|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
15.2.2009 10:33:56   
neela
Dobro jutroooo!!!
Najprej malce vzpodbude za lep začetek dneva
user posted image

potem pa
user posted image .

Jaz moram malo pospravit po stanovanju, skuhat kosilce potem pa na sončka. Za zaključek dneva pa na

user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
15.2.2009 13:47:30   
NSAMY
Pozdravljene!

Spet se oglašam po dolgem cajtu. Saj bi se že prej, ampak nič novega ni. Sem pojedla 2 rundo Klomifena in ovulacijo (glede na test) sem imela šele 16. dan, čeprav imam user posted image  točno na 27dni.
Prvi mesec so me spremljali na UZ, zdaj pa nič več. JAviti se moram dr. Bokalovi po 3 mes., če ne bo nič novega. Pijem po 2tbl od 5.-9. dne.

Mene zanima, kaj pol sledi? Kaj pride za tem, če klomifen ne uspe? A je to pri vsaki različno, ali gremo vse po isti poti? Slišala sem od ene, da pol poskusijo z inseminacijo. Kako to izgleda, a moraš kakšne tablete piti, al kakšne injekcije dobiti pred tem postopkom?
Kot sem že prej pisala, že imam enega 5 letnega user posted image .
Zelo sem v dvomih, da mi bo ratalo. Bojim se, da so moji folikli prazni. V prvem krogu so bili 3, ko sem bila na UZ, ampak nič se ni zgodilo.

Lep pozdrav!

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
15.2.2009 21:03:26   
miska73
Neela jutri držimo pesti zate in tvoje foliklčke, da se izkažejo.

Pa še nekaj za stimulacijo...

user posted image

(odgovor članu NSAMY)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
16.2.2009 6:47:13   
Grethy

user posted image

Takole nekako zgledamo ane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
16.2.2009 9:03:22   
Anonimen
Jutro. user posted image

Sem mislila, da nikol ne bom dočakala tega dne, ampak je prišel!!!!! user posted image   user posted image   user posted image  Danes grem po user posted image .

neela, hitro par jajčk in kozarec piva!! Pa se bojo tisti vodilni folikli na hitro pojavili. Pa še skrivno formulo (saj veš kaj - secret). user posted image  Sam eno vprašanje: a če ni vodilnega folikla ostali tud ne dozorijo al kako je to? Zakaj bi se moral postopek prekinit? user posted image

miška, tale stimulacija bo še name vplivala, čeprav nima kaj. user posted image   Kako si opravila na UZ v nedeljo (al sem malo pomešala)?

mausika, dobrodošla!! Mene so spremljali vsak ciklus nekje okoli 12-14 dne.

nsamy, tudi če so bili pri prejšnji rundi 3 folikli, še vseeno imaš komaj nekje 25% možnosti, da zanosiš. Tako, da nikar ne obupaj po enem ali dveh ciklusih. Držimo pesti!! Aja, za nadaljne postopke je pa odvisno od G - ponavadi najprej HSG, potem laparo, šele potem insemenacija.

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3380
16.2.2009 9:33:05   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Sem mislila, da nikol ne bom dočakala tega dne, ampak je prišel!!!!! user posted image   user posted image   user posted image  Danes grem po user posted image .

user posted image user posted image user posted image Sam ti pa res tole komi čakaš.

miška, tale stimulacija bo še name vplivala, čeprav nima kaj. user posted image   Kako si opravila na UZ v nedeljo (al sem malo pomešala)?

Včerajšnji UZ je bil uspešen in zadnji. Jutri me čaka punkcija. Me že mal strahkoti popadajo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
16.2.2009 9:47:24   
Anonimen
miška, sem že prebrala na IVF, da imaš v torek punkcijo. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   Strah te pa nima kaj bit - enkrat si to že dala skozi, veš kako poteka vse skupaj.. Kak tablet pojej preden greš, me bomo pa tud držale pesti, da bo brez bolečin.

Ja, user posted image  pa res že komaj čakam, ker že ene 4 leta sanjam o njem. Čeprav me je ful strah kako bo. user posted image  Upam, da bo brez problema sam doma, pa da ne bo preveč grizel.... Saj veš, takšne skrbi pač. user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 16.2.2009 9:48:13 >

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 3382
16.2.2009 14:21:37   
camino79
No, jaz pa bom jutri vzela prvo tabletko klomifena. Polovičko. Kaj svetujete, pred ali po obroku? Kaj naj pričakujem, ne bom spraševala...bom videla sama, ko vse pišete o tako različnih reakcijah.

