lučka 25
|
Dober dan. No ja, saj je že večer. Midva sva se malo potepala, malo uživala. So počitnice pri nas, pa ima tudi moj veeeeelikooo manj dela, treningov. suzi, super za . Jaz sem tudi včeraj izvedela od prijatelja, da bo svoji dragi za rojstni dan kupil planšarko (jo je imela že prej, p je lani žal hudo zbolela in so jo dali uspavat, pa je že rekal, da si bo enkrat spet nabavila takega psa). Kako pa bo vesela, se ji bo čist strenal od veselja. tebi pa tudi. miška, za jutri pa nič bat. Bo punkcija tako uspešna, da boš na vse ostalo pozabila. Pa da ne boš spet pozabila copatkov. neela, a tebi so pa rekli, da zakaj imaš Menopur. Ampak saj jaz imam tudi zelo močen PCO, pa mi je Menopur deloval, Menogon pa nič. No ja, pač ne vem v čem je fora. Če bo pa že potreben še naslednji IUI (čeprav jaz še vedno navijam, da bo ta uspešen), pa naj bo gonal zmagovalni. Fargi, Jaz ne bi nič čakal. Ker inekcij te bo stah tudi naslednji ciklus. Manj boš imela časa razmišljati o njih, bolje bo. Kot sem ti rekla, pri prvi je čudno, potem pa kar steče. A, da bi pa koga imela doma, da bi ti jih dajal, pa ni? Comino, dobrodošla. Ja K pa vzemi kar zvečer, pa nič ni važno ali je po ali pred jedjo. Stranski učinki pa, ....kot si rekla, brez veze se obremenjevat. Za PCT pa bomo 26.2. držale pesti, da pokaže dobre izvide (veliko živahnih plavalcev v nožnici).
|