upam, da ste ok in da se ful cartate!! Pa kakšno slikco prosim. miška, ne sekirat neele s spremembo datuma. Itak smo bile dogovorjene že prej, ampak men na žalost ne bo zlaufal ker ne morem bit na dveh mestih naenkrat. Pa nič zato - se vam pa drugič pridružim!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.3.2009 10:11:18
|
|
|
|
miska73
|
Trini cartajte se in uživajte. Pa čim prej kako fotko pa kako besedico o princeski in o starših, ki se bolj ali manj znajdejo v novi situaciji- Suzi potem pa greva midve same na kako pijačko. Velja?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.3.2009 10:25:39
|
|
|
|
Anonimen
|
miška, velja.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.3.2009 11:39:05
|
|
|
|
pipika123
|
Lep sončen in topel pozdrav. Imela bi vprašanje. Včeraj bi morala dobiti M. Danes zjutraj sem zasledila malo rjavega. Pa me zanima ali je mogoče da je vgnezditvena. Ker ponavadi ko dobim se mi vedno ulije, zdaj pa ne. Slabo mi je pa še kar. Ali M ko jemlješ K malo čudno začne.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.3.2009 13:14:50
|
|
|
|
Anonimen
|
pipika, možno je, da je vgnezditvena, možno je pa tudi, da ti je K malo pomešal ciklus. Tudi jaz sem imela neke izcedke pred M, pa nisem bila . Naredi test pa boš najbolj sigurna.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.3.2009 20:45:41
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Za izvide spolno prenosljivih bolezni se mi pa zdi, da jih potrebuješ takrat, ko greš v postopek in ne že pri oddaji papirjev za konzilij. res? to bi bilo super! bomo vidli kaj bo jutri tatjana rekla...ker pol je konzilij v aprilu in ne bom pred poletjem na vrsto prišla... Fargi, saj veš, da sem tokrat korak pred tabo....tudi pri informacijah. Papirje za SPB res nosiš na postopek s seboj in morajo biti ob postopku ne starejši od 1 leta. Mislim, da enako velja tudi za izvid brisa. Marčevski konzilij je drugi teden....mislim, da 25.3.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.3.2009 20:48:24
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 živijo no, da se še tukaj javimo ..... midve s Tiano sva danes prispele domov ... Lepo pozdrav in hvala vsem za čestitke trinity, še enkrat....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.3.2009 8:50:01
|
|
|
|
pipika123
|
No seveda se mi je včeraj ulilo. Tako da gremo 2 krog.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.3.2009 9:17:52
|
|
|
|
tecnobica
|
Sem dobila napotnico za neplodnostno. Sam tolk za zdaj. Bom jutri kaj več napisala.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.3.2009 9:30:28
|
|
|
|
Rakica_80
|
Tecnobica, sej boljše tako, kot da neveš, zakaj ne moreš Tako boš saj vedela na čem si!!!! Suzi, kako kej s teboj??? Imate posvet ali se motim Fargi Lep dan vsem ostalim.....
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.3.2009 9:59:38
|
|
|
|
Anonimen
|
BEBIII, posvet sva že imela, prav tako spermiogram. Konec meseca imava ponoven posvet, da pregledamo izvide spermiograma, potem pa grejo takoj papirji na konzilij. Tako, da pričakujem, da bom maja imela že odobren postopek. Drugače se je pa tudi moja M odločila, da počasi le pride.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.3.2009 12:02:42
|
|
|
|
Matejčika
|
Fargi Bo pa naslednjič, bom še jaz bolj intenzivno navijala.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.3.2009 15:16:04
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Za izvide spolno prenosljivih bolezni se mi pa zdi, da jih potrebuješ takrat, ko greš v postopek in ne že pri oddaji papirjev za konzilij. res? to bi bilo super! bomo vidli kaj bo jutri tatjana rekla...ker pol je konzilij v aprilu in ne bom pred poletjem na vrsto prišla... Fargi, saj veš, da sem tokrat korak pred tabo....tudi pri informacijah. Papirje za SPB res nosiš na postopek s seboj in morajo biti ob postopku ne starejši od 1 leta. Mislim, da enako velja tudi za izvid brisa. Marčevski konzilij je drugi teden....mislim, da 25.3. odpadem iz tega konzilija...je tatjana rekla da bo treb apočakat da vidimo kaj bo s tem IUIjem, pol pa k voglerju
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.3.2009 15:48:00
|
|
|
|
barvar
|
Živjo. Pom esecu in pol sem spet med vami. V desetem tednu nosečnosti so mi točno pred enim tednom delali abrazijo. Na pregledu je ginekolog rekel samo, tu pa ne bo vse vredu! Ni utripa! Se mi je podrl svet. Pa bo že boljše. Smo zdaj na pavzi vsaj tri mesece, potem pa bo spet potrebno zbrati pogum.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.3.2009 15:55:47
|
|
|
|
lučka 25
|
brvar, zelo zelo mi je žal Za kaj takega se pa res ne najde besed. Vedi samo, da ti stojimo ob strani. Naslednjič pa naj vse poteka brez problemov.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.3.2009 15:59:35
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Sem dobila napotnico za neplodnostno. Sam tolk za zdaj. Bom jutri kaj več napisala. Kot je že rekla BEBIII, sedaj bodo vsaj ugotovili kaj je narobe. Res je, da je meni vse delal moj osebni naši ambulanti oz. bolnici, vse do IVF. Ampak takoj po prvih 3 ciklusih K, ko mi je rekel, da grem na laparo, sem bila vsaj vesela, da bodo sedaj bolj podrobno pogledali mojo maternico, jajcevode in jajčnike, ter tako lažje pomagali. Res je, da jim žal ni uspelo, ker sem pač malo posebna, ampak tako vsaj K nisem jedla brez pomena. Zdaj se le potolaži, vem da je to šok, da ti da vsak nov korak novo upanje in, ko ne uspe si razočarana.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.3.2009 16:00:45
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: pipika123 No seveda se mi je včeraj ulilo. Tako da gremo 2 krog. Naj bo drugi krog za vaju uspešen.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.3.2009 16:02:05
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 živijo no, da se še tukaj javimo ..... midve s Tiano sva danes prispele domov ... Lepo pozdrav in hvala vsem za čestitke Zdaj pa je prišel tako zelo željeni čas cartanja. UŽIVAJTE!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.3.2009 18:54:45
|
|
|
|
miska73
|
Barvar mi je zelo hudo. Si ne znam niti zamišljati. Upam, da čimprej zbereš dovolj moči in novega upanja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?