Na pregled po spolnem odnosu pa sem naročena naslednji četrtek (26.) ob 16.30. Pri Rešu, v Dravljah.
user posted image
Še katera?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
16.2.2009 17:37:04   
miska73
Neela čakamo poročilo...

Suzi kako? Si pripeljala kužija domov?

Camino mislim, da smo v večini jemale tablete zvčer in/ali zjutraj.
Pa nič preveč tuhtat o možnih stranskih učinkih.
Pa naj bo uspešno.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
16.2.2009 17:57:58   
neela
miška, nič strahu prosim! Jutri te pridem jaz bodrit in navijat zate na prvo bojno fronto! Ja, pr men se je vendarle edenuser posted image malo zbudil in 'pognal', tko da jutri nov UZ.

Punce, me je pa ful ena stvar presenetila. Že na 1UZ me je Fargijin dr.V vprašal, če imam neredne user posted image in jaz - valda. Takoj je postavil diagnozo PCO. Fora, nobeden vrli dr. do sedaj ni tega naredil!! Ok, gremo naprej...danes me miškina dr. R vpraša zakaj zaboga sem na Menopurju, če pa imam PCO?  Jaz pa hmmmm...user posted image user posted image user posted image Pa potem vprašam s. Tatjano in je res potrdila, da če bi mi prej postavili diagnozo PCO, da bi skoraj ziher imela Gonal!!! Mislim....kssssss....user posted image user posted image user posted image ... Se pravi, tokrat che sera, sera. V novem - tokrat res zadnjem!!! - postopku moram iztržiti Gonal. Tko...sedaj sem si dala malo duška...user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
16.2.2009 18:22:42   
miska73
Neela, a potem se jutri le vidiva.

A potem praviš, da je moja Dr.R. dobra.
Če je to res, kar praviš, da so ti po vsej verjetnosti dali napačno terapijo... Ti kar plafon dvigne... Ampak mi je vseeno čudno. Tudi če ti niso prej iz prve ugotovili, da imaš PCO, so ti pa verjetno le čez nekaj časa to potrdili ... no, in da potem zdravniki niso usklajeni glede priporočenih terapij ob takšni diagnozi.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
16.2.2009 18:26:24   
Fargesia
neela, grozno!!! pa da bi jim učke ven spraskal!!!

dejte mi svetovat punce...kaj bi ve naredile na mojem mestu...miska mi pravi da naj en ciklus počakam, kaj pravite ostale? moj si ne želi nič čakat, mene je pa tkooo strah injekcij da sploh ne bi šla več...no ja...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
16.2.2009 18:52:34   
Fargesia
...predvsem me je pa strah še enega neuspeha...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
16.2.2009 19:03:49   
lučka 25
Dober dan. No ja, saj je že večer. Midva sva se malo potepala, malo uživala. So počitnice pri nas, pa ima tudi moj veeeeelikooo manj dela, treningov.

suzi, super za user posted image . Jaz sem tudi včeraj izvedela od prijatelja, da bo svoji dragi za rojstni dan kupil planšarko (jo je imela že prej, p je lani žal hudo zbolela in so jo dali uspavat, pa je že rekal, da si bo enkrat spet nabavila takega psa). Kako pa bo vesela, se ji bo čist strenal od veselja.user posted image  tebi pa tudi. user posted image

miška, za jutri pa nič bat. Bo punkcija tako uspešna, da boš na vse ostalo pozabila. Pa da ne boš spet pozabila copatkov.user posted image

neela, a tebi so pa rekli, da zakaj imaš Menopur. Ampak saj jaz imam tudi zelo močen PCO, pa mi je Menopur deloval, Menogon pa nič. No ja, pač ne vem v čem je fora. Če bo pa že potreben še naslednji IUI (čeprav jaz še vedno navijam, da bo ta uspešen), pa naj bo gonal zmagovalni.

Fargi, Jaz ne bi nič čakal. Ker inekcij te bo stah tudi naslednji ciklus. Manj boš imela časa razmišljati o njih, bolje bo. Kot sem ti rekla, pri prvi je čudno, potem pa kar steče. A, da bi pa koga imela doma, da bi ti jih dajal, pa ni?

Comino, dobrodošla. Ja K pa vzemi kar zvečer, pa nič ni važno ali je po ali pred jedjo. Stranski učinki pa, ....kot si rekla, brez veze se obremenjevat. Za PCT pa bomo 26.2. držale pesti, da pokaže dobre izvide (veliko živahnih plavalcev v nožnici).

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
16.2.2009 19:04:46   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

...predvsem me je pa strah še enega neuspeha...

To pa čim prej odmisli. Misliti moraš le na uspeh!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
16.2.2009 19:24:26   
neela
miška, ja...se bova vendarle vidle.user posted image Kaj greš ti prej še na UZ al direkt na punkcijo?

