tecnobica
|
No, da povem mojo štorijo od torkovega obiska pri ginekologu. V torek pridem k njemu v ordinacijo, začne brat kartoteko, jaz mu dam izvide spermiograma. No, že tukaj me je malo zmotilo, ker zdaj sem bila pri njemu že 4 v roku 4 mesecev in bi lahko me mal bl poznal. No, pa saj vem, same nove stranke, ker je bl nafrišno tukaj, pa si ne morem zapomnit nobenga. Pogleda spermiogram, mi začne razlagat, da ni glih dober, čeprav je Pušenjak reku, da je mal slabši, ampak ni katastrofalno. Pol je reku, da bi rabu še mnenje androloga, pa zakaj sem šla v Postojno. Sem rekla, da je na napotnico napisal spermiogram in da sem šla v PO, ker mi je bližje in ker mende pa ja se ne razlikujejo rezultati od laboratorija do laboratorija. No, pol me pa vpraša, če čm it v neplodnostno. In rečem, da ja. Pa je na napotnico kekec napisal prov gin. amb Postojna. Mater. Šele pol mi je padlo na misel, ko sem bla že zunaj, da bi lahko napisal splošno, pa bi šla jaz, kjer je prej. Pa nisem šla nazaj. Se bom pozanimala, kje je prej, pa če bo v LJ prej, grem nazaj do njega, da mi da novo napotnico. Pol sem mu rekla še, če lahko mi nekam napiše, al pa skopira izvid od krvi. Pa je kar zadaj na napotnico prepisal. Men je že vse dol padlo, tko da ga nisem nič "podučila" da je blo to itak brezveze, ker me je dal kar enkrat proti konca ciklusa na pregled, moral bi pa 3 do 5 dan po menstruaciji. Se mi zdi, da je ta obisk sodu zbil dno, in da bom iskala tudi drugega osebnega ginekologa. Sicer so ga druge ženske pohvalile, kako je fejst, ma mene je že prvi obisk pri njemu mal zbegal, ker mi je na recept za Klomifen napisal, da naj ga jemljem od 1 do 14 dan od začetka M. Ma sploh ne vem, kaj naj si mislim. Še dobro, da smo v dobi elektronike, in se lahko z vami, ki ste dale že mal več skoz, pogovorim. No, zdej bi vas pa prosila za telefonske številke, če imate. Bi pa rabila od PO in LJ. Kam se pokliče, pa kako poteka vseskupaj. Saj vem, da ste že pisale, ampak sem zdele tolk žalostna že par dni, da ne morem prov nič. Mal imam v spominu, da te dajo na HSG, laparo in histeroskopijo al kako že to gre. Sam jaz sem mislila, da me bo dal moj ginekolog. No, sam če grem v neplodnostno, me bojo verjetno pa oni napotili na te raziskave. Hvala, ker ste brale, ma sem mogla ven dat.
|