Fargi, jaz se strinjam z lučko. Mislim, da te naslednji mesec ne bo nič manj strah. Veš, jaz sem zelo zelo srečna, da imam take lepe obline, ker špike sploh ne zabolijo. Bolj fajn stisnem 'gubo', zapičim in stisnem. Res je tako, kot pravi lučka. Prvič si malo neroden, potem pa prideš v 'grif'. V najslabšem primeru prosi svojga user posted image al pa mami? Sicer pa....pred očmi imej cilj ne pa sredstvo! P.S.: Moj user posted image vama pošilja pozdravčke in navija za vaju (tko k jaz).

lučka, user posted image user posted image še dobro, da imamo tebe, da nas tako po materinsko potolažiš... Kdaj imaš spet kakšen pregled?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
16.2.2009 19:40:25   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Fargi, jaz se strinjam z lučko. Mislim, da te naslednji mesec ne bo nič manj strah. Veš, jaz sem zelo zelo srečna, da imam take lepe obline, ker špike sploh ne zabolijo. Bolj fajn stisnem 'gubo', zapičim in stisnem. Res je tako, kot pravi lučka. Prvič si malo neroden, potem pa prideš v 'grif'. V najslabšem primeru prosi svojga user posted image al pa mami? Sicer pa....pred očmi imej cilj ne pa sredstvo! P.S.: Moj user posted image vama pošilja pozdravčke in navija za vaju (tko k jaz).

To si pa tako dobro napisala. Imaš čisto prav. Še posebej mi je všeč odebeljen del: pred očmi imej cilj ne pa sredstvo!
Draga Fargi, me smo s tabo. user posted image

lučka, user posted image user posted image še dobro, da imamo tebe, da nas tako po materinsko potolažiš... Kdaj imaš spet kakšen pregled?

Ta "nadimk" mama se me pa drži še iz srednje šole. So vedno rekle, da za vse poskrbim. Zdaj pa me v službi hecajo, da sem jaz mama koklja, ostale 3 (ki smo več skupaj, ma skoz skupaj) pa piščančki, ki racajo za mano.user posted image  So vse tudi vsaj za glavo manjše od mene.user posted image

Naslednji pregled pa imam 4.3., morfologijo pa po vsej vrjetnosti 10.3.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
16.2.2009 20:02:20   
miska73
Neela in lučka zdaj sta še mene prepričali, da je bolš iti kar v naslednji krog in ne si vzet pavze. Kaj šele fargico.

Neelek te pridem verjetno na hitro pošpegat k UZ-jem.
Drgač grem pa direkt na SIII oddelek, se preoblečem v haljo, dobim špikco v rit in potem čakam, čakam, čakam...

Lučkec, tokrat so copati že spakirani. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
16.2.2009 20:04:58   
lučka 25
miška, a ne sva dobri motivatorki z neelo. user posted image  No, da so copati že spakirani ej pa tudi dobro.user posted image  Jutri ap eno super dobro punkcijo, pa ma da poročaš o tem, ko dobra kokoška si.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
16.2.2009 20:53:56   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Neela in lučka zdaj sta še mene prepričali, da je bolš iti kar v naslednji krog in ne si vzet pavze. Kaj šele fargico.

user posted image ...sem se odločila...moj dragi itak pravi da ne bi čakala, samo da mene noče v nič silit...sem se sama odločila, da grem takoj v nov postopek...tak da grem jutri že po prvi špiko...od jutri naprej sem uradno na trdih drogah!!! aja, M se je prikazala!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
16.2.2009 20:55:17   
neela
Drage moje!
Obveščam vas na previdnost....Pripravite se na potres in user posted image ,
ker bomo miška, Fargi in moja malenkost skupno pristopile in razturile GK!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
16.2.2009 20:57:07   
miska73

Obveščam vas na previdnost....Pripravite se na potres in ... ,
ker bomo miška, Fargi in moja malenkost skupno pristopile in razturile GK!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image In se nam je le želja uresničila...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
16.2.2009 20:58:34   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Obveščam vas na previdnost....Pripravite se na potres in ... ,

user posted image user posted image user posted image In se nam je le želja uresničila...

oooo, reveži ubogi, kaj so si zdej naštimali!!!!user posted image

miška, te prideva z neelo malo bodrid, da boš z nasmehom šla na punkcijo, jaz pa po prvo špiko!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
16.2.2009 21:01:46   
neela
Ja, jutri bo na GK v našem stilu nekak takole....
user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
16.2.2009 21:04:13   
Fargesia
a smem ugobat kater je katera?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......